Imate li uskoro u planu ugradnju u zgrade kod mupa, zagorič? Ili ćemo se načekati![]()
Imate li uskoro u planu ugradnju u zgrade kod mupa, zagorič? Ili ćemo se načekati![]()
Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 31-08-11 at 13:09.
Kada smo vec kod novih lokacije,CT OPTIKA uskoro u ulazima:
- Blok V, Velimira Terzica br. 11
- Blok V, Kosovskih junaka br. 2 -zgrada "Monokl"
- Blok V, Kosovskih junaka br. 3 -zgrada "Monokl"
- ul. Vlada Cetkovica, ''Sajo'',ulaz 1
- ul. Djoka Mirasevica,''Kroling'', ulaz L2
Ukoliko mozda bas vi zivite na ovim lokacija,prijavite se, ...
Ukoliko zelite da ubrzam vasu instalaciju FTTh prikljucka,ili vaseg komsije posaljite pm.
Dajte fore 24-48h pa da zaigramo sa Optika20.
Ako postoje nedoumice, cijena, koliko, kada, ... pitajte. Kao sto je u nekom od postova vec napisano,uskoro ce biti napravljen link sa izvjesnom bazom gdje smo dosli sa optikom,zone koje planiramo, ...
Opet, ponavljam dosta zavisi i od broja prijavljenih zahtjeva. To znaci, da malo nase komsije "prodrmamo".
Last edited by Djetic; 31-08-11 at 13:17.
Vuja, Djetic, neko je vec pitao koliko ljudi treba da se prijavi u ulazu da bi se odradila migracija na FTTH?
Jesu li poznate cijene paketa sa optikom?
Koliko je to kad se uporedi s ADSL-om i postojecim extra trio paketom?
Malo uporedjivanja sa ostalom aktuelnom ponudom CT:
- 5x veca Internet brzina za dodatnih 1EUR (Extra Trio Flat5)
- 5x veca Internet brzina za dodatnih 7EUR (ADSL Flat5)
- 10x veca Internet brzina za dodatnih 13EUR (ADSL Flat2)
Koda pogledamo kako je kod komsija,mozemo napisati da Optika 20 karakterise 20x veca Internet brzina za koju treba izdvojiti 2EUR manje (korisnik M:Tel Net paketa od 1Mbps).
Ako ima dovoljno korisnika, nema veze sjever/jug... samo ako je optika blizu zgrade...
Mislim da je za fizicka lica nepotreban toliki Upload za normalno koriscenje interneta. Velika vecina samo skida sadrzaje sa net-a, jedino neko ko se bavi card sharing-om ili slicnim poslovima. Paket 20/2 je sasvim dovoljan, jer smo do juce bili prezadovoljni da nam je Download koliki je Upload ovog paketa.
Problem je link ka vani. 10 korisnika 100/100 paketa bi ih o jadu zabavilo, ali zasto ne ponuditi pa vidjeti koliko je interesovanje pa neka zakupljuju dodadni bandwith...
Pola od ovoga za iste pare i da zapjevamo...
https://www.telekom.de/glasfaser/produkte#produkt-02
pitanje za kolege iz T-coma.
Djetic je upucen u moj "problem" i sve mi je lijepo objasnio ali...u pitanju je krolingova zgrada (univerzitetska) gdje je dovedena optika do zgrade, do stana bakar.
Danas odem do t-shopa da se prijavim za adsl pakete i gospodja mi kaze da nije u mogucnosti da primi moj zahtjev za adsl paket jer njima u sistemu pise da kablaza u zgradi jos nije odradjena i da u sistemu stoji da je u toj zgradi predvidjena FTTH. Podjem i do t-shopa u centru grada (rekoh mozda se gospodja ne razumije bas toliko) kad tamo dobijem isti odgovor.
sad ne moze adsl a optiku bi morao da provlacim kanalicama kroz stan (od kutije u ulazu) i cekam dok jos 5-6 stanova se ne odluce za isto?
naucite me sto da radim.
Last edited by laciale; 02-09-11 at 12:26.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Vjerovatno je doslo do nekog nesporazuma u (T-Centu ) od strane zaposlenih.
Na pomenutoj lokaciji se implementira FTTb rijesenje kako sam poslao u pm.
Sada da ne duzim, u najkracem korisnik se prijavljuje za zeljene servise (voice,ADSL,IPTV), ... Optika je dovedena do objekta,dok se u samim objektima nalazi DSLAM oprema.U zdradi je bakar.
Sve neophodna oprema ce biti instalirana u narednih 2-3 nedelje.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks