Page 67 of 94 FirstFirst ... 175763646566676869707177 ... LastLast
Results 1,651 to 1,675 of 2342

Thread: Ultras montenegro :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e i zaboravih da dodam, da sam ja bio za te clanske karte, ali ne ovako i u ovome vremenskom periodu...
    sta, narednih godinu dana ima ova utakmica sa ceskom, nekolike prijateljske mozda na proljece, i eventualno 1 utakmica od sledecih kvalifikacija koje pocinju u septembru/oktobru...

umjesto da se kupuje clanska za utakmice jednog ciklusa kvalifikacija, sto u sustini podrzavam, ali ovo sad, ne...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Odoh sjutra da se uclanim dobija li se neka majica i je li to u onaj novi nikic kod ribnice dje tacno u njega?
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    samo znam da 90 posto pravih navijaca nece uzet ove clanske karte, jer ili nemaju para ili nece da daju nekom tih 10e...

ne smijem ni da pomislim na sta ce da lici ta tribina sad protiv ceske ako se nastavi ovako... doce sve neka djecurlija, djedovi, DPS-ovci i drugi aktivisti (koji ne mogu inace da dobiju kartu pa ne pitaju kolko ce kostat samo da bi vidjeli englesku i njima slicne)... uglavnom pravih navijaca nece bit ni sacica...

nesto je trebalo drugacije uradit... ili dat pravim navijacima sto su do sad stalno bili tu dzabe te clanske, ili neku simbolicnu sumu, da se oni zadrze, da ostane to jezgro ekipe, a ovim indijacima ostalim naplacivati po 10e...
    ili nesto iskombinovat, samo ne ovako... jer ovako jedino gubi ta tribina......a ko dobija...
    e i zaboravih da dodam, da sam ja bio za te clanske karte, ali ne ovako i u ovome vremenskom periodu...
    sta, narednih godinu dana ima ova utakmica sa ceskom, nekolike prijateljske mozda na proljece, i eventualno 1 utakmica od sledecih kvalifikacija koje pocinju u septembru/oktobru...

umjesto da se kupuje clanska za utakmice jednog ciklusa kvalifikacija, sto u sustini podrzavam, ali ovo sad, ne...
    Bolje oni znaju. Sad ce ti Didi neshto PAMETNO napisat'.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    Bolje oni znaju. Sad ce ti Didi neshto PAMETNO napisat'.
    naravno da bolje znamo i uvijek cjemo bolje znati od tebe koji prosipas mudrosti preko tastature i samo tastature

da vam po zadnji put objasnim!!!

zbog ogromnog tapkanja karata odlucili smo se sa savezom na ovaj cin

tako da ima grupa koje su imale i po 100 karata i vise a sad se uclanilo 20 30 clanova, zanimljivo jako mora da je do clanskih ))))

ima onih sto su tapkali karte na ovom forumu pa su ostali bez istih, pa ovih dana salju mailove savezu i traze duplo vise karata, uz obrazlozenje da iz kluba navijaca nisu naisli na razumijevanje

clanska vam vazi do kraja 2012, 14 mjeseci vazi, tj , kosta vas mjesecno 70 centi, a za tu cijenu imacjete uvijek kartu za bilo koju utakmicu koju igramo i naravno moci ce se ispratiti
    na najbolji moguci nacin ko su pravi navijaci koji dolaze svaku utakmicu a ko su oni sto dolaze samo na jace utakmice, pa cje se se znati ko se uclanio radi jedne utakmice a ko radi svake utakmice, da ne pricam o povoljnostima kad se bude islo na gostovanje itd itd
    mislim da smo do sad svima izasli u susret ko nas je na vrijeme kontaktirao,
    i sad smo uveli malo reda konacno, al izgleda nekome red smeta poprilicno
    Last edited by DIDI; 04-11-11 at 09:15.
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidis li ti da mi pricamo najvise o terminu kad je pocela prodaja clanskih... barem ja... ja sam rekao da sam ZA clanske, ali ne SAD...
    znaci izabran je najgori moguci termin, izmedju 2 putovanja, svajcarska i sad prag, i jos sto je bila utakmica sa englezima prije 20 dana...

i da mi odgovoris koji ce to navijaci ostati na tribini, nas ste skratili za pola, novljana takodje, varvare da ne pominjem, njih ti 90 odsto nece platiti tu clansku, osim ako im to ne date dzabe, sto vjerujem da ocete, ustvari vjerovatno morate...

i ko tu da ostane da navija?
    Last edited by gatsbyy; 04-11-11 at 09:40.
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidis li ti da mi pricamo najvise o terminu kad je pocela prodaja clanskih... barem ja... ja sam rekao da sam ZA clanske, ali ne SAD...
    znaci izabran je najgori moguci termin, izmedju 2 putovanja, svajcarska i sad prag, i jos sto je bila utakmica sa englezima prije 20 dana...

i da mi odgovoris koji ce to navijaci ostati na tribini, nas ste skratili za pola, novljana takodje, varvare da ne pominjem, njih ti 90 odsto nece platiti tu clansku, osim ako im to ne date dzabe, sto vjerujem da ocete, ustvari vjerovatno morate...

i ko tu da ostane da navija?
    jesi ti blesav?? jesam li ja napominjao da je sa clanskim trebalo od januara da se pocne, al posto je bila nenormalna situacija sa tapkanjem karata, a stvarno necu da izigravam inspektora pa da idem npr sa tobom kad dijelis ljudima karte i sl, nego malo idemo na povjerenje, pa je zbog tog povjerenja doslo do onakvog tapkanja protiv engleza, evo imao si sitauciju na forumu momak iz mojkovca sto je radio i sad salje mailove i laze i prica svasta, a ne razmisli da je mozda savez obavijesten o tome,
    i onda da bi svi ljudi koji su do sad dobijali karte i dalje imali karte al pod kontrolom odlucili smo se u dogovoru sa savezom na ovo,
    ostacemo ivane ti i ja, i svi oni koji i kad je mlada dodjemo da gledamo, a znas i sam ko nije sve dolazio, makar si ti upoznat odlicno
    niko vas nije kratio, ljudi su jednostavno odlucili da necje da placaju clansku i samim tim da nemaju kartu za utakmicu, sto bi bilo da je karta za utakmicu 20e ovaj mec? evo ti zapad i istok skuplji nego protiv engleza, a sjever i jug su ostali isti bas zbog navijaca,
    to sto mislis da se nekome mora dat clanska zajebao si se, niko necje dobit kartu bez clanske, al bas niko
    ocemo li o navijanju da pricamo? da te podsjetim za neke stvari sto smo zajedno vidjeli svih ovih utakmica bolje nemoj
    i onda neko kaze da klub navijaca ucjenjuje navijace, bogami ispada obratno
    Last edited by DIDI; 04-11-11 at 10:39.
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije mi jasna ta racunica cus 70 centi mjesecno ka' da ce svaki mjesec da igra reprezentacija i ka' da ce svaki mjesec biti frka oko karata da se ne moze nac pa da se obezbijedimo. Realno je da mozda ni ne bude takve utakmice do kraja 2012. ,tako da mi je to malo bezveze iako sam je uzeo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    Nije mi jasna ta racunica cus 70 centi mjesecno ka' da ce svaki mjesec da igra reprezentacija i ka' da ce svaki mjesec biti frka oko karata da se ne moze nac pa da se obezbijedimo. Realno je da mozda ni ne bude takve utakmice do kraja 2012. ,tako da mi je to malo bezveze iako sam je uzeo.
    ako tako razmisljas nisi ni trebao da se uclanjujes,
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislio sam da mi nece vaziti za samo jednu, eventualno dvije utakmice.

Thanks Thanks Given 
    9,761
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Didi završi mi tu jednu člansku, donijeću ti pare posle utakmice, e ću morat kući da je gledam...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se tice momaka iz Varvara, ja sam rekao situaciju. Izgubili su 95% ljudi sa tom clanskom u ovom trenutku.
    Prije svega momke koji su im drzali taj prefiks ULTRA. Momke koji su im izbacali mnoge ideje, sto su im crtali setalice,parole...,sto se mrvicu medju nekim evropskim ekipama pocelo pominjat kako ti navijaci CG (iako su to Varvari iako rade vecinom za Varvare,to je nebitno) akcijaju i ponizavaju par nekih ekipa na razne nacine itd...
    Momci nemaju para da se uclane u Varvare, i ne zele da se uclanjuju prije tu... To je jedno. Drugo,momci nece da se uclanjuju u navijace CG oce samo da su clanovi jedne ekipe. A trece i cetvrto(...) nije za forum,sigurno...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

avitanretla fino u savez dopis, nas 20 ultrasa pravih najpravih hocjemo karte za utakmicu i dobijete
    i upravu si neke stvari nisu za forum jer bi se onda pokazalo koje bio uvijek ispostovan i kako se sve to cijenilo
    nadam se da cjete shvatit da su opet te clanske za dobrobit i tebe i mene i ultrasa i svih onih koji dolaze na sjevernu tribinu da navijaju za cg
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    avitanretla fino u savez dopis, nas 20 ultrasa pravih najpravih hocjemo karte za utakmicu i dobijete
    i upravu si neke stvari nisu za forum jer bi se onda pokazalo koje bio uvijek ispostovan i kako se sve to cijenilo
    nadam se da cjete shvatit da su opet te clanske za dobrobit i tebe i mene i ultrasa i svih onih koji dolaze na sjevernu tribinu da navijaju za cg
    To prvo se s osmijehom ne komentarise, jer dajes do znanja da se sprdas (jer se ne mogu dobit karte bez da se veze fataju u savez najstrasnije) a to nije lijepo. Znas zbog cega.
    A drugo,ispostovani nego sto. Da nije nezasluzeno? Vise zasluzuju ti sto su ispostovani nego par ljudi sto se kite da su ih ispostovali! (*Jednome treba da se digne spomenik, a i par ljudi takodje neko priznanje)
    Jer ti sto su ispostovani ne idu na utakmice samo reprezentacije, nego i kluba. Dakle momci vole fudbal, vole Crnu Goru, Vole navijanje i sav taj pokret... Sto se ne bih zakleo za mnoge na onu tribinu!
    Te clanske jesu za dobrobit, to ne sporim, ali ne u ovom trenutku ,zbog mnogo stvari a prvenstveno jer tih 95% nece moci uci na stadion i kraj price oko toga.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jesi pokusao da dobijes karte u savez? ako nisi ne pricaj onda
    koliko se to cijenilo pokazalo se, zato mojne o tome, koliko na kraju imate postovanje o tom sto bi mu dizali spomenik, opet se pokazalo
    opet mijesas klub sa reprezentacijom, neko cje stecji veoma pogresan utisak, al bas pogresan,
    nece moci uci? da im ne brani neko da udju?
    ne svidjaju ti se clanske? napises zahtjev i poneses u fscg, moze 4 karte, moze 2 karte, (samo da ne precerujes) i dobijes karte, prosto i jednostavno
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zasto bih pokusavao kad momci koji idu takodje svojim busom su isli i trazili i rekli im a-a? Sto, mi smo simpaticniji nesto pa ce nama dat`?
    Uci cemo mi ako Bog da,a iako ne udjemo, dosli smo! Bili smo na svaku utakmicu do prije godinu SVI! Od odbojke,rukometa,fudbala... Dje su bili navijaci reprezentacije tu smo bili mi, tj mi smo bili ti koji su isli! Mislim da niko, lise jednog ili dva covjeka iz te ekipe nije odradio utakmica koliko nas par! I to se isto zaboravilo,a?
    Necu da idem da placam 130eura,u pocetku 150 za jednu noc! Ne zelim! Ne zelim a i nemam para za to! Ne zelim da idem nagrdjen od puta 24sata da stignemo ujutro,da moram da pijem i da posle utakmice umrem u krevet u PRAGU U PETAK VECE! Ne zeli to niko od ovih ekipa... Ide da se zajebava, da se odradi jedno normalno gostovanje. Da se to priustilo, vjerovatno bi se islo... Ali on to nece da cuje/razumije...
    Imamo dosta gostovanja takvih `na utakmicu i kuci`, to necemo da radimo.
    Postovanje je iskazano godinama, e sad, to sto njega nervira sto cemo ovim putem, to je vec druga stvar.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

o cemu ti? ja pricam o utakmici odje, ne o pragu
    kojih utakmica? reprezentacije? ja sam uvjeren da su okolnosti bile slicne ovima sad, da se ne bi mogao dusat tim podatkom, sto ispadne da je neko drugi zaboravio neke stvari
    malo si kontradiktoran, prvo nemas masu skupo + jedno nocenje umor, pa onda ispade da imas jer ostajes vise nego jedan dan u prag?!?!?
    i ako ti ne zelis i ako neces, sto pljujes onda po necemu ??? jer tebi licno ne odgovara?
    priusti sebi SAM sto zelis i hoces, al nemoj da nama nameces nesto i da govoris da je lose

izvini pricamo li mi odje o varvarima ili o reprezentaciji???? nesto si pomijesao ocigledno
    i to za gostovanja utakmica i doma, nemoj ovoj organizaciji da prebacas nego tamo dje ocigledno ne smijes, pa tamo kazi necu da idem i sl, odvoj se, trazi karte posebno
    nema nervoze, nego je samo jasno postalo, kako se nekad moglo zajedno, a onda ne moze, ah da postovanje, blah
    Last edited by DIDI; 06-11-11 at 15:39.
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pricamo o utakmici ali istovremeno o Pragu! Nije cilj samo utakmica,nego cjelokupno gostovanje! Nije bitno samo oce li pobijedit Crna Gora, nego oce li dobro bit navijanje i ludilo! E,to su neke mozda razlike izmedju razmisljanja nekih.
    Nisam kontradiktoran,nego ti ne mozes ili neces da me razumijes... Ne zelim da dam 250-300 eura na ulazak i izlazak sa stadiona! Ocu da dam iste te pare na dolazak ranije jedan dan i izlazak u Prag `novi Amsterdam`, centar istocne evrope, centar nocnog zivota u Evropi itd... A istovremeno i jedan od jeftinijih takvih gradova. E ocu tu da ostavim pare! To je razlog zasto nece da se ispostuje. I ne namece se nikome nista. Koji bi mi bio cilj? Bas me ne zanima to. Nisam dusmanin da zelim sve najgore navijacima reprezentacije jer bih pljuvao na sebe.

Pa meni je slicno i to i to. Dva svijeta da, ali sam navijac i tamo i ovamo. I ja idem na gostovanja i na plave i kad imam para na drzavne. Pokusavam slicne tripove da odradjujem i tamo i ovamo. Zato povezujem, mozda je to tebi neobicno sad,ali eto.
    I E e , ne smijem. Postovanje,naravno. Svakome po zasluzi.
    Odjavljujem se. Mogla bi prica da krene u pravcu koji nije za forum, a i nije za mene i tebe.
    Last edited by avitanretla; 06-11-11 at 15:56.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

250-300e? da vidim kad bi ti dao te pare 130e, put, nocenje, karta, koliko cje ko potrosit za ostale stvari niti hocu niti zelim da ulazim tako da opet pravis kalkulacije "na tvoju vodenicu"
    pa ti idi onda dan ranije posle, gledaj razgledaj i sl, niko ti ne brani, al kad ides sam onda se i za ostale stvari SAM snalazis ne trazis pomoc nekog ciji trud ne cijenis, kapiras
    i da naravno kad nije dobro dupetu ne postuje se hvala jasno NAM je

svakom po zasluzi kazes ok tako cje da bude c u
    Last edited by DIDI; 06-11-11 at 16:03.
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    274
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    44 Posts

Oce li biti kakvog organizovanog navijanja, koreografije za Prag?
    067-123456

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hhihiihihihihih
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Evo ih, pocheli CHLANOVI da postavljaju pitanja.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post

ostacemo ivane ti i ja, i svi oni koji i kad je mlada dodjemo da gledamo, a znas i sam ko nije sve dolazio, makar si ti upoznat odlicno
    jesam , upoznat sam, a upoznat sam i sa tim da sad 50tak ljudi ide dzabe u prag, a njih nikako ne gledam na te manje meceve...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jesam , upoznat sam, a upoznat sam i sa tim da sad 50tak ljudi ide dzabe u prag, a njih nikako ne gledam na te manje meceve...
    Poprilicno sam upucen i jos ne cuh da 50 ljudi ide dzabe za Prag!!Mozda i ide ali prije ce biti da to savez organizuje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne pricam ni ja ovo napamet...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,134
    Thanked in
    2,330 Posts

Мислим да су људи који прате репрезентацију од прве утакмице требали да добију те чланске карте бесплатно.Мислим да се више мање зна ко су ти људи.Тиме би се онемогућила мутљавина са картама, али би прави навијачи остали на трибини.Боље 300 правих но 3000 индијанаца.Некоме је још 10 еура у овом тренутку мисаона именица.Питам се одакле ће поједини момци да изваде те паре.
    Поздрав од Барана.
    Last edited by BAR; 07-11-11 at 23:27.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Page 67 of 94 FirstFirst ... 175763646566676869707177 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)