NA KOJI STADION SE IGRA?? ako je slavije prag... kapacitet je 20,21 hiljadu?? znaci samo 2000 karata bi dobili???
istorijska sansa !
znaci kao sto sam ranije rekao i prognozirao tako je i ispalo,ceska-crna gora !
HRABRO I SRECNO !
Za sve vas koji nijeste mogli gledati žrijeb evo snimak..RTCG2 i HRT2 ..(upakovano u winrar)
http://www.megaupload.com/?d=BLJJGT8R
Evo Brnovic dao normalnu izjavu, nismo favoriti, al su nam sanse velike
http://www.vijesti.me/sport/brnovic-...u-clanak-42126
E ovako. Razumijem češki solidno (mada ako sami da odete na njihove sajtove razumjeli bi barem pola)
Ima različitih reakcija. Fudbaleri uglavnom ocjenjuju kako bi Turska i BiH bili teži žrijeb te stoga nisu nezadovoljni. Takođe ističu da ne znaju baš mnogo o nama ali kao, igrali smo neriješeno sa englezima pa nas treba poštovat.
Sa druge strane novinari prave kardinalne greške jer računaju da su naši porazi od Velsa i Švajcarske prava slika stvari, očigledno nemajući pojma kakve su selekcije ugrale u tim mečevima. (Vels sa drugom postavom odbrane, Swiss B tim). Takođe jedan ističe kako smo mala zemlja, odvojili se od Srbije i kako imamo dosta igrača iz susjednih zemalja poput Damjanovića bosanca, Bećiraja albanca i Drinčića iz srbije pokušavajući da nas što više omalovaže...
Po forumima u manjem broju ima opreznih ljudi koji cijene da su fifti fifti šanse, ili čak cinično predviđaju da će obje utakmice bit 0:0 i da će penali odlučivat. A naravno većina daje 70% šanse česima uz gomilu ljudi koja se već zahvaljuje Crnoj Gori jer misle da nas glat prolaze.
Sve u svemu u popriličnoj su zabludi
Samo se nadam da smo mi u znatno manjoj...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Super, to nam i odgovara. Nek nas još više potcijene! A nama niko ne može uzet nadu i vjeru da možemo da ih prođemo!! Euforija je, makar kod mene, što je izbjegnut Portugal, što se može poć u Prag najlakše i najljepše od svih destinacija koje su bile u igri i što igramo revanš doma. A protivnik je Češka koja je, da se ne lažemo i ako ne gledamo neku njihovu prošlost, prosječan tim. Ako prođemo dalje cijela Evropa će pričat o toj ludoj, podgoričkoj noći, 15og novembra. UH!
Nego Igore, kako su ti doma? Biće vama u Istanbul drž gaće drž ljevor, Altintop ti jemac.
Last edited by Ramos; 13-10-11 at 13:53.
samo neka nas potcijene, obozhavam to![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Ja tu Cesku uopste nisam pratio ove kvalifikacije, kakav im je tim? Sto im je najjace oruzije? A sto najslabije ako je ko pratio?
Avionska karta je bas skupa , ne nadjoh nidje u okruzenju da bi se moglo niskobudzetnom kompanijom pocj do Praga ..
BISOGNA VINCERE !
Jako sam zadovoljan žrijebom. Jedini tim koji bih poželio prije Češke Republike je Republika Irska. Međutim, Platini je nekako morao da se iskupi za onu bruku i sramotu Francuza, te im je ove godine dodijelio klasičnu meč loptu - Estoniju.
Takođe sam jako srećan što će naši susjedi (Hrvatska i BiH) imati izvanredne prilike da naplate neke stare dugove. Kad ovo kažem prevashodno mislim na Hrvatsku. I dan danas makar jednom u 10ak dana gledam na youtube-u onu tugu. Gol Klasnića i klasično malerisanje komentatora u stilu ''Ivan Klasnić vodi Hrvatsku u polufinale u Bazel. Turci Švicarsku neće vidjeti.'', te nevjerovatan gol Senturka i utišavanje stadiona. Nadam se da će Hrvati znati ovo da iskoriste, nije moglo slađe.
Bosanci su i tada u dvomeču bili bolji tim od Portugala, kakve je promašaje samo imao Edin Džeko. Nadam se da je ove godine ta Bosna zrelija taman za toliko da shvati da ti Portugalci (pa ni Kristijano Ronaldo sa njima, pogotovo kad je u reprezentativnom dresu) nisu nikakvi vanzemaljci. Strpljivom i pametnom igrom imaju (malu, ali postojanu) šansu da naprave iznenađenje i raduju se na kraju.![]()
Što se tiče nas... prelijepo. Ljudi, idemo u Prag da navijamo iz petnih žila i pružimo našim momcima maksimalnu podršku kakvu zasigurno i zaslužuju. Grad je prelijep, atmosfera će biti sigurno predobra - samo treba biti oprezan. Ova Češka je znatno lošiji tim od onog čuvenog koji su predvodili Nedved, Šmicer i Poborski, ali ipak predstavljaju jednog dosta ozbiljnog protivnika protiv kojeg nikako ne treba unaprijed upisivati rezultat. Tradicija i istorija su nešto što ih stavlja ispred nas u ovakvim okršajima, ali takav je slučaj bio i sa Englezima. Stvarno bih volio da nas potcijene, pa da im ga krknemo tamo za 0:1 (po mogućnosti Dejan Damjanović) i onda ovdje da ih čekamo od 2 popodne pjevajući po Njegoševoj ulici.![]()
Srećno sokolovi, i pamet u glavu! Pošto muda nesumnjivo imamo.![]()
Česi igraju toplo-hladno. Uz malo, malo sreće dalje su trebali ići Škoti. Česi su u Škotskoj doslovno u zadnjim trenucima utakmice dali gol iz penala za 2:2. Izgubili su od Litve kući, ali su je rasturili u gostima. Baroš i Rosicki su im glavni igrači. Uglavnom solidna reprezentacija ali ne i bolja od vas. Mislim da je vaša prednost što prvu utakmicu gostujete mada su Česi tijekom kvalifikacija čak bili bolji u gostima nego kući.
Fala na informacijama Braco. Ma bolji su i Englezi bolju gostim pa je bilo 2-2 xexex
Ja sam nešto pratio tu grupu, ali ako znam što bi moga' reć. Pratio sam zbog Škota, te ostrvljane uz ovu bagru sa Balkana ispratim vazda i redovno.
Ta grupa je (sem Španije) tako blijeda i odvratna bila da pojma nemam što mogu da kažem. Španija je dobila svaku, jedino se malo mučila sa Škotskom u Glazgov, ostalo sve glat. Škoti i Česi su trčkarali za to drugo mjesto, Škoti standardno u sve su ušli kao da su već ispali i Češka se promigoljila zbog mentaliteta koji je koliko toliko pozitivniji od Škotskog, mada to nije nikakav uspjeh.Izgubili su doma od Litvanije koja je više sastanak Anonimnih Alkoholičara nego reprezentacija i mučili se na strani sa Lihtenštajnom, koji se svima sem Španiji u grupi ispostavio kao tvrd orah.
Tako da oni nisu zasad ništa posebno pokazali, mada igraju u boljoj formi nego ranije. Ako znam, biće to tricky. Sem Kadleca, Rosickog, Baroša i Plašila nemaju ni neke izvikane igrače, jedino što im može ić' na ruku je to što dosta igraju i zajedno u lokalnoj ligi, dosta igrača Plzena je u reprezentaciji. Ova četvorica koju imaju (sem možda Baroša, njega je bilo lagano neutralizovat' i dok je mlađi bio) su prilično zajebani. No, možda su oni slučaj onoga što je Šenkli govorio - 'A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing.'
Ako im proradi taj kolektivni duh možda nas iznenade i natankaju ali nešto ne vjerujem. Moraće dobro da se oznoje ako misle da prođu, a ni to im možda neće bit' dovoljno.
Prilično sam uvjeren da možemo makar da ih namučimo i to debelo (na pobjedu ođe sam čak spreman da stavim i nešto para u ovom trenutku), samo da nam svi budu lijepi, zdravi i u formi.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ako ima ko kakviJa slika iz Svajcarske..neka postujeee čočeee! :P
Kad ce se znati tacan datum utakmice?
Ja sam gledao par utakmica Ceske, i mogu vam rec' da mi se ucinjelo da su gore igrali no Srbija protiv Slovenije. Imali su srecu da im je raspad grupa. Ne bih da se zalijecem, motiv je velik u barazu za sve repke, ali ja bih nas kao favorite oznacio, s obzirom na formu i elan koji nasa strana ima.
DICIOTTO
imam ja nekih slika i snimka iz CH, postavicu kasnije![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Nije moglo bolje. N I J E !
Slazem se.
Kakva sreca ljudi,sve nam se otvara.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Delibašić: Sve nam se otvara, sad ili ko zna kad!
ndrija Delibašić, čovjek koji je golom protiv Engleza odveo Crnu Goru u baraž, zadovoljan je žrijebom u Krakovu. Kaže da je prvo priželjkivao Republiku Irsku, potom Češku, a da je po svaku cijenu želio da izbjegne Portugal ili Hrvatsku.
"Zadovoljan sam, ne zato što je Češka slaba reprezentacija, daleko od toga, već zato što smo smatrali da protiv njih ili protiv Iraca imamo veću šansu nego protiv Portugala ili Engleske. Ja sam lično priželjkivao Republiku Irsku, s kojom smo se već upoznali u prošlim kvalifikacijama, a Češka je bila drugi izbor. Zadovoljan sam, mislim da svim treba da budu zadovoljni, posebno zbog toga što revanš igramo kući", kazao je Delibašić za "Vijesti".
Ističe da je dobro što je Crna Gore eskivirala Portugal.
"Takva utakmica bila bi možda atraktivnija iz nekog navijačkog ugla, kakvi bi sve fudbaleri došli u Podgoricu, ali mi u ovom trenutku moramo da razmišljamo o nekim višim ciljevima, a to je svakako plasman na Evropsko prvenstvo. Mislim da nam se sve otvorilo i da će proći još puno vremena da dočekamo ovakvu šansu", kazao je Delibašić.
Napadač Rajo Valjekana cijeni selekciju Češke.
"Imaju Čeha, jednog od najboljih golmana, na svijetu, tu su još i Rosicki, Baroš... Iako malo u godinama, Baroš je sigurno i dalje sposoban da rješava ovakve utakmice. Moramo dobro da se spremimo i da se koncentrišemo, čekaju nas dva teška duela", zaključio je Delibašić.
http://www.vijesti.me/sport/delibasi...d-clanak-42136
koliko sam ja vidio, igraju se utakmice 14 tog a revansi 18 novembra. to je za bosnu i portugal na site fife valjda se sve igraju isti dan
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks