Aaaaa tako stoje stvari, godisnjica i to, pa ima direktori, predsjednici da caste igrace lijepom kvotom 25-30...zasto da ne? Mozda sam previse optimistican, cekam ih za 'neciju platu' sto bi se reklo kod nas kad je u pitanju suma manja od 200 eura, crne li drzave, no da ne ulazim u to sad...
Ma kakvi, nema govora o namjestaljci, jednostavno su ih uvatili na brzinu, dali gol i ovi se pogubili totalno.
Sad imaju pun ***** spiceva naprijed, mogu dobit ali mogu jos 2 da prime.
Bijo si poziw koi se neodbija
HAHA, prekinuto!! E, koje smece...
Sto je prekinuto ?
1908.
za izvlacenje nocas... da'ko uleti
lazio x2
lille x2
atl madrid 1
malaga 1
kvota: 4,56
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Kad treba Napoli sa crvenim kartonom da sacuva rezultat, onda to ne moze, a kad treba Ren sa igracem vise da preokrene, ne moze ni to. Uf.
Na drum palo nebo malaksalo...
cini mi se da bi vasco trebo da pobjedi nocas... botafogo je dobio juce i sad su prvi sa 1 bodom razlike... ako oce titulu pobjeda je imperativ..
kvota je 1,80
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
socijalni za nocas
lil x-2
lazio x-x
atletiko x-1
malaga 1-1
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Da sam igrao dublove ovaj vikend, ubio bih se od para. Pogodio sam 15 utakmica preko kvote 2 i nijesam uzeo pare.Ne treba ni da dobijem kad sam tele.
Na drum palo nebo malaksalo...
Jebao me Dinamo Kijev. Juce razbih maler i danas ne izduplah to jer sam glupo odigrao.
Brz oporavak Levanteu zeli Lukas sa familijom
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Totenhem H1 bio kvota dana (makar 2.15) ali džabe kad Italijani ne mogu da daju po dva gola, iako su po jedan već dali nakon 45 minuta. Fiorentina, Leće, Udineze...jedino Parma ispoštova.
kvota na rozenborg - bran 2-1 u meridijan pala sa 28 na 15![]()
Who let the dogs out
Poznato mi je to padanje kvota.
la koranja bi trebala doci 1&3+
Who let the dogs out
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks