Uff eooo nesto idem po forumima srpskim kako je to mizeran narod samo prizeljukuju da ispanemo kako su jadni postali pih prosot da se covjek zapita sa kim je bio i zivio
To i Milacic rece za Bozovica pa ga eve prvi reprezntativni golman u fusbalu.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Uff eooo nesto idem po forumima srpskim kako je to mizeran narod samo prizeljukuju da ispanemo kako su jadni postali pih prosot da se covjek zapita sa kim je bio i zivio
Neka, to su nasa braca.
Ajde, ne prećerujmo. Kad bismo gledali komentare po portalima koje daju uglavnom đeca i oni koji troluju, đe bismo završili? Ultra Spich je već objasnio.
Dick Laurent is dead!
Na stranu shto je crveni skrivio protiv nas, kazna od tri mecha neigranja Rooney-u je stvarno precerana i iskreno receno smijesna. Covjek jeste reagovao nesportski, ali nije se ni rijecju bunio protiv crvenog, izvinio se i na terenu i posle u javnosti, i imao je teshku porodicnu situaciju. To bi svako normalan morao uzeti kao olaksavajuce okolnosti. Kad se samo sjetim da Anriju zbog onog rukometa nije ni dlaka sa glave falila, nego se Francuskoj evo opet pomoglo, a da se Rooney za ovo prakticno lisava grupne faze Evropskog prvenstva, malo mi se smuchi, iskreno.
Deserve's got nothing to do with it.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
E meni ne smuci... Iskreno, ko **** Runija...
I btw, iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim Mishelu shto je namjestio izvlachenje kuglica i omogucio, nama nejakim, da uzvratnu utakmicu igramo pred svojim navijacima.
Danas je Rooney, a sjutra ce to biti Mirko Vucinic mozhda, pa se nece pricati ko ga jebe, nego ce i te kako da nas zaboliDa ne pricamo da se oni hobiti iz katalonske prestonice evo vec 3-4 godine izvlace sa takvim stvarima bez ikakvih kazni...Iskreno, kad bih se ja pitao, ukinuo bih sve te zabrane neigranja. Dobio je crveni, kaznjen je tu utakmicu da ne igra, ekipa takodje pati sa 10 igraca, i to je dovoljna kazna. Ovakve gluposti uvijek izazivaju kontroverze, a ne disciplinuju nikoga.
Deserve's got nothing to do with it.
Prestrogo za Runija! Očekivao sam 1 meč kazne.
off: Što se tiče Barselone, kažnjen je klub sa nevjerovatnih 110.000 € zbog paljenja nekolko baklji na meču protiv Porta u Super Kupu Evrope. Isto presmiješna kazna, ali ajde...
Last edited by FulhamFC; 13-10-11 at 23:30.
Direktan crveni, nema tu priče, dva meča mu je bio minimum. Ako smo objektivni i realni - jebiga. Dešava se svima, igračima koje volimo, ne volimo, igračima sa kojima bismo spavali itd.
On je uradio poslije sve dobro, ali stvarno udarat' čoeka s' leđa, bez ikakve potrebe, kad je lopta bila daleko od njega, u meču u kom je njegov tim u prednosti, na protivnikovoj polovini...
To što mu je frka sa familijom je druga priča, mogao je da se povuče iz meča, ima ga ko zamijenit' protiv Crne Gore vala.
Što se Anrija tiče slažemo se.A Rooney je sam svoj majstor, ne bilo dić' ruku na Džudovića, stvarno.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Da se kojim slucajem na Milorada zaletio...
![]()
Za ono se obično dobijaju tri utakmice, Recordare. Nema tu nikakve protekcije ili bilo čega drugog. Možemo polemisati je li to ispravno ili ne, ali tako stvari funcionišu. Uostalom, Ribery je dobio tri meča kazne zbog ovoga
No da ne idemo off.
Dick Laurent is dead!
Posle njega ne bi mu trebala suspenzija propustio bi EURO i mundijal sledeci![]()
sportsport.ba : "Kralju gdje ce prvenstvo bez Ronalda, ko ce snimati reklame? "
Eeeee, braco bosanci, dje vam je vjera!!! Negativnijeg naroda na ovu planetu nema.
:very_drunk::very_drunk:
evo jedan moj snimak iz basela
i slichice
http://s1208.photobucket.com/albums/...20crna%20gora/
imam josh, to cu za vikend postavit![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Jes, saT ćemo Runija žalit. Be jale tamo
Kakve Budjevice, jad ve ubio. Ovo je utakmica baraža, najvažnija utakmica sezone, nece se igrat u Rijeku. Igra se u Prag, 21.000 ljudi kapacitet stadiona, tako da ce ne bit 2.100 osoba.Ja sam misljenja da je protivnik po mjeri i da možemo da ih izbacimo. Oce li nam uspjeti, to cemo vidjet. Ja vjerujem da ocemo.O chesima ne znamo previse, ali kad im se procita sastav ne djeluju nesto jako. Rosicki i Baros? Bježi, ti su igrali 2005 ka boca sad se vucaju. Kadlec, Plasil i vjerovatno grupa diobrih mladih igracha ali sigurno nisu ekipa od koje treba da se plasimo.Sto se tiche nas, trebalo bi da u Pragu djelujemo ka ekipa. Imamo odlicnih igracha naprijed, sada i odlicnu odbranu. Chak od kada Zverka daje golove i sredina mi se svidja, ali najmanjeI meni je žao sto Bonja ne brani u svom klubu i samim tim je izgubio samopouzdanje i sigurnost. A kako je branio za Crnu Goru do tad svi znamo i za vazda mu fala. Sad bogomi me strah, ali neka ga. A sto se tiche njega ka mladoga golmana, Brano ga je doveo iz Zabjela, postavio ga na go protiv La Korunje ( i ako je ima iskusnog lubardu na klupu ) i posle u prvenstvu je izbachio Vujadinovica iz ekipe koji je bio mladi reprezentativac tada. Definitivno je Bonja dobar golman samo je potrebno da brani u svom klubu i siguran sam da imamo golmana za duže staze.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks