A dobro nemorate se i vi ponasati sad balkanski ko Dejo.
Autogol jeste, ali jos uvijek imamo sanse.
A dobro nemorate se i vi ponasati sad balkanski ko Dejo.
Autogol jeste, ali jos uvijek imamo sanse.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
nema sanse vjeruj mi, nema ko ovo izgurat do kraja...
a pazi sad ovo, odnosno dobro cujte, sledeci trener CG Mateus. Provjereno!
Imamo sanse, samo ja mislimda cemo izgubiti obije utakmice.
Po meni, neka normalna reakcija navijaca bi bila da se cijelo navijanje protiv Engleza posveti Cicu.
Bez ikakvih uvreda saveza a pogotovo Legende. Ipak je on puno uradio ima odlicne veze u UEFI, samo sto ima te balkanske bubice koje ga mnogo svrbe
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
A ja opet mislim da su u pitanju pare. Savez nema vise od 100 k za trenera po sezoni.
Cico naravno moze sada da potpise ugovor na milion pa pecka Deja preko medija.
Deja to nervira, i dopusta svom balkanskom mentalitetu malo izduvavanja
V.Drljevic-DAN
Ja se odlicno sjecam kad je Savicevic bio na celu fudbalskog saveza jugoslavije, kad su mu ovi davali fine pare i placali sobu u Hajatu, kad je govorio da su price o samostalnosti Crne Gore glupost i da on o tome nece da diskutuje. Davno proslo vrijeme, ali istina!
There are so many dawns that have yet to shine!
kakav crni bojkot??? je li moguce da ljudi protiv Deja pričaju??? kako smo mi naopak narod.... cicu hvala...odradio prvi dio kvalifikacija je odradio bez greske....ali kad je najbtinije, 2 "najlakse" utakmice on je kiksao.. i eto...
Jebali vas bojkoti ljeb, struja i voda u ***** a vi bi ste da bojkotujete sto je trener otpusten. Hvala mu na svemu, boljeg necemo imat, dejo se u sve pokakio ali sjedi gledaj navijaj jos ova dva meca pa posle idi psuj bojkotuj i rusi savez. Mi ne mozemo mugija mac sa cela buducnosti a ne deja da micemo.Dejo je tezak covjek ali koga bi vi postavili na njegovo mjesto. Prvo niko to i nece da radi.
a kako moze bit kiks protiv bugara i velsa????sto smo mi velesila pa cemo lagano dobit bugare i pogotovo vels u gostima????mnogo smo se digli poslije prvog dijela kvalifikacija pa smo mislili sad lako cemo oprat ove i idemo direktno....mogli smo dobit i bugare i vels al sto je tu je...nije neki neuspjeh pogotovo sto jos mozemo da obezbjedimo baraz.... kiks je kad englezi ne dobiju nas doma to je kiks a mi velsa u goste smo mislili lako cemo....prvi dio smo odigrali fenomenalno ali uz dosta SRECE i to ne treba zaboravit.....vels dobijen mirkovim golom poslije solo akcije a i oni su imali 100% sansi.....bugari nas sabili u prvih po ure i mogli nam dat 3-4 komada i mi iz polu sanse (nije ni to bila) damo gol....to nam se sad malo vratilo onakvim golom primljenim od bugara i povredema ali ima jos da se igra i nije sve izgubljeno ...naprotiv....i koja je to prica mozemo i bez selektora izvuc bod u svajcarsku...tom logikom ne treba ni imat selektora ni trenera...jos mozemo bit i prvi u grupi i nije trebalo dirat selektora bar do kraja pa sto bude jer je on zasluzan za onakav prvi dio.....idealno bi bilo da izvucemo bod protiv engleza a vels dobije svajcarce i u bazel turisticki![]()
Kakav crni bojkot, pa ljudi ko zna kad cemo sledeci put imati priliku da se borimo za ono sto nam slijedi u sljedeca dva meca... Hajde da izguramo ove dvije utakmice, pa cemo posle pricati i o Savezu i o Deju... Dejo je svjestan, ako ovo sve lose prodje i CG izgubi oba meca, da ce sa pravom i mediji i navijaci na njega da se obrushe. Ali hajde da se sad citava situacija malo smiri, u ponedjeljak pred medije izlazi novi selektor, pa da ga upoznamo i u toj ulozi kako treba...
Just to slip the skin...
Mislim da se nakon rjesenja pitanja jezika pojavljuje nova podjela u CG
Dejovci vs Cicovci
V.Drljevic-DAN
Ah kako mi je milo shto vishe nece dolaziti na stadion ovi prepaid navijachi...
#fakenews
DIDI, mozes li mi donjet jedno dva'est karata za PROTIV engleza do kuce?
Originally Posted by Nk-001
čitam i samo čekam kad sve prodje...ako se plasiramo Dejo će opet biti GENIJE, ako padnu, i CICO da je ostao i DEJO, bi bili okarakterisani kao najgori!
Pada li vam napamet da je Cico tražio da ide? Da je postavio ultimatum? Da su, recimo, igrači rekli da ne žele više da ih on trenira, da je Dejo stavljen pred svršen čin? Skalajte malo, ne znate što je bilo i valjda taj Dejo zaslužuje malo poštovanja i povjerenja, pa ga pljujte kad i ako ispadnemo![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks