Evo vele Englezi Runjo će da propusti prvu utakmicu Eura, i još jednu možda, ako tako odluči UEFA.![]()
Cesi su najmanje jaki protivnici.
Evo vele Englezi Runjo će da propusti prvu utakmicu Eura, i još jednu možda, ako tako odluči UEFA.![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ljudi, ako pobijedimo ove Švajcarce, idemo li onda direktno kao najbolji drugi, i ima li šansi da budemo prvi u grupi? Ko treba da pobijedi Engleze?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
cestitke od sveg srca,potpuno zasluzeno !
zelim vam mnogo srece u barazu !![]()
Mozda bi mogli i direktno da idemo ako pobjedimo Svajcarce i jos neki rezultati se poklope, barem tako kazu strucnjaci iz studija...
Jako mi se svidio Zverotic dok je igrao veznog (nishta nam Drinchic vishe ne treba) i Beqiraj koji je bio najopasniji napadac, izvrtio Ashley Cole-a kao malo ko. Jovanovic je unio stabilnost u odbranu.
Delibashicu, docheka si svojih i bukvalno 5 minuta!!!!
a slušam ih, ali nadam se...evo Vels napravio iznenadjenje![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ne vidim kako mi mozemo ici direktno...
Ljepseg poklona za rodjendan necu dobit....Beciraj majstor
Jaoajfioajfiospaoifjoasjfo!!!! Najbolji breee!!! Kakvo gazenje u drugo poluvrijeme, pa ce kapelo *****sto igrat sa drugim repkama, a ne sa krsnim crnogorcima!!! Bravo sampioni!!! Svaka cast strucnom stabu na celu sa brnovicem na fantasticnoj taktici, motivaciji, i jos boljim izmjenama! Sumnjao sam u njih, a sto god sad da se desi, ovo necu zaboravit!!!
DICIOTTO
http://www.rezultati.com/table/pMnnEZnt/drJAfQC1/
evo vam tabele pa izracunajte
Kakva noć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Švedska je 99% najbolja drugoplasirana reprezentacija.
boli nas briga , bitno da smo u baraz .. jer nocas da smo izgubili otisli mi shodno nasem mentalitetu - blago receno unisteni u Swiss i tamo bi nas nabili .. ovako mogu da ga sisaju![]()
BISOGNA VINCERE !
Grgur bolje zna, on ima diplomu.
Ovo je ka da smo osvojili evropsko briga me za sve ostalo pa i da ne prodjemo na EP. Neka crknu dusmani koji su pricali napunice nas 6 komada....
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks