Da, cak i Button je bio brzi od njega, a Butko je inace slucajni sampion iz 2009-e.
Analiziraj im krugove pa ces da vidis za koliko je Butko brzi od njega.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Da, cak i Button je bio brzi od njega, a Butko je inace slucajni sampion iz 2009-e.
Analiziraj im krugove pa ces da vidis za koliko je Butko brzi od njega.
TAKUMI
Gledao sam vremena citavo vrijeme, a posle cu postavit link sa poredjenjem vremena da vidis kako brije crnja...
A Ganjola je danas pizdio, jesi vidio koje frustracije... A na ovaj prenos sto sam gledao bas njega forsira, znas koliko je gresaka imao sitnijih... ono nabijanje bolida po ivicnjaka, podupravljanje...
Znaci, rezumiramo - PRVO mjesto na startu, metak od bolida, sve funkcionalno bez ijednog i najmanjeg kvara na autu, vec rijeseno pitanje titule pa RBR nije bio precerano agresivan - i KITA :highly_amused:
A jos samo cekam da vidim sto je to pominjao u toku trke BLUE CODE na radio...
Najjace je bilo ono kad je pitao "da li ste mi podesili krilo"...znaci tip je usao u box, dosli dva inzinjera ispred da mu rade to a on ih nije vidio.![]()
TAKUMI
Pa zalio se na understeer. To nije greska vozaca nego ponasanje bolida. Vjerovatno su danasnje dosta hladnije temperature poremetile ponasanje guma i dobar setup od juce.
Understeer povecava potrosnju guma, a potrosnja guma se na kraju odslika u sporijim vremenima koje je LH vozio pred kraj.
Juce si los rezultat Schumachera prepisao bolidu, isti metod mozes i danas da upotrebis za Lewisa jer je understeer problem bolida.
Release Yourself
Pazi sad ovo:
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2...lonso-insists/
7 gresaka za nekih 20 krugova.
TAKUMI
Da, understeer je bio problem. Ali imao je isti problem i posle set up-a.
P.S. sve je to OK, ali zasto je ono pitao preko TR-a? Pa koji klinac radi dok ceka u box? Gleda ko mu dira Nicole?
P.P.S. i Lojzek je imao problema sa understeerom.
Ali komentatori...kaze: evo zuta zastava, evo zuta zastava, verovatno zato sto ima kise u trecem zavoju.
:lolblue:
Last edited by Fabia_Elegance!; 16-10-11 at 13:04.
TAKUMI
Da razjasnimo, podupravljanje nije bilo kriticno. Ni priblizno.
Iz toga su proizilazile njegove frustracije sto ga je okinuo Vetel, i onda je krenuo da izgubljeno vrijeme kompezuje bas agresivnom voznjom. Skakanje po ivicnjaka, grubo kidanje krivina.. pa vidjelo se par puta kako je odrao patos i to ne bas blago. A nepravilna putanja, trzanje bolida kad izlazi iz krivine dodaju jos vise podupravljanju, tako da bih rekao da je njegov danasnji stil voznje daleko vise doprinio tome nego sama fizika bolida.
Svako ima to podupravljanje u jednom dijelu trke, zavisi od setupa, guma, i td.. ali to se ne resava kao sto to radi Ganjola. Butko je u tome daleko ispred njega, mnogo sofisticiranija voznja, i tako dolazi rezultat..
Je, da nije bilo Webbera izmedju Butko bi ga prosao...
Ma gledaj ovako, Monza, 28 krugova iza PROFESORA. DRS, KERS...sve, i na kraju nista.
I mean, how many more do you want?
Nego, ne znam gdje je verbalni...
Last edited by Fabia_Elegance!; 16-10-11 at 13:23.
TAKUMI
Ja brijem da ce sam napustit F1.
TAKUMI
Rikavela frende, kad je poceo da kritikuje tim koji ga je lansirao.
Ili noga, ili sam ce da pali, i to mnogo ranije nego sto svi misle.
Masić, samo mi nadji post gdje sam napisao da je sa danjašnje trke.
E, moš mislit. Od kad je počeo da vozi karting, McLaren je bio tu, uz njega, Ron Pennis sa frendovima, a cim ga obrije Butko onda KENJAŽA.
Vidiš, i Massa se izgubio, pogledaj post iznad![]()
TAKUMI
A dje si ti ako sam se ja izgubio.
Ja sam krenuo da te trazim.
P.S. isto krilo je bilo juce, isto i danas. Da je gledao trku (pravilno), vidio bi to krilo.
TAKUMI
ovaj je topic riknuo totalno,samo fabija(petronas)prdi o zaboravljenoj i isprdjeloj ushtvi od gumishtucne koji iz dana u dan tone sve dublje i dublje i pada u ambis kao i njegovi fanovi
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks