ona je otisla iz ghetta, ali ghetto nikad nije otisao iz nje...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Bravo za Stosur!
Serena se nije cak ni pitala za sudijom. Dzaba ti titule i sva priznanja ako se ponasas kao seljak.
Ja kao veliki postovalac lika i djela velikog Fedexa, mogu da kazem da ako Djokovic osvoji ovaj Wimbledon, bice to najbolja sezona jednog tenisera u istoriji. Volio bih da probije tu granicu od 16k bodova.
Sto se tice Fedexa...Ne mogu da vjerujem da ljudi otpisuju co'eka koji je na svakom vecem turniru u top4. On nema kondiciju i brzinu ovih mladih narastaja, ali ima tu koordinaciju i tehniku. Mnogo mi je ljepse gledat njega kako igra tenis nego "pola trkac-pola udarac" igrace. Bas me interesuje koliko kilometara predje Federer po mecu, a koliko Djokovic i Nadal.Mislim da Maestro seta po terenu za razliku od njih. Sto je Zidan u fudbalu , to je Federer u tenisu.
pogledajte kakvu su sliku stosur stavili na zvanicni sajt us opena. pucaju od mrznje
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Zanimljiva slika. Mogu li poraz podnijeti normalno?
nije serena faraon pa da vlada tenisom 1000 godina. stosur je sjajna teniserka ali ono sto serena uradila za tenis ova sigurno nikad nece...
Šta je uradila Serena za tenis tačno?
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Dobiti onakvog Federera i to onako - ne može svako. Ko god je uživao uz prenos prisustvovao je biseru sportskog nadmetanja. Na terenu da, na tribinama uglavnom ne. Novaku hvala za još jedan upis u istoriju besmrtnih, onakvi mečevi se pamte zauvijek.
Kad počinje finale po našem vremenu?
Mech pochinje u 22h po nashem vremenu ...
A bolje da si rekao ispustiti pobjedu na onakav nachin i onako,to ne moze svako,Fedu se ovo deshava drugi put u kratkom intervalu da gubi posle 2-0,no shto je tu je,chuda se deshavaju ...
Neka mini analiza sjutrashnjeg mecha ... 5-0 u zadnjih 5 mecheva...Djokovic ne djeluje kao tada kad je ostvario 5 pobjeda za redom,ranjiv je...Rafa kad osjeti krv,ujeda...udarci...jachi Djokovicevi i bh i fh,servis isto...shto bi moglo biti na strani Rafe,kretnja,malo sporija podloga nego prije, mozda i zelja za osvetom-revanshizam,vjerujem da je i sam Djokovic josh u shoku kako je proshao sinoc...moze tu biti svashta ipak,ono shto cu odigrat u kladionici,ostaje ovaj put tajna![]()
...
sto je ispustio??? brejkovi se desavaju od pocetka pa do kraja. ako federer moze brejkovat djokovica na 3:3, ovaj njega ne moze na 5:3?? pf... sad svi pominju jer je to brejk na servis za mec. a cinjenica da je djokovic imao 5 vise osvojenih gemova, da je imao 6/12 brejk lopti naspram 3/5 ovoga?? da iskreno kazem, da je bio malo koncentrisaniji, i da je dobio prvi set, bilo bi 3:0. ovako, bilo je 3:2. kako god okrenes, bolji je, B O LJ I!
Ne uzbudjuj se ,bolji nije bio sinoc a uzeo je mech,svakako to ne moze uzet neko ko nije sam svjetski vrh,kako i na koji nachin,vidjeli smo...evo ti za sjutrashnji mech ...budi SIGURAN da onaj koji uzme prvi set uezce i mech,nece bit ovakvih preokreta,po mom mishljenu Fed se previshe opustio,nadao se da ce posle 2 dobijena seta ipak to zavrshit lagano,Djokovic pocheo na sve il nishta,na kraju puno srece u onom da li hrabrom ili ochajnichkom potezu,nebitno,i zdravo djaci.
...
e'o vidji.Serena Jameka Williams (born September 26, 1981) is an American professional tennis player and a former World No. 1. The Women's Tennis Association has ranked her World No. 1 in singles on five separate occasions. She became the World No. 1 for the first time on July 8, 2002 and regained this ranking for the fifth time on November 2, 2009. She is considered to be one of the greatest women's tennis players of all time.
To je uradila za sebe, ne za tenis. Meni lično ne bi prišla ni u Top 10 svih vremena, rezultati na stranu, ali to je moje mišljenje.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
i ti i idol ti živite na planeti Feketić koja sa realnošću nema dodira.
izgubio 4 uzastopna gema u odlučujućem setu - sa 3:5 pao na 7:5. ukupno šest puta mu Novak uzeo servu (Feki njemu samo tri puta) i tvoj zaključak poslije svega je: moj Feki je bio bolji, izgubio je jer nije imao sreće.
ovo je ubjedljivo najveća Novakova pobjeda u jednom meču u karijeri. a i najslađa jer pobjediti u paketu i ovu ljudsku nulu i onu smećarsku publiku je zaista posebno.
Last edited by mirkoislavko; 12-09-11 at 06:50.
Jedina situacija u kojoj se može, donekle opravdano, tvrditi da je bolji izgubio, jeste ako neko vodi 2-0 u setovima, 3-4 razlike u gemovima u trećem setu, ali mora da preda zbog povrede. U svim ostalim slučajevima, bolji uvijek pobjeđuje. Bolji je onaj koji je dobio više setova. Bolji je onaj koji osvoji poen na meč loptu. Sve ostalo je samo raspored kvaliteta igre po fazama.
Federer je odavno pokazao svoje pravo lice. Ne umije čovjek da gubi. Jednostavno je previše počeo da vjeruje hvalospjevu o svojoj nepobjedivosti i nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da može da izgubi meč, ne samo kad je razbijen kao što ga Nadal razbija nego i kad je ravnopravan. Dodatni je problem što Nadala poštuje, a Đokovića i dalje gleda kao momka koji aveta po terenu i odustaje na prvi znak nevolje. Bilo pa prošlo, možda se i vrati nekad, ali sada je situacija drugačija.
Pih. Kad dobija, pravi se po 4-5 konferencija na različitim jezicima (treba se i tu promovisati malo), a kad gubi, treba neko da mu se izvinjava što je izgubio da bi on bio pristojan. Pih.
neki judi ovdje nikad nece naucit da se ponasaju kako treba.
negativne poene dobija svako ko kaze za nekog od tenisera da je smard, ljudska nula, smecar i ostalo.
komentarisite mec a to ko je kakav ostavite za sebe.
ovakvi komentari samo provociraju druge kolege sa foruma i onda cemo opet u krug? kao i svaki put? nece moci ove noci.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
kakvu su to sliku stosurove stavili na sajtu us open-a?
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Normalnu,kakvu ce stavit
...
pustio je ruku i udario lopticu pa dje podje. da ima kontrolu u tom udarcu zar mislis da ne bi svaki ritern udarao onako i osvajao svaki poen da se ne zamara ? ne mozes se smijati na neke stvari koje su ocigledne. nijesam rekao nista netacno, federer je slagao u jednom samo, i on itekako zna da pusti ruku i da samara lopticu pa dje podje. uzmi reket za tenis ili stoni tenis igraj malo, i kad udjes u stos sklepi lopticu pa da vidis koliko imas kontrole kad je sklepis...
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks