Originally Posted by
gaul
nema plitkog pitanja, ima samo plitkog shvatanja same suštine pitanja i adekvatnog odgovora,koji naravno proizilazi kao plitak.
Ovo zvuci kao opravdanje i prebacivanje greske na drugoga. Vjerovatno zato sto i jeste. Sto ces ti, siguran sam, da pokusas da negiras. Ili mozda i neces sad kad sam ti na to ukazao.
Nisam to od tebe ocekivao ali s obzirom na to kako se ponasas u zanje vrijeme ne znam zasto me bilo sta od tebe cudi. Je'l i dalje mislis da je Deja Vu prikaz buducnosti?
PS: Ne znam što si se navrzao toliko na 'Nablu'...meni je baš OK, pokazuje maštovitost i dio karaktera sa samim odabirom nicka...zaista joj je sjajan.
Jer shvata logiku bukvalno i pokusava da je primijeni i analizira sablonski. Ne zna da donosi zakljucke od A do F nego mora da ide postupno A, B, C, D, E pa onda mozda F. Doduse ovo zadnje radi preko 90% foruma, ali kad to pomijesas sa sablonskim znanjem logickih principa rezultat je katastrofalan. Ja se stvarno trudim da pricam sto jednostavnije, ali ponekad ni to nije dovoljno.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Bookmarks