View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 810 of 2251 FirstFirst ... 31071076080080680780880981081181281381482086091013101810 ... LastLast
Results 20,226 to 20,250 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Čitam ove izjave igrača, svaki je u fazonu ko zna kad ćemo opet imat priliku, bla bla bla...

A Platini je promjenio format Eura, od 2016 po prve dvije ekipe iz grupa će da idu direktno na prvenstvo. Stoga računam ne samo da ih gledamo u Ukrajini i Poljskoj već i ubuduće.
    To je samo njegova ideja. Ne zna se hoće li to bit prihvaćeno.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    e vala je mnogo 400 i kusur eura!!! nije ni karta ni ništa uračunato u 330! ja još mislila kako je u 330 uračunata i karta i takse i taman se mislim kako da ovo dijete mi mladje nekako smjestim hahhahahaahha kad oćeš neka ide autobusom i ljepše mu je
    Da je sreće agencije bi bez zarade napravile aranžman, zbog povoda, nego i ja pricam sad gluposti

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ne znam da li će onaj poznati "novinar" napisati da je Dejo kupio ovaj zrijeb, ali je superrrrr. Crna Gora i Hrvatska lagano idu dalje i jos ostaje da navijamo za Bosnu pa da se sretnemo nedje oko finala sa komsijama
    vala ja znam ko će rado na pivo i koljenicu to usput, a prvi zadatak ej reprezentacija
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Sjecat ce se Rooney Podgorice; dali su mu 3 utakmice suspenzije. Pitanje je oce li ga Capello i vodit na prvenstvo s obzirom da moze da igra tek od cetvrtfinala.
    kako će nam cijela sportska javnost zahvaljivat

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Da je sreće agencije bi bez zarade napravile aranžman, zbog povoda, nego i ja pricam sad gluposti
    nijesi častimi, sa naše tačke gledišta...ali oni baš ne bi da se ne okoriste....evo ugostitelji vele da su četvorostruko zaradili po noći onih nekoliko noći sa englezima
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    vala ja znam ko će rado na pivo i koljenicu to usput, a prvi zadatak ej reprezentacija
    Prava podjela rada. Fudbaleri neka daju golova koliko ja oderem koljenica i piva i nema zime

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Hubšman propusta oba meča sa Crnom Gorom u baražu.
    ovo im je bio standardan u odbrani
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by daja View Post
    Jasno mi je kako u Hrvatskoj izgleda nasa reprezentacija. Nije da vas krivim. Ne vjerujem da ste gledali koju nasu utakmicu a vasi mediji pisu kako smo, citiram, "fudbalske anafalbete" koje je Cico naucio da igraju fudbal. I Boban je svojevremeno izjavio kako od Jovetica nikad nece bit igrac itd...

Moram te uputit kakvo je vidjenje reprezentacije nas koji je gledamo. Cisto da bi se lakse kapirali.

-Jovetic i Vucinic ipak znaju ponesto

-Damjanovic je jedan od najboljih igraca u Aziji i redovno obara rekorde po broju golova. A Azija je ozbiljno veliki kontinent.

-Basa je zvanicno proglasavan za najboljeg odbrambenog igraca francuske lige.

-Vukcevic je od strane trenera proglasavan najboljim igracem portugalske lige. Poceo je da ozbiljnije igra i za reprezentacija. Protiv Engleske je u prvo poluvrijeme driblingom razvalio bar jedne kukove. Drugi go smo dali posto je skoro cijela odbrana Engleske krenula na njega.

-Dzudovic je jedini stranac kapiten tima u ruskoj ligi. Mora da ima neke kvalitete da bi to zasluzio. Runija je isfrustrira dovoljno da ovaj dobije direktni crveni.

-Savic koji je namjestio drugi go protiv Engleske je poceo da daje golove za M. City a i dao je dva Albaniji u prijateljsku. Sve to u zadnje mjesec dana.

-Pavicevic, pretpostavljam, nije mnogo poznat po Evropi pa tako ni u Hrvatskoj. Taj momak igra nevjerovatno za reprezentaciju. Bejl se bukvalno nije vidio pored njega i svi smo se pitali dje je ta zvjer od igraca koga toliko spominju. Protiv bugarske ih je driblingom najbukvalnije lijegao po terenu (a bek je), pogodio je precku i kreirao akciju iz koje je pao go.

-Nisam pratio ali mislim da je Beciraj u vasu ligu otkad je dosao ima ubjedljivo najbolji odnos "dati golovi"/"minuti igranja". Bar njega valjda znate.

-Imamo i neke anonimuse tipa Zverotica koji dade golove Bugarskoj u goste za tri boda i Engleskoj doma.

-Engleska nije primila go jer im nije bilo bitno i jer su imali igraca manje. Oni su patili cijelo drugo poluvrijeme. Hart je na sto jada odbranio Beciraju pa Pekovicu. Onda je jedna Beciraju presla preko noge. Mirko je za malo bio kratak. Damjanovic promasio sa 5 metara. A prije toga smo ukradeni za najmanje jedan penal.
    Evo pola sata mozgam ali mi ne pada na pamet zašto si ti uopće kvotao moj post? Naravno da je nemoguće i bezveze uspoređivat utakmicu protiv Engleske s utakmicom protiv Češke jer:

1. Svaka utakmica je priča za sebe, svaki protivnik je drugačiji od onoga drugoga, pa čak i isti protivnik često ne odigra dvije jednako kvalitetne utakmice.
    2. Utakmice s Česima imaju poseban karakter u kojima je i vama i Česima ulog ogroman. Tako je i s nama i Turcima, i s Bosancima i Portugalcima, i s Ircima i Estoncima. U ovoj fazi više nema kalkulacija jer samo pobjednik ide dalje.
    3. Vaša utakmica s Englezima je dakle priča za sebe a rezultat 2:2 može biti, ali i ne mora, posljedica Rooneyevog isključenja, vaše kvalitetne igre, eksplozije zvjezdanog patuljka u zviježđu Adromede, ali svakako se ta utakmica ne može uspoređivati s ovim što vas čeka protiv Čeha (da se razumijemo, isto to mislim i za nas protiv Turaka. Sve dosad u vodu, a ovo odigrati kako treba pa ili pukovnik ili pokojnik). Englezi su bili poprilično rasterećeni jer su već u prvom poluvremenu osigurali 1. mjesto u grupi tako da nam ostaje samo zamišljati što bi bilo kad bi bilo a to je potpuno nepotrebno (zato sam i napisao odgovor na koji ti kvotaš).

Ja u ni jednom trenutku nisam posumnjao u vašu kvalitetu jer sam vašu reprezentaciju pratio barem tijekom ovih kvalifikacija i vidio da znate igrat nogomet, a Česi su u laganom padu i samo su zahvaljujući sretnoj zvijezdi izborili dodatne kvalifikacije. Vama dajem laganu prednost, recimo 52:48, ali ne bih se nimalo iznenadio da Česi prođu dalje.

Zamisli mene da komentarisem Hrvatsku o kojoj znam taman koliko vi o nama. Poznat mi je Modric jer se o njemu stalno ne pise ali se ne sjecam da sam ikad vidio da je tako dobar kako ga dizu u nebu. Srna je extra igrac. Pojma nemam ko su ostali ai gubi se od Grcke 2:0 za koju su i Engleska i Svajcarska ipak extra klase.
    Vidiš, vjerojatno ja znam više o vašoj reprezentaciji nego ti o našoj ali bez obzira na to, zašto za Boga ja ne bih komentirao vašu reprezentaciju? Da li je to zabranjeno? Što se tiče naše utakmice s Grcima, pa barem to više nije nekakva tajna, kod nas je na snazi lagani raspad sistema, a tako će biti sve dok je Bilić na mjestu selektora. S Cicom ne da bi se prošetali kroz ove kvalifikacije nego bih se dao kladiti da ni jednog boda ne bi izgubili. S Bilićem su nam šanse protiv Turske podjednake kao i vama protiv Češke. Lagana prednost nama, ali nikakvo iznenađenje ako Turci prođu dalje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    S Bilićem su nam šanse protiv Turske podjednake kao i vama protiv Češke. Lagana prednost nama, ali nikakvo iznenađenje ako Turci prođu dalje.
    Ako mi i vi ne odemo dalje to ce biti ravno cudu. Nije to prica sto navijam, ali razlike u kvalitetu su evidentne.Naravno to ne znaci da su Cesi i Turci naivni i da je sve sredjeno, ali ako nasi ne budu igrali ka' spućeni onda...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Ćipur View Post
    To su do sad postizali jer su imali Nedveda, Poborskog, Kolera i ostale. Ali njih neće biti u Pragu 11. novembra.
    Valjda se igra u Buđevicama, a to je bas daleko od Praga. tako da su se turisti malo zajebali ovaj put...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Česke Budejovice su oko 125km južno od Praga.
    Ali to je kolijevka Budweisera.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    1,798
    Thanks Thanks Received 
    2,330
    Thanked in
    1,286 Posts

Quote Originally Posted by NemanjaCG View Post
    Brzi casti mi. Owo preko Granda nije jeftino uopste, owo preko Galilea je dzabe
    nije dzabe... to je ta cijena jeftiniji smjestaj + manje kilometara nego do bazela... nadam se da ce klub navijaca dobiti 2000 karata (to je 10%) pa neka ovi iz fscg, dps i ostali salju svoje na neku drugu tribinu, da sjede i gledaju utakmicu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ako mi i vi ne odemo dalje to ce biti ravno cudu. Nije to prica sto navijam, ali razlike u kvalitetu su evidentne.Naravno to ne znaci da su Cesi i Turci naivni i da je sve sredjeno, ali ako nasi ne budu igrali ka' spućeni onda...
    Ne radi se tu Hari samo o individualnoj kvaliteti, barem što se usporedbe nas i Turaka tiče, jer individualno gledano mi zaista imamo kvalitetniju reprezentaciju koja po transfermarktu vrijedi barem 30 mil € više od Turske, ali na terenu ne igraju transfermarkt i procijenjena vrijednost igrača, nego dvije ekipe sastavljene od po 11 igrača koje je netko tu postavio i objasnio im što i kako. Za razliku od Bilića Guus Hiddink zna što radi, tako da će Turska tu razliku u kvaliteti igrača u našu korist, nadomjestiti kvalitetom selektora u svoju korist. To je ono što mene plaši.

Što se vas tiče, nisu Česi za podcjenjivanje jer Baroš, Rosicky, Plašil i Cech nisu vesla sisali, ali nisu ni Vučinić, Jovetić, Savić ili Vukčević, pa vama ipak dajem laganu prednost. Dvije su utakmice pred nama i vama. Vjerujem da u te dvije utakmice i jedni i drugi možemo dalje ali ne bih se iznenadio da i vi i mi Euro gledamo na televiziji

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bilo bi mi izuzetno drago kad bi Hrvstaka izbačila Tursku i to "naglavačke". Sve zbog onoga iz 2008. Ono još nisam prežalio...

Bosna baksuzna opet... Ispašće od Portugala gotovo sigurno. Irci ne bi trebalo da imaju problema sa Estonijom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by FulhamFC View Post
    Bilo bi mi izuzetno drago kad bi Hrvstaka izbačila Tursku i to "naglavačke". Sve zbog onoga iz 2008. Ono još nisam prežalio...

Bosna baksuzna opet... Ispašće od Portugala gotovo sigurno. Irci ne bi trebalo da imaju problema sa Estonijom.
    Bude li Bosna imala pošteno suđenje neće Portugalu bit lagano. Bosna je prilično jaka i vrlo nabrijana na revanš Portugalcima. Problem je što bi UEFA vjerojatno više voljela gledati Ronalda, Nanija i Moutinha nego Pjanića, Džeka i Misimovića.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Vidi, on je za mene sjajan golman. Za dvije klase bolji od Poleksića koji je izuzetno limitiran. Ipak, nedostatak utakmica je doveo do toga da pravi onakve greške. Ne treba to kriti. Protiv Velsa je primljen gol u momentu naše sjajne igre. Protiv Švajcaraca su nas takođe načeli. Samopouzdanje mu je palo žestoko sve zbog one nesreće od čovjeka koja trenira Videoton. Kad bi ga pustio da brani, sve bi došlo na svoje mjesto. Imao je on sjajnih odbrana protiv Velsa i Švajcarske (protiv Engleza i nije imao posla osim dva gola u kojima nema ni 0,5% krivice), ali njegovi kiksevi su doveli do toga da budemo u rezultatskom zaostatku. Nikakvo pljuvanje, samo konstatacija. Moje mišljenje o njemu je izuzetno visoko, samo mu fali utakmica koje nažalost nema. Sve zbog ovoga... Ne mogu reći "dembelja" jer je bio sjajan igrač
    Kad je Bonja stao na gol Buducnosti, rijeci Brana Milacica su bile :"Nek nam je Bog u pomoci". I bio je u pravu. Primio je nevjerovatne golove protiv La Korunje. Kad sam slusao nedje intervju momak je konstatovao da mu je hobi teretana, ali je smanjio jer mu Lekovic to rekao...
    U karijeri je primio veliki broj nerezonskih i kiks golova... Poleksa je dvije godine cuvao gol bez ijednog kiks gola, uz par bravuroznih intervencija...

Suma sumarum je da ne mogu da vjerujem da je zaboravljen pouzdani Poleksic, a Bozovic zbog 5-6 mjeseci branjenja u zivotnoj formi, uzdignut na pijedestal... Momak zna da kiksa kao rijetko ko. Svi kiksaju, ali je Bonja od onih kojima se to cesce desava... E sad, ne dvomec baraza ne trpi niti jedno pogresno istrcavanje, ostanak na liniju, nesporazum sa stoperima...

Thanks Thanks Given 
    105
    Thanks Thanks Received 
    119
    Thanked in
    70 Posts

Utakmica se igra na stadionu Synot Tip Arena/Eden u Pragu, to je najveci stadion u Ceskoj i prima 21.000 gledalaca.
    Da li neko zna kada Bozovicu istice ugovor u Videotonu, do kada je vezan ugovorom za njih?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Valjda se igra u Buđevicama, a to je bas daleko od Praga. tako da su se turisti malo zajebali ovaj put...
    Odakle ova informacija?? Na svim medijima ide informacija da je prvi meč u Pragu, niko ne spominje Buđevice mrtve...

Thanks Thanks Given 
    105
    Thanks Thanks Received 
    119
    Thanked in
    70 Posts

Poleksa je dvije godine cuvao gol bez ijednog kiks gola, uz par bravuroznih intervencija...

Suma sumarum je da ne mogu da vjerujem da je zaboravljen pouzdani Poleksic
    Kazna mu traje do 30.06.2012.

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

ah kako mi je srce preskocilo jedno dva put kad je onaj otvarao onu lopticu u kojoj se (srecom) krilo ime nase reprezentacije...
    prezadovoljan sam. ovo je sansa koju moramo iskoristiti. ne mislim da je ovo, kao sto neki igraci tvrde sad ili nikad momenat, al bi ja ipak to sad da zavrsiomo a posle ako odemo jos koji put nece mi bit mrzno.
    na nasu veliku nesrecu i ono sto me bas frustira kako sve vise i vise razmisljam o tom revansu na nasem stadionu je onaj mizeran broj ljudi koji moze stat na njega...
    ali, moze li neko vizuelizirat sad sliku kad sudija osvira kraj, a rezlutat na semaforu povoljan po nas.... uhhhhhhhhh

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Valjda se igra u Buđevicama, a to je bas daleko od Praga.
    Ovo mi se ne sviđa. U toj provinciji atmosfera će sigurno biti vatrenija, više patriotska. Jesi siguran da se ne igra u Pragu?

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Odakle ova informacija?? Na svim medijima ide informacija da je prvi meč u Pragu, niko ne spominje Buđevice mrtve...
    Pa sve i da su mrtve, ne ide se u Cesku turisticki, nego da se bodri reprezentacija i izbori put u istoriju. Evo jedan case study... Jedan moj poznanik se zainteresovao za reprezentaciju tek kada je Engleska dosla. Kad udjosmo u baraz, on je bas bio zainteresovan ko ce nam doci. Kad cu Prag, prvi je podigao slusalicu da se raspituje za karte... Imam osjecaj da ce uspjeti i neku navijacku grupu da oformi... A i odje se bas dosta culo Prag, Prag, Prag, ..., pa rekoh da spomenem malo drevne Buđevice... Ja, da sam u raspolozenju, isao bih u Buđevice, da se tamo igra. Mada, kao sto rece kolega, tamo je Bud.

edit: Protiv Spanije su igrali na Generali Areni, a protiv Lihtenstajna u Budejovicama... Sad, ko zna kako ce nas percipirati u ovom mecu. Mislim da ima i par vecih stadiona i izvan Praga. Recimo da je Hrvatska igrala preksinoc protiv Letonije u Rijeci.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 13-10-11 at 20:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

U Buđejovice nema uslova jer bi sve popunili nasi navijaci

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Kad je Bonja stao na gol Buducnosti, rijeci Brana Milacica su bile :"Nek nam je Bog u pomoci". I bio je u pravu. Primio je nevjerovatne golove protiv La Korunje. Kad sam slusao nedje intervju momak je konstatovao da mu je hobi teretana, ali je smanjio jer mu Lekovic to rekao...
    U karijeri je primio veliki broj nerezonskih i kiks golova... Poleksa je dvije godine cuvao gol bez ijednog kiks gola, uz par bravuroznih intervencija...

Suma sumarum je da ne mogu da vjerujem da je zaboravljen pouzdani Poleksic, a Bozovic zbog 5-6 mjeseci branjenja u zivotnoj formi, uzdignut na pijedestal... Momak zna da kiksa kao rijetko ko. Svi kiksaju, ali je Bonja od onih kojima se to cesce desava... E sad, ne dvomec baraza ne trpi niti jedno pogresno istrcavanje, ostanak na liniju, nesporazum sa stoperima...
    Vjeruj mi, Signore, da nema veze što je Bonja imao odličnu prošlu sezonu. Da ima ukupno 0 utakmica za reprezentaciju imao bih isto mišljenje. Poleksića nikad nijesam gotivio. Onaj gol primljen protiv Bugara je samo dokaz limitiranosti. A što se tiče Bonje i Deportiva? Imao je tek napunjenu 21 godinu tada i iskustvo = 0. Upoređivati njega tada i sada je nemoguće.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    105
    Thanks Thanks Received 
    119
    Thanked in
    70 Posts

Do kada traje Bozovicu ugovor u Videotonu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja se nesto ne sjecam ih sjajnih Poleksicevih odbrana? Po meni je bio suvise trom za jednog fudbalskog golmana, vise mi je licio na rukometnog.

Page 810 of 2251 FirstFirst ... 31071076080080680780880981081181281381482086091013101810 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)