kao san marino nekada
mada sam siguran da bangora niko nece nadmasit![]()
kao san marino nekada
mada sam siguran da bangora niko nece nadmasit![]()
Ispadaju sledece kolo, ladno.
A ne znam, za moj pojam ono nije penal, lopta ga je samo okrznula preko ruke, nije uticao na putanju lopte,mada mozda i grijesim. Inace licno nervira me sviranje penala posebno zbog kontakta u vazduhu kada igrac nema loptu (nema veze sa ovom situacijom, ali od toga ludim). Sve u svemu, nije neka steta ni sto su ispali, nije mi nikakav merak gledat ih u ls da ne mogu dati gol i ako im je najveci uspijeh da odigraju 0:0 kuci.
Last edited by oktagon; 04-08-11 at 21:39.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
palermo fuori. ah sto ce zampa da popizdi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
laciale, izvini se momku stvarno.
Neočekivano moćna Zvezda, premoćna. Aj sa srećom danas.
grijesis, zvezda jos prosle godine je pocela da igra lijepo i ljeprsavo, ali se prosinecki zalio kako nema dovoljno dobar sastav da sprovede svoj plan do kraja. eto izgleda su mu molbe uslisene i rezultati su vec na vidiku... ipak koliko god tuzno izgledao protivnik ovo nije bilo prvo kolo, samim tim velikih rupa nije bilo....
postoji jos jedna opcija, mozda su gosti igrali tj njihov bos protiv sebe, posto su vec bili izgubili doma, a 7+ mi je nesto malo su sumnjivo... svakako to rade mnogi mali timovi koji stizu u drugo kolo... evo pogledaj zeljeznicar, sarajevo, fljamurtari prethodno kolo... sto znam sve je moguce... svakako zvezda ce svoju snagu prikazati u sledecoj rundi...
znaci next trip zvezda out
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Moguci protivnici Partizanu:
Nacional Funchal
Bursaspor
FC Sion
Omonia Nicosia
Rabotnicki Skopje
Spartak Trnava
Izgleda da je Tun odradio bas dobar poso danas
Zvezdini moguci protivnici:
PSV Eindhoven
Rangers FC
Beşiktaş JK
FC Dinamo Bucureşti
FC Lokomotiv Moskva
Ovaj prvi tim budi neke uspomene?
UEFA objavila grupe, ovo Shonetovo veze nema
PArtizan se može sastati sa :
FC Sochaux-Montbéliard (FRA) Vitória SC (POR) FC Alania Vladikavkaz (RUS) Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) Shamrock Rovers FC (IRL)
ZVezdini mogući protivnici:
SC Braga (POR)) FC Schalke 04 (GER) R. Standard de Ličge (BEL) ) AEK Athens FC (GRE) Stade Rennais FC (FRA) FK Austria Wien (AUT)
Idealno:
Partizan- Shamrock
Zvezda - Schalke 0:4
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Italijanski klubovi nastavljaju gdje su stali prosle godine. Palermo ispade a Udineze će biti vreća za punjenje s kim god da se sastane.
Ne znam kolko italijanske klubove zanima le.Gazda Napolija je nesto izjavio kao hvala Platiniju sto igramo ovo apsolutno neisplativo takmicenje.Je li njemu vjerovat,ne znam.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Tako je govorila i Partizanova uprava. Mislim da je to samo izgovor za neuspjeh, pošto niko drugi ne misli tako.
vrlo moguce
Sad gledah izvlacenje za ligu sampiona i prepolovili su parove u dvije grupe..
Moze li mi neko objasniti sto je ovo Champions ROute i League Route ? Zar pobjednici meceva ne idu direktno u grupnu fazu lige sampiona i jedni i drugi ?
Who let the dogs out
Bajern gospodski
Bilo bi mi zao da Lion ispadne, s obzirom da sa Rusima definitivno nema shale, evo vec par godina, ali valjda Francuzi to rijese bez problema.
Dinamo konacno ima pravu priliku da izbori plasman u grupnu fazu, iako je Malme izbacio Hune; ali ako Svedjane ne mogu da izbace, ni ne treba nikad da igraju Ligu Sampiona.
Nisam odavno to pratio,to uefa diriguje kvalifikacije da bi ovi slabiji mogli uc u ls.IMas stazu sampiona i ovu drugu stazu i sampioni zemalja se valjda sastaju izmedju sebe i nije se moglo desit da npr Dinamu sad dodju Arsenal,Bajern,Lion itd. jer oni nisu sampioni svojih drzava.To se radi da bi i ovi slabiji imali sansu a ne da ih lome ovi jaci u zadnje kolo,nego sampioni ovih slabijih liga prakticno izmedju sebe odluce ko ce upanut u grupnu fazu.I to nije sad,to se podijeli jos na pocetku kvalifikacija.
U pravu si Montero, pogrijesih
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks