Postoji odredjena indicija i da ce u toj zoni par ulaza biti uradjeno do kraja godine promotivno, ali ako bude registrovano dovoljno interesovanje definitivno i prije. Preporucujem da kontaktiras Djetica na PM, da vidis da li mozes pomoci da se stvar ubrza (mozda mozes stimulisati interesovanje komsija i sl.)
Evo sto se desava od kad mi ugradise ovo ***** od pirelija i extra tv i ova *****... Oce li mi objasnit neko sto je ovo? 33 puta sam ih zvao oni su nesto coce popravljali i sve sto su znali bilo je:"Ugasite ruter, pa ga upalite za 10 minuta." To ce jako da pomogne. I da ugasen mi je extra tv kad idem na internet i sve i opet isto... Samo nek su zdra'o. A da ne pricam o tome kol'ko lazinjaju, vele imacu sve kanale prvi mjesec neki paket tamo ***** palac, VAZIIIIIIIII sto imam .... A usput npr forum mi otvara 10 minuta, makse...
Para vrti dje burgija neće.
Chiliovo ti je topic za optiku a ne za ADSL![]()
Ping varira, narocito ako se kacis preko Wi-Fi i prema BG je 0d 5-25ms. Najcesce 10ms
zna li mi ko rec moze li se ovo uves u staru varos kuca je u pitanju?
U staroj varosi ima jos vazdusnih vodova, jedino da se organizujete, pa da dijelite troskove. Ne vjerujem da ce telekom to uskoro sam odraditi
Naravno da varira, jer ko zna kakvo je opterecenje tog tamo servera sa kojim radis speedtest. Bice uskoro lokalni speedtest node.
Loklani speedtest će samo pokazivati bolje rezultate nego ovi drugi, Ista stvar je bila kada je aktivan bio sajt download.cg.yu, brzina je bila bolja nego što smo je plaćali.
Naravno da ce davati realnije rezultate, jer je u "lokalu" i ne zavisis od linkova i servera drugih providera.
Da ako ideš na loklane sjatove. Ja surfujem na 10% sajtova u CG. Od tih 10%, 95% su forumoi. Znači za mene je potpuno nebitno to.
Većina korisnika koristi facebook, i njima je nebitno,isto kao i ostalima koji gledjau youtube, ili igraju online igrice.
Sa druge strane mogu tačno da izmjerim koliko mi treba da mail server pošalje moj mail...
Da li VoIP podrzava poziv na cekanju, forwardovanje poziva ii konferecijsku vezu ?
moze li neko da mi kaze oce li i kada ovaj sistem biti uveden u city kvart kod delte?
nah, pravi muskarci nemaju sig...
Bas na taj![]()
Da li mislis na zgrade preko puta Delte ("Celebic","Kroling")?
- CT OPTIKA je vec "dovedena",tj. imamo korisnike kod kojih sve frcera (ulazi: 2-8,2-10 zgrada izvodjaca radova "Celebic")
- Uskoro optika stize u ulazima "Celebic": 1-3,1-4.
U stanovima izvodjaca radova "Kroling" - Univerzitetske zgrade idemo sa optikom do ulaza - bakar u stanovima,dakle FTTb rjesenje (ne FTTh).
Last edited by Djetic; 30-08-11 at 11:29.
Kako da forwardujem pozive ? I jos jednopitanje. Koji je default Layer mode LAN portova 3 i 4 ? Pretpostavljam da su 1 i 2 portovi u Layer 2modu(bridge mode zbog iptv),a vidim da je u podesavanjima chekirano za portove 3 i 4 Layer 3 mode ? Pitam jer Media Remote aplikacija za iPhone i Androide ne vidi Tv uredjaj kad je zakacen preko LAN-a, jedino radi kad TV povezem Wirellesom
*** ocito je da ovdje (u tvom slucaju) imamo naprednog korisnika.
Kada govorimo o Media remote aplikacijama (iPhone) slijedi izvjesno (nazovimo) objasnjenje:
- ti zapravo zelis da preko iPhone-a koristeci izvjesnu aplikaciju,pustas sadrzaj na TV? I to ti radi,kada TV povezes preko WiFi.
Medjutim,kada TV povezes sa eth. kablom (sa ONT opremom),tebi na TV sve radi,tj. funkcionise youtube, ...,medjutim u tom trenutku ne mozes pustiti sadrzaj sa iPhone na TV?
O prednostima Centrex platforme, ciji si Ti korisnik u nekom narednom posstu.
Postpuno besplatno aktiviranje zabrana/deaktiviranje istih ka definisanim provajderima voice usluga (Crna Gora - taxi, hotoskopi, ...,inostranstvo).
U pitanju je aplikacija s kojom preko lokalne mreze upravljas tv aparatom kao sa daljinskim upravljacem. S kablom ne radi, a kad tv konektujem na ONT wireless mrezu radi. Pitanje je zasto nece s kablom ?
Dakle, radi ili ne forward poziva, poziv na cekanju, konferencija ?
Mozda kao fizicko lice mozes da se logujes ovdje http://max-telefonija.t-com.me/porta...ntro/consumer/ i sve ce ti biti jasno.
Ovo ce kod nas na sjever za nekih minimum 15 godina doc..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks