Tako ti je u USA, kad te pull off-uje moras drzat ruke na volan, 11 i 1 o'clock i ful miran, inace dobijes metak iz Glocka.
Kad god te policajac zaustavi, obje ruke na volan, i ne pomjeraj se dok ga ne obavjestis da ces se pomjeriti ili dok ti on ne kaze. U suprotnom, nemaju nikakav problem da opale prvi hitac upozorenja! Ne igrajte se sa tim. Nista ne radite dok Vam policajac ne pridje kolima, i ne predstavi se i kaze razlog zasto Vas je zaustavio i sta ocekuje od Vas.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Tako ti je u USA, kad te pull off-uje moras drzat ruke na volan, 11 i 1 o'clock i ful miran, inace dobijes metak iz Glocka.
TAKUMI
Ovdje te policeman ne smije pucat, pa mahao ti njemu rukama ili sta god radio...a nas policajac nece ti ni reci zasto te zaustavio, nego ce biti
"Dobro vece, isprave..."
onda ce otic do kolege, dok ti goris sta se desava, pa ce doci za minut i reci zasto te zaustavio... U Srbiju je to popravljeno, sad moraju odmah da kazu razlog zaustavljanja...
Njak Njak Njak
Meni je najjaci dio "hitac upozorenja"
Njak Njak Njak
Odje ne smije opalit dok mu bas zivot nije u opasnosti.
Mada opet CG i USA, dva svijeta.
Neka vam je sa srecom najjaci dio, ali prije 11-12 godina, u nedodjiji pored Bg-a, da ste dozivjeli sto sam ja dozivio, shvatili biste. Nije bilo nikakvog prekrsaja, nije bio jedan hitac upozorenja, a samo sam se rukovao u kolima sa likom koji me dovezao, a ovi izleceli iz interventne i ni pet ni sest, bam bam, pa dalje nagadjajte. Od tada, znam, da svako moze da puca, samo je stvar procjene. Mozda u USA moze policeman pucat bez upozorenja u covjeka, ali ovdje ima pravo (bar u Slo, Cro, Srb) da prvo upozori (pucnjem u vazduh), pa onda da puca u covjeka. I tako, znam, policajac je u obavezi da kaze zasto te zaustavio pa tek onda da ti trazi dokument. Ako to ne kaze, ni vi niste u obavezi da mu date dokumenta. Kad god me zaustave, ali uglavnom me zaustavljaju van CG, uvijek mi se kulturno predstave, kazu razlog zaustavljanja i obavezno pitanje "Ima li umora?" (?). I za sada je svaki put, sve bilo korektno, k'o covjek sa covjekom, bez ikakvog osionog ponasanja. I zato kazem, ne dajte provocirati, i ne dajte biti isprovocirani. A vi, kako vi volja.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Kako mrzim kad lažu, kažu ne kriju se, a stalno su skriveni neđe. Pregadni su!
puce jos jedna kazna za pojas,fino sam krenuo![]()
hhahahahaa,što se radi.
zaustavlja me večeras, "niste propustili pješaka"
kojeg pješaka kad niko nije bio na pješački?
"jes al onaj je čeka na trotoar i spremio se da predje"
spremio sam se i ja za olimpijadu pa...
"dovidjenja"
She is only here to annoy herself!
Vi ste meni ovdje strah usadili, sad se i vezem i pustam svakog moguceg pjesaka, pa kucao on poruke na pocetak pjesackog ili bio na sred, isto mi je
Njak Njak Njak
Tacno ce mi se neko zbog njih nasadit u gepek, pa ce mi bit posle jeftinije kaznu platit.
Najjaca je fora za pjesake kad tako stane pa gleda nedje u nebesa, razmislja o necemu devetom, a ti stojis da on prodje, da ga propustis, i sve dok mu ne svirnes, ne konstatuje on to.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
dobio sam poziv za sud, nisam platio pauka, glavni grad podgorica, sta se desava ako se ne pojavim na rocistu? moze li da se odlozi?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
niujedne mi gace lastike nema
imam potrebu da se zahvalim momcima sa ovog topica jer da nije bilo njih sad bih bio tanji za 30 eura.
kod zeta transa me zaustavi cajpoli, i pohvali me zbog pojasa.. i rece mi da ce od nove godine po 100eura da budu kazne za pojas
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks