Imaju kod kamelije na semoforili kod Takulina kod doma zdravlja
a mili mili
![]()
^^ e kad bude tako, das prvome plavcu vozacku i kazes : "Izvolte, samo me ne jasite danas, zena mi je u PMS, svekrva nije primila penziju dvije godine, sin bolestan, banka mi digla kamatu za 5%, rodjena sestra mi je uzela cjelu proslomjesecnu platu, ajde uzmite, pa da samo sjedim kuci i placem, molim Vas"...
Bas moras bit baksuz nalecet na tri patrole u 500m .... A ovi moraju biti dovoljno neinformisani. Ili Ranko/Milo moraju da prodju tuda ...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Imaju kod kamelije na semoforili kod Takulina kod doma zdravlja
a mili mili
![]()
Sinoć preko puta Nikić biznis centra su kombi napunili za 5 minuta koliko sam ja čekao red da duvam. Niko nije mogao proć da ne duva. Ja dođoh od Doma JNA i hoću da skrenem lijevo ka Zabjelu zaustavio me da duvam.
Prije toga mi je rekao iako vidim da si vezao pojas, samo da te savjetujem da i ubuduće radiš to jer će bit stalnih kontrola po tom pitanju?! Ada to je obavezno, nema se što najavljivat.
Inače ko ujutro ide na posao Moskovskom neka dobro pazi na semafor kod T-Coma je ako će iz desne trake da ide pravo nakon 100m čeka vas policajac i samo piše li piše zbog pogrešnog prestrojavanja. Evo 15 dana su tu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Koliko promila je kod nas? 0,5?
TAKUMI
Da 0,50 je tolerancija.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ima... ....
#fakenews
Neka pisu koliko oce. Koju platim, i pojescu je ako treba.
Duzan sam im jedno 2-3 hiljade do sad. Nece ih gledat.
Ovo za pojas podrzavam.
Na drum palo nebo malaksalo...
Koja je kazna za oduzimanje vozacke zbog alkohola? Ima li uticaja koliko je promila bilo?
U ko stoje stalno kod lovcen osigranja i zaustavljaju sve petkom i subotom ne pitaju te za vozacku i saobracajnu odma te prikace na apart za duvanje![]()
Kazna ti je od 50 do 150e s tim sto ja ispod 100 nisam prolazio do sad. I ima uticaja broj promila, mada popricaj sa sudijom u zagoric. Ako ti dozvoli ista da progovoris.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Prije 2-3 noci kad duvah, pisalo mi je 11 tj 0.11, i jos je nakrivio onaj uredjaj ali uspjeh da vidim, a kapi alkohola nisam pio, crnjak mi je bilo da ih zapitkujem u 3 ujutro sto i kako, i pospan sam bio, ali vjerovatno da mogu oni i da "nasteluju" to fino![]()
To je duvao prije tebe neko ko ga je zakucao pa se jos nije bio oporavio.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
stigose juce tri koverte.
jedna za nepropisno parkiranje.
druga i treca za nepropustanje pjesaka na pjesacki.
koliko se krecu kazne za ovo?
No signature here.
Last edited by Njivice_Orano_Nepreorano; 29-10-11 at 21:40.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Napisase mi u pon za pojas kaznu (ustvari bilo prekoracenje). Sto mi mogu ako ne platim?![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
da ti utrostruce kaznu ako ne platis posle 8 dana tj pokrecu preksrajni postupak i onda slijedi 3 x veca kazna i kad i to ne platis ne mozes podizati dokumenta, reg kola i bilo sto sa dokumentima cinjetimada ti mogu staviti i zabranu na platu tj dio plate da ti odbiju taj dug... zato plati tih 15e boLe ti je
![]()
the World's leading dance event
Sensation
To ti je pametno.
TAKUMI
vec sam se prepao za njega![]()
She is only here to annoy herself!
Ja sam totalno zabrinut.
TAKUMI
Je li obavezan pojas sad kroz grad?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks