Ovo su putanje CT-a.
http://bgp.he.net/AS8585#_graph4
Djeticu, ja sam postavio sigurno jedno pitanje u vezi naslova, ali niko nije nasao za zgodno i shodno da provjeri i odgovori. Bilo sta. O&O.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ovo su putanje CT-a.
http://bgp.he.net/AS8585#_graph4
Upravo sam potpisao ugovor za Extra Trio Optika20, do kraja mjeseca instalacija. Izgleda se cekala Wireless ONT oprema.
Direktan link do Njemacke?! Kuda?
Release Yourself
Last edited by Djetic; 23-08-11 at 07:53.
kako i dje mogu ja da se prijavim za tu optiku novu?
aj sa srecom.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
mogu li kuce da se prijavljuju za optiku ili samo zgrade?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Sad u moju zgradu rade... isto blok 6...
Njak Njak Njak
Mislim da će skoro sve zgrade u bloku5/6 dobiti optiku, i ovom prilikom želim javno da se zahvalim Djeticu sto je izforsirao ovaj dio grada.
Blok je dio grada koji ima ihaha stanovnika, sve su velike zgrade, samim tim im je tu trziste najvece...
Njak Njak Njak
kolega, imas pm. mozes i mi ovdje odgovorit. hvala.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Vrlo brzo krecu i zgrade u vasem komsiluku.
Opet ponavljam,zavisi mnogo od raspolozenja vas/komsija da uzmu servise preko Optike,raspolozenja kucnog savjeta da dozvoli ekipama izvjesne korekcije u zgradi i sl.Pozivam Vas - kao korisnika da zajedno sa nama uticemo/promovismo kvalitet,tj. prednosti servisa preko optike.
Vi ste primjer za sve ostale potencijalne korisnike u komsiluku. Zajedno smo svi na jedan NOVI nacin izkoordinirali dosta jednostavnu akciju, i mozemo danas da se pohvalimo kako imamo jednu vise zgradu sa optikom.
Naravno,sasvim je ocekivati da Vi trebate biti Vec zadovoljni sa servisima koji su prikljuceni kod vas.Jer najbolji "ambasadori optike" su korisnici koji koriste vec servise preko nje.Naravno, ne bi valjalo da postoji negativan scenarij - nezadovoljan korisnik preko optike.Jer,sve cemo uraditi (sto znamo!) da imamo SAMO zadovoljnog korisnika (preko optike - topic je posvecen CT FTTH prici!).
Ne znam,zasto da NE napisem.Garantujem,da cemo svaku prijavu koja dodje preko Vas ("Poseydon") u vasoj zgradi zavrsiti 24h od momenta pm.Naravno,preduslov je da je komsija potpisao Ugovor,tj. zeli optiku i da smo vec instalirali FTTH prikljucak kod njega.Malo vise od 24h dajmo vasem zahtjevu za komsiju kod kojeg tek trebamo da uradimo izvjesne radnje u zgradi, ...
Jer,ipak, pravo prvenstva su zasluzili prvi korisnici. A za njih vrlo brzo i iznenadjenje (o tome preko pm).
Naravno,rezultati kvaliteta koriscenje servisa, ... sugestije/problemi, ... tu smo da pohvalimo.
djetic, moze li se to po kuca uvodit?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Ja bih prezadovoljan bio da mogu i flat2 da uvedem. A "OPTIKU" mogu samo da sanjam :livid:
oo,nije losa ta ideja! :greedy_dollars: koja para da se uzme
Tacno bi se napunio para ka' žaba dlaka.
Da ponovim pitanje:
Moze li optika na Konik(kuca) i koliko kosta taj luksuz?
Kakav je status na Bulevaru Josipa Broza Tita. Gdje je Toyota, Nisan, mislim da je i Cemi neđe tuda. Ima li se šanse za optiku...?
ma recite vi nama kada cete podici brzinu adsl-a , tu pricu oko optike pricajte pred izbore .
treba li vam reci koliko ste skuplji od okruzenja ili od vase maticne firme . ili su nase plate vece nego u svabskoj
U odredjenom broju ulaza u Podgorici (mahom Blok 5,6,9) se Optika uvodi promotivno, na bazi postojeceg broja Internet korisnika. U ostim ulazima uvodjenje optike zavisi od interesovanja, a prijave ce uskoro (sredina septembra) moci da se podnose preko specijalizovanog portala. U sustini u zgradi sa 10 stanova dovoljno je da se 2-3 stana prijave za Optika 20 i optika ce biti uvedena.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks