Quote Originally Posted by gaul View Post
nema plitkog pitanja, ima samo plitkog shvatanja same suštine pitanja i adekvatnog odgovora,koji naravno proizilazi kao plitak.
Ovo zvuci kao opravdanje i prebacivanje greske na drugoga. Vjerovatno zato sto i jeste. Sto ces ti, siguran sam, da pokusas da negiras. Ili mozda i neces sad kad sam ti na to ukazao.
Nisam to od tebe ocekivao ali s obzirom na to kako se ponasas u zanje vrijeme ne znam zasto me bilo sta od tebe cudi. Je'l i dalje mislis da je Deja Vu prikaz buducnosti?
PS: Ne znam što si se navrzao toliko na 'Nablu'...meni je baš OK, pokazuje maštovitost i dio karaktera sa samim odabirom nicka...zaista joj je sjajan.
Jer shvata logiku bukvalno i pokusava da je primijeni i analizira sablonski. Ne zna da donosi zakljucke od A do F nego mora da ide postupno A, B, C, D, E pa onda mozda F. Doduse ovo zadnje radi preko 90% foruma, ali kad to pomijesas sa sablonskim znanjem logickih principa rezultat je katastrofalan. Ja se stvarno trudim da pricam sto jednostavnije, ali ponekad ni to nije dovoljno.