Page 54 of 222 FirstFirst ... 44450515253545556575864104154 ... LastLast
Results 1,326 to 1,350 of 5527

Thread: Kvalifikacije za LS i UEFA ligu Evrope

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Što se tiče Varaždinovog rezultata od sinoć, valja to uzet s rezervom, s obzirom da godinama igraju, blago rečeno, sumnjive mečeve u Evropi, a UEFA je (koliko mi se čini) i vodila istragu u vezi nekolicine njihovih utakmica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A bio je to jedan public bet, svi su trpali H1 i cuda,namjesteno 90%
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Što se tiče Varaždinovog rezultata od sinoć, valja to uzet s rezervom, s obzirom da godinama igraju, blago rečeno, sumnjive mečeve u Evropi, a UEFA je (koliko mi se čini) i vodila istragu u vezi nekolicine njihovih utakmica.
    Pročitao sam to, ali to je i razlog više da ne namještaju kad su već pod lupom UEFE.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Po meni Partizan ima prolaz u džepu i bio je poprilično baksuzan što je izgubio prvi meč. Što se Hajduka tiče to će biti vrlo teško gledajući jučerašnji meč đe nijesu pokazali apsolutno ništa. Nadam se da će na Poljudu bit druga pjesma, inače ispadaju.

Još uvijek razmišljam o Varaždinu. Dobro, još uvijek nijesu prošli ali ostvarit ovakav rezultat u Bukureštu je za velik respekt. I nešto pokušavam da povežem i vidim u čemu je caka upoređujući naše klubove i ne ide. Varaždin je kao i naši klubovi igrao kvalifikacije tj. dva pretkola počev od juna. U redu, prvo mu je došao tim iz Andore pa nema veze, ali drugi su mu došli Moldavci od kojih bi vjerovatno naši klubovi bili potpoljeni. Sada nimalo lak rival i već remi u gostima uz 2 postignuta gola. E sad sačekajmo malo i razmislimo. Varaždin je prošle godine zauzeo jedanaesto mjesto na tabeli HNL-a osvojivši duplo manje bodova od prvaka Dinama iz Zagreba. Ja stvarno nijesam upućen koliko im se sastav u međuvremenu promijenio ali pogledajte igrače koji su juče igrali protiv Dinama iz Bukurešta i njihove godine.

VARAŽDIN: Krklec 20– Tkalčić 21, Gluhak 22, Sušac 22, Šimek 23 (Lončar 23) – Brlečić 22, Aganović 23 (Grgec 18 ; Sačer 20 (Trojak 23), Glavina 18, Golubar 26– Vugrinec 36

Muka mi je sad da tražim ali ko želi može uporediti godine ovih igrača i sastave Mogrena i Rudara. Vjerujem da je taj podatak porazan. I ne samo to. Slušajući razne stručnjake kako pričaju da se podmlađivanje ne može dogoditi ako nema par iskusnih igrača i dovode se razna “pojačanja” i opet u Evropi ništa. Jedan od tih “stručnjaka” je i Vlado Bulatović koji je skoro na Atlasu govorio o tome onako siguran u to što priča. A kad vidimo sastav Varaždina koji ovako igra u Evropi osim Vugrineca i u manjoj mjeri Golubara nema u timu igrača preko 23 godine. Budućnost je prošle sezone počela jednu novu (za naše prilike) strategiju. Doduše potpuno nespremna ušla u dvomeč sa Fljamutarijem (zašto?!). I odmah se nakon toga dovode iskusniji igrači tj igrači koji ne mogu upast ni u jedan klub van Crne Gore pa u nedostaku ponuda dolaze ovamo. Ja ne znam koja je muka kod ljudi iz naših klubova. Śekiraju li se oni uopšte kad ispadnu u prvom pretkolu? Možda nije lijepo to što ću reći ali ne bi mi bilo krivo da neki klupski funkcioneri ili sami igrači upadnu u depresiju zbog ispadanja u pretkolu nekog kupa. Znao bih makar da im je stalo. Ali ne treba se bojat. Svakoga boli briga za to. Sad se juriša na duplu krunu sa igračima preko 30 godina. Nesrećnici.
    Nemoj se mnogo sjekirati oko nashih klubova, prvenstveno zato shto to klubova gledalo nije Imamo fino reprezentaciju, superspremne igrace, odlicnog trenera, i predsjednika Saveza koji ima svojih gluposti, ali mu makar niko ne mozhe osporiti znanje fudbalsko i o fudbalu. A "klubovi"-kako god hoce. Ne treba nikakva posebna inteligencija niti preveliko ulaganje pa za 5-6 godina od Buducnosti napraviti tim snage Partizana ili Hajduka i josh par solidnih klubova u CG stvoriti, ali nema niko ni volje, ni zelje da to radi. Stoga, shto se mene licno tice-kad postanu KLUBOVI i pocnu da igraju FUDBAL, onda cu da ih pratim.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ne treba nikakva posebna inteligencija niti preveliko ulaganje pa za 5-6 godina od Buducnosti napraviti tim snage Partizana ili Hajduka i josh par solidnih klubova u CG stvoriti, ali nema niko ni volje, ni zelje da to radi.
    Ma nije realno niti ima potrebe da se pravi klub poput Dinama i Partizana. Ta dva tima sam naveo jer po meni odskaču kvalitetom. Zvezda i Hajduk se isto trude, ali im ne ide baš od ruke. Nije realno napraviti takve klubove jer oni uzmu 10 miliona za transfer dok kod nas kad se uzme 500 hiljada sve da pjevamo od sreće. Ipak, ako ne možemo takve klubove napraviti, možemo vala klubove poput Splita, Varaždina, Olimpije ili Rabotničkog. Generalno je kvalitet fudbala u regionu dosta slabašan, ali ova četiri tima trenutno igraju u Evropi i imaju aktivne rezultate za prolaz. I najgore je što smatram da četvrtoplasirani iz slovenačke i četvoroplasirani iz makedonske lige (Olimpija, Rabotnički) nijesu po kvalitetu bolji od naših najboljih timova. Zašto se bolje pripreme za evropske utakmice? Ali, ovđe ti je bitnije bit prvi u selu nego pokazat se van njega.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vugrinec ima 36 godina?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

amnesiac,bataljuj to jer zasto za dzabe da se jedes.Dobro Recordare kaze da to nisu klubovi.Buducnost je ispala od ekipe koja je kasnije primila 7 komada u dvomecu sa opet ne tako jakim Jablonecom koji je opet izgubio od Alkmara 2-0 prvi mec a nekad se odje dobijala La Korunja.Buducnost i dobro organizovan klub,dva suprotna pojma,iz svima dobro poznatih razloga,jer Buducnost vode ljudi,tj jedan covjek koji apsolutno nije kvalifikovan za to a i ne trudi se uopste da taj posao obavlja.Ostali klubovi,makar ovi bolji,rade koliko mogu,mada i tu nisu ulaganja kakva bi trebala bit jer niko nece da ulaze u fudbal u Crnoj Gori,medjutim i pored svega toga,ne mozemo mi ocekivati od timova koji su do juce uglavnom igrali drugu saveznu ligu,lise te Zete koja je od 2000. standardno igrala prvu ligu da nesto urade u Evropi.
    Koliko para,toliko muzike.Nasa liga je smijesna i ne moze se sa tim nivoom kvaliteta u evropu.Ja stalno ponavljam,Deju je uefa preporucivala da mi budemo amaterska liga,i da bi nam onda oni vise pomogli,kao dobili bi neke pare za razvitak fudbala.medjutim on je odbio jer coce sramota je amaterska liga.Potpuno se slazem s ovim sto Recordare rece da se napravi jaka Buducnost da bi to povuklo i ostale klubove da vise ulazu.Nije potrebno mnogo,ni vremena ni para,da se Buducnost dovede u rang sa ovim najvecim klubovima iz regiona,dje joj je i mjesto.Problem je samo u tome sto su ovo teske godine u kojima fudbal i klub tavori jer je Mugi sio tu dje je i kupio navijace i klub trune na polici otprilike tako.Posto se iz sredista kluba radi protiv kluba,a nema navijaca da to prekinu onda je Buducnost tu dje je.Casniji su milion puta evropski nastupi drugih nasih klubova koji daju sve od sebe i ispanu no Buducnosti koja ima ubjedljivo najbolje uslove u zemlji a ispada od gore ekipe od sebe.Da se tu radi nesto,da se neko bavi necim,da se muci da pokusava,da daje sve od sebe pa da se covjek,navijac,unese u to a dok je ovo ovakva bezvezna rabota nema potrebe.
    Amnesiac,ti mislis o fudbalskim razlozima zasto nasi timovi ne prolaze a oni su sasvim nefudbalski,makar sto se tice Buducnosti jer svi ostali klubovi su dobili jace klubove od sebe za protivnike.U Buducnosti ne vazi nista,bez plana su i vizije,svakih sest mjeseci izmisljaju nesto novo itd.Bilo je ocekivati kad je dosao Radulovic da ce doci neki novi stariji igraci.Dovode se sad neki igraci cije je najbolje vrijeme proslo prije 6-7 godina u saveznoj ligi i to je samo jos jedan pogresan potez i medvedja usluga nasim mladim igracima.Zrtvuje se Mugosa(fudbaler) i P.Vukcevic koji kakav god da je znaci nesto u ovoj Buducnosti,da bi se opet pravili ugovori nekim starim igracima i igracima sa prepoznatljivim porijeklom sa trzista nekadsnje prve lige Srbije i Crne Gore.Garantujem da Radonjic nece dat 5-6 golova do decembra.
    Milion je stvari koje smetaju nasim timovima da ostvare napredak u evropi,pocev od infrastrukture,nekvalitetnog trenerskog kadra,nedostatka ulaganja i postojanje klubova od danas do sjutra.posto kod nas nema ljudi koji bi ulozili u fudbal onda cemo cekat neke privatnike sa strane koji ce doc za ko zna kolko godina i svojim ulaganjem pomaci stvari sa mrtve tacke.dotad,neka se skace tamo sredinom maja tituli u ultrakvalitetnoj ligi u neizvjesnoj zavrsnici uzbudljivog prvenstva.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Varazdin (Varteks) godinama (5,6) nije ni igrao u Evropi, ni sumnjive ni nesumnjive meceve, oni su u doba dok im predsjednik kluba nije poginuo imali jako dobre uspjehe u Evropi, jedno 1/4 finale vs Mallorca, jednom izbacili Aston Villu...
    Varazdin je igrao "sumnjive meceve" u HNL, neki igraci su zavrsili na sudu, a neki su priznali i zavrsili u zatvoru

Ako je ko namjestao mec u Bukurestu, onda je to mogao biti samo Dinamo (kao mnogo jaca ekipa), no to su obicne spekulacije... Varazdinci nemaju sta izgubiti, klub u rasulu, para nema, Vugrinec i juniori daju sve od sebe pa sta bude, i protiv Moldavije su igrali jako dobro, mogli su i u gostima uvjerljivo pobjediti, uspjeh u Evropi im je sansa da vide platu (klub dobiva 90000e po kolu, valjda), Dinamo ih "gledao s visoka" i uz puno srece (penal, sanse Rumuna...) uzese bod

Ovo sad u Varazdinu je public bet, svi trpaju na 2, kvota drasticno pala, mozda opet bude sok za sve....

Vjerojatno malo iznerviran podcjenjivačkim odnosom Rumunja prema Hrvatima, izuzetno je zabavan bio Davor Vugrinec, najiskusniji igrač Varaždinaca. On je naime nakon utakmice u Bukureštu, na pitanje rumunjskog novinara koji mu se igrač Dinama najviše svidio odgovorio mrtav-hladan: "Milan Badelj".
    Last edited by Vukasin Micunovic; 03-08-11 at 09:36.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sviran penal koji nije postojao, kao i nepostojeci ofsajd nakon kojeg bi bila sigurna realizacija. Partizan opasno ostecen, inace je bio bolji.
    Daleko je ekipa Partizana od LS, ali je daleko i Genk.
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by oktagon View Post
    Sviran penal koji nije postojao, kao i nepostojeci ofsajd nakon kojeg bi bila sigurna realizacija. Partizan opasno ostecen, inace je bio bolji.
    Gledao sam utakmicu skoro cijelu i ne bih se slozio da penal nije bio,vidi se lijepo na usporenom snimku da je bila namjera da igra rukom prema lopti,ruka nije u prirodnom polozaju sve i da nije bila namjera a bila je i tu je kraj price. Za ofsajd ne znam jer to nijesam gledao kad je bilo.. Nakon onoliko polusansi u prvom poluvremenu moralo se desiti da prime gol,tako je skoro uvijek u sportu. Genk je dosao da brani rezultat iz prve utakmice i to je to,zasluzeno ide dalje..kao sto bi zasluzeno bilo i da je Partian pobijedio, ali u ovom slucaju nije i to je to.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Cisti penal kao suza, malo objektivnosti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Trebao je Partizan da prodje,pokazao je vise u dvomecu ali nisu bili dovoljno iskusni.Penal je bio,ofsajd nije bio,nije Partizan ni imao srece.Mada nema u onaj Partizan ko da da gol i to ih dosta yebe.Uglavnom pockam se ja na tu belgijsku ligu kad je ovaj krnji Partizan bolji od sampiona im.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by oktagon View Post
    Penal je bio čist kao suza pa rekao bih i mnogo više od toga, oktagon. Vjeruj mi da bih ja malo koji penal napravljen rukom svirao, ali ono se jednostavno mora svirati jer nije nikakva napucana lopta iz blizine nego upravo sve obratno. Iz daljine, spora lopta a vjerovatno još i namjerno rukom zaustavljena. Sad čujem na snimku kako Kovinjalo kaže "sudija je jedva dočekao". To blage veze nema sa mozgom jer nije imao on što da čeka ili dočeka nego da radi svoj posao. Što se tiče ofsajda, tu ne mogu ništa reći jer sam gledao i Dinamo pa sam prebacao. Inače bih rekao po ova dva meča da je Partizan bio baksuzan jer je bio bolji i u pravu je TheLukas za ovu belgijsku ligu. Stvarno očekuješ neki kvalitet više kad ono - ništa.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lopta nije napucana, + je momak reflexno raširio šaku Tačno je znao da će da ga udari! Penal kao suza.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako onaj penal vraca sjecanja na SP 2010 i grupu D

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kakvi su fizikalci iz Stouka.Odbijaju se bili od njih.
    Povrijedi se Giga.
    Hajduk ga nece dati pa da se jos tri utakmice igraju.
    Last edited by TheLucas; 04-08-11 at 19:28.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Odbijaju se i od Penanta, sto kaze kakve pljake bili...

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Preloš je Hajduk. Ovako su i prošle godine igrali.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Igra koju je CZ prikazala u prvom poluvremenu je prosto fascinantna.Fantasticni golovi,majstorije.
    Dje bi Kaduu bio kraj da je jaci na nogama,kakav tehnicar,on i Borha objasnili!
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Palermo ispao. Partizan ide u nosioce pred plejof.

To znači da neće moći da se sastane sa Hajdukom, Splitom i Varteksom
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

KAko Zvijezda ugazi letonce,da me je sramota.ovo se odavno nije gledalo.
    Ao 5-0 i promasen penal u medjuvremenu.
    Last edited by TheLucas; 04-08-11 at 20:49.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako se raspucala zvezda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako su krenuli 10 ce im dat'.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

eo 6-0
    mada 2 iz ofsajda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fulham 2:0! Sve po protokolu!

Page 54 of 222 FirstFirst ... 44450515253545556575864104154 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)