View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 816 of 2251 FirstFirst ... 31671676680681281381481581681781881982082686691613161816 ... LastLast
Results 20,376 to 20,400 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Ua Volkov i svaki "volkov" koji neće i srce, uz fudbalsko znanje, koristiti na terenu!
    što ste navalili, dako se nadje još jedan Crnogorac, čoče, da igra u reprezentaciji CG!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Quote Originally Posted by djordjeto View Post
    http://kalesija-sport.info/branko-grahovac-golman-prvaka-rumunije-otelula/

o
    vja grahovac se pvo nudio bosancima a sad nama koji lik ftw
    Super, aj da poćeramo i dio naše ekipe. I dosti u našoj su se nudili Srbiji pa nikom ništa.

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Ua Volkov i svaki "volkov" koji neće i srce, uz fudbalsko znanje, koristiti na terenu!
    što ste navalili, dako se nadje još jedan Crnogorac, čoče, da igra u reprezentaciji CG!
    Pa izmislite ga ako možete. Samo ne znam đe. Ja sam dosta igrača prečešlja i ne bih reka da ima još neki koji bi igra za CG a da ima porijeklo odavde. Većinom su ti igrači vezani za druge reprezentacije. Ovo što trenutno imamo je po tom pitanju najkvalitetnije. Nema kod nas osnove neke jake u ljudstvu. Uostalom, zato i treba mlade igrače koji su po Skandinaviji, Njemačkoj i Švajcarskoj zvat na probe, pa makar za mladu. Da nam ih sjutra ne pokupe te zemlje ispred nosa.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Samo da napomenem da će mi biti banja ako prođemo što će iz Videotona Bonja jedini ići na EP, pravo s klupe.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,815
    Thanked in
    915 Posts

Što bi sa Srđom Kneževićem bivšim bekom Partizana jedno vrijeme (prije Baše) su smatrali da će sigurno igrati za Crnu Goru.E da, nije da ne bih volio da Volkov zaigra za nas naročito što smo deficitarni na toj poziciji mada bi Kežman imao više prava (on ima kuću na Crnogorskom primorju :biggrin.Ako je Karabatak mogao biti kapiten što ne bi ovaj mogao igrati za nas.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bih da me ljudi pogresno shvate, ali ne vidim u cemu je sustinska razlika izmedju Volkova i, recimo, Beciraja? Beciraja sam uzeo za primjer iz razloga sto svi ostali se kunu da imaju crnogorskom porijekla, pa makar i po tamo nekoj cukun-babi. E sad, Beciraj je Albanac sa Kosova i on bi sigurno po osnivanju kosovske reprezentacije (tj njenom primanju u FIFA i UEFA) sigurno promijenio reprezentativni dres, sto je i normalno. Jedina veza sa nama mu je sto je te 2-3 godine igrao u Buducnosti. I zasto mislite da bi on vise od Volkova "osjecao" taj grb na grudima uopste mi nije jasno. Volkov, s druge strane, ako odluci da igra za nas nema priliku da igra vise za Srbiju. I mnogo jace ekipe od nase uveliko vrse integraciju stranaca u nacionalne ekipe, ali nas od nepunih 700 000 ima vise nego dovoljno, pa nam stranci nisu potrebni?!? Ako Volkov sam nadje motiv da igra za nasu selekciju, dobro nam dosao, bio bi veliko pojacanje. Ukoliko ne zeli, opet dobro. Snacemo se i bez njega

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Praštaj, ali moram da ispravim, jer to stalno gledam - nismo mi "deficitarni" na pozicijama, nego "imamo deficit". Fudbaleri su deficitarni, ne mi. Ista priča sa "familijarno" umjesto "porodično".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni nije jasno zasto ne zovnu Nikolu Vujadinovica, covjek je odavno rekao da ceka poziv u reprezentaciju. Po meni dosta dobar odbrambeni igrac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Srdja Knezevic je stoper a ne bek.A i kikser zesci.
    A nemojte Vujadinovica da vas zamolim.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vazda li se neka ovakva prica potegne pred bitne utakmice.
    I taj Volkov igra u nikad gori Partizan a ne u Barselonu, posto vidim da ga vec proglasiste igracinom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako su mislili da taj Volkov igra umjesto Jovanovica - NEKA HVALA!
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Ne bih da me ljudi pogresno shvate, ali ne vidim u cemu je sustinska razlika izmedju Volkova i, recimo, Beciraja? Beciraja sam uzeo za primjer iz razloga sto svi ostali se kunu da imaju crnogorskom porijekla, pa makar i po tamo nekoj cukun-babi. E sad, Beciraj je Albanac sa Kosova i on bi sigurno po osnivanju kosovske reprezentacije (tj njenom primanju u FIFA i UEFA) sigurno promijenio reprezentativni dres, sto je i normalno. Jedina veza sa nama mu je sto je te 2-3 godine igrao u Buducnosti. I zasto mislite da bi on vise od Volkova "osjecao" taj grb na grudima uopste mi nije jasno. Volkov, s druge strane, ako odluci da igra za nas nema priliku da igra vise za Srbiju. I mnogo jace ekipe od nase uveliko vrse integraciju stranaca u nacionalne ekipe, ali nas od nepunih 700 000 ima vise nego dovoljno, pa nam stranci nisu potrebni?!? Ako Volkov sam nadje motiv da igra za nasu selekciju, dobro nam dosao, bio bi veliko pojacanje. Ukoliko ne zeli, opet dobro. Snacemo se i bez njega
    A on 100% odlazi samo li Kosovo bude primljeno u FIFA, to je i sam izjavio ako se ne varam za neke hrvatske novine. I opet, više se njemu skandira na tribine negoli većini igrača(ako izuzmemo Mirka i Stevana).

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Ma Kosovo, ovo, ono... oni idu po Balkanu i Evropi i pokušavaju da vrbuju svakoga igrača koji ima ikakve veze. Vabili su Ardemija, Behramija, Šaćirija itd.

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Izgleda da je ipak to samo novinarska patka. Evo sad pominju na forume srbijanske i Lazića iz Metalurga a on već ima jedan nastup za Srbiju(barem tako stoji na wiki).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jovanovic treba da igra u tri put bolji klub nego sto je sad, i ne vidim razlog da mu se trazi zamjena...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Volkov bi bio rezerva Jovanovicu. Dejo je rekao da Volkov ne bi imao pravo da igra protiv Ceske, tako da je u ovom trenutku bezveze pricati o njemu..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Volkov je najbolje bek-krilo u zadnjih 5 godina koje je igralo u ovim okolnim ligama,mi jednostavno moramo da hapsimo ovakve igrace da bi sirili bazu makar na jedno 30 35 igraca ,ovi sad sto se sad pozivaju na politiku nek su zdravo ,mi smo usko povezani sa Srbijom sportski pogotovo fudbalski i to je tako sad i stalno ce bit, sanse da neki igrac iz nase lige uspije a da ne igra srbijansku ligu su ravne 0 ajte mrs sad
    Sono troppo sexy per lavorare.

ПРАВДА ЗА ВЛАДА!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Smeta mi sto se odma trazi "inostrano" rjesenje. Kakva se poruka salje mladim igracima? Za sta oni da se bore? Balic, Radunovic i ostali? Momci sa po 20 godina, koji imaju jos dosta vremena da napreduju.

Nadam se da nije istina, Volkov je dobar, ali dje je onda buducnost naseg fudbala ako se ovako radi? Kao da necemo imat reprezentaciju posle ove generacije. No, dobro mozda cemo i dalje uzimat one koji nemaju mjesta u Srbiju, a ovi sto bi nekome zubima glavu o'kinuli da igraju u crveni dres, neka cekaju.
    I ja i ti bi kidali zubima da zaigramo makar jednu za reprezentaciju, ali ne bih nikome preporucio da nas pozove.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Ovdje ima ljudi po kojima bi samo Cetinjani smjeli da igraju za reprezentaciju
    I pored toga što imamo i Bećiraja i što pola reprezentacije priča ekavski.
    To je naša realnost i u tome nema ništa loše. Uostalom eto vam Francuzi, Englezi, Holanđani, pa čak i Španci i Portugalci koji znaju tu i tamo da provuku nekog Sennu ili Deka u reprezentaciju. A ne zemlja od 600 000 ljudi.

Bilo kako bilo vidjelo se u zadnje vrijeme koliko nam je neophodna zamjena za lijevog beka jer čim je Jovanović povrijeđen pravi nam se žestok problem u odbrani. A treba računat i na to da lako može da dođe da propušta utakmicu zbog kartona i slično.
    Ja lično ne mislim da je Balić loš. Mlad je i treba ga forsirat. Protiv Velsa je dao sve od sebe i realno bolje je čuvao Bejla od Maikona.

Sa druge strane čudi me što niko ne pominje Ivana Fatića a on može da igra i defanzivno i ofanzivno po toj strani. Prošle sezone nije igrao, ali sad igra za Empoli i trebalo bi ga provjerit. Mnogi pričaju o njemu kao o problematičnom i slično, ali sa druge strane sa igračima mora da se radi i na psihološkom planu. On definitivno ima talenta i još uvijek je mlad i bilo bi šteta odreći ga se tek tako.

Takođe glupo je škartirat igrače zbog jedne izjave koju štampaju ovi ili oni novinari koji su po prirodi kod nas a i u Srbiji teški teški diletanti i izvlače iz konteksta i objavljuju što im padne na pamet. Treba popričat i sa Vujadinovićem i sa Bajkovićem. Njega svi pljuju jer je kao tinejdžer otišao u Bg i imao svoju debilnu splavarsku fazu, ali momak je sa Cetinja, talentovan je i Prosinečki je izjavio da bi ga vodio u bilo koji sledeći klub koji bi trenirao. Ako ništa zavrijeđuje da Brnović popriča s njim i da se lično uvjeri o čemu se radi. Pogotovo u situaciji u kad je Bonja u slaboj formi i kad mu se ređaju kiksevi.

A Volkov ako dođe dobrodošao. Treba nam igrača u rotaciji, i tek će nam trebat kad se plasiramo na Euro
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

ajmo CRNA GORO OOOOOOOOO!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ja sam protiv dovodjenja ovih sa strane. OK na pocetku, kad je repka pocinjala pozvani su odredjeni ljudi, ali postoji razlog zasto se zove reprezentacija a ne biro za strane talente. Ocu nase igrace pa da ga pepelit necemo. Ako nemamo igraca nek igraju mladi i da smo zdravo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    Ocu nase igrace pa da ga pepelit necemo. Ako nemamo igraca nek igraju mladi i da smo zdravo
    Oce li da mi objasni neko zashto na ovom forumu vlada virus ksenofobije slican onom u Njemackoj negdje 1935-6?

Inace, Fabregas ce da igra za CG, zar nisi znao? Posvadjao se sa Del Boskeom a zna Brnovica iz perioda kad je ovaj bio igrac Espanola, Brna mu bio idol na sredini. Zato ga je i izbacila Barsa, favorizovao gradskog rivala...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zato sto reprezentacija nije jebeni manchester united ili inter. Zasto nemas crnca da igra za Irsku? Ili stranca?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dade vesovic go u 90min
    i purovic za pobjedu

inace simon opet izgleda nece igrati..=(

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    I ja sam protiv dovodjenja ovih sa strane. OK na pocetku, kad je repka pocinjala pozvani su odredjeni ljudi, ali postoji razlog zasto se zove reprezentacija a ne biro za strane talente. Ocu nase igrace pa da ga pepelit necemo. Ako nemamo igraca nek igraju mladi i da smo zdravo
    Aha, pa ćete onda da pljujete i pričate kako se sve radi preko veze, kako je to sramota, kako brukaju državu. Pa na utakmice reprezentacije neće doć ni 20 ljudi da gleda itd. Sve je to super na riječ al dobro znaš da ne može tako.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Quote Originally Posted by slavisa View Post
    sanse da neki igrac iz nase lige uspije a da ne igra srbijansku ligu su ravne 0 ajte mrs sad
    Pozdravio te Mirko Vučinić, mozgu.

Page 816 of 2251 FirstFirst ... 31671676680681281381481581681781881982082686691613161816 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)