Ne moze bez koda.
I mean, moze ali ima dosta posla.
Ne moze bez koda.
I mean, moze ali ima dosta posla.
TAKUMI
bmw 520d 2001g ponekad mu treba po 10 min da bi zaverglao mjenjao sam alanser al opet ista stvar,jel postoji negdje jos nesto sto moze uzrokovati ovo neki relej itd?
Dizna ili pumpa visokog pritiska sto ide dolje u patos.
TAKUMI
cekaj auto ne vergla uopste i posle cimanja sa okretanjem i vracanjem kljuca on upali a tamo se cuje kako cekce starter al nece da zavergla? to moze biti dizna ili pumpa visokog pritiska?
to sto si opisao lici kao da su cetkice,ali ti kazes da si mijenjao anlanser.
onda probaj da pojacas i masu i struju
kako da pojacam masu i struju?
po tvom opisu,automat na alanseru,bendiks ili piksne pa rotor trlja o stator,a sve ovo zavisi jel brava paljenja salje struju na alanser,vidi sa nekim elektricarem da detektujes kvar se ovo cula kazala je kao gledanje u solju i gatanje....
Last edited by injection; 29-08-11 at 22:48.
promjeni akumulator
provjeri masu,glavnu koja je zakacena na motor,ako treba da se pritegne,ocisti,promijeni kabal itd.
isto to uradi i sa strujom koja ide sa akumulatora na alanser
salje struju cim mu se cuje automat
moze bit EWS,samo se ne mogu sjetit oce li uopste da vergla kad je on u pitanju na ovaj model
ima u onoj zgradi Nikic trzni centar , snime ti kod i narezu kljuc , meni su trazili 50e za sve to
ps. to u roksped mora da je original kljuc, a inache ti ovlasceni za te takve stvari ubijaju ... jednom drugu su trazili 300e original kljuc sa daljincem
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
e hvala drugari, dobro je dok ima jeftinijih opcija, znam za ovlašćene servise da gule kožu.
raspitaću se kod ovih što mi preporučiste i nadam se završit što sam planirao.
Ima li dje blizu Delte da operem motor od auta?
:*
dje najpovoljnije uzet gume??? trebaju mi 225/50/17
Nema potrebe. Imas tamo pjenu za pranje.
TAKUMI
Ljudi, danas sam vidio jedan auto, bruka kakav je, ko jahta je, ogroman i sad gledam kad ce krenuti da vidim mu znak ali kad sam vidio kao 3 romba, jedan iznad drugoga bas sam se iznenadio jer nikad ranije nijesam vidio taj znak.
Izgleda kao onaj ogromni Mercedes džip... Bas me zanima koje je to auto.
Tu es mon héro!
TAKUMI
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks