Mekse čoek se tako ispraksirao, da ga većinom odaju jedna ili dvije riječi u postu...![]()
:lolblue:Kralj ironije na ovom forumu. Interesantno je da će mnogi pomislit da misliš ozbiljno, što tebi i odgovara. Ali, što tek radiš onim kukavcima na sportklubovom forumu...
Nije ti baš dobar primjer, Recorade. Drašo Božović nije fizički spreman ni za domaću ligu jer nije odradio pripreme sa ekipom Budućnosti već se priključio par dana prije prvenstva. Zato je on neprepoznatljiv u odnosu na igrača od prošle godine.
Dick Laurent is dead!
Mekse čoek se tako ispraksirao, da ga većinom odaju jedna ili dvije riječi u postu...![]()
#fakenews
Volkov moze da igra za nas potrebno ej samo ministar inostranih poslova da mu odobri drzavljanstvo jer ima zakon da osoba moze dobiti crnogorsko drzavljnasstvo ako ga predlozi neki savez i ako on moze unaprijediti igru nekog sporta tako da ce on lagano dobiti to a sto se tice njegove igre on je pravi sacrmeni bek a moze igrati i veznog mi takvog igraca nemamo tako da nadam se da je istina za njega
http://www.vijesti.me/sport/ceh-vuci...a-clanak-42416 prpa uhvatila ceha sjeca se dva misina gola
A to ga dovodi Milosevic... Inace prije bi mi igrao Volkov od Jovanovica. Nadam se da ga nece koristit na lijevo krilo, jer tu imamo Beciraja, Jovetica..
Last edited by CurvaNord; 15-10-11 at 11:42.
Izgleda ljudi da smo blizu ''angazmana'' Vladimira Volkova , to bi bio odlican potez![]()
Evo moji sugradjani po portalima pishu ''odneshe nam Crnogorci Volkova'' hahaha![]()
BISOGNA VINCERE !
Dobro,njega sam uzeo za primjer jer mi je prvi pao napamet,nisam ga predlozio kao neki svoj izbor.Eto,smetnuo sam s uma i Balica,koji se meni nikako ne svidja ali protiv Velsa je cuvao Bejla odlicno,kako ne bi moglo pola ovih bekova iz najjacih evropskih timova.Konkretno,ovaj Igumanovic i nije tako los igrac,proslu sezonu,posebno pri kraju je odigrao dosta dobro,imao je i on svojevremeno ponudu iz Rusije pa nije zavrsio posao.E,to je s aspekta nase lige,za nju je odlican igrac.Vjerovatno i najbolji LB.Svjestan sam ja da igraci iz nase lige kaskaju za reprezentativcima,pa i ovima koji ne dobijaju minutazu.Slozicu se i da se kod nas katastrofalno radi s mladima i da samo oni sto maloljetni odu vrate se kao dobri igraci.Sve to navodi na zakljucak da igraci iz domace lige ne mogu bit reprezentativci i svima su nam poznate ove slabosti.Ali to ne znaci da odma treba da posezemo za strancima.Treba pruzit sansu nekom igracu,radit s njim.Treba pronac nekog naseg u inostranstvu,kao sto smo ih dosta pronasli do sad.Lijepo je to sto je CG reprezentacija sastavljena i od Crnogoraca,Srba,Albanaca,Hrvata,Muslimana ali to je normalno,jer svi ti narodi zive u nasoj zemlji.Ali da nam je sastavljena od Rusa,Ukrajinaca,Azerbejdzanaca i inih,to vec nije isti sablon i to je meni neprirodno.Taj Volkov ako je toliko dobar igrac,samo neka izvoli i neka je dobrodosao.Ali po meni to treba da bude poslednja opcija.Kad nemamo nijednog naseg e pa onda neka uskoci taj.Ako je vec doslo do toga i ako on stvarno ima kvalitet veci nego sto smo navikli neka ga odmah dovedu jer smo tu najtanji.Reprezentacija nije isto sto i klub i tunema EU i non-EU igrac.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
ako cemo tzako volkov je rus))
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Volkov je odlican fudbaler. Za ovih par mjeseci koliko je u Partizanu je dokazao da je pravo pojacanje. Uf...kako bi bilo dobro kada bi zaigrao...kad vec mafija iz FSS-a nece da ga zove.
ozb jel on bas rus porijeklom ?
Nije diskutabilno da li Volkov moze dobiti drzavljanstvo. Diskutabilno je da li ima pravo da igra za nas. Ni Kleo ni Zvezdini Brazilci nemaju prava da igraju za Srbiju. Dobili su drzavljanstvo samo zbog statusa stranca.
Okle vam to da je on Rus. Kako se izasmijah
. Možda jes Rus na 4-5 koljeno al niđe veze ostalo
http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Volkov
Edit:
- Хотел бы узнать более подробную информацию относительно Вашего происхождения. Известно, что Ваши предки были родом из России. Откуда именно? Когда и при каких обстоятельствах они эмигрировали? Ощущаете ли вы связь с Россией? Следите ли за матчами сборной этой страны?
- Мои прадедушка и прабабушка были русскими, жили в Москве. В 1917 году они эмигрировали в Сербию. Связь с Россией ощущаю, у меня и у моего брата русские имя и фамилия. Да и вообще, Сербия и Россия – это дружественные страны, славянские народы. Очень хочу выступать в российском чемпионате. За играми сборной России тоже слежу.
Last edited by Dutch; 15-10-11 at 12:31.
Jeste. Evo ko zna ruski
http://www.moldfootball.com/?index=n...=4134&print=on- Хотел бы узнать более подробную информацию относительно Вашего происхождения. Известно, что Ваши предки были родом из России. Откуда именно? Когда и при каких обстоятельствах они эмигрировали? Ощущаете ли вы связь с Россией? Следите ли за матчами сборной этой страны?
- Мои прадедушка и прабабушка были русскими, жили в Москве. В 1917 году они эмигрировали в Сербию. Связь с Россией ощущаю, у меня и у моего брата русские имя и фамилия. Да и вообще, Сербия и Россия – это дружественные страны, славянские народы. Очень хочу выступать в российском чемпионате. За играми сборной России тоже слежу.
Last edited by amnesiac; 15-10-11 at 12:32.
Dick Laurent is dead!
Je li reka coek da mu je zelja da igra za Srbiju? Mrs tamo onda.
Rekli i neki što su nam nosioci igre pa nikom ništa. Al sve je to diskutabilno, ne treba se zalijećat. Prvo viđet koliko nam može doprijenijet, imali bubica ili je profi( sad mu se igra a sjutra neće itd). Ne treba se zalijećat. Za baraž sigurno ne dolazi u obzir a posle neka gledaju što će i kako će. Ja i dalje mislim da je bolje golmana novog probat na prijateljske nego igrače. Na igračkim pozicijama se možemo vazda skrpit a na go moramo imat 2 dobra rešenja a trenutno su svi klimavi koji su na spisku.
..nekima je želja da igraju za svakoga,samo da igraju,to je očigledno...
...ne trebaju nam nikakvi volkovi,bikovi,itd..trebaju nam igrači koji će zbog ponosa nositi crnogorski dres a ne zbog para ili nečeg drugog...
To Montenegrino
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
ja se ne bi bunio da dodje jer po meni tu smo najtanji, ne no ce mi luka pejovic igrati tu poziciju. i ja sam za to da se nasima daje sanse ali sem tog balica ko drugi. pa eto sad se desilo da imaju zuti pa je frka bila. a zamislite jedan crveni sa 3 utakmice neigranja , parni zuti drugi igrac ili sto ne bi volio povrijedjen i sta onda, opet pejovic sa one dvije cackalice od noga. sto ih je vise kvalitetnijih na svim pozicijama jos bolje ,samo nek se bore sa moodima do trave. sto se mene tice nek uzmu i nekog rumuna sa pijace![]()
a sa druge strane mislim da su svima nasli nedje crnogorsko proijeklo, ili mama , baba tako da nema igraca koji nema ni malo cg krvi u sebi. sem mozda beciraja mada ko zna dugo su crnogorci na kosovo pa neki komsija je moguc al nij ehtio da prizna![]()
Ja ne shvatam kako Balic i Luka Pejovic mogu biti ODLICNE ZAMJENE bilo kome a ne Jovanovicu,Oba igraju zato sto nemamo boljeg a ne zato su neke igracine velike,a Savic igra na drugoj strani beka.Za tog Volkova rekoh juce da je izjavio da mu je "san" da igra za Srbiju doduse izjava od prosle godine,mada tesko da ce ga on pepelit pored Kolarova kojeg Srbi hvale na sva usta da jedini igra srcem.
http://kalesija-sport.info/branko-grahovac-golman-prvaka-rumunije-otelula/
ovja grahovac se pvo nudio bosancima a sad nama koji lik ftw
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks