Page 409 of 1170 FirstFirst ... 309359399405406407408409410411412413419459509909 ... LastLast
Results 10,201 to 10,225 of 29226

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Nekih 5-6 igraca je osvajalo slem nakon 30-te godine... I to se najcesce poklapalo s cinjenicom da nemaju konkurenciju u tom trenutku... Mrceni Fedo ima tri igraca koji su trenutno podjednako dobri, a Djokovic i bolji. Mislim da mu se ne moze uzeti za zlo sto je tako reagovao nakon onakvog poraza. Mozda poslednja sansa za jos jedno pisanje istorije. A otisla je niz vodu, iako je vec osjecao pehar u rukama... Jer, koliko god Nadal ima igru za Feda, i koliko god je mladji, fizicki spremniji, navijao da Fed prodje, ..., ovo je ipak trebala da bude Fedova labudova pjesma.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 11-09-11 at 14:29.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Pa sad... Ja mislim da je samo bio iskren. I ogorcen. Da si odgledala samo jedan mec nekog supljeg turnira, ili mozda kvalifikacije tog supljeg turnira, vidjeli bi da ce najcesce teniser koji gubi da spucava loptice. Ukoliko servira, on ce cesto da spucava i drugi servis koji ce biti ili servis viner ili dupla greska... Jednostavno tako igraju gubitnici. I cesto ti igraci imaju sve, ali ustvari nemaju nista... U onom trenutku je Djokovic posrao onaj udarac ne zbog toga sto je u tome vidio nacin za povratak, vec jer mu je stvarno bilo svega preko onog dijela tijela...
    Djokovic jeste klepio tu loptu, al Federer zaboravlja da je onda imao jos jednu mec loptu na svoj servis?!? I da je i dalje servirao za mec, kad je Djokovic dosao na 40:40. Moze sad on da place kolko oce, Djokovica jes prosralo u tom momentu ali sto cemo sa ostatkom meca? Odigrali su obojica odlicno, al je Djokovic imao bolju psihu i to je to.

Osim toga, sreca prati hrabre, samo bi tolko trebalo da se odgovori Federeru. Meni je i dalje jako zao sto je onako izgubio, al sto da se radi. To je sport...
    Last edited by Mitro; 11-09-11 at 14:55.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

On je valjda pitan od strane novinara da prokomentarise taj udarac, kao da je u pitanju neko tenisko cudo... Zato je tako reagovao. A nije taj udarac presudio, koliko god sad javnost pravila mit od toga... Cak nisam siguran da je ritern bio na liniju, no mi muka sad premotavat... Mozda je cak bio debelo u polju, ali to nece sprijeciti novinare da pisu o cudesnom riternu i magicnoj liniji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by POBR0 View Post
    bas si mi nekako fensigej s tim nikom.
    prije bi se moglo reci da si ti, ustvari, octavianov gej partner, cim se tako zastitnicki odnosis na pomen njegovog lika i djela:untroubled:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pateticni su svi ovi sa zalopojkama o federeru. kukavac, nije nista osvojio pa mu ode juce zadnji voz za bar jednom velikom titulom u zivotu. a ne pominju kako je on dosao do nekih titula i drugima uskracivao slast i zaista poslednje sanse u karijeri (rodik, vimbi 2009. - 16@14 poraz u 5. setu).

Stvarno tuga za federera, ajd' placite malo za njim...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

On je valjda pitan od strane novinara da prokomentarise taj udarac, kao da je u pitanju neko tenisko cudo... Zato je tako reagovao. A nije taj udarac presudio, koliko god sad javnost pravila mit od toga... Cak nisam siguran da je ritern bio na liniju, no mi muka sad premotavat... Mozda je cak bio debelo u polju, ali to nece sprijeciti novinare da pisu o cudesnom riternu i magicnoj liniji
    Ako McEnroe kaže da je to "jedan od najvećih udaraca svih vremena", to nisu "novinari" koji prave čudo. Samo Fedovi fanovi (kao onaj na Twitteru koji je poželio da Novaka ubije neki ludi fan, poput onog koji je uboo Moniku Seleš nožem) odbacuju značaj tog momenta.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Dobro brate, sad svi znaju da sam pozelio, na twitteru, da ga ubode neko... To sam uradio u afektu, ne pomisljajuci koje uticaj taj cin moze imati na ponasanje mladih u svijetu.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by tony_m View Post
    pateticni su svi ovi sa zalopojkama o federeru. kukavac, nije nista osvojio pa mu ode juce zadnji voz za bar jednom velikom titulom u zivotu. a ne pominju kako je on dosao do nekih titula i drugima uskracivao slast i zaista poslednje sanse u karijeri (rodik, vimbi 2009. - 16@14 poraz u 5. setu).

Stvarno tuga za federera, ajd' placite malo za njim...
    Zalosno je kad u ovakvim mecevima neko mora da izgubi. Isto vazi za to cuveno finale Rodik-Federer, al dobro - u tenisu pobjeduje onaj koji zasluzi tako da...

Jedva cekam ovo finale, Nadal igra sve bolje i bolje kako odmice turnir. Djokovic je pokazao ogromnu psihicku snagu, i on je isto podigao igru u odnosu na pocetak turnira. Tako da ce to bit jedan strasan mec, u kojem je binsr ipak blagi favorit.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ne vidim kako Novak moze da izgubi finale, nakon ovog meca. Ima da izadje i da se ... u Nadala. Skoro pa bukvalno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novak je odvalio to sto je mogao i pogodio, covjek ima ubitacni return, svaka mu chast na tome, kraj price. Nije to momenat koji je preokrenuo mech, vec je Federer sam sebe dobio(da je u bilo koja 3 servisa posle 40:15 odservirao as bio bi kraj). Shto se tice intervjua Federera, nishta lazhno nije rekao, samo istinu, da je dobio sam sebe i da je Novak imao srece. **** ga, za svaki veliki mech je potrebno malo srece, imao ju je i Federer na RG, kada je pogodio 4-5 linija, shto je i sam priznao. Shto se mene kao navijaca Rogera tice, osjecanja su mi ambivalentna, jer je igra definitivno na najvecem nivou jos od 2009, ali samopouzdanja fali. Medjutim, ima jos vremena do januara da se to popravi, tako, zivot ide dalje. Novaku svaka chast, navija se za njega protiv Rafe, mada, da ga dobije 6 puta od 6-to mi objektivno izgleda malo nerealno. Ali vidjecemo.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Ne vidim kako Novak moze da izgubi finale, nakon ovog meca. Ima da izadje i da se ... u Nadala. Skoro pa bukvalno.
    Dobar si momak, ali nemoj vise sa ovakvim komentarima Novak jeste favorit, al da ce se posrat u jednog Nadala koji igra sve bolje i bolje...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Otprilike sam ovakav bio i nakon 0:2 za Fekija, pa sam bio posle u pravu... Mozemo mi zeljet razne stvari. Isti ja zelim tom dosta skromnom momku (ima i reklamu za KIA-u na tu foru) jos dosta uspjeha, ali kad je Novak prezivio "ono"... Jedini set sto je Nadal dobio na W je onaj koji je servirao prvi. Ukoliko otvori mec sa servisom, dajem mu kakve-takve sanse, jer ce postojati realna mogucnost da iako izgubi taj set, opet servira prvi u drugom... Ako otvori Novak, tacno vidim kako ga brejkuje kad ovaj bude servirao za ostanak u setu, kao sto je uradio gotovo svaki put ove godine. Onda ce servirati i prvi u narednom setu... A ovo je podloga gdje ipak servis presudjuje. A Novakov je bolji trenutno. I ne samo servis...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    86 Posts

ocemo li da zaigramo malo ?

Thanks Thanks Given 
    594
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

ja ne vidim nista lose u toj izjavi. potpuno je bespotrebno pitanje novinara, federer je igrao 4 sata, izgubio je dobijen mec i on ga pita da prokomentarise udarac. i da bila je ono sreca, onamo novak je udario lopticu svom snagom pa dje podje, kontrola u onom udarcu nije postojala, ali svaka mu cast sto je imao .... da udari u onakvom momentu onako. I da valjda ne mislite da mu nadal moze prici? ipak je ovo novakova podloga!

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Nema "bespotrebnih pitanja novinara", Federer je ušao na konferenciju nadrkan, i ispod stola pisao poruke dok su ga čekali da odgovori na prvo pitanje, sa nabijenom kapom na oči. To je klasično "primadona" ponašanje i ne priliči jednom šampionu, to je fakat i ne može se ni na koji način opravdati. A to što je "dobio sam sebe" - kako nikad ne bude da je neko drugi to uradio, nego kad Fed pobijedi "uf kako ga je razbio"? Đoković ništa gore nije igrao od njega ni prvi set, tu je bukvalno par loših odluka u loše vrijeme odlučilo. Ali ne, "Fed je kontrolisao meč". Indikativno je recimo na Google News, pa sa lijeve strane "Top Stories" - čitavi dan stoji ne "Novak Đoković", nego "Roger Federer". I dalje je nebitno što je ovaj prvi i što je pobijedio, vijest je što je ovaj izgubio. Pitam se samo koliko godina treba da prođe da ljudi prihvate da njegov uspjeh nije "sreća", što reče Fed, nego mukotrpan rad i kvalitet, i da neće sjutra odjednom da nestane, i da se vrate stari "dobri" rivalitet Fed-Rafa?
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    594
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

postoji bespotrebno pitanje, na to pitanje nije mogao dobiti nikakv drugi odgovor federera. da je nadal bio na presici odgovor bi bio tipa Novak je najbolji igrac danasnjice i to je bio ocekivan udarac :P
    a jbg fed je najbolji svih vremena, to ce proci tek ako sjutra osvoji nadal titulu, onda ce realno vjerovatno i da prestigne feda po broju GS titula! Sto se tice novaka on je zasluzio da bude na naslovnoj strani svih medija, dva poraza u godini, vjerovatno ce izgubiti jos neki na masters kupu, je briljantna godina, i napredovao je fizicki maksimalno, najbolji je teniser danasnjice i SVAKA CAST!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    ja ne vidim nista lose u toj izjavi. potpuno je bespotrebno pitanje novinara, federer je igrao 4 sata, izgubio je dobijen mec i on ga pita da prokomentarise udarac. i da bila je ono sreca, onamo novak je udario lopticu svom snagom pa dje podje, kontrola u onom udarcu nije postojala, ali svaka mu cast sto je imao .... da udari u onakvom momentu onako. I da valjda ne mislite da mu nadal moze prici? ipak je ovo novakova podloga!
    Kontrola nije postojala Hahahaha, reka bi covjek da je loptu poslao u publiku...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ovo sam postovao na drugom mjestu, kao odgovor na podrugljivu konstataciju da NOvak igra najbolji tenis ikada...
    To je fakat. Na nacin na koji on igra mnogi teniseri bi, zbog povreda, kacili reket o klin... Njega kad je Fed napao najboljim fh, ovaj mu je vracao jos boljim. BH niz liniju je jedan od najboljih udaraca koje je ikad neko radio dvorucnim bh. Jer, ne vraca on te udarce na sljaci, nekom poluamateru. Onda i Pasanski zna po koji da posalje niz liniju... To su ipak bili udarci nakon Fedovog forhenda... A kada vidis usporeni snimak kako se postavljao za taj udarac, prosto da se najezis... Da covjek popravi servis jos 10 %, on bi vec naredne godine imao nadimak "King of Hard"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sisica švajcarska...

kad zvekne tweener jer u datim okolnostima nema nijednu drugu opciju taj potez se opjeva u desetercu kao rezultat neponovljive usklađenosti fizičke spreme i psihičke pripremljenosti, a kad popije ritern na svoju meč loptu onda je u pitanju splet nesrećnih okolnosti i hazarderski potez sirovog i već prežaljenog divljaka s druge strane mreže.

jadno i prejadno.

kad pobjedi širi se kaubojski po terenu i prijeti prstićem, a kad gubi breca se na novinare i omalovažava protivnika....

k'o ocvala ljepotica kad je iz centra pažnje istisne mlađa i ljepša.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mirkoislavko View Post
    sisica švajcarska...

kad zvekne tweener jer u datim okolnostima nema nijednu drugu opciju taj potez se opjeva u desetercu kao rezultat neponovljive usklađenosti fizičke spreme i psihičke pripremljenosti, a kad popije ritern na svoju meč loptu onda je u pitanju splet nesrećnih okolnosti i hazarderski potez sirovog i već prežaljenog divljaka s druge strane mreže.

jadno i prejadno.

kad pobjedi širi se kaubojski po terenu i prijeti prstićem, a kad gubi breca se na novinare i omalovažava protivnika....

k'o ocvala ljepotica kad je iz centra pažnje istisne mlađa i ljepša.
    Zanimiljiv post.

Nadam se zanimljivom mecu i prije svega lijepom za gledanje.

Ko ce pobijediti je manje bitno, makar meni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sve je rečeno

Kevin Mičel u Gardijanu

"It's awkward having to explain this loss," a tetchy Federer said, "because I feel like I should be doing the other press conference."

There followed a string of excuses and justifications which not only were barely sustainable given the evidence but seriously disrespected the winner.

Asked about the quite remarkable forehand winner Djokovic hit to save match point, Federer reckoned the Serb did not look at that point like someone "who believes much anymore in winning. To lose against someone like that, it's very disappointing, because you feel like he was mentally out of it already. Just gets the lucky shot at the end, and off you go."

Djokovic was honest enough to admit the shot was a gamble – but Federer was reluctant to give him credit even for that courage in a crisis, preferring to regard it as desperate.

"Confidence? Are you kidding me?" he said when it was put to him the cross-court forehand off his first serve – described by John McEnroe as "one of the all-time great shots" – was either a function of luck or confidence.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Malo se seljacki ponasa Serena, mada ni publika nije nista bolja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

gubi li sreca americka?
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka sto gubi, no se dere prije zavrsetka poena i bude kaznjena za to. I onda ponovo svasta dobacuje sudiji, govori joj da je gubitnica, da ne gleda u njenom pravcu, da je hejterka. E, tako mi te sportiskinje

A gledaoci samo neka su zdravo. Posle svake greske stosur svi aplaudiraju, svi zvizde sudiji. Samo se nadam da ce Stosur izgurati ovo. Da malo ucutka i protivnicu i publiku i podigne pehar na ovaj po mnogo cemu simbolican datum.

Page 409 of 1170 FirstFirst ... 309359399405406407408409410411412413419459509909 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)