radonjic, vucaranje po terenu, jeretin i pekovic..dobitna kombinacija da te izgaze bosanci
Bolje smo igrali nego juce, ali protiv onakvog teleta se tesko sto moze. Imam osjecaj da je sve sto je sutnuo pogodio.
Kad pomislim kako je isti Radonjic slavio pobjedu u kup nad Partizanom sa 20 trojki ocekujem da taj dio nece pominjat kao alibi ali sve se u zivotu vrati jednom...
deuscroix
Radonji sram te i stid bilo, primit od Bosne 94 poena pa zastidi se svoga trenerskog znanja. Pustit teletovica da puca 3 trojke za 25sec to je sramno. Tjesite se koliko hocete ovaj tim je za 8 u evropi a sa ovim porazom tamo ne moze stic.
Kako "jedan" crnogorski igrač (košarka) poštuje Crnogorsku Himnu - Pleše dok se svira himna!
ps:koji je ovo igrač?
Bjelica...
Bjelica...šta očekuješ?vidiš li da se fino njiše uz zvuk himne....hahahahaha
Kakve patriote .. hahahahahaha ocaj ..
BISOGNA VINCERE !
Како мислите да се побиједе грчка и хрватска кад се губи од босне и једва добија македонија?
Свака част на оптимизму ал понекад треба бит реалан.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
@Montenegrino-CT
dobar je zadovoljan sam.inače i bakić fino pleše no ga je nešto sramota bilo danas...
To je to. Ja sam to davno rekao, bojim se da će nam nenadoknadiv minus bit otkaz Vujoševića i više nego očigledno je da je tako. Kad su ono pregovarali s Maljkovićem nadao sam se da će nas on uzet jer je tio doktor košarke, i to se zamalo desilo, ali uzeo je Slovence jer ove naše bubašvabe iz saveza nisu htjeli da odriješe kesu. I evo sad epiloga. Jasno je, ovo je limitirana ekipa od koje je Vujošević izvlačio maksimum, jer je kod njega prvo i osnono FANATIZAM pa sve ostalo. Nedostatke nadoknađuje borbenošću i srcem. Toga više nema. Radonjić nema taj autoritet, a ni znaje ako ćemo pravo. On je dobar trener možda za rad s mladima i sl. Sad čak neki igrači igraju bez neke posebne želje i žara reklo bi se, i to u kombinaciji sa , za ovaj nivo, više nego limitiranim trenerom na čelu je premalo za jedno ovako ozbiljno takmičenje.
Ne znam kako će to ići dalje, nadam se da će biti bolje, ali s ovakvom igrom i vođenjem ekipe mrka kapa. Juče sam se propisno nasjekirao i nervirao jer sam govorio sve prva je utakmica, igraju u grču bla bla. Ali ne, danas se pokazalo da je u pitanju ipak taj limit, pogotovo na klupi, tako da sam odlučio da se ne sjekiram više. Zašto bi se ja sjekirao kad vidim tamo nekog Bjelicu ili Borisova, kako im cajpu ckujra.
E da , i dalje cekam trojku BORISOVA ... ocigledno cu se nacekat
Dasic -14p, 11s , 7a .. MVP !
BISOGNA VINCERE !
sve je receno. Nadao sam se danas kada sam vidio da su se hrvati potukli medjusobno da mozemo tu nesto ucinjet uz ove pobjede nad bosnom, finskom i makedonijom bi bilo vrlo moguce. ali ne veliki trenerski mag sou cini ne umije centre koristit jer nikad tako nije ni igrao i ne umije branit sut. Uzas. Da je Vujosevic makar bi im se majke najebao a ovo pile cuti muci tamo ka najveci jadnik, pih.
Now the most important thing is to don't give up and go on with the next matches ! Go Montenegro !
For those who are Montenegrino supporters and who supports Montenegro in all sports, I'm the owner of an international forum about sports, we are searching for some more Montenegrino fans to come on the forum and support MNE in all sports, from Athletics to Swimming, from Rowing to Basketball. If you are interested, join us on totallympics.com, you can register and start posting, supporting MNE athletes in Basketball and all other Olympic sports. Thank you !Matteo
Montenegro fans needed to support MNE in the Road to London 2012! Join us on www.hottestsports.com
Ne znam za Bakića jer nijesam obraćao pažnju (vjerujem da je tako kako kažeš)ali mi ovaj gospodin baš štrčao danas jer su ostali bili mirni manje više a on se ljulja li ljulja..Nemam ništa lično protiv momka ali je ovo sramota njegova i svakoga ko ne može ljudski stojati mirno pola minuta..
Živce sam opet izgubio gledajući ih,i valja mi opet gubiti živce još par utakmica u pm..
hebiga, nije bilo pera antica da nas odrzava u igri kao juce![]()
Nije Radonjic kriv sto ne zna, nego savez koji ga je postavio.
Mi smo limitirana ekipa kojoj treba vrhunski trener da izvuce maksimum iz nje. Mi nemamo klasu da igramo sa pola snage i da dobijamo utakmice, mi da bismo dobili najgore reprezentacije moramo 100% da izvucemo iz ekipe. Valjda ce to poslije ovog prvenstva biti jasno i strucnjacima iz saveza.
Jedini ektra igrac kod nas je Pekovic. Posto on pojma nema (nabili mu komplekse crnci) automatski se pretvaramo u amaterski tim kao sto su Makedonija bez Mekejleba i Bosna bez Teletovica.Pretpostavio sam da cemo izgubiti jer je Mirza juce igrao katastrofalno, mislim da nije imao 4 poena uz katastrofalan sut iz igre (nista nije pogodio) al opet znajuci da imamo Pekovica, nadao sam se da ce ga krenuti danas i tako uspostavi neku ravnotezu al ocito da sam se gadno varao.
Nije mi jasno, da ga boli kita za repku to ne stoji (poslije onakvih partija u kvalifikacijama).
No sta ocekivati kad nam je trener plejmejker tj cuveni trojkas iz stomaka. :lolblue::lolblue:
Ako nista, treba gledat ljepsu stranu a to je da mi je milo sto ako smo vec izgubili to bilo od Bosne a ne neke druge reprezentacije.
btw. nisam znao da je Gordic bosanac?
Pred zoru se mrzne.Tom tvojom logikom-kako ne dobiti Hrvate koji su jedva dobili Fince,koje smo mi u kvalifikacijama razbija po 20 i vise razlike...
Sportovi kao fudbal,a u zadnjih desetak godina i kosarka su prilicno nepredvidivi i veca su se iznenadjenja desavala nego sto bi bila nasa pobjeda protiv Grcke i Hrvatske.Siguran sam da bi ovu BIH dobili u 8 od 10 meceva,ali njima naisao suterski dan,Teletovic ispogadjao nekoliko trojki preko ruke kad je bilo najvaznije,nama odbrana nije bila dobra i dovidjenja.Sa ovakvim procenta suta oni bi danas dobili i mnogo jace ekipe nego sto je to CG(eto i protiv Grka su juce bili egal do zadnje cetvrtine,jedina razlika sto je Teletovic tad sutirao 0-12 iz igre iz slicnih pozicija iz kakvih je protiv nas pogadjao).
E sad,slazem se sa tobom da su Hrvati i Grci favoriti(cini mi se da je nama najveci problem sto Radonjic nije autoritet ovim igracima kakav je to bio Dule).Samo kazem da ako vec ciljamo cetvrtfinale,onda ovaj poraz nije bitan jer mecevi za cetvrtfinale su mecevi sa Hrvatskom i Grckom i ako nismo u stanju da pobijedimo nekog od njih,onda jednostavno nemamo kvalitet za cetvrtfinale i dovidjenja.Da li ce bit osvojeno 12 ili 15 mjesto manje je vazno.
Sto znam...imala je smisla nasa igra u drugo poluvrijeme jer smo npr dosta umorili Teletovica sto se vidjelo na slobodna bacanja ali trojke su ga isle sto je zbilja nevjerovatno a sve je pocelo negovim totalno nerezonskim pokusajem da bi se ovako zavrsilo ali nije mu prvi put izgleda...da je bilo agresivno onda bi rekli dje ga faulira za 3 poena kreten ali ispada da je trebalo...samo da se skoncentrisu na nastavak i ako se dokopamo druge runde bice nesto lakse...
deuscroix
To je to. Ja sam to davno rekao, bojim se da će nam nenadoknadiv minus bit otkaz Vujoševića i više nego očigledno je da je tako. Kad su ono pregovarali s Maljkovićem nadao sam se da će nas on uzet jer je tio doktor košarke, i to se zamalo desilo, ali uzeo je Slovence jer ove naše bubašvabe iz saveza nisu htjeli da odriješe kesu. I evo sad epiloga. Jasno je, ovo je limitirana ekipa od koje je Vujošević izvlačio maksimum, jer je kod njega prvo i osnono FANATIZAM pa sve ostalo. Nedostatke nadoknađuje borbenošću i srcem. Toga više nema. Radonjić nema taj autoritet, a ni znaje ako ćemo pravo. On je dobar trener možda za rad s mladima i sl. Sad čak neki igrači igraju bez neke posebne želje i žara reklo bi se, i to u kombinaciji sa , za ovaj nivo, više nego limitiranim trenerom na čelu je premalo za jedno ovako ozbiljno takmičenje.
Ne znam kako će to ići dalje, nadam se da će biti bolje, ali s ovakvom igrom i vođenjem ekipe mrka kapa. Juče sam se propisno nasjekirao i nervirao jer sam govorio sve prva je utakmica, igraju u grču bla bla. Ali ne, danas se pokazalo da je u pitanju ipak taj limit, pogotovo na klupi, tako da sam odlučio da se ne sjekiram više. Zašto bi se ja sjekirao kad vidim tamo nekog Bjelicu ili Borisova, kako im cajpu ckujra.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks