Kako ih je uigrao sve mu prosto. Kao da ih skupljao u kupackom vozu.... uzas
Ajde de nije smak svijeta ima još tri utakmice,možda je i dobro da je ovako da se trgnu "neki" i zaigraju za reprezentaciju kako i treba.
Nije sramotno izgubiti ali je sramotna igra pojedinaca,djeluju kao da ih boli ona stvar za to što se dešava na parketu.
Kako ih je uigrao sve mu prosto. Kao da ih skupljao u kupackom vozu.... uzas
Ova RTCG je najjaca televizija svih vremena.
Ljudi, mi NEMAMO spoljnu liniju. Shvatite to. Ovo je najbolje što imamo a to je loše. Viđeli ste Bosance. Daju trojke ni iz čega. To su takvi igrači. I to će se pokazat u sljedećim mečevima kad nam svi budu bucali trojke ni iz čega. Svi to imaju osim nas. Evo nam sad nesretni Mihailović puca trojke koji u Budućnosti ne umije pogodit slobodno. Naravno od ovog može bolje, ali ne previše jer ipak je Radonjić na klupi. Ovo je puna kapa sa njim kao selektorom.
Dick Laurent is dead!
Prva pobjeda Bosne na evropskom prvenstvu jos od 1993. god...
Tele nas unisti. Sve u svemu, slava Alahu.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Lijepo jos davno rekoh da je bolje da su Brana Milacica postavili za selektora...
Ja mislim da nismo lose odigrali ali protiv 45 poena iz trojki se ne moze ili jako tesko jer to je mnogo
deuscroix
Ma sa pobjedom protiv FInaca idemo dalje sigurno.
E sad moj komentar: znaci Radonjicu pi*ko jedna raspala, kad su krenuli da nas gaze trojkama trazi jebeni time out, prekini sprdnju vise, jebo te ja u tri lijepe ***** materine, kakva sramota da trener cijelu cetvrtinu ne trazi time out kad mu se sa timom sprdaju. PI!!!
Radonjicu posro
edit: posrani
Ne mogu da vjerujem da je coek odgledao utakmicu kao da je bio na tribinama. Koji crni trener, pa on nije vidio trenera. Tvrdim da je Dule bio na klupi, da ih je poslo u pizdu materinu nekolika puta da bi lagano dobili ovu divlju Bosnu danas
Last edited by caspian; 01-09-11 at 15:29.
Sad nam valja dobiti Hrvate,Fince i Grčku.
Mislim da ne mogu opet igrati ovako loše,ili?
Ovoj reprezentaciji fali timski duh.Fali im srcanost i cini mi se da nemaju osjecaj da igraju za drzavnu reprezentaciju,da nemaju onaj potrebni naboj.
Igraju kao djeca koja se skupe na basket,bez smisla,samo pravo na kos.Trenera nidje,da malo vikne,da ih malo drzi da ne padaju.Onda odbrane nidje,trojke ne umiju odbranit.
Nisu ovi Bosanci uopste posebno kvalitetna reprezentacija.ovo danas kako su ih isle trojke,ovo se ne desava svaki dan.a sto se tice nas,ako naidjemo na neku reprezentaciju sa vrha,s ovakvim izdanjima ne gine nam 20-25 poena minusa.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Josh jedan Filipovic....Ukakio je jedan vishe nego solidan tim. Organizacija igre ???? Mora da su samo radili sklekove tih mjesec dana u planinu.
Bez shale, Dejo je uvijek bio dobar i miran momak, bez previshe inteligencije ali radan do fanatizma. Nije ovo nivo za njega.
edit: Izgledalo je kao da je potpuno bio izgubio kontrolu nad ekipom, pogotovo u zadnjoj cetvrtini.
Last edited by frnjok; 01-09-11 at 15:32.
Mislim da je ovo najgori skup ljudi u svim crnogorskim ekipnim sportovima.
Kao prvo,niko sem Dasica ne pjeva himnu
pekovic i kompanija su bili pjani svaku noc na zlatibor u toku priprema
atmosfera u reprezentaciji je ocajna
selektor je ocajan
pokazuju nepostovanje prema grbu koji nose.
Jedva cekam da sjutra vece pocne fudbal da se osjecam kao CRNOGORAC dok gledam one momke,ove babetine vise necu ni gledati p**** im materina .
1908.
protiv trojki se moze, samo se postavi odbrana....to ovi nasi strucnjaci u strucni stab ne znaju izgleda....jer 2 mjeseca se spremaju a nisu nasli sistem igre!sad znam i koju ce demagogiju da prosipaju nakon meca. eo ga ovaj u studio....njihova skola, zna sta treba reci
ovu divlju kosarku su mogli odigrat i bez maltretiranja po tih planina.
ovo takmicenje je prejak zalogaj za nas, nek odigraju i ove preostale utakmice u grupu ovako indolentno i neorganizovano i fino pokupe prnje i put kuce!
e pa alavertit se ne mogu ove 2 dana....koji je ovo dja`o od kosarke , na sta ovo lici....ko pusti ovu razularenu masu na parket
Ma ne prećerujte. Kakva crna nedovoljna borba za dres? Nemamo kvalitet spolja i tu nema velike filozofije. Đe vidite tu nemotivisanost? Jes vala, poslije onolikih kvalifikacija prošlih godina odjednom im je motivacija problem. Pročitate li ikad ono što napišete? Pa nije ovo UFC pa da nekom glavu otvore kako bi viđeli da se trude. Za košarku treba osim motivacije i hladna glava. No ajde, glave su nam svima još vruće pa razumijem donekle.
Dick Laurent is dead!
Vazda sam govorio za Radonjica da je nikakav trener, to se vidi sad, a i u Budućnosti.
Bezveze utakmica. Peković već standardno loš. Ne mogu da vjerujem da onako igra.
Rođak moj dade onu trojku i nije više ulazio, mogao je vala kad su i one ostale vezare. Tvrdim da je za klasu bolji no pola tima!
Ja znam da sam vidio onoga jednoga kako se klacka sa jedne noge na drugu dok je bila naša himna,to neka ide njemu na obraz meni ga ne bi ulazio više u reprezentaciju.
Jadna je ekipa kojoj krepana Bosna da skoro 100 koseva...
Pekovicu su one crnje u NBA nabile komplex te mec protekne mimo njega
ko pogleda klipove na tube-u, a koji se njega ticu, videce da su to sve kucanja preko njega i blokade nad njim. Sto ti se desi crni Nidzo!
Boli ga kita, doći će u pg i ponovo paliti tompus sa 500e...
#fakenews
Bolje da je pred kraj malo da rodju tvome da odigra kad ga je vec poveo,ne moze bit grdji no ovi ostali.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks