Page 8 of 16 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast
Results 176 to 200 of 396

Thread: Sa koliko EUR prođete mjesec?

Thanks Thanks Given 
    930
    Thanks Thanks Received 
    1,312
    Thanked in
    624 Posts

ps. sto se tice ove price za tortu ... u sustinu neke stvari stvarno nije isplatljivo praviti kuci, jer poslasticarnice, picerije i sl. kupuju materijal na veliko uz to imaju masu prednosti...

evo primjer, bash prije neku noc reko aj da napravim picu kuci posle sto godina , da ne kupujem/porucujem.
    Podjem u supermarket , kupim tri kore za picu, malo sunke, malo trapista, jedan kecap, jedan origano i sve je to bilo ~5.5e , uz to sam pola kuhinje nagrdio, potrosio struje i vode, izgubio vremena rendajuci-rezajuci ... (da napomenem da u tu picu nije bilo pecuraka,pavlake ili neceg treceg sto npr. dodje u capricosu ili neku drugu picu)

a mogao sam poci u Bongorno 1.80e pica (3x1.8e=5.4), ili nazvati Sammy 2.5e(3x2.5=7.5) sa dostavom, em me ispane jeftinije, em mnogo manje truda i vremena
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    3,563
    Thanks Thanks Received 
    5,862
    Thanked in
    2,813 Posts

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    A od cega kralju da se ustedi. Imamo evropske cijene a plate nekoliko puta nize. Ne ide jednostavno da se moze ustedjet.
    Moj moto: bogat si onoliko koliko mos ustedjet.
    Vazda se može ušteđet. Neko manje neko više ali vazda se može bez nečega
    Quote Originally Posted by Stivi View Post
    ee herki ali sve zavisi od cega stedis tj. kolika su ti primanja , ti sa tvojim primanjima mozes da ustedis dosta svaki mjesec i plus da izlazis i pijes kafe i sl.

ps. i nije bitna samo ustedjevina , nego to koliko si ti stvorio, posla zavrshio(u kuci, oko kuce)

Isti odgovor. Svako može ušteđet neko manje neko više ali može.

Inače evo "lijepih" vijesti za pušače...

http://www.cdm.me/index.php?group=25&news=204077
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    4,958
    Thanks Thanks Received 
    8,928
    Thanked in
    4,310 Posts

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    ps. sto se tice ove price za tortu ... u sustinu neke stvari stvarno nije isplatljivo praviti kuci, jer poslasticarnice, picerije i sl. kupuju materijal na veliko uz to imaju masu prednosti...

evo primjer, bash prije neku noc reko aj da napravim picu kuci posle sto godina , da ne kupujem/porucujem.
    Podjem u supermarket , kupim tri kore za picu, malo sunke, malo trapista, jedan kecap, jedan origano i sve je to bilo ~5.5e , uz to sam pola kuhinje nagrdio, potrosio struje i vode, izgubio vremena rendajuci-rezajuci ... (da napomenem da u tu picu nije bilo pecuraka,pavlake ili neceg treceg sto npr. dodje u capricosu ili neku drugu picu)

a mogao sam poci u Bongorno 1.80e pica (3x1.8e=5.4), ili nazvati Sammy 2.5e(3x2.5=7.5) sa dostavom, em me ispane jeftinije, em mnogo manje truda i vremena

i onda meni nešto pričaš za palačinke?! ajde ajde...

što se tiče torti, ne koriste orahe, nego zamjenu za orahe. ne koriste šlag nego bjelanca i takođe rade na veliko, makar je tako kod marine kod koje odavno ne uzimam torte...

stvarno je lijepo štedjeti...ja to radim (kad mogu) kad želim da kupim nešto tipa komad namještaja i tako to...kad pogledam, masu stvari sam sama kupila...
    Last edited by goozica; 13-10-11 at 09:15.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    930
    Thanks Thanks Received 
    1,312
    Thanked in
    624 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    i onda meni nešto pričaš za palačinke?! ajde ajde...
    alo psttttttttt
    nije fora to , nego pravish palacinke a ne zovesh a obecala si prije dva mj.
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

zamisli goozice kako se stivi razbachuje, dva psa chak seta ? zamisli tu obijest, bezobrazluk u krizu tolko gladnje djece a on dva psa, jebeNNNtiiiii
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    4,958
    Thanks Thanks Received 
    8,928
    Thanked in
    4,310 Posts

eee, bravo... stivi, isplati li se pravit granule za njih ili je jeftinije uzet onu vreću od 100kg? :lolblue:
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ima na forum sa dostavom pa da ne trosi gorivo po to ; p

Thanks Thanks Given 
    930
    Thanks Thanks Received 
    1,312
    Thanked in
    624 Posts

hahaha isplatljivije su granule no domaca hrana , mada i ovako je trosak veliki ali merak je merak ljubav je to

Thanks Thanks Given 
    471
    Thanks Thanks Received 
    467
    Thanked in
    358 Posts

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi!
    ​Ne čitam s razumevanjem.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Zena i ja primamo sve zajedno oko 550 eura mjesecno. Kako se pokrpimo, pojma nemam. Spasava (?) nas sto smo u kuci sa mojim roditeljima, pa nemamo izdatke za struju, vodu i sl. (a enormni su ti izdaci).
    Gorivo, spenza, pretplate za mob. telefone i TV, vrtic, pelene, razne analize kod privatnih ambulanti (jer u DZ stalno neki ljekar koji ocitava rezultate ne radi), zubar... tesko je praviti statistiku gdje sve pare odu.
    A nekad sam samo ja primao platu 500 eura, i kad sam sam zivio nisam imao briga oko krpljenja od prvog do prvog. Sad je sve otislo u kurslus.
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by chochek View Post
    ja cu platit ako ce me ko nauciti kako da prodjem mjesec sa 500 eura (samo za sebe,i svoje potrebe),znaci ne racunajuci ni komunalije,ni hranu za kucu itd.
    znaci samo na sebe (izlasci,garderoba,kozmetika...) potrosim minimum 700-800 eura.
    Sam potrošiš minimum 700~800 E ????????!!!!!!!?

Evo ti recept:
    Ne moraš izlaziti svaku noć, kad izlaziš ne pucaj na neka fancy(čitaj skupa) mjesta samo da bi bio viđen i gdje bi pokupio neku sponzorušu
    Ne kreši sponzoruše
    Ne kupuj novu gardarobu svaki mjesec
    Ne moraš provoditi 40 sati mjesečno pričajući preko mobilnog
    Ako iznajmljuješ stan ne moraš u šaci jada kao što je Podgorica plaćati stan u centru grada (možeš naći na Starom Aerodromu jednosobni pa čak i dvosobni za ~200 E)
    Ne kockaj se i ne drogiraj se

Ja:
    živim u svom stanu (ne plaćam kirije)
    Zbir Računa (sa mobilnim) mi je ~100E. Rijetko sam u stanu pa mi je struja mala,a fiksni i ne koristim.Wireless internet sam ukrao od komšije
    Ne kuvam(znam u teoriji ali iz meni nepoznatog razloga uvjek je gadnog ukusa:concern već jedem sa strane, a ako i spremam to je neko gotovo jelo(fantastično spremam Podravkine supe:applause
    Često i ne jedem (dosadno mi je o tome se zabavljati)
    Ne izlazim baš svaki dan
    Kada izađem to je na kulturna (ne fancy) mjesta gdje preko dana popijem Dojč + limunadu(zavisnik sam od nje), noću pijem neki sok(ako nema Stele ) a ako je baš kasno(ili rano, zavisi od gledišta) uvjek pijem Johnnie Walker
    Pušim Malboro flavor (kutija mi traje malo preko 1 dana)
    Ne jedem slatko
    Punim gorivo (doduše u pitanju je nova Toyota Auris dizel 1,6 tako da zaboravim kad sam napunio)
    Kvalitetno sam obučen

I NE RAČUNAJUĆI S-LEASING TROŠIM 450~600 E MJESEČNO (ovo 600 je kad imam nekih ekstra troškova kao što je npr. gardaroba)

Možda(vjerovatno) je to zato što nemam curu
    Last edited by Rakun; 13-10-11 at 12:34.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Ne znam da li je pretjerano ili nije, ali znam da u mom domaćinstvu ide duplo od toga na ove stvari, pa sam smanjila na jednu četvrtinu!
    mnogo toga nijesam računala...kremice za adolescente, parfeme, dezodoranse u stiku, u spreju, kreme za noć, za stopala, za ruke....e moja ti, bez toga se može kad se mora pa sam to preskočila, ali na to mnooooooogo novca ode!
    Prvo si rekla da ne racunas kremice i kozmetiku hmmmm odrzavanje domacinstva i sminkanje nije isto. Meni ne treba ni krema za pete ni podloga za sminku da bi ocistila plocice i oprala sudje.
    Ispade 25 eura za najosnovnije.
    A ne bi ulazila s tobom u dalju raspravu s obzirom da se ne razumijem u matematiku kao ti a kad podjes u Ameriku bices pet puta duplo popularna kao Ekrem
    Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Pogrešno pretpostavljaš, kao što rekoh već, to radiš čitavo vrijeme na ovoj temi...i potpuno jasno se vidi da uopšte ne vodiš domaćinstvo niti imaš blage veze šta jednom domaćinstvu zapravo treba!

ovo je minimum minimuma, i već je 25 eura! A sigurna sam da svaki mladi čovjek voli i parfem, najjeftiniji je 15- 20 eura, pa svaki mladi čovjek radije koristi kupku nego sapun za kupanje, to je još 5 eura i tako to na tu temu...ako su ti ruke osjetljive, onda kremica za ruke, ako su djevojka, onda ulošci, tamponi i ostala sredstva za tu namjenu...kremica za lice, kremica za noć, podloga za šminku, šminka sredstvo za skidanje šminke, sredstvo za učvršćivanje laka za nokte...izvini, FM ali sam potpuno razložno stavila ovu cijenu....jer ti sigurno ne razmišljaš da je kao jedna skoro pa neophodna stavka u domaćinstvu krem za cipele u više boja

Ne, Fm, ne želim da kažem da je torta koju kupim kod Marine bogata orasima ka Pljevlja ugljem, nego želim da kažem da za 20 eura ne može da se napravi mnogo torti kako si ti rekla, nego jedna eventualno dvije, koje su naravno, mnoooooooooooogo ukusnije nego ijedna iz Sonje ili Marine ili Dijane...
    Inače, ne moraš mi spisak donositi, odmah ću ti reći (ovu pravim za nedjelju, čojku mi je rodjos)
    20 jaja - 2.60
    1 kg oraha- 14 eura
    2 margarina- 1.40
    200 gr čokolade- 1.60
    1 kg šećera- 0.95
    6 vanil šećera- 0.70
    600 gr plazme- 2.50
    I još struja, stavka koja te izludje, troškovi predjoše 20 eura! Ali samo za najobičniju orah tortu i čokoladne i bombice od oraha...
    No da ne dužimo, izadji iz vode, ne znaš da plivaš
    Evo te opet sa pustim racunicama. NAJOBICNIJA TORTA u koju ide kilogram oraha, kilogram secera+ 6 vanilin secera, 20 jaja, preko pola kilograma plazme (dobro je sto ne napisa povrh svega 1kg cokolade ). Aha tu su i neke bombice ispale :suspicion: ipak ces ti za 20ak eura napraviti extra kvalitetnu i ukusnu tortu i masu bombica u odnosu na ono sto ces kupiti za istih tih 20 eura gotovo.
    Ja pravim ovakvu, u nju ti ide 300 grama oraha i 10ak jaja i 300 grama secera, a sa preostalih 700 grama oraha, 700 grama secera itd. mozes napraviti bombica da ih vojska ne moze pojesti.
    Click image for larger version. 

Name:	215680e31a639350e83a638abfe115cb_view_l.jpg 
Views:	117 
Size:	124.2 KB 
ID:	66962
    Nemam namjeru dalje raspravljati posto eto ja koja zivim sama ne vodim svoje domacistvo nego mi to radi menadzer a kucna pomocnica mi ide u nabavku. Adios :greedy_dollars:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

moze li glasanje ko je za jedan domacica fajt ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za kosu je stara, pa da vidiš kako će da vrišti.
    "Čistim ođe, nema tu gospode."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ali ucvrscivac laka za nokte, e to je najnuznija stvar u zivotu , epic................

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ne placam kiriju, brat placa vodu, struju, internet, hranu uglavnom, pa ja opet potrosim 200e, ako znam na sta..
    " Saznao sam u koje doba je ovde najlepse. U ono doba godine kad si ti tu.. "

Thanks Thanks Given 
    1,100
    Thanks Thanks Received 
    356
    Thanked in
    143 Posts

i ako mozete nikad ne uzimajte kredit, ili ako vec morate uzmite neki kratkorocni. postajete robovi bukvalno!
    Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by kiselina View Post
    ja ne placam kiriju, brat placa vodu, struju, internet, hranu uglavnom, pa ja opet potrosim 200e, ako znam na sta..
    Pušiš li ? Ako pušiš otpiši ~50E mjesečno
    Imaš đevojku ? Otpiši minimalno 40E :tyrannosaurus: (ako je skromna, i uz to radi)
    Ostaje ti 100 E samo za tebe :sorrow:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne pusim i nemam djevojku, a na momka ne trosim nista vala
    uglavnom su to neke sitnice svakodnevne i na kraju kad se izracuna..
    " Saznao sam u koje doba je ovde najlepse. U ono doba godine kad si ti tu.. "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by VooDooPrle View Post
    i ako mozete nikad ne uzimajte kredit, ili ako vec morate uzmite neki kratkorocni. postajete robovi bukvalno!
    i uzmite kredit kod voodooa tek tada ste naebali hehehe brat moj ,

a on topic, sad izadjemo ja i draga oko 1100-1150 zajedno ,otpisi stan i komunalie,telefon,kablovka ,nek bude 400 e sve( nekad vise nekad manje) ostaje nam da ebem li ga nekako taj mjesec da prezivimo ,nismo ni gladni ni nista ,odemo i izadjemo i kupimo ,nikakva bacanja para, za gorivo se da i sl,znaci nema ustede novca da pretekne,ali opet nekako odradi se mjesec, dok sam bio sam 600-650 e plate 500 sam trosio do maximum 15 u mjesecu (plata je 5 u mjesecu ) 100 eura sam poslije znao da razvucem i po 20 dana,nekad i manje, tih prvih 10-ak dana je bilo placanje stana i racuni ,nesto sebi kupim od odjece i ostalih potrepstina ,izadjem 2-3 puta i cao. I da 2000 imam siguran sam da bih opet sa 100 eura prezivljavao 20 dana,sad je drugacije ,kod drage je novcanik :P
    Die When You Can Do No More Damage!!!

SUPERJOINT RITUAL

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    9 Posts

Ne znam, račune odavno ne plaćam (odkad sam na birou), često se dogodi da ljekove ne kupim ali vazda imam za cigarete, ove jeseni smo uzeli 4m drva dako pretekne 2/3 zime, ostalo ni meni nije jasno. Raspoloživa sredstva 34+93 eura sa biroa rada.
    Last edited by FORMICA; 13-10-11 at 19:33.

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ali bi mene nekako bilo jadno da na pitanje, onako iz šale, bilo koga, eto ekonomista si, radiš 3ipo godine, koliko si uštedio? A ja bih umro od sramote da kažem 0€.
    Hercules to nije jadno ni sramotno,to je realnost nazalost.
    Sramota te moze samo bit sto si kaznjen po rodjenju da provedes najljepse godine u ovom osunchanom ćenefu.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    12,517
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Jednog mjeseca sam vodio statistiku potrošnje prije nekih pola godine. Vjerovali ili ne dosta para sam potrošio u kafanu i na pauze. Na luxuz što bi se reklo, kojeg ću se vrlo lako odreć.
    Kad krenem sam da živim opet ću se bavit statistikom potrošnje stavka po stavka. Jer me zanima bez čega se to može na kraju mjeseca.
    Ima par fiksnih stavki kao 6 centi po m2 za komunalno jer je 3 za odvoz smeća a 3 za odlaganje, 20 centi po m2 za održavanje ulaza, mobilni je 18€ mjesečno a to baš rijetko prekoračim, BBM 9,85€ što ću mojima plaćat itd itd.

Za pušače i kladioničare jedna opaska. Znate li da pušenje, po medicinskim istraživanjima skorašnjim nije zavisnost da ne kažem bolest zavisnost. Sve je do psihe čovjeka. Nikotin kao nikotin ne stvara zavisnost kod čovjeka. Sračunajte koliko ostavite na cigare mjesečno.

Za kladioničare... Vodite evidenciju pola godine i saberite koliko ste uplatili a koliko ste dobili pa pogledajte koliko ste u minus, velika većina vas.

Na pitanje što radit dva mjeseca ako se ne ispaju kafe ne izlazi u grad itd itd. Ne misli se bukvalno da se ne izlazi, možete prošetat, pa jednom nedjeljno popit kafu, ili poć u bioskop. Ne mora se svaki petak i subotu izać u grad, može svaki drugi, ili jednom mjesečno itd itd.

Ima dosta načina da se uštedi. Niko ne govori da sad treba da živimo na ivici egzistencije. Ali bi mene nekako bilo jadno da na pitanje, onako iz šale, bilo koga, eto ekonomista si, radiš 3ipo godine, koliko si uštedio? A ja bih umro od sramote da kažem 0€.
    quotovah te da ti kažem ovo što ti reče autodijagnostika
    Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    A od cega kralju da se ustedi. Imamo evropske cijene a plate nekoliko puta nize. Ne ide jednostavno da se moze ustedjet.
    Moj moto: bogat si onoliko koliko mos ustedjet.
    pa sad neću ponavljat

Vazda se može ušteđet. Neko manje neko više ali vazda se može bez nečega

Isti odgovor. Svako može ušteđet neko manje neko više ali može.

ne može se vazda uštedjet kad nemaš od čega, ljudi su mahom u minusu i to je problem.

Quote Originally Posted by fm_group View Post
    Prvo si rekla da ne racunas kremice i kozmetiku hmmmm odrzavanje domacinstva i sminkanje nije isto. Meni ne treba ni krema za pete ni podloga za sminku da bi ocistila plocice i oprala sudje.
    Ispade 25 eura za najosnovnije.
    hahahahahahaha kako si duhovita moja ti! Ne treba tebi ništa za čišćenje ti si munja, samo vodu koristiš...ajde malo da se uozbiljim
    da umiješ da čitaš, kao što ne umiješ, znala bi šta sam rekla...ako ti treba prevodilac tvoj problem...možda da pročitaš još dva tri puta,tri, pa da vidiš da je u mojoj porodici četvoro, da ja trošim duplo od onoga što sam napisala pa sam smanjila na jednu četvrtinu ukupne moje potrošnje? Ako ti je prenaporno za mozak, nemoj, pušti djaola da ne stradaš?
    A za najosnovnije...nemam ti što reći...ako nijesi naučila, nećeš nikad

A ne bi ulazila s tobom u dalju raspravu s obzirom da se ne razumijem u matematiku kao ti a kad podjes u Ameriku bices pet puta duplo popularna kao Ekrem
    i nemoj...Ekrem? Tvoj idol? Izgleda da se u njega razumiješ
    Evo te opet sa pustim racunicama. NAJOBICNIJA TORTA u koju ide kilogram oraha, kilogram secera+ 6 vanilin secera, 20 jaja, preko pola kilograma plazme (dobro je sto ne napisa povrh svega 1kg cokolade ). Aha tu su i neke bombice ispale :suspicion: ipak ces ti za 20ak eura napraviti extra kvalitetnu i ukusnu tortu i masu bombica u odnosu na ono sto ces kupiti za istih tih 20 eura gotovo.
    Ja pravim ovakvu, u nju ti ide 300 grama oraha i 10ak jaja i 300 grama secera, a sa preostalih 700 grama oraha, 700 grama secera itd. mozes napraviti bombica da ih vojska ne moze pojesti.
    Click image for larger version. 

Name:	215680e31a639350e83a638abfe115cb_view_l.jpg 
Views:	117 
Size:	124.2 KB 
ID:	66962
    Nemam namjeru dalje raspravljati posto eto ja koja zivim sama ne vodim svoje domacistvo nego mi to radi menadzer a kucna pomocnica mi ide u nabavku. Adios :greedy_dollars:
    kad to ovo napraviš ja se selim u Ameriku kod tvog dragog druga Ekrema! i prilično sam sigurna da tamo neću poći NIKAD tvojom zaslugom
    inače, da umiješ da čitaš , a već smo apsolvirali da to vrlo površno radiš, kao uostalom i sve, uključujući i čišćenje kuće- sudeći po onome što ti je potrebno za tu aktivnost, ja sam napisala, a nije zgorega da ti ponovim da zapamtiš, da je mnogo ukusnije to što se kod kuće napravi, ali TI SI tvrdila da se za 20 eura može mnoooooogo torti napraviti...Ne može, samo jedna, eventualno još neki kolač (hej, otud bombice u mojoj priči), ali ne ulazim u tvoje poslastičarske sposobnosti, moguće da si čarobnjak kao sa ovim poslom koji si ovdje obavila
    Adios:star::applouse:

p.s. tri puta si rekla da nemaš namjeru sa mnom u dalju raspravu ulazit, pa da te podsjetim da svoje namjere ostvariš, nemoj protiv sebe
    Last edited by zvoncica; 13-10-11 at 23:55.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Cijene cigareta i alkohola skaču.
    Super, imaćemo više za travu:victorious:

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Haaa , Sta reci?
    Koji komentar ostavit ?
    Kome?
    Ostavljam komentar onima koji citaju i svidja im se.., saljem komentar onom kome se svidja a ne laj..ammm koji citaju a ne lajkaju a svidja im se,citaju a ne(izvinite ovo morate završit u montaži)

trošim sam mjesečno oko 500-600e, stanujem kod roditelja, tako da ne placam,ni hranu ni komunalije, mogu da trosim i po 200-300e ali necu jer imam 600

.!.
    Last edited by kEDOWN; 14-10-11 at 01:18. Reason: MONTAŽA

Page 8 of 16 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)