росенборг 0-1
0:3 rozenborg ili me oci varaju
edit: 1:3 vec, koma
Last edited by BlackVelvet; 30-10-11 at 19:21.
Who let the dogs out
Sa Cetinja jedan dobitni tiket od subote
Norič - Blekburn GGp2
Svonsi - Bolton GG
Valensija - Hetafe 1-1
Katanija - Napoli GG
Monpelje - Nansi 1
Sa 3 eura i dva druga za 110 eura i produžetak krajnje prijatnog vikenda u prijestonici.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
reko bi da je sledecu sedmicu cesena 100%..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
rozenborg 1-4
izgleda da su sad presli da namjestaju na golove![]()
kako bran puni, 1:5
Who let the dogs out
evo sad 1-6![]()
ne moze se stici ni iskomentarisati![]()
Who let the dogs out
Jeste smijesan ali prodje:totenhem d2+,hamburg d1+,lilestrom g1+,maribor d2+,kaljari g1+,atletiko d2+,anderleht d2+,vaslui d2+.
niujedne mi gace lastike nema
Lijepo dodje Udineze i Parma kao sto sam i rekao..a li nazalost nisam bio tu da uplatim nesto za danas a lijepih utamica je bilo
Za sutra bi mogli nesto ovako :
Sevilja-1
Valerenga-1
Kvota 2.20 nije lose
i mozda ovaj fenerbahce-1 (mada me je prosle sedmice samo on bacio,tako da ga ja necu opet stavljat![]()
ladno sam im jeba majku danas uzivo u 30 minut odigrah parmu 1 konacno i fiore 1 galatasaraj 2 prvo poluvrijeme sa 10 eura 218 :mrgreen:
cekam kaljari gg3+ i malagu x-1 za 100 eura sa 2e![]()
Mozda probati Atletico Mineiro-Palmeiras X. Trenutno je 1:0 za Atletico (1:0 i na pol), 51 minut. To sam nedje vidio predlog 1-X ali nisam ispratio a vidim da je kvota u pauzi izmedju poluvremena pala sa 4.50 na 4.00
edit> sad je 4.33
pogledajte sto rade divljaci s tribina na utakmici colo colo - u de chile, imate uzivo na bet365
Who let the dogs out
bjese ovo dobar vikend..![]()
trzaj..
3 dana me bacaju francuzi samo bruka![]()
Lili matracni koji ne bi zapeo da da gol ni slucajno bez eto ako bi se nekkao sam od sebe ugura.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks