Ne zaboravite mene : )
Bice stanova po Budvi...![]()
Slazem se.
Ne zaboravite mene : )
dusebriznici![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
koliko se vas koji ste kukali kako nikako do karte ne mozete doc uclanilo i samim tim rezervisalo sebi kartu za utakmicu 15 nov?
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
A koliko je onih shto su do sad ishli na $ever, a trenutno nemaju 20 eura da daju za chlansku i kartu?
Slazem se.
valjda 10 eura...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
10 za chlansku, a morash da se uchlanish da bi DOBIO kartu, koju cesh da PLATISH 10 eura...
Slazem se.
izvini, nijesam te dobro shvatio....mislio sam samo na chlansku kartu da je 10e![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Izvini, ali ovo uopshte ne lichi na ucjenu... Ne zhelim da se nastavlja ova pricha. Svako neka radi kako misli da treba.
Slazem se.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Budući da popih pare za fax, mislim da ću utakmicu sa Češkom gledati doma, no dobro na mlađima svijet ostaje...
#fakenews
Ne,ovo ti je samo za navijacku tribinu sjever .
1908.
Clanska vazi godinu godinu... Izracunaj broj utakmica koje igramo u godinu i koliko ti, u stvari, placas vise zbog sigurne karte...Takodje, za 10e dobijes sal ili majicu, pa onda to i ne izadje bas 10e, ako ti nesto od toga treba...Na kraju krajeva, ja te castim clansku kartu ako je ona problem!
Originally Posted by Nk-001
Ja mislim da ce tu na kraju bit uclanjeno svega i svacega, samo ce jos falit ultrasi, a grupa se zove Ultra Crna Gora
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ne radi se o tome. U redu. Ali nije bilo vrijeme za to! Shto se neko nije dosjetio to da uradi na pochetak kvalifikacija? Ili pred proshli ciklus nego sad, kad se zna da ce svi htjeti da budu tamo, a ima onih koji su bili i protiv Albanije i Kazhstana i ne znam ni ja koga, isto k'o i protiv Engleza, pa sad eto, zamisli, nemaju to 10 eura. Ja opet kazhem, podrzhavam, ali nije bilo vrijeme. Izrachunaj ti, kolike ce bit' josh utakmice posle ove u Podgoricu ako se plasiramo na EP?
Ne mora mene niko da chascava, o meni se ne radi, ali evo, kazhi ti kako ja i 20 ljudi da dodjemo i da blejimo po Nikicu i ne znam ni ja dje, kad je pola na fakultet, a pola radi? Zamisli, iako vam je to teshko da zamislite, ima ljudi i van Pg da zhivi, radi i studira.
Slazem se.
Valjda im savez ne bi dao sem 400 karata bez toga... Mada to mi je retardirano skroz od strane saveza, koliko ste dobijali karata do ove utakmice...?
#fakenews
Posto ja nikakve veze sa ovim nemam, ali znam da za trazenje para od naroda nikad nije dobar momenat...
Evo npr., nadjete jednog druga koji je slobodan npr. u cetvrtak, date mu svi po 10e i svoj JMBG sa imenom i prezimenom i on podje u Nikic i zavrsi sve za 15 min?
Ili neko sa strane odluci da dodje i bez tudjih LK, vec samo sa JMBG i uzme clankse i za druge...
Ja znam da je i tih 10e za kartu velikoj vecini mnogo i da je i to ogroman problem, ali iskren da budem, ako neko kaze da NEMA 10e za clansku kartu, neka mi se slobodno javi, ja placam!
E sad je drugo sto je nekome to MASU i bolje kladionicu odigrat ili popit 3 piva u grad, ali ako neko stvarno NEMA, neka se javi!
Originally Posted by Nk-001
Upravo tako...
Mnogi likovi nemaju para da se uclane ili nece prosto da se uclane. Mnogi momci iz Varvara nemaju para da se uclane u Varvare, a sramno bi bilo za njih da se uclane prije toga u klub navijaca cg.
Ovako ce ta tribina u baraz izgubiti jedine ultrase i ljude koji su iznosili koliko toliko taj teret `ultra cg`.
Ali vidjecemo sto ce to donijet...
Намјерно Другачији...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Dobro je to, slobodno.
Slazem se.
samo znam da 90 posto pravih navijaca nece uzet ove clanske karte, jer ili nemaju para ili nece da daju nekom tih 10e...
ne smijem ni da pomislim na sta ce da lici ta tribina sad protiv ceske ako se nastavi ovako... doce sve neka djecurlija, djedovi, DPS-ovci i drugi aktivisti (koji ne mogu inace da dobiju kartu pa ne pitaju kolko ce kostat samo da bi vidjeli englesku i njima slicne)... uglavnom pravih navijaca nece bit ni sacica...
nesto je trebalo drugacije uradit... ili dat pravim navijacima sto su do sad stalno bili tu dzabe te clanske, ili neku simbolicnu sumu, da se oni zadrze, da ostane to jezgro ekipe, a ovim indijacima ostalim naplacivati po 10e...
ili nesto iskombinovat, samo ne ovako... jer ovako jedino gubi ta tribina......a ko dobija...
Last edited by gatsbyy; 03-11-11 at 18:43.
AJMO CRNA GORO !!!
Nije problem dati 10 eura,ako ti neko kaze za sta ih dajes
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks