Steta za Federera, ovaj put je bio bolji, sreca mu je okrenula ledja...
vineri:49:48 za federer-a
federer je imao 59 neiznudjenih gresaka dok je novak imao 35
Đoković se izborio za 12 brejk lopti 6/12, a Federer 3/5
da,naravno da je bio bolji.vidi se po statistici![]()
gledajuci ovaj mec shvatam da je marejev kros kort bekend udarac koji zadaje najvise stete nadalu, ok novak ima igru za rafu, ali kad gledamo samo jedan udarac onda marej da umije da ga koristi mogao bi bas da razbija tim nadala. rafa uvijek ostavlja mnogo vise prostora na fh, drugi to ne mogu kazniti jednim udarcem iz defanzive marej moze ali ne umije. njegova glava samo neka je zdravo, njega ni 10 dobrih udaraca ne mogu podici koliko ga samo jedan nadalov moze unazaditi. I veceras se ne umije snaci na nadalov slajs kao da prvi put igraju, uvijek mu teziste bude na "zadnjoj" nozi kao ja da igram...
imao bih jos toliko toga da napisem ali ne mogu, osim da je rafa igrao dva super seta!
Hahahaha... Nadal voli da eksponira svoj top, pa ga evo malo i intervju daje pokazujuci svoje grudi...
Novak ocekivano, i nakon 0:2. Ono sto je Fedica prikazivao u prva dva seta je stvarno bilo vanserijski. Igrao je sa 100% koncentracije, bh ga je sluzio kao nikad, servis odlican,..., a opet je uspio samo brejk prednosti da ostvari, u cijela dva seta... A onda je bio dovoljan samo jedan izgubljeni set da se on strunji... A nema igre protiv Novaka ako ne vjerujes u svoje udarce...
A Marej je Karolina muskog tenisa... Da nema ove trojice, on bi bio prvi. A li bi ga u polufinalima i finalima dobijali Soderling, Berdih, Tsonga...
Endi je vjerovatno i najtalentovaniji momak na turu,ali dzaba kad glavu nema i kad je jedno razmazeno deriste.
On svakako ima igru za Nadala i uopste mi nije jasno kako bolje ne koristi taj bekhend protiv Rafe.S druge strane Nadal odlican,ovo mnogo bolje izgleda nego na zadnja dva Mastersa,forhend mozda nije dobar kao na Vimbldonu,servis nije kao prosle godine na US Openu,ali su tu,medjutim bekhend je mnogo bolji,bilo je snage u njemu i ove godine,ali ovo dubinu nije nalazio.
Oce li ijedan mec Marej odigrat' da se ne 'vata za clanak,koljeno ili ledja?
Najbolji je igrac ikad koji nije osvojio Mejdzor,ali nije mu to neka utjeha,mislim da je sad bio strasno blizu,a bar za Novaka ima igru.Ipak 1 finale i 3 polufinala na Mejdzorima ove godine,Novak i Nadal su bolji od njega,ali je ispred Rodzera ove godine i to je nesto.
Ipak 35 gemova su im isto trajala kao Novaku i Rodzeru 52![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
bravo za novaka djokovica. sto se desava feco, majka mu stara?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
MEc sezone Federer i Djokovic kao sto se ocekivalo. Bravo za Novaka, Federer ima igru i sve, samo fali samopouzdanje, izgubljeno prolongiranim neuspjesima 2010 i pocetkom 2011...Sinoc je izgubio dobijen mech. Sad Annacone mora pokazati shto umije-ukoliko vrati samopouzdanje Rogeru vraca se i Roger.Nadamo se da ce tako biti.
I da, u finalu ocekujem pobjedu NAdala, jer je nerealno da ga Novak dobije 6 puta u 6 meceva.Samo zbog toga.
Deserve's got nothing to do with it.
bravo majstoreeeeeeeeeeeee
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
je li ono P.Diddy ili kako se vec sad zove bio pored jelene, da ve ne kuneeeem?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
P. Diddy, iliti Šon Kobs, je sad novi clan strucnog staba... Valjda je on zamijenio doktora Cetojevica...
tako da valja uskoro ocekivati i Noletovu MTV karijeru. Koliko sam cuo P. D. je vec poceo da pise pjesmu o sinocnjem povratku. Bice nesto u rep stilu, ali ce se cak i gusle cuti u pozaditi, tako da ce angazman da radi najstariji clan porodice Djokovic iliti djed.
kako da ga ne boli clanak, kad se udara reketom po nogama kao da nijesu njegove. mamin decko pravi onaj, ali bas pravi. cim mu sve ne ide po planu odmah cmizdri aaaa. udje u treci set savrsen, potpuno druga taktika odigra duboke i visoke lopte na nadalov bh, prodje mu to nekoliko puta, i onda nadal odigra onaj strasan poen, najduzi je bio na mecu cini mi se 38 udaraca, svaku lopticu je udario u penjanju i na kraju vjerovatno i najravniji forhend koji sam ikad vidio od njega, i marej se tu izgubi i zaboravi da igra ono sto mu je donosilo poene. e i da na 90 odsto brejk lopti on lopticu u mrezu, pa je li moguce da se prepane?
Da nema ko link za download cijelog meca?
Tesko da ima nedje, a da nije divlje... A trebalo bi biti nedje kasnije na el rincon del tennis...
kad je finale? u 10 jel?
Najljepse od svega je sto se, evo skoro dvije sezone, ziv ne cuje clan foruma - legendarni OCTAVIAN:glee:
On sad valjda prati zenski tenis![]()
http://www.youtube.com/watch?v=OrK3CJvXVEo&feature=channel_video_title
Evo ja sad odgledah do kraja meč, pošto sinoć sam gledala samo prva dva seta.
Svaka čast Đokoviću, nisam sinoć vjerovala da će uspjeti da se vrati u meč. Evo čitam intervju Federerov. Kakav penal prepotentni. Pih
Đoković je jednu meč loptu spasio rizičnim forhend riternom, kada je pogodio samu liniju. Za razliku od svih ostalih, Federer nije bio impresioniran tim udarcem i nije se složio sa ocenom da je u pitanju samopouzdanje.
"Samopouzdanje? Da li se šalite. Molim vas... Neki igrači odrastaju igrajući tako. Kada sam bio u juniorima sećam se da svi kad gube 5:2 počnu da tako 'šamaraju' udarce. To sve ulazi iz nekog razloga, jer su tako igrali kad su gubili dok su odrastali. Ja nikad nisam tako igrao. Ja verujem da se vredan rad isplati... Tako da je meni jako teško da razumem kako neko može da odigra taj udarac na meč poenu. Ali, možda on to radi već 20 godina i to je za njega normalno. Morate njega da pitate", rekao je Federer.
?!?!?
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
i kako čovjek da ga voli? novak nikad nije ovako "pljuvao". neki ljudi jednostavno ne umiju da prihvate poraz...
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa sad... Ja mislim da je samo bio iskren. I ogorcen. Da si odgledala samo jedan mec nekog supljeg turnira, ili mozda kvalifikacije tog supljeg turnira, vidjeli bi da ce najcesce teniser koji gubi da spucava loptice. Ukoliko servira, on ce cesto da spucava i drugi servis koji ce biti ili servis viner ili dupla greska... Jednostavno tako igraju gubitnici. I cesto ti igraci imaju sve, ali ustvari nemaju nista... U onom trenutku je Djokovic posrao onaj udarac ne zbog toga sto je u tome vidio nacin za povratak, vec jer mu je stvarno bilo svega preko onog dijela tijela...
Nemoj da me zaEbavaš. Ako je već toliko velliki, neka bude veliki i u svom porazuu. Nije izgubio neki tamo turnir od nekog tamo šupljeg tenisera, nego je izgubio polufinale od prvog tenisera svijeta. I da ovako omalovažava njegovu igru, stvarno je sramotno. Jer nije do toga Novak stigao tek tako, nego je i on uložio rad. Presmiješno. Prepotentno i jadno. Nešto što ne doliči sportisti. Al ajde.
I usput da pohvvalim getaway_blues-a za tekst na mondocafe-u. Jako lijepo napiasno.
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks