Page 7 of 341 FirstFirst ... 345678910111757107 ... LastLast
Results 151 to 175 of 8519

Thread: Toyota - Lexus Club!

Thanks Thanks Given 
    280
    Thanks Thanks Received 
    568
    Thanked in
    286 Posts

ali kazu mi da potrosnja nije ni blizu 3.8 kao sto pise.. Tek tamo oko 5/6 gradske.

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

E, a ko ti kaze?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ne smijes uporedit RAV4 i CT.
    Potpuno dva svijeta.
    Ma nemoj?! Chu ne smijem, rofl, a shto, da ih ne boli?!

Naravno da smijem i da mogu, i to veoma jednostavno, i bez da se mnogo ustruchavam . Isto kao shto je JC poredio Yetija sa svim onim autima. Cijena mi daje pravo da ga poredim sa bilo chim u tom price range-u.

U kom od dva pomenuta auta je, bezbjednije, prostranije (samim tim i udobnije, pa neka alkantra), koje je od ova dva, za nashe puteve i uslove bolje auto, koji auto je svestraniji? (rav za ove pare naravno da je 4x4). Kojim od ova dva auta smijesh preko rupe ili lezeceg bez mnogo nervoze. Onda onaj gepek ct-a je jako mali, da li zbog baterija, ili chega vec, nije ni vazno, uglavnom, hatch od 30k bez gepeka!!!??? Da sumiram, auto poput ct-a je totalno besmislen po ovoj cijeni, da je oko 22-23 tisuce, pa ajde, ovako, shishti ct.. Upravo otud, zbog besmislenosti cijene, je i ovo poredjenje.

Ja znam da tebe fascinira shto je u ct-u "zadnji OS" koji postoji, ali to, nazalost, ne znachi ama bash nishta. Jako je jednostavno, -onaj, i onoliki auto za 30k eura, GTFO. (A znam da nikad ne bi dao ni 20 za onako neshto, a ne 30, no ne za'ebaj.)
    ><

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Potpisujem svaku riječ Nexus, jednostavno nema što više da se doda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Naravno da smijem i da mogu, i to veoma jednostavno, i bez da se mnogo ustruchavam . Isto kao shto je JC poredio Yetija sa svim onim autima. Cijena mi daje pravo da ga poredim sa bilo chim u tom price range-u.
    Idemo redom. CT je kompaktni luksuzni hibrid, radjen na najbolji moguci nacin. RAV4 je SUV kompaktne klase, radjen solidno.
    CT treba da uporedis sa...nemam s cime da ga uporedim, ali ajde, Volvo C30 recimo. RAV4 sa Yetijem, Tiguanom...

U kom od dva pomenuta auta je, bezbjednije, prostranije (samim tim i udobnije, pa neka alkantra), koje je od ova dva, za nashe puteve i uslove bolje auto, koji auto je svestraniji? (rav za ove pare naravno da je 4x4). Kojim od ova dva auta smijesh preko rupe ili lezeceg bez mnogo nervoze. Onda onaj gepek ct-a je jako mali, da li zbog baterija, ili chega vec, nije ni vazno, uglavnom, hatch od 30k bez gepeka!!!??? Da sumiram, auto poput ct-a je totalno besmislen po ovoj cijeni, da je oko 22-23 tisuce, pa ajde, ovako, shishti ct.. Upravo otud, zbog besmislenosti cijene, je i ovo poredjenje.
    Bezbjednije? Isto. Prostranije? RAV. Udobnije? Lexus. Za nase puteve? Tenk? Svestraniji? RAV. Preko rupe? RAV-a. Gepek? RAV. 30 000 eura? Da.
    Lexus CT kupuju ljudi kojima interesuje hibridni kompakt. Njega ne kupuju oni kojima je potreban velik gepek, ni da voze 100 na sat preko rupa, ni svestranost. Lifestyle ljudi. A kao sto vidis, kod nas nema takvih, niko se nije usudio da da te pare za njega. Pa ni za ISd.
    Pisljivi Golf VI sa istom opremom kosta oko 35 000 eura. A i dalje dobijes Golfa, dizla. Ovo je hybrid. Sano taj pogon dize vrijednost za nekih 3000 eura, minimum.
    Kad smo kod Golfa, sto da kazemo seljoberima koji kupuju Golfa a ne Tiguana? Golf sa dobrom opremom kosta isto kao Tiguan sa malo manje opreme.

Mene sad ovdje ne zanima RAV. Nisu ista klasa. Pa ako hocemo tako, onda zasto ga ne uporedis sa SangYong Korando? Pa Korando je veci od RAV-a, ima vise mjesta, udobniji, a cijena im je tu negdje. Uporedi sad i Lexusa sa Korandom.
    Uporedi ga sa Roomsterom. Ili sa Daciom Logan MCV. I jedan i drugi imaju vise mjesta od RAV-a, a kostaju duplo manje.

Kazes, kad bi vrijedio 22-23 tisuce? Pa jbg, nadji mi jednog kompakta te klase sa tom opremom koji kosta ispod 30000. A nijedan od njih nije hybrid. I nijedan od njih nije LEXUS.
    Koliko je Auris hybrid? Njega si zaboravio? A Prius Hybrid? I njega? Prius je oko 25 000. Dobijes ruzan auto sa bolesnom obradom. Jos 2-3000 i dobijes LEXUS.
    Za nase puteve - hah, vidio sam danas jedan auto za nase puteve, LC V8D. Oces li njega? Da, taman mozes da vozis preko drugih auta. Po tebi, jedini auto koji valjda kod nas je neki tezak SUV sa puno mjesta. Pa koji klinac si vozio TS-a onda? Sto nisi uzeo RAV-a i da pocines?

Kad smo kod TS-a, kreten je veceras oko 9 upalio LIFT kod Vectre i neki starac mu je fukao sve po spisku.

Ja znam da tebe fascinira shto je u ct-u "zadnji OS" koji postoji, ali to, nazalost, ne znachi ama bash nishta. Jako je jednostavno, -onaj, i onoliki auto za 30k eura, GTFO. (A znam da nikad ne bi dao ni 20 za onako neshto, a ne 30, no ne za'ebaj.)
    Ja bih vozio CT, rado. Bez ikakvih problema, ali ti znas da me ne zanimaju mali automobili.
    Ti si me jedan dan vozio do Efela da vidimo to cudo nevidjeno. Auto je bio pun sperme, tvoje. Pokazao sam ti neke detalje koje nisi vidio kod drugih auta.
    I sad ti je taj auto useless?

Ajde, budi realan, i reci nam, svima: A3 2.0 TDI u fulu, ili Golf VI 2.0 TDI u fulu, ili C30 d u fulu...ili njega u fulu?

I mean, how many more do you want?
    Last edited by Fabia_Elegance!; 07-10-11 at 01:45.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    81
    Thanks Thanks Received 
    47
    Thanked in
    33 Posts

A ja potpisujem svaku riječ Fabie....Tek sada nema što da se doda...

Thanks Thanks Given 
    280
    Thanks Thanks Received 
    568
    Thanked in
    286 Posts

E, a ko ti kaze?
    ljudi koji ga voze po Beogradu

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by stevann View Post
    ljudi koji ga voze po Beogradu
    CT-a nisam vozio ali jesam Priusa, nekoliko njih, ukupno mjesec dana (oko mjesec dana). Ako ga vozis kao svako drugo auto, nece da bude ekonomican. Da bi bio ekonomican treba da ga vozis precizno, da vozis sto vise 'na motorno' jer tada puni baterije. Ako ga vozis udiotski, zna da potrosi mnogo.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Lexus CT kupuju ljudi kojima interesuje hibridni kompakt.
    Rofl, za razliku od tebe, da ne idemo redom, jer nema potrebe, dovoljno je ovo iznad, a prije nego odgovorim, da naglasim, apsolutno me boli, i za jednog, i za drugog! (E sad mozemo dalje )

Drugo, mogu sve shto je u tom cjenovnom okviru da poredim, (a kao shto vidjesmo cijena onog ct-a nije 27k, vec 29.440 eura), iz prostog razloga jer ova tvoja fraza (eto je quotovana gore) ne znachi ama bash nishta do najgoreg marketinshkog trash talk-a. Ako nam ti objasnish, shta je, i chemu zapravo sluzi -"Hibridni Kompakt"- Ja cu tebi da kupim istog! Shto se mene tiche, to je drugo ime za crap, tj. to je wonna be neshto, a nije se sasvim sigurno shta.. - Je li family hatch, nije to, beskrajno je skup; je li premium hatch, nije ni to, jer prostora nema previshe ni unutra, ni u gepeku. Pa shta je onda?! To je -pointless show off hatch, koji koshta 30k, a jedino sa chim mozesh da se showoff-ujesh tu, je da si dao 30k za hatch koji to nije, nego hibridni kompakt. rofl rofl rofl rofl rofl

Kad kupish wrc sti, gti, ili shto slichno, tu se zna, -vidi koliki mi je, i kako je mocan, (da ne otvaram polemiku o tome, to je druga pricha, ali je makar "ljudska pricha"). A ovdje se showoffujesh sa -Vidi kako me majka lijepo zacheshljala, najpametniji sam u razredu, imam enejt za zadnjim OS-om. (How retarded is that!? Ako ti ovo JC ne kaze za ct-a, u shto god ocesh, rofl)

I btw, nije ct udobniji nikako, ali nikako, jer chim nemash prostora na pretek, tu pricha o premiumu i udobnosti prestaje.
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Drugo, mogu sve shto je u tom cjenovnom okviru da poredim, (a kao shto vidjesmo cijena onog ct-a nije 27k, vec 29.440 eura), iz prostog razloga jer ova tvoja fraza (eto je quotovana gore) ne znachi ama bash nishta do najgoreg marketinshkog trash talk-a. Ako nam ti objasnish, shta je, i chemu zapravo sluzi -"Hibridni Kompakt"- Ja cu tebi da kupim istog!
    Ne ne, i ne. Ne mozes da uporedis sve sto je u tom cjenovnom okviru. I mean, mozes, ali to je glupo. Cijenovni rang ne znaci nista. Po tvojoj teoriji, onoga LC-a danas mozemo da uporedimo sa Nissanom GTR, sa Ariel Atom-om, sa Mercedesom Aksor, sa dva Iveca Daily...? Jel? I onda kazes zeni, razmisljam da li da uzmem LC V8D ili GTR, pa i jedan i drugi imaju 4X4, xenone... (You'll actually be able to say to your wife, shall we take the Interceptor tonight darling?).
    Ne. Postoje 2 stvari. Klasa automobila i svijet (svijet automobila) kome su namjenjeni, i postoje kupci i njihove potrebe.
    RAV4 kupuju oni kojima je potreban kompakt SUV a koji su pri kupovini dali odjeb Tiguanu, CRV-u, ix35-ici...najcesce zene koje imaju djecu, unutra je prljavo, plazma, mlijeko, zuti pampersi...
    CT-a kupuju ljudi koji nisu zadovoljni Priusom, ful pedantni ljudi koji nemaju djecu, vole tehnologiju, vole kvalitet, preciznost, udobnost, tisinu, premium...

Je li family hatch, nije to, beskrajno je skup; je li premium hatch, nije ni to, jer prostora nema previshe ni unutra, ni u gepeku. Pa shta je onda?! To je -pointless show off hatch, koji koshta 30k, a jedino sa chim mozesh da se showoff-ujesh tu, je da si dao 30k za hatch koji to nije, nego hibridni kompakt. rofl rofl rofl rofl rofl.
    Hatchevi nisu napravljeni za porodicu. Za porodicu imas family sedans (Avensis, Mazda 6, Accord, Altima...).
    Ovo je premium hatch. To sto nema prostora ne znaci da nije premium. Premium ne znaci prostor. Premium je nesto drugo. e39 je premium, ali nema prostora unutra. Sto sad da kazemo, nije premium? Ne naravno.
    Golf VI ima malo vise prostora unutra. Ne mozes ga dobit sa hybridnim pogonom, ali sa ovom opremom bi bio preko 40 000.
    I sto je to? GOLF!!!
    Ovo je, ovo je LEXUS!!!

I btw, nije ct udobniji nikako, ali nikako, jer chim nemash prostora na pretek, tu pricha o premiumu i udobnosti prestaje.
    Objasnio sam ti gore, premium ne znaci prostor, tj. komfor.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    280
    Thanks Thanks Received 
    568
    Thanked in
    286 Posts

Fabia slozicemo se da je strasna hostesa, ne zna se jel ljepsa ona ili lexus ct200h.. mada.. najbolja kombinaicja je da oddje ona uz auto. onda mi ne bi trebala elektronski podesiva sjedista.

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Frende, Nexusova prezimenjakinja je MRAK.
    Izgled, personality, stalno me brani od Nexusa, ima isti ukus kao ja...ma odma' zenit.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    46
    Thanks Thanks Received 
    47
    Thanked in
    40 Posts

Aha... a znate li da vi uporedjujete razlicite klase/kategorije auta?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by djiha View Post
    Aha... a znate li da vi uporedjujete razlicite klase/kategorije auta?
    Ma ja mu stalno govorim ali...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    280
    Thanks Thanks Received 
    568
    Thanked in
    286 Posts

dje se sklapa lexus fabia?

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Nemam nikakvu zelju da se bavim bespredmetnim stvarima, a nechim shto me pretjerano ne interesuje, josh manje. Te je ovo potonja mudroserska tirada o ovom, shto se mene tiche.

Sugestija na pochetku -malo je iritantno kako se pravish neznaven (evo da se blago izrazim), i kao ne razumijesh, pa ti onda, opet kao iz nerazumijevanja, poredish babe i smaragde.. Te, ako je moguce, dobro bi bilo, najprije zbog tebe samog, da to ne radish.

Nego,

RAV je 500% nebitan, uzeo sam ga za primjer jer je bio cirka 10 metara od ct-a, pa me to ponukalo da se bash njega sjetim, a i tip je auta koji je kod nas najsmisleniji (moram ovo pomenut poshto ne razumijesh poredjenje), mogao sam bilo koji auto iz tog cjenovnog okvira da uzmem nikakve razlike ne bi bilo. Jer, iako ti ne zelish da priznash, bez obzira na klasu, kad se uzima auto, traze se neke osnovne stvari koje ono treba da ima, i shto su one bolje, to je auto bolji, je li. Ali tebi se nikako ne svidja shto govorim protiv divine lexusa pa se vadis na besmislice i tehnikalije, ne moz poredit razlichite klase.. pfff Ma jok.
    Takodje, jako teshko je prihvatiti objashnjenje kako neki posebni ljudi zele od auta primarno, recimo "bluetooth", wifi, hyper threading, itd, (da pojasnim, da ne bi opet bilo nesporazuma, ovo je figura, gdje ironishem besmislice koje pokushavash da nam prodash kao primarne stvari, koje neki "posebni" ljudi zele od "posebnog" auta..), jer ochigledno, manje vishe, svi oce iste, ili jako slichne stvari od auta. A kako mi je dosta ove mudre rasprave, odavno vec, ukratko:

Dzaba ti zadnji os, dzaba ti zavrshna obrada, dzaba sve, ono se kod nas, a koliko se sjecam i kod JC zove -Pointless car. (ovo, naravno, zbog cijene, da je cijena smislenija onda bi vec to bilo neshto drugo, ovako, ne zelim da tracim vrijeme)

E da, ona mala, "rodjaka mi" , nije vam losha, mada je malo jacha dolje chini mi se (noge), pa joj to malo kvari pojavu, al' nishta strashno.. sasvim je simpa
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

trebalo bi u fabriku:-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Osim RX-a koji je sklapa u Ontario, svi drugi se sklapaju u Japan.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nemam nikakvu zelju da se bavim bespredmetnim stvarima, a nechim shto me pretjerano ne interesuje, josh manje. Te je ovo potonja mudroserska tirada o ovom, shto se mene tiche.

Sugestija na pochetku -malo je iritantno kako se pravish neznaven (evo da se blago izrazim), i kao ne razumijesh, pa ti onda, opet kao iz nerazumijevanja, poredish babe i smaragde.. Te, ako je moguce, dobro bi bilo, najprije zbog tebe samog, da to ne radish.

Nego,

RAV je 500% nebitan, uzeo sam ga za primjer jer je bio cirka 10 metara od ct-a, pa me to ponukalo da se bash njega sjetim, a i tip je auta koji je kod nas najsmisleniji (moram ovo pomenut poshto ne razumijesh poredjenje), mogao sam bilo koji auto iz tog cjenovnog okvira da uzmem nikakve razlike ne bi bilo. Jer, iako ti ne zelish da priznash, bez obzira na klasu, kad se uzima auto, traze se neke osnovne stvari koje ono treba da ima, i shto su one bolje, to je auto bolji, je li. Ali tebi se nikako ne svidja shto govorim protiv divine lexusa pa se vadis na besmislice i tehnikalije, ne moz poredit razlichite klase.. pfff Ma jok.
    Takodje, jako teshko je prihvatiti objashnjenje kako neki posebni ljudi zele od auta primarno, recimo "bluetooth", wifi, hyper threading, itd, (da pojasnim, da ne bi opet bilo nesporazuma, ovo je figura, gdje ironishem besmislice koje pokushavash da nam prodash kao primarne stvari, koje neki "posebni" ljudi zele od "posebnog" auta..), jer ochigledno, manje vishe, svi oce iste, ili jako slichne stvari od auta. A kako mi je dosta ove mudre rasprave, odavno vec, ukratko:

Dzaba ti zadnji os, dzaba ti zavrshna obrada, dzaba sve, ono se kod nas, a koliko se sjecam i kod JC zove -Pointless car. (ovo, naravno, zbog cijene, da je cijena smislenija onda bi vec to bilo neshto drugo, ovako, ne zelim da tracim vrijeme)

E da, ona mala, "rodjaka mi" , nije vam losha, mada je malo jacha dolje chini mi se (noge), pa joj to malo kvari pojavu, al' nishta strashno.. sasvim je simpa

Frende frende frende...

TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2,058
    Thanks Thanks Received 
    1,045
    Thanked in
    419 Posts

G fabiju ima 15godina haahaha
    Stojim iza Nexusove price, totalno besmislen auto. Zaboravio sam koja je cijena onog ISa? Pretpostavljam da je oko 25-27 tako da bih ga uzeo prije CTa dmao!
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    280
    Thanks Thanks Received 
    568
    Thanked in
    286 Posts

IS isto 29.000e, al nije neka oprema bog zna.. da ima opreme kao ct, bio bi bar 37.000

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

IS je pistolj, i AFAIK, nije 29 nego 27 i nesto, mislim da je jeftiniji od CT-a.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    280
    Thanks Thanks Received 
    568
    Thanked in
    286 Posts

da, pistolj.. i da, mrvicu jeftinije od ct-a..

ja jos sanjam ct200h, evo vec tecu noc zaredom.

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja LS-a...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2,058
    Thanks Thanks Received 
    1,045
    Thanked in
    419 Posts

LS je stvarno majka, al ja imadoh na umu IS jer je tu s parama kao CT a mnogo je ljepsi i prakticniji.
    Onaj dizel od 170-80ks je sasvim okej.
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Page 7 of 341 FirstFirst ... 345678910111757107 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)