Nemam nikakvu zelju da se bavim bespredmetnim stvarima, a nechim shto me pretjerano ne interesuje, josh manje. Te je ovo potonja mudroserska tirada o ovom, shto se mene tiche.

Sugestija na pochetku -malo je iritantno kako se pravish neznaven (evo da se blago izrazim), i kao ne razumijesh, pa ti onda, opet kao iz nerazumijevanja, poredish babe i smaragde.. Te, ako je moguce, dobro bi bilo, najprije zbog tebe samog, da to ne radish.

Nego,

RAV je 500% nebitan, uzeo sam ga za primjer jer je bio cirka 10 metara od ct-a, pa me to ponukalo da se bash njega sjetim, a i tip je auta koji je kod nas najsmisleniji (moram ovo pomenut poshto ne razumijesh poredjenje), mogao sam bilo koji auto iz tog cjenovnog okvira da uzmem nikakve razlike ne bi bilo. Jer, iako ti ne zelish da priznash, bez obzira na klasu, kad se uzima auto, traze se neke osnovne stvari koje ono treba da ima, i shto su one bolje, to je auto bolji, je li. Ali tebi se nikako ne svidja shto govorim protiv divine lexusa pa se vadis na besmislice i tehnikalije, ne moz poredit razlichite klase.. pfff Ma jok.
Takodje, jako teshko je prihvatiti objashnjenje kako neki posebni ljudi zele od auta primarno, recimo "bluetooth", wifi, hyper threading, itd, (da pojasnim, da ne bi opet bilo nesporazuma, ovo je figura, gdje ironishem besmislice koje pokushavash da nam prodash kao primarne stvari, koje neki "posebni" ljudi zele od "posebnog" auta..), jer ochigledno, manje vishe, svi oce iste, ili jako slichne stvari od auta. A kako mi je dosta ove mudre rasprave, odavno vec, ukratko:

Dzaba ti zadnji os, dzaba ti zavrshna obrada, dzaba sve, ono se kod nas, a koliko se sjecam i kod JC zove -Pointless car. (ovo, naravno, zbog cijene, da je cijena smislenija onda bi vec to bilo neshto drugo, ovako, ne zelim da tracim vrijeme)

E da, ona mala, "rodjaka mi" , nije vam losha, mada je malo jacha dolje chini mi se (noge), pa joj to malo kvari pojavu, al' nishta strashno.. sasvim je simpa