View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 408 of 942 FirstFirst ... 308358398404405406407408409410411412418458508908 ... LastLast
Results 10,176 to 10,200 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sta god da je razlog siguran sam da je sefik to zasluzio nego su svi zaboravili njegove reakcije i komentare na racun istih ovih reprezentativaca sa kojima sada brani grb drzave na OI u pekingu i EP u malagi...e da ga ne branim poslije svega toga...
    a da ne pominjem u klupskom takmicenju sta radi, kako gestikulise i sta prica sudijama, delegatima, protivnickim igracima, gledaocima i delegatima...
    dosao je ne bili dobio penziju za osvojenu medalju a ne iz ikakve ljubavi prema drzavi...on nam je najmanje trebao....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Povremeno,a vise rijetko,navratim na ovu temu da vidim sto ima aktuelno i svjestan sam da nam u reprezentaciji ne cvjetaju ruze zbog vise stvari.ali,kolko ja mogu da procijenim,nisam odavno vidio (malo je neprecizno rec bolju,al ajde)bolju utakmicu reprezentacije.Ja sam mislio da ce nas Madjari dobit min. 5 razlike,posto ih svudje najavljivahu kao nikad jacu Madjarsku.Ono je stvarno masina od reprezentacije,ubice,ali mi smo mogli da ih dobijemo sinoc.Pali smo na kraj jer tesko da smo mogli izdrzat cijelu utakmicu a reka bih i da Pero ima dosta krivice sto smo izgubili.Ono sto je za pohvalu je igrac vise,konstantna nasa boljka.A ni iskljucenja nismo imali ka sto znamo da imamo.Tukli smo se kolko smo mogli,i u odbranu i napad,kad god je neki nas iskljucen,dobio je batine samo tako.S obzirom da u ekipi imamo samo jednog centra i to rezervnog nije lose bilo.Mada Madjari su nas drzali isto daleko, posebno s onim presingom ali opet smo uspjeli da im damo 10.Dobro je da igramo strpljiv napad,da ga organizujemo i sve to ali ne mogu da podnesem da ostane napad a da se ne sutne,pa bilo kako.Kolko smo samo tako im lopti ostavili,pa ona dva napada sto je prosuo pero s izmjenama,pa zadnji napad,sutirajte momci.Po ovome sto sam sinoc vidio,nemamo igru,ali imamo kvalitet i borbenost a usudio bi se reci i timski duh da se nosimo sa svima,iako smo slabiji trenutno.Bez ove trojice i bez Vlada Gojkovica,po meni ubjedljivo najboljeg vaterpoliste ove generacije,dobro se borimo.
    Kako igraju Madjari ruka ruci,vazda su bili sampioni one igre.Oni visak prave s onim,ovi nasi nekako sporo,dok se ovaj namjesti da mu je da.Sve golove dajemo individualno,ka ono sto je Danilovic zavuka,pa Nikola kad se primaka,pa Toni onu sto je provuka.Leku su strasno cuvali,cijelo vrijeme,nije se vidio.Kad bi samo malo popravili igru bilo bi to dosta dobro.Eo vidjecemo,samo da ne bude ka u Zagreb,prvi mec dobar,posle trt.
    Dok cekamo da se neke stvari promijene bolje da se zakuci nedje neka medalja ako ikako moze,jer ovi kolko god gubili i neuspjeha imali opet su tu.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ameri izgubili od njemaca 9:7...
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

a za Sefika,jes sad je on sa 34 godine iz prevelike ljubavi dosa da igra za Crnu Goru,konacno je doceka.Kako je samo odma dobio mjesto pored 2 nasa golmana u koje smo se kleli,ne velim da nije dobar,al evo sinoc npr nista posebno nije odbranio.a ovo sto mu gestikuliraju,ka da ne znate da je sefik kavgadzija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Dida,

Ko je lopovluk opravdavao lopovlukom!? Samo sam istakao da nacin koji je izabran nije put rjesavanja problema. Kazes da u vasem savezu ima 'malverzacija' ali su 'male bebe' za nas savez. Kolike su te 'bebe'!? Vi niste imali problema oko vaseg kupa , vi nemate problema oko raspodjele sredstava, vase sudije su sve objektivni ljudi sa punim povjerenjem, vi imate idilu medju klubovima... ma sve su to djecije bolesti ako ima problema, jer ste vi 'bebe'. Doduse mnogo napredne 'bebe' nesto.

Kazes tesko je tako naci nešto 'u bilo kojem sportu i bilo kojem savezu'!? Jel' moguce da ovo tvrdis i da iza ovoga stojis? Posto si toliki cistunac, a mi smo mimo svijeta po tebi, ja sam ti predlozio da primjenis recept bestija i da se boris na isti nacin protiv 'djecijih bolesti' u svom savezu jer ako ste bebe u odnosu po vama na nase 'gigante' to je mnogo veliko. Ne znam sta te koci. Zasto to ne primjenis tamo?

Uopste ne zelim, kao sto sam vec rekao, da pricam o tim stvarima vise na ovakvom nivou, niti cu. Probao vec, vidim kako je i ovdje to tretirano. Vidio i tvoj sajt i kako si predstavio CG repku i prepoznao vec izlizanu matricu. Neka se bore oni koji su stvarno placeni a ja da trosim vrijeme po forumima oko spekulacija 'dobronamjernih' i jos da se branim jesam li placen, ovaj ili onaj i sl. slusam 'utemljene' argumente strucnjaka svih profila koje veze nemaju ni sa vaterpolom a jos manje sa istinom tipa jel se Zlokovic pobio sa Janovicima pa folira povredu, jel Ivovic nekog po Kotoru, jel Pero izbacio Gojkovica pa ovaj ceka 3 godine da prodju da zaigra za Srbiju... Pa onda price o parama sa tolikim pretjerivanjima kao da je u najmanju ruku NBA i prolaze na stotine miliona kroz vaterpolo... Ma briga me za obije interesne grupe koje se cupaju u tom savezu oko bobica. Znam samo jedno kad iskoce ti momci u bazen ja sam uz njih jer volim vaterpolo i jer ga pratim od malih nogu. Ako bi imao neke vase poglede ne bi ih ni gledao.
    mozda pratis vaterpolo, mozda i ne, mozda si placen mozda i nisi...ne zelim da zalazim u te detalje to je cisto tvoj problem ali jedno vidim, da ti nije bas najjasnije sta bestije rade i sta pokusavaju svim svojim protestima...necu ti ni pojasnjavat nadam se da ces nekada ukapirati ili ti mozda neko od tebi bliskih i dragih ljudi objasni...

sve u svemu mislim da od ovoga kojeg dizu u nebesa da od njega nemamo bolje nema vise leba...ne mogu da vjerujem da covjek na 2 timeouta ne progovara, pogotovo onaj drugi, da se njegov glas sa klupe svega 10tak puta cuo (ko je obratio paznju mogao je da primjeti da se cuju obje klupe tokom prenosa, vjerovatno su mikrofoni u blizini), a ko prati vaterpolo zna koliko je znao da skace i vice kad su utakmice guste i kada se rezultat lomi, cak i protiv drugorazrednih ekipa...
    sinoc kao da je biljezio statistiku pa nije imao kad...mislim da je njega prosla volja od repke...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Povremeno,a vise rijetko,navratim na ovu temu da vidim sto ima aktuelno i svjestan sam da nam u reprezentaciji ne cvjetaju ruze zbog vise stvari.ali,kolko ja mogu da procijenim,nisam odavno vidio (malo je neprecizno rec bolju,al ajde)bolju utakmicu reprezentacije.Ja sam mislio da ce nas Madjari dobit min. 5 razlike,posto ih svudje najavljivahu kao nikad jacu Madjarsku.Ono je stvarno masina od reprezentacije,ubice,ali mi smo mogli da ih dobijemo sinoc.Pali smo na kraj jer tesko da smo mogli izdrzat cijelu utakmicu a reka bih i da Pero ima dosta krivice sto smo izgubili.Ono sto je za pohvalu je igrac vise,konstantna nasa boljka.A ni iskljucenja nismo imali ka sto znamo da imamo.Tukli smo se kolko smo mogli,i u odbranu i napad,kad god je neki nas iskljucen,dobio je batine samo tako.S obzirom da u ekipi imamo samo jednog centra i to rezervnog nije lose bilo.Mada Madjari su nas drzali isto daleko, posebno s onim presingom ali opet smo uspjeli da im damo 10.Dobro je da igramo strpljiv napad,da ga organizujemo i sve to ali ne mogu da podnesem da ostane napad a da se ne sutne,pa bilo kako.Kolko smo samo tako im lopti ostavili,pa ona dva napada sto je prosuo pero s izmjenama,pa zadnji napad,sutirajte momci.Po ovome sto sam sinoc vidio,nemamo igru,ali imamo kvalitet i borbenost a usudio bi se reci i timski duh da se nosimo sa svima,iako smo slabiji trenutno.Bez ove trojice i bez Vlada Gojkovica,po meni ubjedljivo najboljeg vaterpoliste ove generacije,dobro se borimo.
    Kako igraju Madjari ruka ruci,vazda su bili sampioni one igre.Oni visak prave s onim,ovi nasi nekako sporo,dok se ovaj namjesti da mu je da.Sve golove dajemo individualno,ka ono sto je Danilovic zavuka,pa Nikola kad se primaka,pa Toni onu sto je provuka.Leku su strasno cuvali,cijelo vrijeme,nije se vidio.Kad bi samo malo popravili igru bilo bi to dosta dobro.Eo vidjecemo,samo da ne bude ka u Zagreb,prvi mec dobar,posle trt.
    Dok cekamo da se neke stvari promijene bolje da se zakuci nedje neka medalja ako ikako moze,jer ovi kolko god gubili i neuspjeha imali opet su tu.
    veliko je pitanje sa koliko su snage igrali madjari...i koliko ima istine u izjavi njihovog trenera da im je trebalo vremena da se priviknu na kriterijum sudjenja...neke stvari ce u srijedu biti jasnije....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kalimero View Post
    mozda pratis vaterpolo, mozda i ne, mozda si placen mozda i nisi...ne zelim da zalazim u te detalje to je cisto tvoj problem ali jedno vidim, da ti nije bas najjasnije sta bestije rade i sta pokusavaju svim svojim protestima...necu ti ni pojasnjavat nadam se da ces nekada ukapirati ili ti mozda neko od tebi bliskih i dragih ljudi objasni...

sve u svemu mislim da od ovoga kojeg dizu u nebesa da od njega nemamo bolje nema vise leba...ne mogu da vjerujem da covjek na 2 timeouta ne progovara, pogotovo onaj drugi, da se njegov glas sa klupe svega 10tak puta cuo (ko je obratio paznju mogao je da primjeti da se cuju obje klupe tokom prenosa, vjerovatno su mikrofoni u blizini), a ko prati vaterpolo zna koliko je znao da skace i vice kad su utakmice guste i kada se rezultat lomi, cak i protiv drugorazrednih ekipa...
    sinoc kao da je biljezio statistiku pa nije imao kad...mislim da je njega prosla volja od repke
    ...
    upravo to me boli....dok je bio u jadranu, bazen je znao da odlijeze (cak i na treninzima) od njegove vike, pa kasnije dok je vodio reprezentaciju SCG, pa kasnije CG, igraci su imali ono straho-postovanje prema njemu, jer je u momentu djelovao kao da ce da skoci u bazen i sve da ih podavi....nakon malage, taj zar i strast se izgubila i kao sto si rekao, kao da ga je prosla volja, a igraci ga vise ne slusaju, a cini mi se i ne postuju.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    upravo to me boli....dok je bio u jadranu, bazen je znao da odlijeze (cak i na treninzima) od njegove vike, pa kasnije dok je vodio reprezentaciju SCG, pa kasnije CG, igraci su imali ono straho-postovanje prema njemu, jer je u momentu djelovao kao da ce da skoci u bazen i sve da ih podavi....nakon malage, taj zar i strast se izgubila i kao sto si rekao, kao da ga je prosla volja, a igraci ga vise ne slusaju, a cini mi se i ne postuju.
    ja imam osjecaj kao da se poslije rima i kiks zarekao da ce uzet jos jedno zlato cisto da se dokaze jer je takav al mu se sve nesto izjalovi stalno ne da mu se, i onda da ce da se povuce, jer ne shvatam sta mu treba da ga ljudi javno pljuju i prozivaju...
    da se ne lazemo nisu tu samo bestije kao sto se to prikazuje narodu...

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by Kalimero View Post

sinoc kao da je biljezio statistiku pa nije imao kad...mislim da je njega prosla volja od repke...
    mozda meni nije najjasnije ali sam ubijedjen da nije ni vecini od njih osim ovih par koji su redovni na netu u stavljanju komentara.

ovo ostalo bez komentara. kako si uspio da rastumacis iz onog loseg snimanja utakmice njegovo ponasanje svaka ti cast.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

italija - juzna afrika 17:1

srbija - kina 17:5
    Last edited by Fidimose; 18-07-11 at 15:37.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ASrbiji i Hrvatskoj su lagania grupe

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja nisam vjerovao da im cojek nije ni rijec rekao pred zadnju loptu i odlucujuci napad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mozda meni nije najjasnije ali sam ubijedjen da nije ni vecini od njih osim ovih par koji su redovni na netu u stavljanju komentara.

ovo ostalo bez komentara. kako si uspio da rastumacis iz onog loseg snimanja utakmice njegovo ponasanje svaka ti cast.
    malo naculis usi ukljucis mozak i cujes...a najlakse ti je bilo da cujes dok je audio bio u prekidu u toku 1/4 dok nije bilo komentatora pa sam nakon prvog TO i njegove cutnje poceo iskljucivo to da pratim, i slabo sam ga kad cuo...
    a recimo kad si toliki poznavalac vaterpola to si mogao da cujes i vidis...recimo na utakmici srbija kina udovicse toliko jasno cuo da se culo i kada je hvalio svoje igrace poimenice za dobro odigranu odbranu...naseg zamisli nisam cuo nizasta...doduse sa sudijama nije bilo razloga da polemise iako blagi pritisak na sudije nikada nije na odmetu (to najbolje kod nas radi tucak, i kad treba i kad ne, cisto da se zna da je on tu, uostalom to mu je posao)...

a to kome je jasno a kome nije pogledaj na anketu, u vrhu stranice, ako nisi upucen ne moze isti "user" vise puta da glasa...to za pocetak...a za dalje nije ni bitno...vjerujem da su i ovi momci iz pg i nk isto podplacene od primorca i mandica da sire mrznju prema savezu...nego se od pojedinih novinara i njihovog novinarskog "make up-a" nista ne moze saznat u javnost a sto prije toga ne procitaju/preprave odredjeni ljudi...

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

prenosi nasih i srbije i kine se ne mogu porediti ali eto neki su odavde vidjeli da su nam sudije bile naklonjene iako je njima sudjen diskutabilni peterac a u istoj situaciji pred kraj nama nisu kao i par nedosudjenih faulova na klikovcu i vukcevucu. ali nebitno. ako misle nesto vise uraditi bolje im je ici na hrvatsku nego na srbiju mada je pitanje koliko kondiciono mogu izdrzati ovako roviti jer su i sinoc prsli pa pojedini u par situacija nisu ni isplivavali u napad vec smo napadali sa igracem manje dok uskoci zamjena. ne znam je li iko ikad imao ovoliko problema kao mi plus neprestani pritisak koji sa na njima pravi.

nemoj mi molim te o anketi. ako bi i bio maliciozan rekao bi da ste u manjini jer je 48 % za . znaci pored sve vase agitacije ovdje gdje ste kako vidim i potjerali svakog suprotnog razmislanja sa ove teme niste uspjeli namaknuti 50 +. perovi novinari, perovi placenici, pero dobar, los, zao i obratno... da nije njih sve bi nam cetalo. najbolje da se u Ko napravi jos 5, 6 timova, formira kotorska liga i da se kotor prijavi za OI dje bi vi lagano osvojili prva tri mjesta. uglavnom ponasate se kao da kroz CG vaterpolo prolazi stotine miliona a pero i ekipa uzmu 99%, kao da imamo 2000 vrhunskih igraca dje pero izabere 10 najgorih a i oni se ne trude, kao da CG ima na hiljade vrhunskih strucnjaka a pojedincima cef da pera ostavljaju tu ada zbog para dok primorcu ne daju ni jednu titulu da uzme iako je sto puta bolji pa stoje po dva policajca u bazenu koja ih biju po glavi dok igraju a primorac je oaza postenja i pravednosti... dajte stvarno vise. ponavljam ne branim savez ali vi sa vasim pretjerivanjima i cinjenjima prevazilazite sve granice logike. ako bi ja bio savez ja bi birao da imam neprijatelja kao sto ste vi. zato nam je ucinak takav. kako nisam ni za jednu stranu stvarno me ne zanimaju ove vase 'alternative', samo sam htio jedno prvenstvo da prodje bez vasih mudrovanja a vi niste bili zadovoljni ni kad se malaga osvajala jer ni tad nisu bili na nekom vasem umisljenom nivou. nego vama super sa takvim mentalitetom kako god CG igrlala vi zadovoljni, price na pretek da ne govorim i o drugima stvarima iz cijele price i dokle ide ova cirkusijada oko vaterpola u kojoj apsolutno nema nevinih.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prenosi nasih i srbije i kine se ne mogu porediti ali eto neki su odavde vidjeli da su nam sudije bile naklonjene iako je njima sudjen diskutabilni peterac a u istoj situaciji pred kraj nama nisu kao i par nedosudjenih faulova na klikovcu i vukcevucu. ali nebitno. ako misle nesto vise uraditi bolje im je ici na hrvatsku nego na srbiju mada je pitanje koliko kondiciono mogu izdrzati ovako roviti jer su i sinoc prsli pa pojedini u par situacija nisu ni isplivavali u napad vec smo napadali sa igracem manje dok uskoci zamjena. ne znam je li iko ikad imao ovoliko problema kao mi plus neprestani pritisak koji sa na njima pravi.

nemoj mi molim te o anketi. ako bi i bio maliciozan rekao bi da ste u manjini jer je 48 % za . znaci pored sve vase agitacije ovdje gdje ste kako vidim i potjerali svakog suprotnog razmislanja sa ove teme niste uspjeli namaknuti 50 +. perovi novinari, perovi placenici, pero dobar, los, zao i obratno... da nije njih sve bi nam cetalo. najbolje da se u Ko napravi jos 5, 6 timova, formira kotorska liga i da se kotor prijavi za OI dje bi vi lagano osvojili prva tri mjesta. uglavnom ponasate se kao da kroz CG vaterpolo prolazi stotine miliona a pero i ekipa uzmu 99%, kao da imamo 2000 vrhunskih igraca dje pero izabere 10 najgorih a i oni se ne trude, kao da CG ima na hiljade vrhunskih strucnjaka a pojedincima cef da pera ostavljaju tu ada zbog para dok primorcu ne daju ni jednu titulu da uzme iako je sto puta bolji pa stoje po dva policajca u bazenu koja ih biju po glavi dok igraju a primorac je oaza postenja i pravednosti... dajte stvarno vise. ponavljam ne branim savez ali vi sa vasim pretjerivanjima i cinjenjima prevazilazite sve granice logike. ako bi ja bio savez ja bi birao da imam neprijatelja kao sto ste vi. zato nam je ucinak takav. kako nisam ni za jednu stranu stvarno me ne zanimaju ove vase 'alternative', samo sam htio jedno prvenstvo da prodje bez vasih mudrovanja a vi niste bili zadovoljni ni kad se malaga osvajala jer ni tad nisu bili na nekom vasem umisljenom nivou. nego vama super sa takvim mentalitetom kako god CG igrlala vi zadovoljni, price na pretek da ne govorim i o drugima stvarima iz cijele price i dokle ide ova cirkusijada oko vaterpola u kojoj apsolutno nema nevinih.
    A bravo ti ga sad si nam reko. Ova 3. opcija na poll, što predstavlja ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlično su naši igrali, odavno nisu ovako dobri bili. Ali ovoga Šefika treba micat sa gola! On je BIO dobar golman i imao je odlične reflekse, znao je da odbrani sve živo, sad više ne. A brani samo zato što je u DPS, nisam protiv DPS-a da neko ne pomisli to, ali Šćepanović a pogotovo Radć su mnogo bolji! Ali sam eto više navikao da gledam Pešu kako radi nenormalne stvari.

Inače, onaj komentator je sinoć rekao da Pero traži tajm-aut samo da bi odmorio igrače, zato je vjerovatno i ćutao i čudio se kako dobro igramo, dako se unormali malo, bilo bi mu vrijeme!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

blago receno tesko da tvoj mozak moze i da shvati sta je logika...zao mi je al poslje svega ovoga sto pises drugacije ne mogu da rezonujem...ovo sto si pisao muka mi i da komentarisem jer ovo mozak sa vijugama ne moze da izbaci iz glave...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

yawn

a sto se utakmice tice, poprilicno sam iznenadjen. gledao sam snimak, prilicno hladan jer sam, jelte, znao rezultat, i sasvim smo dobro odigrali. zapravo izgleda kao da im je veoma stalo, i igracima u bazenu i onima na klupi. bilo je nekih ispadanja, bilo je nerezonskih poteza, ali sve u svemu dosta dobar mec i prva zapravo smislena utakmica koju smo odigrali odavno. ne znam da li su ih svi ovi problemi i kritike javnosti dodatno motivisali i homogenizovali tim, ili sta vec, ali ako ovako budemo igrali mozemo se nadati solidnom plasmanu. naravno, ne bi me cudilo da ovo bude i jedina dobra utakmica koju smo odigrali, ali jebiga, ipak ima nekog razloga za optimizam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    yawn

a sto se utakmice tice, poprilicno sam iznenadjen. gledao sam snimak, prilicno hladan jer sam, jelte, znao rezultat, i sasvim smo dobro odigrali. zapravo izgleda kao da im je veoma stalo, i igracima u bazenu i onima na klupi. bilo je nekih ispadanja, bilo je nerezonskih poteza, ali sve u svemu dosta dobar mec i prva zapravo smislena utakmica koju smo odigrali odavno. ne znam da li su ih svi ovi problemi i kritike javnosti dodatno motivisali i homogenizovali tim, ili sta vec, ali ako ovako budemo igrali mozemo se nadati solidnom plasmanu. naravno, ne bi me cudilo da ovo bude i jedina dobra utakmica koju smo odigrali, ali jebiga, ipak ima nekog razloga za optimizam
    potpuno si u pravu osim za ove na klupu ne znam dal si mislio na strucni stab ili na rezervne igrace...perica mi nije djelovao kao sto ga znam do unazad par god...dal je bio zadovoljan igrom il sta ne znam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislio sam na igrace na klupi. dobro, siguran sam da je njima i ranije, sta god mi mislili, bilo stalo do pobjeda i tesko posle poraza, ali ovoga puta mi je djelovalo da su bash nalozeni i koncentrisani na ono sto se desava u bazenu [naravno, ovo pricam na osnovu nekoliko kadrova od po par sekundi]

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Perper

rekao sam ako bi bio maliciozan, pa ako bi nastavio dalje po tom i tumacio odgovor "Nema veze - jer imamo zlato iz malage" znaci da su zadovoljni. :-)

Kalimero

vidis upravo ti o tome i govorim. na to lici vasa prica. to sto vi ne mozete da se vidite sa strane to je tek posebna storija. ipak mislim da je tebi jasno sta pisem ovako neobavijesten.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Petar Porobić ima jednu manu da uvijek govori o problemima i kako država nije puno uradila za CG vaterpolo i ja se to slažem ali ako on svaki nastup na tv priča kako je loše tj država ne podržava onda je putpuno prirodno da napušti kormilo sa jednom zlatnom medaljom a mi ćemo sa ovim što puše tompuse gledati da i taj sport uništimo
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    9,757
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Perper

rekao sam ako bi bio maliciozan, pa ako bi nastavio dalje po tom i tumacio odgovor "Nema veze - jer imamo zlato iz malage" znaci da su zadovoljni. :-)

Kalimero

vidis upravo ti o tome i govorim. na to lici vasa prica. to sto vi ne mozete da se vidite sa strane to je tek posebna storija. ipak mislim da je tebi jasno sta pisem ovako neobavijesten.
    Nemoj vishe ukljuchivati mozak molim te...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Nemoj vishe ukljuchivati mozak molim te...
    sad kad ste sve objasnili ovako fino mislim da stvarno nema potrebe. fala vam dje culi i dje ne culi, a daleko se cujete i razumijete naravno. inace kako jaa cuh pero ne priznaje ovaj vas popis jer po reprezentativnom uzorku na osnovu uvida u 32 popisnice on ima minimum 64.37 % podrske. ooooh mmmmy god

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad igramo sledecu utakmicu, i protiv koga?

Page 408 of 942 FirstFirst ... 308358398404405406407408409410411412418458508908 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)