Eto Filip je postavio u isto vrijeme ovo,poluđe me kad ovo procitam....
Kako me nervira kad vidim ovakve komentare.... Što vam je ljudi nismo San Marino ili Andora pa da ovako gledamo na stvari,nisam neskroman ali smatram da kao nacija dobro igramo ovoga đaola,da ovaj uspjeh nije slucajan i da cemo uvijek biti do kraja u igri za prolaze na završne smotre ovih takmicenja, jer imamo i kvalitet i tradiciju i sve sto nam je potrebno za to...tako da ne treba gledat na ovo kao da smo pojmasi neki sto su zalutali u baraz pa da se to nekako iskoristi,ni Estonci tako ne razmisljaju a ne mi....
Ili kad neko reče, ko zna kad ce se opet " rodit " neki Jovetic ili Vucinic......pa rađat ce se,vazda su se rađali,mi smo nacija talentovana za fudbal i sport uopste, srazmjerno broju stanovnika smo cudo neviđenoprije se govorilo nece vise bit Savicevica i Mijatovica,sad isto za ovu dvojicu,ne sjekirajte se ljudi bice ih koliko ocete,nego stručnog kadra nece nikad bit,to mene brine.....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Eto Filip je postavio u isto vrijeme ovo,poluđe me kad ovo procitam....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Nije to defetistički stav, nego realnost: složile su se kockice maksimalno, njihovom zaslugom, i sad znaju da mogu da ostvare uspjeh bez ikakvih negativnih uticaja sa strane: protivnik je oslabljen a mi u punoj snazi, imaće publike dovoljno da ih bodri, igra se tamo prva... sve je na našu vodu. Ne veli Delibašić da je sad ili nikad, nego da je sad VRHUNSKA šansa, i milo mi je što su svjesni koliko od njih zavisi i šta je u opticaju.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
To ti je kume samo slika naseg mentaliteta nista drugo.Prosto ponekad kad citam njihove izjave zapitam se jesu li to igraci.Prije meceva po izjavama bi covjek rekao da su uplaseni ko neki pilici, a kad dodje tekma pokayu svoj karakter.Ko da oni sami misle da je ovo sreca sto su dovde dosli stvarno su nejasni al skroz
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Za neke igrače ta priča “sad i ko zna kad” je realna jer su već u godinama (Peković, Pavićević, Delibašić, Damjanović)... Za ostale ta priča ne važi, Baša i Mirko mogu glatko još dva ciklusa jer sada ulaze u najzrelije igračke godine, a Jovetić, Savić i Zverotić će sigurno opet doživjeti dobre prilike da idu na veliko takmičenje.
Nadam se da će biti pribrani i svjesni da ne smiju sebi da dozvole da izgore u Pragu. Neka im ona utakmica sa Bugarima bude opomena.
Kako stvari stoje Bilek će da igra na kontre očekujući upravo to.
Ne mogu a dočekam utakmicu pa samim tim ne mogu da odolim da se u mislima igram selektora.
Sudeći po tipu povrede bolje bi bilo Džuda ostavit za revanš a u prvu računat na Bašu. Drinčić je isto povrijeđen ali ja ionako više volim vezni red bez njega. Jako su dobro funkcionisali Novaković, Peković i Zverotić zajedno u prvim utakmicama.
Nisam siguran da li da se ide ofanzivnije sa Jovetićem kao polušpicem a Vučinićem i Bećirajem (čini mi se da on treba da ima prednost zbog snage i brzine u odnosu na Damjanovića koji mi je tipski blizak Mirku ili Delibašiću koji je u ovoj fazi karijere upotrebljiviji kao džoker)
Ili opreznije sa napadačem manje a sa tvrdim veznim redom: Novaković, Peković, Zverotić, Vukčević.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
ma ljudi dobro je da imaju mentalitet da je sad ili nikad. za cehe ovo je sansa da odu na jos jedno evropsko. za nas je pitanje zivota ili smrti. i treba tako da ga dozivljavamo, i raduje me sto i igrace to vide tako. sansa generacije jeste, jer zamisli posle 5 godina od nezavisnosti sa 600 000 da se nadjes na najkvalitetnijem prvenstvu koje postoji. nije mala stvar, a andrija vec ima 30. i normalno je da prica ovo sto prica.
P.s. ubjedjen sam da andrija pocinje protiv ceha![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
I ja bih volio da vidim Novakovica jer je odlicno odigrao u onih par utakmica, gdje je imao i odlicnu asistenciju kad je Mirko dao gol Svajcarcima. Takodje jedva cekam da vidim Sava po desnoj strani, umije i on da stvori dobru sansu kao protiv Bugara kad je raspalio i pogodio stativu.
U spicu je mozda ipak bolje da pocne Beciraj, a u zavisnosti od toga kakav ce biti rezultat kasnije da udju Damjanovic ili Delibasic (ili obojica).
S obzirom na desavanja u cijelim kvalifikacijama, ne znam je li nam sudjeno da osvojimo EP, ali nam je izgleda sudjeno da odemo tamo.Samo polako, ne treba stvarati pritisak na momke, vecina njih je iskusna i znaju kako se igraju ove utakmice.
Postovanje za protivnika i vjera u sebe. Vjerujem da nasi momci upravo to i misle, i ne bi valjalo da je drugacije.
ja nabavih karte za pg. odgovorili iz saveza pozitivno))
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Grbic na pozajmici u Levadijakosu.
http://www.vijesti.me/sport/grbic-kr...u-clanak-45946
Ne znam otkud priča da ne mogu da se uzmu karte u Pragu.
Stadion će bit polu prazan.
Ko ne vjeruje:
http://www.ticketportal.cz/predstave...IDPred=1590036
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Zna li ko jel slobodan ulaz nocas na trening?
Pa rekao je sekretar Ceskog saveza da ne znaju oce li biti pun stadion xaxaxaxaxa. Tako da ce biti nasih oko 3000 hiljade. A na sajtu za prodaju karata pise da je ostalo jos 3700 karata
Last edited by NemanjaCG; 08-11-11 at 11:26.
kad ce se vise moc rezervisat te karte za mec u podgorici?
http://www.portalanalitika.me/sport/...o-za-njih.html Jes Dejo kako da ne, prosto svi navijaju u Srbiju za nas .
Nijesu svi, ali vjerujem većina. Što se nažalost ne može reći za pojedine odavde i to je problem. No što ćemo. A za Dejov intervju? To je diplomatski odgovorio. On uostalom nikad nije ni krio da navija za Srbiju kad ne igra Crna Gora. To je njegova stvar, kao što je stvar svakog od nas kako ćemo se odrediti prema određenoj tuđoj reprezentaciji. Postavljeno mu je pitanje i dao je diplomatski odgovor i tu ne treba ništa zamjerati i ne opterećivati se.
Dick Laurent is dead!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks