View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 808 of 2250 FirstFirst ... 30870875879880480580680780880981081181281885890813081808 ... LastLast
Results 20,176 to 20,200 of 56249

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    1,989
    Thanks Thanks Received 
    1,327
    Thanked in
    799 Posts

utakmice su 11.11 ili 12.11 a revans 15.11....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Moramo im dati gol ili dva u prvoj utakmici, moramo, ako mislimo da prođemo. Ako im ne damo gol u Pragu, šanse nam znatno padaju!
    Ne smijemo ići u Prag na 0:0.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Tako je Cipure.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tako je ćiki

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

cipure aleeee
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    6,145
    Thanks Thanks Received 
    13,552
    Thanked in
    5,130 Posts

Ja bi bio zadovoljan i sa 0-0 tamo, bitno je ne primit gol...

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Imali smo puno sreće u žrijebu. Češka se može proć samo da nam se kockice poklope. Što se mene tiče, ja sam prezadovoljan i ovakvim rezultatom, tj plasmanom u žrijeb. Sve preko toga je podvig.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bio bih zadovoljniji sa 1-1 u Pragu, bolje no 0-0

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

ja bi najzadovoljniji bio da ih tresnemo 5-0 u prag

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobijamo u Pragu 0-1 gol daje Pekovic! mozhe i drugi scenario dobijamo 1:2 golove daju Pekovic i Jovetic/Damjanovic :P

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

11og je utakmica...sa zvanichnog sajta FIFE...

Click image for larger version. 

Name:	Unbenannt.JPG 
Views:	260 
Size:	19.5 KB 
ID:	66979

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by bo8an View Post
    11og je utakmica...sa zvanichnog sajta FIFE...

Click image for larger version. 

Name:	Unbenannt.JPG 
Views:	260 
Size:	19.5 KB 
ID:	66979
    kako da se organizujem ja sada((((
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

11.11.''11.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

to mora da je neki pozitivan znak za nas.....AJMO SVI KO JEDAN!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Tooooooooooooooooooooooo....to je jedini dan koji jedva mogu ugrabit da budem tamo...oleeeeeeeeeeeeeee..Ajmo CRNA GORO!
    " Ko te kara,nek ti piše pjesme! "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

U Pragu moramo odigrati najbolju utakmicu u istoriji Crne Gore. Ne sumnjam da će naši biti jako napaljeni i da će dobro odigrati.
    Moramo u Pragu dati gol ili dva, da sa samopozdanjem dočekamo revanš.
    Neka se Branko Brnović prisjeti kako je načeo Mađare u gostima, u baražu za SP 1998.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja cu otkaz dobiti zbog reprezentacije
    sve malo kombinujem nesto , uzas
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Ne može se to uspoređivat jer Englezi su primili gol u zadnjim trenucima i sa igračem manje ...
    Jasno mi je kako u Hrvatskoj izgleda nasa reprezentacija. Nije da vas krivim. Ne vjerujem da ste gledali koju nasu utakmicu a vasi mediji pisu kako smo, citiram, "fudbalske anafalbete" koje je Cico naucio da igraju fudbal. I Boban je svojevremeno izjavio kako od Jovetica nikad nece bit igrac itd...

Moram te uputit kakvo je vidjenje reprezentacije nas koji je gledamo. Cisto da bi se lakse kapirali.

-Jovetic i Vucinic ipak znaju ponesto

-Damjanovic je jedan od najboljih igraca u Aziji i redovno obara rekorde po broju golova. A Azija je ozbiljno veliki kontinent.

-Basa je zvanicno proglasavan za najboljeg odbrambenog igraca francuske lige.

-Vukcevic je od strane trenera proglasavan najboljim igracem portugalske lige. Poceo je da ozbiljnije igra i za reprezentacija. Protiv Engleske je u prvo poluvrijeme driblingom razvalio bar jedne kukove. Drugi go smo dali posto je skoro cijela odbrana Engleske krenula na njega.

-Dzudovic je jedini stranac kapiten tima u ruskoj ligi. Mora da ima neke kvalitete da bi to zasluzio. Runija je isfrustrira dovoljno da ovaj dobije direktni crveni.

-Savic koji je namjestio drugi go protiv Engleske je poceo da daje golove za M. City a i dao je dva Albaniji u prijateljsku. Sve to u zadnje mjesec dana.

-Pavicevic, pretpostavljam, nije mnogo poznat po Evropi pa tako ni u Hrvatskoj. Taj momak igra nevjerovatno za reprezentaciju. Bejl se bukvalno nije vidio pored njega i svi smo se pitali dje je ta zvjer od igraca koga toliko spominju. Protiv bugarske ih je driblingom najbukvalnije lijegao po terenu (a bek je), pogodio je precku i kreirao akciju iz koje je pao go.

-Nisam pratio ali mislim da je Beciraj u vasu ligu otkad je dosao ima ubjedljivo najbolji odnos "dati golovi"/"minuti igranja". Bar njega valjda znate.

-Imamo i neke anonimuse tipa Zverotica koji dade golove Bugarskoj u goste za tri boda i Engleskoj doma.

-Engleska nije primila go jer im nije bilo bitno i jer su imali igraca manje. Oni su patili cijelo drugo poluvrijeme. Hart je na sto jada odbranio Beciraju pa Pekovicu. Onda je jedna Beciraju presla preko noge. Mirko je za malo bio kratak. Damjanovic promasio sa 5 metara. A prije toga smo ukradeni za najmanje jedan penal.

Zamisli mene da komentarisem Hrvatsku o kojoj znam taman koliko vi o nama. Poznat mi je Modric jer se o njemu stalno ne pise ali se ne sjecam da sam ikad vidio da je tako dobar kako ga dizu u nebu. Srna je extra igrac. Pojma nemam ko su ostali ai gubi se od Grcke 2:0 za koju su i Engleska i Svajcarska ipak extra klase.
    umuntu ngumuntu ngabantu

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    18 Posts

nama je jednostavno sudjeno da idemo na ovo Evropsko, i niko i nista nam nece to pokvarit. ubijedjen sam u to.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Ćipur View Post
    Neka se Branko Brnović prisjeti kako je načeo Mađare u gostima, u baražu za SP 1998.
    Načeo Brnović, dokrajčio Savo, a između njih Crna Gora u malom - Mijatović, Savićević, Đukić.

Češka je svakako 'na papiru' najbolji ishod ovog baraža, ali ih ne volim iz razloga što uvijek postignu ono što žele i izvuku dobar rezultat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by daja View Post
    Jasno mi je kako u Hrvatskoj izgleda nasa reprezentacija. Nije da vas krivim. Ne vjerujem da ste gledali koju nasu utakmicu a vasi mediji pisu kako smo, citiram, "fudbalske anafalbete" koje je Cico naucio da igraju fudbal. I Boban je svojevremeno izjavio kako od Jovetica nikad nece bit igrac itd...

Moram te uputit kakvo je vidjenje reprezentacije nas koji je gledamo. Cisto da bi se lakse kapirali.

-Jovetic i Vucinic ipak znaju ponesto

-Damjanovic je jedan od najboljih igraca u Aziji i redovno obara rekorde po broju golova. A Azija je ozbiljno veliki kontinent.

-Basa je zvanicno proglasavan za najboljeg odbrambenog igraca francuske lige.

-Vukcevic je od strane trenera proglasavan najboljim igracem portugalske lige. Poceo je da ozbiljnije igra i za reprezentacija. Protiv Engleske je u prvo poluvrijeme driblingom razvalio bar jedne kukove. Drugi go smo dali posto je skoro cijela odbrana Engleske krenula na njega.

-Dzudovic je jedini stranac kapiten tima u ruskoj ligi. Mora da ima neke kvalitete da bi to zasluzio. Runija je isfrustrira dovoljno da ovaj dobije direktni crveni.

-Savic koji je namjestio drugi go protiv Engleske je poceo da daje golove za M. City a i dao je dva Albaniji u prijateljsku. Sve to u zadnje mjesec dana.

-Pavicevic, pretpostavljam, nije mnogo poznat po Evropi pa tako ni u Hrvatskoj. Taj momak igra nevjerovatno za reprezentaciju. Bejl se bukvalno nije vidio pored njega i svi smo se pitali dje je ta zvjer od igraca koga toliko spominju. Protiv bugarske ih je driblingom najbukvalnije lijegao po terenu (a bek je), pogodio je precku i kreirao akciju iz koje je pao go.

-Nisam pratio ali mislim da je Beciraj u vasu ligu otkad je dosao ima ubjedljivo najbolji odnos "dati golovi"/"minuti igranja". Bar njega valjda znate.

-Imamo i neke anonimuse tipa Zverotica koji dade golove Bugarskoj u goste za tri boda i Engleskoj doma.

-Engleska nije primila go jer im nije bilo bitno i jer su imali igraca manje. Oni su patili cijelo drugo poluvrijeme. Hart je na sto jada odbranio Beciraju pa Pekovicu. Onda je jedna Beciraju presla preko noge. Mirko je za malo bio kratak. Damjanovic promasio sa 5 metara. A prije toga smo ukradeni za najmanje jedan penal.

Zamisli mene da komentarisem Hrvatsku o kojoj znam taman koliko vi o nama. Poznat mi je Modric jer se o njemu stalno ne pise ali se ne sjecam da sam ikad vidio da je tako dobar kako ga dizu u nebu. Srna je extra igrac. Pojma nemam ko su ostali ai gubi se od Grcke 2:0 za koju su i Engleska i Svajcarska ipak extra klase.
    Čitava ova priča može bit' upućena hrvatskoj javnosti lagano.

Sinoć gledam emisiju na HRT-u (čini mi se, mada nisam obraćao pažnju previše) i poveo se razgovor i analize, predviđanja, itd. o baražu u kom učestvuje i Lipa Naša. Priča se o tome kako se došlo do baraža, pominju se malo slabije igre reprezentacije, povede se razgovor o samom žrijebu i tu imadoh što čut'.
    Hrvatima je želja bila da im dođemo mi ili Estonija, što mi je bilo okej. Pričali su o Turskoj sa puno respekta, Bosnu su nahvalili ovoga svijeta (tu i tamo s' razlogom, jer bi im se naoštrili Bosanci da su ih izvukli zajedno i ne bi im bilo lagano, a imaju dobar igrački kadar) i ovaj prijatelj dragi analitičar kaže da je i Estonija nezgodna i da mogu da igraju na rezultat. Ja, kao naivan mlad zec očekujem da kaže makar neku lijepu riječ tu za komšiluk a on ni pet ni šest nego: 'Crna Gora je do baraža stigla na motivaciju i želju, ali oni nemaju nikakve šanse.' Estoniju računa u masnu konkurenciju (Estonija je reprezentacija koja je u toku ove godine izgubila ni manje ni više od 6 (i slovima ŠEST) mečeva, uključujući i meč protiv Farskih Ostrva (Ovčjih Otoka) - reprezentacije koja je zadnji put pobijedila u zvaničnim utakmicama u kvalifikacionom ciklusu prije 9 godina Litvaniju, a jedina pobjeda u kvalifikacijama za EP je zabilježena prije debelih 20 godina). Ne vidim da je igrom, zalaganjem i rezultatima Crna Gora zaslužila u proteklom periodu da u bilo čijim, pa makar i laičkim predikcijama bude stavljena ispod jedne (uz dužno poštovanje) Estonije.

Tek tako nas je prijatelj otpisao i ljudi koji ga intervjuišu prećutno se složiše. Valjda ćemo za neke ljude vazda bit' južni susjedi koji nisu vrijedni pomena.

Tako valja. Ti o njima lijepo a oni...
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post
    Sinoć gledam emisiju na HRT-u Ja, kao naivan mlad zec očekujem da kaže makar neku lijepu riječ tu za komšiluk a on ni pet ni šest nego: 'Crna Gora je do baraža stigla na motivaciju i želju, ali oni nemaju nikakve šanse.'
    Ako se ne varam radi se o Igoru Stimcu, lik slican ko i Zdravko Mamic, ne bas previse popularan.. to je njegovo misljenje, po hrvatskim portalima moglo se zadnjih dana procitati (nakon remija sa Engleskom) mnogo izjava s "respektom" prema crnogorskoj reprezentaciji, ne znam da je iko osim Igora pisao o CG kao o "lakom protivniku....

http://sportske.jutarnji.hr/tursku-n...drijeb/980384/
    Veliku većinu posla odradio je Zlatko Kranjčar, a dovršio ga je Branko Brnović. U svom drugom kvalifikacijskom ciklusu Crna Gora je napravila fantastičan uspjeh plasiravši se u dodatne kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2012. godine. Za državu sa 625.000 stanovnika, 7.000 registriranih nogometaša i prosječnom plaćom od 475 eura, uistinu fantastičan uspjeh.

Bez obzira na malu bazu igrača Crna Gora u svojim redovima ima nekoliko velikih europskih zvijezda. Momčad predvode dvojica sjajnih napadača talijanskih klubova. Mirko Vučinić je ovoga ljeta dres Rome zamijenio Juventusovim, a 21-godišnjem Stevanu Jovetiću iz Fiorentine svi koji su ga gledali predviđaju fantastičnu karijeru. No, na njima ne staje kvaliteta Crnogoraca. U obrani su 20-godišnji Stefan Savić, kojeg je ovoga ljeta kupio Manchester City, za kojeg nerijetko igra, standardni stoper aktualnog francuskog prvaka Marko Baša, u vezi vrlo dobri Simon Vukčević iz Blackburna, Nikola Drinčić iz Krasnodara...

Iako iza sebe ima samo 38 službenih utakmica, Sokolove se nikako ne smije podcijeniti. Hrvatska nikad nije odigrala utakmicu s Crnom Gorom, pitanje je bi li za nju bilo dobro da se susretnu u studenome.
    ------------------------------

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    ali ih ne volim iz razloga što uvijek postignu ono što žele i izvuku dobar rezultat.
    To su do sad postizali jer su imali Nedveda, Poborskog, Kolera i ostale. Ali njih neće biti u Pragu 11. novembra.

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    Ako se ne varam radi se o Igoru Stimcu,
    Štimac je tupoglavac. Vjerovatno osim Bećiraja ne zna nijednog igrača Crne Gore, a sigurno nikada nijednu utakmicu Crne Gore nije gledao. Hrvati su u prošlim klvalifikacijama dva puta izgubili protiv Engleske, protiv istog trenera, Engleska dva puta nije uspjela da dobije Crnu Goru u ovim kvalifikacijama.
    Last edited by Ćipur; 13-10-11 at 16:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo zbog Stimca bih volio da smo izvukli Hrvatsku. Kako bi progutao one gluposti koje je sinoc napricao. Cak velike sanse dajem Turskoj za prolaz u tom dvomecu prije svega zbog Hidinka.
    Last edited by my name is ...; 13-10-11 at 16:57.

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Ja nešto razmišljam: Ako je Slovenija mogla izbacit jednu Rusiju u baražu za Mundijal, možemo vala i mi Češku u baražu za Euro.
    Naravno, neće biti nimalo lako. Mene najviše Bonja zabrinjava. Usljed nedostatka utakmica dešavaju se i oni kiksevi. Onaj protiv Švajcaraca je groteksan o čemu je pisao NeTko Iz Mase. I kod drugog gola postavljanje je bilo katastrofa, no prvi gol se rijetko viđa. Ipak, nadam se da je ispucao svoje kikseve i da će u baražu to biti onaj golman koga pamtimo a tu prije prije svega mislim na sigurnost, a onda i na nesumnjiv talenat.
    Last edited by amnesiac; 13-10-11 at 17:35.
    Dick Laurent is dead!

Page 808 of 2250 FirstFirst ... 30870875879880480580680780880981081181281885890813081808 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)