tamo su cipan cijeli dan prestajali.....
kako klepaju pare onamo to je sprdnja.
Jao, pješački, jednom sam pustio neku ženu, na stari aerodrom, njoj je bilo crveno, ali sam je pustio da prodje, i dok sam isao bulevarom 88, zaustavlja me policajac, i oce da mi pise kaznu jer NISAM pustio pjesaka, a ja zenu pustio da prodje a jos joj crveno bilo... samo sto sam toliko izgorio da je zaboravio na kaznu, nego mi je rekao "dobar si momak, necu te dirat ovaj put" ono.. WTF?
i tad sam shvatio da su policajci jedni obicni nesoji i da neko dobro treba da ih nauči redu
tamo su cipan cijeli dan prestajali.....
kako klepaju pare onamo to je sprdnja.
the World's leading dance event
Sensation
Kod Dalija inače stoje skoro svaki dan, ako dolaziš od televizije ili od krivog mosta ne možeš ih viđet, a budu i ujutro i popodne i uveče, i samo vataju...
Ali niko tu nema dokaza o brzini kretanja, duzini puta do pjesackog...?
Znam, desno se parkiraju, prije kontejnera, znaci blokiraju komplet desnu traku a tu je ta traka potrebna jer ima guzve kao nigdje...
P.S. ja inace ne stanem pjesacima, u zadnje vrijeme, pogotovo ne kad im je crveno...danas sam se vozio kroz grad jedno 30 min i nijednog nisam pustio (Trile, Stetni, dajte potvrdu), pa jedva cekam da me zaustave...OK, neka pisu ako sam prosao u momentu kad je bilo pjesaka, ali ako ih nije bilo...mogu samo da mi suckaju ogromnu kitu.
TAKUMI
Ima li sta grdje kad pozuris na zeleno a tamo neki lik (ili jos gore cheta) kroz njegovo (njihovo) crveno lagano preko pjesackog, a tacno bi ga (ih) zgazio.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
E takvima sviram!
Originally Posted by Nk-001
Da izlozim moj problem, pa neka mi neko ko ima iskustva kaze kolika me kazna ceka...Imam dva prekrsaja koja zeljno iscekujem da mi stignu...
Prvi je prekoracenje brzine na Vranjinu, 81km/h sam isao, ogranicenje 60km/h
Drugi, oduzimanje vozacke, mjesto Novo Selo, put Dg, ogranicenje 50km/h, isao sam 121...
Ovaj prvi nisam potpisao, a ima godina i po bar od tada... Drugi potpisah,pusti mi snimak onaj sa pasatom, nisam imao obraza da se pravdam i prepirem![]()
a zna li neko provjereno kazne stare po godinu i po ,hoce li stizati da se ide kod sudije za prekrsaje ili ne?
ne bi trebalo posle toliko da stigne, madai ako stigne ima načina da izbjegneš kaznu, prvi put ako ti stigne poziv, ti se ne pojavis nego kasnije posaljes neko opravdanje izmislis neku pricu i zamolis ih da ti odrede novo ročište, i nadas se da ili nece stici ili da ce se navrsiti 2 godine...
Znaci li ovo da ja mogu da prestizem kolonu kad se spustam od Budve na Jaz a oni stoje kod Roksped pumpe, onamo ima vise od 500m?
Last edited by kEDOWN; 29-09-11 at 18:55.
Ne znam sto znaci i ne zelim da ulazim to sto znaci i ne zelim da tu njegovu recenicu zloupotrebljavam niti da navodim ljude na zloupotrebu, ali znam da to znaci da ja mogu da tvrdim nesto sto se JESTE dogodilo, a da on ne MOZE to da opovrgne!
U slucaju dje nema svjedoka, kao npr bilo je - nije bilo pjesaka, bila je puna - isprekidana, crveno - zuto, u slucaju da se policajac pojavi i da vozac kaze jedno on drugo, bez svjedoka, rijec drota se uvazava kao istinita. To mi je x puta potvrdjeno od strane sto policajaca, sto sudije za prekrsaje.
Je li debilno, jes, moze li da se izivljava i izmislja prekrsaje, moze. Ali tako je.
Kazna jeste 50 ali su troskovi 20e tako da ti to dodje od 70 do 170e, cisto da se ne zaebes
Ja sam danas bio nesto preko morace u par navrata i sou se radi od pjesaka [studenata, srednjoskolaca i ostalih baraba] koji misle da je pjesacki za kampovanje.
Malo smo se svadjali hihihi upoznah neke zgodne djevice hihihi
Mene zanima kako i sto se radi sa kaznenim poenima? Imam 2 a jos nemam vozacku![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
vracah se iz NK za PG,isao sam 120 na ogranicenje 80,kad iskoci policajac iz zbunja,a motor sakrio iza zbunja,trika nema da se vidi...
malo se popricasmo oko motora itd, i veli mi "kontrola mi je,inace bih te pustio,pa ti moram makar za pojas pisati kaznu",ja mrtav zadovoljan
istu noc drugu bio rodjendan,pa se malo popilo,i zaustavise me na sred kruznog kod telenora,dade mi dreger da naduvam,i pokaza mi 0.70
pita me "pa sto cemo?" ja rekoh "sto god oces druze",uze onaj blok da pise,pa samnom u neku pricu...cim je drugoga zaustavio meni je vratio dokumenta,bez ikakve kazne
nije da nema dobrih ljudi i u policiju
Oni vole vas sto pijete, a meni oće da jebu sve po spisku kad vide da imam 0.0 u 3-4 ujutro
Naravno da je tebi drago sto te pustio sa 0.7%o, ali neko mu je psovao majku sto mu je naplatio 50e za pjesaka ili pojas ili je zaboravio svijetla da upali!
Nekome je taj policajac dobar, kao tebi, a nekome nije, kao drugima..
Meni se licno ne svidja sto selektivno sprovode zakon bez obzira sto i meni nekad progledaju kroz prste, vec bih volio da je zakon jednak za sve, ali toga filma necemo gledat...
Sad se sjetih, imam jos jednu iz Nk, za pojas i voznju iznad ogranicenja
A u svakoj bransi pa i policiji ima dobrih i losih ljudi. Ja se jednu noc vracem iz Nk i prolazim kroz Drenosticu, vukojebina, nidje svijetla ni zive duse na tom djelu puta i ja stisnuh, oko 120, kad vidim u daljini crvenu palicu...Vec sam se bio oprostio sa vozackom. Zva me tip kod kolege, malo popricasmo i vrati mi dokumenta jer sam "korektan za razliku od nekih". Ima nesto i u tome, pojedini, pa i ja nekad, cim zaustavi policija, reagujemo kao da su oni krivi sto su nas zaustavili, a ne mi koji smo skrivili prekrsaj.. A jes', nidje nema neljudi ka' u policiji...neka mi oproste clanovi foruma ako ih ima u tom poslu...
![]()
pa ni meni se ne svidja sto selektivno sprovode zakon,ja mu nisam ni trazio da me pusti...
pisao sam prije nedje da su mi bili uzeli vozacku bez ikakve potrebe,nisam se nikako mogao ubjedjivati sa njima,a znam da nisam kriv,popizdio sam bio!
Pa tebi treba jedno 10 min da procitas postove od prije pa ces vidjet da rade i to, i to sa zadovoljstvom.
Mene su zaustavili tamo kad prodjes semafore kod Kino Kulture, kad ides put Maslina, kaze, prosao si kroz crveno, a meni i drugima ful zelena strelica...
5 minuta, on da, ja ne, fino mu kazem da je bila upaljena zelena i da on ne moze da vidi semafor na drugu stranu, kaze: ja pratim ovu ovamo, cim se upali ova gasi se ona tamo. Ajde reko, da vidimo da li je to povezano...kad, nista od toga.
TAKUMI
jja sam uvijek korektan sa njima, i vise puta sam i prosao dobro zbog toga kod njih....ali isto tako nekad su tako drski i bezobrazni da se sa njima ne mzoe bez tako...jednom me zaustavio na sred magistrale, kamion je imao da me zgazi...blokriao sam saobracaj...a on 150m dalje je vidio da sam ja priliko preticanja nagazio punu liniju u povratku...a jos sakriven iza nekakvoga znaka...i ja kazem nije istina, nisam nagazio, on tvrdi jesi i to 20m makar...i naravno, rekoh vi pisite al se ne slazem i dovidjenja...al samo se ja iznerirah zbog njihovoga ponasanja...pa i ja bezobrazno sa njima...
a onaj policajac batic...nije ziv bio da me nije izvukao iz kola da duvam jednu noc...i kad je vidio 0.14 kao da sam ga osamario...no sam bio vezan pa mi nije ni to mogao nakacit, al misli mda bi sigurno sa merakom makar to nakacio...
Meni se tako par puta desila sledeca stvar. Posto se uvijek vezem na otvoreni put, i jednom se vracem od sozine ka pg, skoro uvijek su na onu zadnju raskrsnicu dje desno skreces ka pg, i zaustavlja me on, ja malo duze stanem jer su tu dje me je zaustavljao dzombe da auto slomis, i kako on dolazi, ja skidam pojas da bih izvadio lakse dokumenta, dajem mu fino, sve pogleda ok, kaze "sto ne vezes ti pojas a?" ja rekoh bio sam vezan sad sam skinuo pojas kad sam se zaustavio i vadio dokumenta dok ste vi dosli, te se tu sa njim natezi 5min jesam li ili nisam stavio pojas. I pusti me na kraju..
A isto tako jednom sa bratom se vracem iz pg i u kolasin kod one eko pumpe nas zaustavljaju iz kolone (a pratimo neki kamion ima i 5km, kad god isprekidana naidje nesto a na punu brat nece) i ovi nas zaustave i kaze preticali ste u koloni preko pune linije, mi gledamo covjeka sta je sa likom, kaze brat nismo nikog preticali, ja kazem evo pratimo kamiona 10min, nismo preticali nikog. On se pogleda sa kolegom, pa kao "aj pusticemo vas, vozite".. Show.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ma da su pametni, ne bi lutali po ulicama i kad je sunce i kad je snijeg, ULICARI.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks