View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 712 of 2251 FirstFirst ... 21261266270270870971071171271371471571672276281212121712 ... LastLast
Results 17,776 to 17,800 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Citam danas medijske komentare, i ne znam shto mi je gadnije-ljigavo poltronstvo Arene koja nema cak ni u sportu mooda da kritikuje ono shto je za kritiku, ili lose sakriveno odusevljenje pulena V.Drljevica zvanog Pedofil iz Dana shto je reprezentacija konacno dozivjela neuspjeh,makar i van terena.Pih.

I da, kakav crni bojkot, zashto da bojkotujem tih 11 igraca i moju reprezentaciju i moju drzavu, takvu kakva je? Idemo da ih podrzimo protiv Engleza, pa shta god bilo. A Moracikus je u pravu, citavo navijanje treba posvetiti Cicu a Deju&co jasno pokazati shta se o njima misli.
    Last edited by Recordare88; 09-09-11 at 12:59.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Citam danas medijske komentare, i ne znam shto mi je gadnije-ljigavo poltronstvo Arene koja nema cak ni u sportu mooda da kritikuje ono shto je za kritiku, ili lose sakriveno odusevljenje pulena V.Drljevica zvanog Pedofil iz Dana shto je reprezentacija konacno dozivjela neuspjeh,makar i van terena.Pih.

I da, kakav crni bojkot, zashto da bojkotujem tih 11 igraca i moju reprezentaciju i moju drzavu, takvu kakva je? Idemo da ih podrzimo protiv Engleza, pa shta god bilo. A Moracikus je u pravu, citavo navijanje treba posvetiti Cicu a Deju&co jasno pokazati shta se o njima misli.
    Stvarno misliš da će biti tako? Ja čisto sumnjam.

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    zvoncice, sve bi to bilo ok, da je Dejo fino sinoc rekao - Cico je htio da ide tad i tad. Igraci su mu okrenuli ledja i zele to i to. Ali ne, ni jedan od tih razloga Dejo nije naveo...
    A da sachekamo kraj ciklusa... Ono atmosfera u timu, pritisak javnosti i chuda... Kad sve prodje, dako kazhe razloge, tada vec nece moci nishta da pokvari...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Stvarno misliš da će biti tako? Ja čisto sumnjam.
    Ja kazhem "treba"...A ni ja nisam bash optimista.

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    A ja opet mislim da su u pitanju pare. Savez nema vise od 100 k za trenera po sezoni.
    Cico naravno moze sada da potpise ugovor na milion pa pecka Deja preko medija.
    Deja to nervira, i dopusta svom balkanskom mentalitetu malo izduvavanja
    Ne nervira to deja nego bilo koga ko voli cg... Ne nego ce mi prijati ako me neko pecka i zajebava se sa onim shto volim...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Da zaboravimo znachi na momke na terenu i navijamo o nechemu shto se vishe ne mozhe promijeniti...? Slazhem se i ja tako bi smo im pomogli najbolje...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    A da sachekamo kraj ciklusa... Ono atmosfera u timu, pritisak javnosti i chuda... Kad sve prodje, dako kazhe razloge, tada vec nece moci nishta da pokvari...
    Sasvim je normalno da je atmosfera u timu bila pomalo losija nego prije, obzirom da nam je tako dugo islo dobro, nikad se nije lako suociti sa prvim neuspjehom. Upravo zato nam i treba pravi, a ne priuceni trener bez dana iskustva, izmedju ostalog da i to preovlada. Upravo zato nam i treba trener koji ne podlijeze pritisku javnosti, tj pravi trener siguran u svoje sposobnosti, a ne priuceni bez dana iskustva.

Sumnjam da ce razloge ikad reci, jer bilo u slucaju uspjeha, bilo u vjerovatnijem slucaju neuspjeha, ti razlozi nikog vise nece zanimati. Samo mi nije jasan dio Saviceviceve izjave gdje kaze da "ne zavisimo od nas" kad zavisimo ISKLJUCIVO od nas, i to i za prvo i za drugo mjesto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja i dalje tvrdim da imamo šanse i da možemo da odemo dalje! Brna će 99% igrat debeli bunker i protiv Engleza i Švajcaraca tako imamo šanse i da pobijedimo! A još će najvjerovatnije i odbrana bit kompletna.

A takođe će Bećiraj najvjerovatnije igrat, Đalović više ne, a dobro bi bilo kad ni Mirko ne bi više igrao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nikad Dejo nece reci razloge koji su doveli do ostavke, jer ih ni on sam ne zna. Ova dva ili tri su previse bijedna da bi bila istinita.

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Sasvim je normalno da je atmosfera u timu bila pomalo losija nego prije, obzirom da nam je tako dugo islo dobro, nikad se nije lako suociti sa prvim neuspjehom. Upravo zato nam i treba pravi, a ne priuceni trener bez dana iskustva, izmedju ostalog da i to preovlada. Upravo zato nam i treba trener koji ne podlijeze pritisku javnosti, tj pravi trener siguran u svoje sposobnosti, a ne priuceni bez dana iskustva.

Sumnjam da ce razloge ikad reci, jer bilo u slucaju uspjeha, bilo u vjerovatnijem slucaju neuspjeha, ti razlozi nikog vise nece zanimati. Samo mi nije jasan dio Saviceviceve izjave gdje kaze da "ne zavisimo od nas" kad zavisimo ISKLJUCIVO od nas, i to i za prvo i za drugo mjesto.
    Priucheni trener je proveo dva ciklusa u reprezentaciji... U najgorem sluchaju mozhe samo drzhati istu taktiku koji je cico drzhao... Valjda nije toliko teshko da se to iskopira ako si konstantno radio sa njima i slushao iste stvari... Bar za ove dvije utakmice... Kad su ovakve stvari u pitanju u 99% sluchajeva se za prelazno reshenje stavlja pomocni trener... O kvalifikacijama za svjetsko i trajnom reshenju cemo kad dodje do toga...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Quote Originally Posted by my name is ... View Post
    Nikad Dejo nece reci razloge koji su doveli do ostavke, jer ih ni on sam ne zna. Ova dva ili tri su previse bijedna da bi bila istinita.
    Promijeni nick u nostradamus onda... Nego reci nam kako ce ove dvije utakmice proci da zgrnemo pare na kladionicu...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Promijeni nick u nostradamus onda...

Nema potrebe ali pogledaj njegovu konferenciju za novinare. Sve je nesto kruzio jedan pravi razlog nije rekao. Zasto bi to uradio posle zavrsetka kvalifikacija?

Nego reci nam kako ce ove dvije utakmice proci da zgrnemo pare na kladionicu...

Protiv engleza 0-2, a protiv svajcaraca x2

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Quote Originally Posted by scepo View Post
    Ja i dalje tvrdim da imamo šanse i da možemo da odemo dalje! Brna će 99% igrat debeli bunker i protiv Engleza i Švajcaraca tako imamo šanse i da pobijedimo! A još će najvjerovatnije i odbrana bit kompletna.

A takođe će Bećiraj najvjerovatnije igrat, Đalović više ne, a dobro bi bilo kad ni Mirko ne bi više igrao.
    Svi sipate drvlje i kamenje po Kranjčaru što je koketira sa Hrvatskom a o Bećiraju koji čeka da Kosovo bude primljeno u FIFA i da ode da igra za njih niko ništa.
    A ovo da Mirko ne igra ti je sjajna ideja. Blistava. Ne znam jel bilo bolje odavno. Imaš moj naklon.
    Čak i kad igra preko q on može jednom akcijom da dade go i riješi utakmicu. Iako je mrzan zbog tog odnosa mi boljeg nemamo. Bećiraja će lako spakovat i Englezi i Švajcarci. Živi bili pa viđeli. Radije bih Damjanovića ili Delibašića vidio u par sa Mirkom negoli Fatosa.

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Promijeni nick u nostradamus onda... Nego reci nam kako ce ove dvije utakmice proci da zgrnemo pare na kladionicu...
    Isto ka što su završavane sa Filetom. Nećemo ni probat da ih ugrozimo. + ako Dejo umiješa svoju taktiku koji je ispraksa na Azerbejdžanu isl ekipama onda će i prelazak centra bit junački potez.

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Nema potrebe ali pogledaj njegovu konferenciju za novinare. Sve je nesto kruzio jedan pravi razlog nije rekao. Zasto bi to uradio posle zavrsetka kvalifikacija?
    Narushena atmosfera u timu pred odluchujuce mecheve nije valjan razlog...? Rekao je prljav vesh, bi li ga ti na njegovom mjestu iznio odmah ili bi sachekao kraj kvalifikacija, da se ne bi u odluchujucim momentima pljuvali preko novina... Ako prodjemo niko o ovome nece prichati, ako ispadnemo onda ce biti primoran sve da iznese (ako tada ne iznese e onda mozhemo i trebamo svi da ga pljujemo)...

Protiv engleza 0-2, a protiv svajcaraca x2
    Ovo je od 0 do 2 jel, dobijamo 1:0...

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Isto ka što su završavane sa Filetom. Nećemo ni probat da ih ugrozimo. + ako Dejo umiješa svoju taktiku koji je ispraksa na Azerbejdžanu isl ekipama onda će i prelazak centra bit junački potez.
    Jel cico rekao da je iko ikad pokushavao da mu se mijesha u taktiku, jel dejo kritikovao ikad javno taktiku...? Nemojte da nagadjamo, presmijeshno je, a nije ni uchtivo...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Priucheni trener je proveo dva ciklusa u reprezentaciji... U najgorem sluchaju mozhe samo drzhati istu taktiku koji je cico drzhao... Valjda nije toliko teshko da se to iskopira ako si konstantno radio sa njima i slushao iste stvari... Bar za ove dvije utakmice... Kad su ovakve stvari u pitanju u 99% sluchajeva se za prelazno reshenje stavlja pomocni trener... O kvalifikacijama za svjetsko i trajnom reshenju cemo kad dodje do toga...
    Nije to tesko, pitaj Deja Radonjica.

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Pa Cicu nije al sa Brnovićem oće vjerovatno jer nema iskustva. Možemo da nagađamo, što ne. I ti nagađaš zašto je poćera Kranjčara pa ne kažeš da je neukusno.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    čitam i samo čekam kad sve prodje...ako se plasiramo Dejo će opet biti GENIJE, ako padnu, i CICO da je ostao i DEJO, bi bili okarakterisani kao najgori!
    Pada li vam napamet da je Cico tražio da ide? Da je postavio ultimatum? Da su, recimo, igrači rekli da ne žele više da ih on trenira, da je Dejo stavljen pred svršen čin? Skalajte malo, ne znate što je bilo i valjda taj Dejo zaslužuje malo poštovanja i povjerenja, pa ga pljujte kad i ako ispadnemo
    Bravo za post. Dajem rep kad budem mogao. Kao što sam rekao, ljudima nije teško da pljuju nekoga a najčešće su razlozi "ne umije dvije rečenice sastavit" a niko ne zna tačno o čemu se radi. Naravno da Dejo neće iznosit prljavi veš (ukoliko ga ima jer ponavljam da za razliku od onih koji sve živo znaju ja ne znam). E sad, jedna stvar mi je posebno interesantna a niko od kritičara svega i svačega neće sebi da postavi to pitanje jer, naravno, "sve znaju":
    1. Koja je korist koju Savićević može izvući smjenjivanjem selektora koji ima nevjerovatno veliku podršku u javnosti?
    2. Je li mu bilo lakše da ga istrpi do kraja kvalifikacija iako je, po njegovom mišljenju, ozbiljno narušena atmosfera u reprezentaciji? Kolika bi bila njegova odgovornost da je istrpio Kranjčara do kraja?
    3. Zna li iko kolika je bila Kranjčareva posvećenost reprezentaciji ove godine?

Pokušaću da odgovorim
    1. Nikakvu korist Savićević ne može imati od ovog poteza. Ako ostvarimo povoljan rezultat u zadnja dva kola ljudi će reći: "Lako je bilo pokupiti kajmak za koji je zaslužan Kranjčar. Iskoristili su ga i dovršili posao". Ili "Imali smo više sreće nego pameti a na Evropskom će nas razbit". Ukoliko ostvarimo negativan rezultat ljudi će reći: "Da je ostao Kranjčar vjerovatno bismo prošli. Katastrofalna odluka Savićevića da smijeni čovjeka u najgorem mogućem trenutku". Dakle, ne vidim kako bi on iz ovoga izvukao ikakvu korist.
    2. Lakše bi mu bilo da je ostavio Kranjčara do kraja kvalifikacija. Niko mu ne bi zamjerio i njemu banja. Ili neko stvarno vjeruje da se uplašio Kranjčarevog uspjeha i onda bi mu morao produžiti ugovor. Pored mora gluposti koje sam pročitao čini mi se da niko nije ovu "mogućnost" pomenuo. Odgovornost da je ostavio Kranjčara na klupi još ove dvije utakmice = 0
    3. Naravno da ne zna niko iako se svi prave prepametni. To znaju samo oni bliski savezu. Opet se ugrađujem da ne znam što to znaju u savezu i treba li im uopšte vjerovati, ali mlaćenje prazne slame je postalo nacionalna disciplina pa ljudi ovđe pričaju napamet.

Dakle, iz svega ovoga ostaje zaključak da je Dejo užasno mnogo rizikovao ovom odlukom i teško mogu povjerovati da je to bilo bez razloga. Cico će naravno ovđe ostat po dobru zapamćen i on je svakako pobjednik u svemu ovom iz više razloga no da ne dužim. Ipak, najlakše je na sva ova pitanja koja ljudi sebi ne postavljaju zažmuriti i odmah početi sa pljuvanje tipa kompleksaš, debil i slično.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    Nije to tesko, pitaj Deja Radonjica.
    Sad i ti uporedjujesh babe i zhabe... Kosharka je dinamichan sport u kome se taktika mijenja svako malo... Ovo nije takva situacija, igramo protiv protivnika sa kojima smo vec igrali, o kojima znaju sve shto su znali i dok je cico bio tu...

Pa Cicu nije al sa Brnovićem oće vjerovatno jer nema iskustva. Možemo da nagađamo, što ne. I ti nagađaš zašto je poćera Kranjčara pa ne kažeš da je neukusno.
    Dje sam ja nagadjao...? Samo sam prichao o onome shto sam chuo na konferenciji i shto znam od ljudi koji su bliski reprezentaciji... Stvorila se takva atmosfera da moram da "branim" deja od pljuvanja, kao shto bih branio bilo koga na koga se ljudi okome bez ikakvih dokaza...

Dosta ljudi sa ovog foruma zna koliko volim i poshtujem cica, chekao sam ga i trchao za njim u 5 ujutru po aerodromu da se slikam, prvi ga branio kad je rijech o bilo chemu (i o onom koketiranju sa dinamom, ako ne vjerujesh potrazhi)... Ali da pljujem nekog bez dokaza, to stvarno nemam namjeru...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Koju su korist izvukli prošlih godina uništavajući rukomet,vaterpolo,košarku a sad i ovo? Nikakvu pa su opet ih uništili.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mozda je i najbolje sto je taj Brnovic naslijedio Cica, jer je bio uz ekipu cijelo vrijeme. Da su sad nekog drugog strucnjaka doveli, pa da im potpuno promijeni stil igre, bog zna na sto bi to spalo. Nego, ajde da se svi potrudimo da zaboravimo na ovo "iskustvo", iako nece bit lako, i da se malo fokusiramo na predstojece, SUDBONOSNE utakmice. Cico je sad dio nase fudbalske istorije, voljeli mi to ili ne.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Sad i ti uporedjujesh babe i zhabe... Kosharka je dinamichan sport u kome se taktika mijenja svako malo... Ovo nije takva situacija, igramo protiv protivnika sa kojima smo vec igrali, o kojima znaju sve shto su znali i dok je cico bio tu...

Dje sam ja nagadjao...? Samo sam prichao o onome shto sam chuo na konferenciji i shto znam od ljudi koji su bliski reprezentaciji... Stvorila se takva atmosfera da moram da "branim" deja od pljuvanja, kao shto bih branio bilo koga na koga se ljudi okome bez ikakvih dokaza...

Dosta ljudi sa ovog foruma zna koliko volim i poshtujem cica, chekao sam ga i trchao za njim u 5 ujutru po aerodromu da se slikam, prvi ga branio kad je rijech o bilo chemu (i o onom koketiranju sa dinamom, ako ne vjerujesh potrazhi)... Ali da pljujem nekog bez dokaza, to stvarno nemam namjeru...

Eto viđećemo dokaze. A siguran sam da je svejedno, ispali ili ne objašnjenje nikad dobit nećemo do kraja. Bez ako ne krenu preko novina da se prepucavaju a sumnjam u to. Nisu valjda na tako niske grane spali.Nije daleko zadnje utakmica pa ćemo viđet.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Koju su korist izvukli prošlih godina uništavajući rukomet,vaterpolo,košarku a sad i ovo? Nikakvu pa su opet ih uništili.
    Strašan ti je odgovor. Samo što je ovo FUDBAL i tu je odgovornost ogromna. Upoređivati fudbal sa ostalim sportovima je smiješno.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Rukomet je unishten zbog para i cetinjskog lobija koji bi da se sve pita i o svemu odluchuje... Sve shto valja u crnogorskom rukometu mora nekako da zavrshi na cetinju, da bi ga oni proslijedili dalje (ne dzabe naravno)... Je li ovo sluchaj u fudbalu...?

Vaterpolo je unishten vishe iz politichkih nego sportskih razloga.... Imamo 3 suprotstavljena klana, chiji se zvanichnici vecinom najmanje bave vaterpolom... Jel to sluchaj sa dejom...?

Kosharka nije unishtena... Dozhivjeli smo debakl zbog loshe procjene saveza u izboru selektora ili zbog nemogucnosti da nekog drugog postave na tu funkciju... Jeste da su nam u ks sve lopovi i gamad, ali nije bila njihova odluka da dule ode vec lichno njegova...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Bila je njihova da što jeftinije prođemo a menje više i u ostalim je sve bilo oko para. A oko para će bit i ovo na kraj. Živi bili pa viđeli .

Page 712 of 2251 FirstFirst ... 21261266270270870971071171271371471571672276281212121712 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)