Da da, ima kromirane felme, boja je sampejn, 3,6 V6 motor i dalje je na US rege.
P.S. bas me zanima ko ga je prodao ovamo LOL
E to je taj Fabiasamo je imao one niskoprofilne gume i felne ko da su srebrene... A on nesto zlatna boja, znaci prejak, na maka se.
Evo ovaj, samo svijetli
http://static.cargurus.com/images/si...-pic-3762.jpeg
Tu es mon héro!
Da da, ima kromirane felme, boja je sampejn, 3,6 V6 motor i dalje je na US rege.
P.S. bas me zanima ko ga je prodao ovamo LOL
TAKUMI
Odavno nijesam vidio ljepsi auto. I bas mocno izgleda, ogroman.
Tu es mon héro!
Odlicno izgleda, i nije tako los za voznju kao sto znaju bit ameri.
Mozda zvuci glupo ali obrada unutra je bolja nego u ML-a.
TAKUMI
A cekaj, koliko on moze kostati?
Tu es mon héro!
Bazni sa prednjom vucom je $36 600, fulirani sa 4X4 je 45 000.
TAKUMI
Pa cini mi se da nije to nesto katastrofa skupo, u odnosu na ova evropska. Jos onakvog izgleda, jbt ko jahta.
Tu es mon héro!
Nije skup, i uzeo bih ga prije Acadije i Outlooka.
Acadia ima ljepsu unutrasnjost i ima vise mjesta.
TAKUMI
Obrtomjetar sajla na w202 je poluđela. Čas je na nuli, čas na 5.000 rpm. Ko m,i je može dovest u normalu. Kada malo "cuknem" po instument tabli radi dobro neko vrijeme pa opet skače.
Drugi problem je mjerač temperature i potrošnje goriva. Na instrument bali imam rupu za to, ali su mi rekli da postoje serije koje seu dolazile sa tim i one koje to nemaju. Đe se može kupiti da imam i ja spoljnu temperaturu i prosječnu potrošnju.
Inačle ovajj u Nikić ne može da kopira moj. Ne može ni Ilić. Našao sma jednog u BR pa javljam koliko će me koštati.
Last edited by Bugi; 01-09-11 at 11:13.
Za W202 zaboravi prosjecnu.
Obrtomjer nema sajlu, ti imas elektromagnetni obrtomjer. Imas dolje na zvono mjenjaca senzor koji prati 2 sarafa i na taj nacin pokazuje broj obrtaja, ali ti imas problema sa masom instrumentable. Vodi ga kod Rasovica i sve ce ti on zavrsit.
TAKUMI
Oprao sam juce motor na selfwash, extra se oprao. A zasto mi se trese kazaljka koja pokazuje koliko idem na sat?
:*
To posle pranja ili...?
TAKUMI
Ne, ne, nego od kad sam ga kupio! Posle pranja je odlican!![]()
:*
Idem za Tiranu kroz par dana pa treba li medjunarodna ili zeleni ili sta vec od dodatne dokumentacije? Fabia ocu li ga dje natankat kod braće albanaca?![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Treba ti instrumentabla, senzor, instalacija i td...ne bih se mucio s tim.
Sto se potrosnje tice, treba da imas jednu elektronsku diznu, onda treba da se povezuje sve sa racunarom, onda ti valjda ide druga instrumentabla.
Sipaj ovamo, tamo ti je lose gorivo.
TAKUMI
a prije neki dan sam gledao neko istrazivanje dje je albanija mnogo ispred nas po kvalitetu goriva...od 100 zemalja mi na 41 mjesto, a srbija npr na 93...cak po tom istrazivanju je i BIH iza nas...al Albanija medju prvih 10...sa hrvatskom...
Ja sam u BIH sipa par puta i bolje je auto na to gorivo išlo. Mirnije, bolje je vuklo, auspuh nije bio mokar ka posle ovog našeg tako da nešto sumnjam u to ispitivanje.
Yeap, ali vozis do kraja i onda sipas opet do cepa.
Sto ti nisam vjerovao?
TAKUMI
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks