Nisu bili brzi od MC ni malo, nego su imali odlicnu strategiju i voznju. Dok je crnjo lelujao okolo, opet pominjao plavu boju, trzao sa onim bolidom divljacki, bar u 4-5 scena sam ga ja vidio, ali opet pusiona.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
o cemu pricate pa jeste li gledali trku,meklaren ima ***** od bolida,weber ima avion ali zalud kad ne umije da vozi o jadu se zabavio Hama da pretekne ali dzaba.isti bolid voze weber i fetel tako da Hamo sa duplo gorim bolidom odrzao se ispred webera,majstor shta drugo reci
cujes li ovoga webber ne umije da vozi...aooo pojmasu moj...
www.totalf1.me - Prvi F1 sajt u Crnoj Gori!
evo gumishtucna je okupio sve shto je trazio u tim ali dzaba kad je penal
Webber razočaran trećom pozicijom
http://www.totalf1.me/index.php?option=com_content&view=article&id=182:w ebber-razooaran-treom-pozicijom&catid=34:vijesti&Itemid=53
Hamilton: Točkovi su mi blokirali
http://www.totalf1.me/index.php?option=com_content&view=article&id=181:h amilton-tokovi-su-mi-blokirali&catid=34:vijesti&Itemid=53
MAJSTOR, nema sto... ahahahahahaaha
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
LH-u se moze zamjerit sto ga je Vettel iznenadio, i buduci da je Charlie na briefingu svi vozacima rekao da ce prekomjerne odbrane pozicije biti sankcionisane vise nego prije, Hamilton nije rizikovao da se odbrani.
Kasnije je Vettel bio brzi toliko da mu pobjegne i Webber toliko da ga stigne (pogotovo sa soft).
Na kraj mu se mora priznat da se dobro branio.
Znaci njegova trka nije bila losa, niyi senzacionalna kako to predstavlja Juan koristeci vasu objektivnost.
Release Yourself
hahahahaha taman
neka zivi u iluziji da je mclaren najbolji![]()
www.totalf1.me - Prvi F1 sajt u Crnoj Gori!
evo za sledecu trku gumishtucna je zaduzila jedan traktor(zato shto je vishe u livadu no na dzadu)pa da ujedno i radi neshto korisno a dzepove ce da mu napune sjemena dako neshto i nikne posle njegovih kristijana ahahahahahaha
To je mozda bio glupi trkacki incident, ne znam da li su trebali da ga kazne. Ali najjace je kako je Ganjola izgubio prvo mjesto sa najbrzim bolidom. :lolblue:
TAKUMI
TAKUMI
ja koliko god imao zelju da prokomentarisem nesto posle trke, tu istu zelju izgubim kad vidim sto se pise odje... samo fanaticno navijanje vrijedjanjem svih drugih...bez trunke objektivnosti...u ovoj temi je prica o formuli offtopic...
Ma ovaj Juan nije OK danas :lolbue:
Sve drugo po planu.
TAKUMI
Pri kraju nisam gledao detaljno, ali mi se ne cini da su zavrsili sa super soft gumama. Ili mi je nesto promaklo ili je ovo slikano juce.
Release Yourself
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks