Originally Posted by
Hari Krisna

Ma nemoj mi reći

Ne laskaj sebi time sto mislis da ja obraćam paznju na tvoje kredibilitete.
Ne shvati to da se ja pravdam i da mozda mislim da ih ti imas jer nije tako, ali se to nije odnosilo na tebe već na logiku koju je El Re iznio i nije uvreda već opste poznata konstatacija koju svi znaju da se ne moze izgubiti nesto sto se nema.
Vazi. To reci nadleznima, i da, ne treba pisati nikakvo pismo, dovoljna je report post opcija.

Originally Posted by
Hari Krisna
Inace bi me licno bilo sramota iznostiti kao argument nesto sto nema blage veze sa istinom pa kad se uhvatis u lazi onda " a da moja greska....sad provjerih..." U najmanju ruku je neozbiljno diskutovati o necem ili nekom o cemu ili kome se pojmaaaa nema. Demokraticnost foruma dozvoljava i pravo na neznanje a kad već pises pismo administraciji napisi da mi plate sto te pomalo edukujem

Hari znam ja da je po tvom shvatanju sramota priznati greshku, treba tvrdoglavo insistirati na njoj pa ako ne ide obrise se par postova i sve u redu. Jasno je meni da taj metod super radi, ali nemamo bash svi takav dar za diskusije, pa se eto drzimo ove staromodne metode da se fino kazhe istina i prizna shto covjek pogrijeshi. Ja zahvaljujem tebi i Reu na edukaciji shto se Drljevicevog polozaja u NDH tice (ispade nizhi nego shto sam mislio da je), a shto se tice plate to se sa njima nagadjaj.
Deserve's got nothing to do with it.
Bookmarks