Pii, ispade nesretni BBM ne mogu vise ove komentare da pratim...
Pii, ispade nesretni BBM ne mogu vise ove komentare da pratim...
Ne valja ta tablica. Ova je najtočnija. Nisu Šveđani najbolji drugi nego Danci sa 16 bodova.
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Eu...d-placed_teams
Edit: Ovdje još nije ubačena Danska (vjerojatno se čeka da završi utakmica Portugala) ali oni su sa 16 bodova najbolji drugi![]()
Last edited by bracodubrovnik; 07-10-11 at 22:36.
Iskreno bas me zabolje za bilo kakvu tabelu!
Najbitnija stvar je da smo mi u barazu i to je to!
Odoh sad da se napijem kao goozica i ima da castim turu za turom!
E VIVA, E VIVA, E VIVA MONTENEGRO!!!
ANDRIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
zajebite najboljeg drugog, no ko ce nam u baraz ispanut
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standings/index.html
Švedska ima 21 bod iz 9 utakmica, BiH i HRV po 19, Irska 18.
Volio bih Turke....
Ja Belgiju ili Estoniju!
ja Cehe glibave ..
BISOGNA VINCERE !
Samo Vukcevica da maknu iz ekipe i predobri smo! Mozemo bilo sta!
Sramota je koliko tip nema pojma, ali izgleda neke veze i ortakluci rade pa igra u svaku utakmicu
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
ja se svaki put odusevim kad vidim koliko je gladan lopte, ne bi dobacio loptu pa da je neznam sto u pitanju...
Dajte nam Srbiju da se igramooooo
vukcevic je io danas mnogo bolji nego prije. nemam rijeci svi su junaci!
Oce li bit ka i prosle godine povlascenih u zrijebu?
Ako nece mogu da nam zapanu i srbijanci i hrvati i bosanci..
daleko bilo postoji li kakva nesrecna sansa da budemo najgori drugi...
Ja Hrv/Srb/BiH cisto da se oprobamo malo i na terenu jer lako je ovako po raznim njihovim forumima pricat kako bi nas opeglali...Dodjite, dodjite :-D
samo da nam ne dodju jugosloveni u baraz.
chesi bi nam najbolje pali.
There are currently 64 users browsing this thread. :mrgreen:
mnozina ovdje duguje veliko izvinjenje brnovicu, pokazao koliko poznaje momke, svaka chast svima......jedva chekam utorak, najbolji sastav, josh bez nikakvog vucinica (koja je muka s'njim???), ima da ukopamo shvajcarce![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks