Page 384 of 1170 FirstFirst ... 284334374380381382383384385386387388394434484884 ... LastLast
Results 9,576 to 9,600 of 29227

Thread: Tenis

cssr Guest

ax taj vimbldon. raj za drvosjece
    danas conga, juce berdih, rodik.. ranije ivanisevic, krajcek, zivojinovic..
    srecom ide dejvis kup sledeci vikend pa cemo ipak vidjeti i nesto tenisa pred ljetnu pauzu

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Je li moguce, da je Fed ovoliki baxuz, dodje ovom komichnom liku neshto u glavu da odigra tri najbolja seta u zhivotu i to je to...Pih. Mjesto da gledamo mech godine na travi, gledacemo Djokovica kako dobija ovoga u tri seta(mislim da ce osvojiti maximum 9 gemova tsonga),jer lik odigra jedan ovakav mech u 2 mjeseca, a ostale ochajno. I josh ono kreveljenje na kraju mecha, uzhas.

A najjaci su mi navijaci Djokovica koji ovo slave. Raduju se tudjim neuspjesima. No shvatam ih negdje-treba josh doooooooosta da se stigne 16 GSova i 6 Wimbija.
    Koje kreveljenje (zanemaricemo "kvalitetni" ostatak posta)? Ako iko proslavi krajnje prirodno, smekerski, sarmanto, ..., to je Tsonga. Cak mu i novinarka na kraju rece nesto u fazonu nastavi da se smijes. Covjek je faca bre... A nemaju sto navijaci Novaka da se raduje, jer ce ovaj Tsonga da se krevelji i nakon tog meca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pazite sad kad se bude islo u 5 set kako ce sofro da prskava.

Marej osvaja ovo!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by ljesanjskivitez View Post
    Nadal ima mnogo jači servis od Đokovića(pogledaj statistiku) a inače nemaš dobru informaciju o mojem profilu iako misliš da si pametan:wink:
    Sinisam, nije zbog tebe već zbog ostalih. Prosječna brzina prvog i drugog servisa po mečevima

Đoković Nadal
    181/ 151 185/ 143
    183/ 151 183/ 146
    185/ 151 178/ 143
    189/ 159 185/ 146
    186/ 144 181/ 146
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Koje kreveljenje (zanemaricemo "kvalitetni" ostatak posta)? Ako iko proslavi krajnje prirodno, smekerski, sarmanto, ..., to je Tsonga. Cak mu i novinarka na kraju rece nesto u fazonu nastavi da se smijes. Covjek je faca bre... A nemaju sto navijaci Novaka da se raduje, jer ce ovaj Tsonga da se krevelji i nakon tog meca.
    Ma ono na kraju mecha, nekakvo skakutanje po terenu i kreveljenje...Ono nije ni prirodno, ni shmekerski, ono je nekakav ritual. Uvijek sam mrzio te ritualne proslave u sportu.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Da i ja kažem koju riječ o četvrtfinalima. Neću kriti da sam razočaran jer se zna čiji sam fan. Prije meča sam čitao na drugom forumu razne prognoze koje se nijesu pokalpale sa mojom a moja je bila da će Federeru biti izuzetno teško protiv Tsonge. Pokazujem se na ovom Wimbledonu kao dosta dobar prognozer što mi je, pravo da kažem, krivo jer se moje prognoze ne poklapaju sa mojim željama. Ipak, da mi je neko prije meča pogledao u čarobnu kuglu i da mi je rekao sledeće stvari:
    - Da će Federer imati 75 % ubačenog prvog servisa
    - Da će Federer imati 78 % osvojenih poena poslije prvog servisa
    - Da će Federer imati 71 % osvojenih poena poslije drugog servisa
    - Da će Federer imati 100 % iskorišćenih brejk šansi
    - Da će Federer imati 11 neiznuđenih grešaka (i to u tri seta a o pet da ne govorimo)
    E pa kad bi mi sve to rekao fino bih ležeći gledao meč ne obazirući se na rezultat. Jer, priznaćete ovi podaci za Federera su nevjerovatni. Đe je onda problem i zašto je izgubio? Za pet setova i njegov prosjek mali broj vinera 57, mada ni Tsonga nije mnogo bolji (63). Ako sračunamo i neiznuđene greške Tsonga ima duplo, tj. 11 više. Očigledno je u pitanju jedna stvar koju statistika rijetko bilježi, odnosno zvanična nikad: iznuđene greške. Servis vineri i situacije kada Federer te paklene Tsongine forhend udarce nije uspio vratiti u polje (mahom iz bekhenda). Još jedan razlog poraza je krajnje jednostavan: Tsonga lično. Kad je Federer u situaciji da izbjegava forhend razmjene to dovoljno govori o tom Tsonginom udarcu. I bekhend ga je itekako služio. O servisu da i ne govorimo. A zadnja tri seta? Ma odigrao je kao da ima godina koliko ima ali pri tom i isto toliko godina provedenih na ATP touru. Vrlo jednostavno izgleda: oduzmeš protivniku servis na početku seta i ne mučiš se toliko na njegov servis. Zato kad ti serviraš koncentracija je maksimalna. I Sampras bi mu pozavidio. Ne treba takođe zanemariti ni to da je izgleda bljesak Federara na Roland Garrosu bio samo bljesak i da teško on može do još jednog GS-a. US Open je zadnja šansa, po meni, a biće teško. No, nikako ne bih htio da ičim omalovažim Tsonginu super-zasluženu pobjedu. Ima on igru za travu itekako.

Ostali rezultati, manje-više očekivani. Bolje reći, očekivani su konačni ishodi no svakako nijesam očekivao da će Nadal izgubiti set. Još da je potpuno zdrav i da ga đavolje stopalo ne muči (mislim da ne treba napominjati da je u pitanju ironija ). Ruku na srce, njegova igra je odlična i bila bi prava senzacija da ne osvoji ovaj Wimbledon. Tim prije što mu je finale gotovo osigurano. Ima apsolutno najbolji forhend za travu sa kojim nema što ne može. Udarci su mu vrlo duboki i podloga mu sada leži više nego ikad.
    Murray - laganica. Svojom igrom koju najviše voli došao je do ubjedljive pobjede. I već po tradiciji ima problem sa nekim mišićem na GS turniru (ne kao Nadal nego se vidi da ga boli). Da mi ga je viđet kukakvca da jedan GS odigra s anđelima. Svaka muka na njega.
    Đoković očekivano iako sam ovaj meč najmanje gledao pa ne mogu puno komentarisati. Kad sam vidio prvi set mislio sam da će se svaki tako završiti ali vidim da se mučio poprilično. Tomić je popravio brzinu servisa o kojom sam govorio za nekih 5 km/h vjerovatno zbog Novakovog riterna.

Prognoza za polufinale.Hajde da pokušam:

Nemam ni najmanju dilemu na meču Nadal - Murray. Ukupan skor 11:4 naravno ništa ne znači tim prije što je 4 meča od toga odigrano na šljaci a znamo da je do ove godine Murray bio užasan na toj podlozi. Svoju prognozu da je Nadal apsolutni favorit ne temeljim ni na dva prethodna meča na Wimbledonu đe Andy nije uzeo ni set. U pitanju je jednostavno prikazana igra na ovom turniru i na travi uopšte. Niži odskok loptice a pri tom i sporiji u odnosu na tvrdu podlogu Škotu nikako ne leži za razliku od Španca. Murrayev forhend teško može biti dovoljno opasan za Nadala (na travi). Murray dobro igra protiv Nadala na tvrdoj podlozi i napada njegovu forhend stranu koju Španac ostavlja dosta otvorenu. Visoki Nadalovi forhend cross-court spinovi ne predstavljaju veliku teškoću za Murrayev bekhend (kao ni za Del Potrov), ali na ovakvoj travi se sve stiže. I to Nadal stiže u velikom stilu napadajući iz defanzive. Murray igra napadački tenis protiv Nadala, ali ne vjerujem da će to moći prekosjutra. Takođe treba reći da je Murrayev drugi servis dosta ranjiv i da će Španac vjerovatno biti agresivan na riternu. Druge stvari a tiču se toga kako jedan Britanac bla bla bla i nekog pritiska javnosti. Ma ni u snu da takva priča pije vodu. Molim vas, pritiska može biti samo u finalu a u finalu ga sebi stvori sam Murray odnosno prekinu mu se noge. U polufinalu nema nikakvog pritiska. Nadal je bolji na travi i tu nema neke velike filozofije. Možda Murray osvoji set usljed nekih okolnosti u meču a i to teško. Strahovito bih volio da se sam sebi nasprdam poslije meča na pogrešnoj prognozi .

Đoković - Tsonga. Tu je već vrlo interesantno i apsolutno sam siguran da sve zavisi od jednog čovjeka - Tsonge. Ukoliko odigra na svom nivou Đoković ima vrlo male šanse. Tsonga ima igru za travu i u velikoj je formi što se baš za Đokovića ne bi moglo reći. Daleko od toga da je Đoković loš na travi ali Tsongini udarci su ovđe puno učinkovitiji i da su drugačiji parovi polufinala Tsonga bi imao šansi i protiv Nadala (u finalu protiv Nadala već ne bi jer je finale nešto sasvim drugo). Tsonga mora ponoviti procenat ubačenog prvog servisa sa meča protiv Federera (70 %) jer u protivnom će se naći u velikom problemu. Novak uspješno vraća mnogo više servisa od Rogera i na to Tsonga mora računati kao i na kvalitet samog riterna. Servis je krucijalan. Ostalo dolazi samo po sebi. Treba takođe reći nešto i za njihove međusobne mečeve. Tsonga vodi 5:2 i očigledno ne odgovara Đokoviću. Nikad nijesu igrali na travi, inače. Ukoliko sam sebe ne dobije Tsonga je po mom mišljenju favorit u ovom finalu. Ukoliko me Đoković iznenadi dobrom igrom i pobijedi raspoloženog Tsongu onda će finale biti mnogo zanimljivije nego što neka moja projekcija (Nadal - Tsonga) govori.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Raduje me kako je Fed odreagovao na poraz, bio je vidno opushten na terenu kad je izgubio, a i posle mecha je izjavio da je mislio da ce mu ovaj nivo igre biti dovoljan da osvoji turnir, te da ce da nastavi kao da nista nije bilo. I nije to nemoguce. Mozhe on do josh makar dva slama, naravno ako ga povrede ne sustignu. US Open je odmah shansa, jer to je podloga koja najmanje odgovara Nadalu a za ocekivati je da Djokovic zabiljezi pad forme posle onakvog pocetka sezone(iskreno receno, vec ga biljezi).

Ovo jeste loshe po Federerovim standardima, ali njegove performanse na slamovima mi govore da mozhe josh da ih osvoji. U AO je ispao od Djokovica u zhivotnoj formi, na RG je pruzhio mozda i najveci otpor Nadalu u finalima u Parizu, ovdje je ispao od Tsonge, koga je,ruku na srce, krenulo sa servisom kao nikad u zhivotu, shto pokazuje i statistika. Najbitnije da je prevazishao Fed onu psiholoshku barijeru koja ga je kocila 2008-2009, dok nije osvojio RG. Rezultati ne dolaze josh, istina je, ali je potpuno opushten, igra svoju igru i uzhiva na terenu,to je primjetno. Mozhete me nazvati prevelikim optimistom i neobjektivnim navijacem, ali ja mislim da on josh minimum dva slama osvaja, a obzirom na nevjerovatnu kolicinu bodova koju ce sledece godine morati da brane i Djokovic i Nadal, i prvo mjesto mozhe da se uzme ponovo, mada je to sporedno.

Ne bih da se hvalim, ali ja sam bio medju rijetkima ovdje koji je pocetkom 2009 predvidjao da ce se Fed vratiti, da ce osvojiti josh slamova i biti prvi ponovo. Nas dragi prijatelj SinisaM ga je vec bio proglasio "penzionerom" i "pacerom na sljaci", a za divno chudo vecina se slagala sa njim(ne bash sa ekstremnim konstatacijama, ali sa sushtinom da). Isto to sam "pogodio" i za Nadala 2009, kad su posle US opena svi pricali da je njegovo proshlo. Stoga samo lagano. Ono shto je najbitnije za Federera-igra, je tu. Chak i danas je bila tu, ali je Tsonga, ruku na srce, nevjerovatno odigrao, i iskreno mislim da nikad vishe u zhivotu ovakva tri seta nece ponoviti na ovako bitnom turniru. Stoga lagano, nije josh nishta gotovo shto se Feda tiche.

Shto se tice ostatka turnira, moja prognoza je svakako Nadal-Djokovic, i pobjeda Nadala u finalu, iako cu navijati za Novaka kad je vec Federer ispao(i naravno, pod uslovom da Marej i/ili Tsonga naprave iznenadjenja, mada iskreno mislim da ne postoji ni 5% shanse za to), mislim da ce teshko vise ponoviti formu kakvu je imao ovih 6 mjeseci(chak i ovu oslabljenu na Wimbledonu), i zasluzhio je, igrom, ta dva slama ove godine. Zashto dajem vece shanse Rafi? Zato shto je jedini recept za Rafu na ovakvoj travi napad na njega iz svih oruzhja, a iskreno, forma Djokovica(i forma Nadala) mi ne ulivaju povjerenje da Novak tako neshto mozhe izvesti. Volio bih da se prevarim.
    Last edited by Recordare88; 29-06-11 at 22:48.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Uopste ne pretjeruje s tim da je imao igru da osvoji W. Cak sam ubijedjen da ga je mnogo laksi posao cekao u SF i F. Ali eto... sad se nadam da se Tsonga nece zaustaviti na ovome, tj. da nije uzalud dobio takvog igraca.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Nadal ima masu povreda zar ne MGS? tesko da on moze odigrati jos dva meca ?

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Đoković - Tsonga. Tu je već vrlo interesantno i apsolutno sam siguran da sve zavisi od jednog čovjeka - Tsonge. Ukoliko odigra na svom nivou Đoković ima vrlo male šanse. Tsonga ima igru za travu i u velikoj je formi što se baš za Đokovića ne bi moglo reći. Daleko od toga da je Đoković loš na travi ali Tsongini udarci su ovđe puno učinkovitiji i da su drugačiji parovi polufinala Tsonga bi imao šansi i protiv Nadala (u finalu protiv Nadala već ne bi jer je finale nešto sasvim drugo). Tsonga mora ponoviti procenat ubačenog prvog servisa sa meča protiv Federera (70 %) jer u protivnom će se naći u velikom problemu. Novak uspješno vraća mnogo više servisa od Rogera i na to Tsonga mora računati kao i na kvalitet samog riterna. Servis je krucijalan. Ostalo dolazi samo po sebi. Treba takođe reći nešto i za njihove međusobne mečeve. Tsonga vodi 5:2 i očigledno ne odgovara Đokoviću. Nikad nijesu igrali na travi, inače. Ukoliko sam sebe ne dobije Tsonga je po mom mišljenju favorit u ovom finalu. Ukoliko me Đoković iznenadi dobrom igrom i pobijedi raspoloženog Tsongu onda će finale biti mnogo zanimljivije nego što neka moja projekcija (Nadal - Tsonga) govori.
    Ti ka' ja. Odlucio da ides na odmor zahvaljujuci parama od Tsonge To 5:2 dosta toga govori. I ono sto smo vidjeli za vrijeme sezone trave...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Nadal ima masu povreda zar ne MGS? tesko da on moze odigrati jos dva meca ?
    Citas me na tviteru, rekao bih... crnjak mi je da se logujem opet, pa bih se citirao i odje... U stvari nije. Stizu najnovije vijesti...
    Mr_Gospodin_Signore Wimbledon
    Tony admited that Rafa since 2002 has problems with his butt muscle, and he has developed the habit to pick his painful spot, all the time. In today match he restrained the same muscle, so he will be on painkillers, both for butt and foot. Rafa is bit concerned for posible penalties for duration between points, because he don't feel his butt, and he has to pick it longer, to be sure he didn't miss right spot
    Pratite me na twiteru. Tsongina slika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mnogo ljudi polazhete nada u ovog Tsongu, nema on psiholoske snage da ponovi ovakvu igru i protiv Djokovica, pogotovo ovakvo serviranje. Novak ce da primijeni istu kunktatorsku igru kao i do sada i da ga komotno dobije u tri seta-to je moja prognoza. Mozhda je i greshka Federera shto nije tako igrao u trecem setu, medjutim Fed nikad tako ne igra, shto je jedan od razloga zbog kojeg navijam za njega

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Meni je MGS ovim posljednjim ekskluzivnim informacijama vratio nadu da Nadal tesko moze do trofeja.
    Mozda ipak malko para da se odigra na iznenadjenaj u polufinalu, nesto Mareja premnogo svi zapostavljaju.
    Sto ako sad iz cistog inata onako odigra jedan dobar mec. jeste da ga je Rafa ubio na RG (tijesan rezultat ali ako se za nesto moze upotrijebiti ona poštapalica "rutinski" onda je to za tu pobjedu) ali sad je vrijeme da se Marej vrati u reklame (ne one sto je snimao poput one gadne za lajk) nego kod linijskih sudija i da ceka gresku, ili jos bolje da ceka da Nadal krene ka mrezi. Ima on noge (ukoliko su zdrave) da bude na svakoj loptici, a pasing mu je ubitacan.

MGS sa nestrpljenjem ocekujemo update ...

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Je li moguce, da je Fed ovoliki baxuz, dodje ovom komichnom liku neshto u glavu da odigra tri najbolja seta u zhivotu i to je to...Pih. Mjesto da gledamo mech godine na travi, gledacemo Djokovica kako dobija ovoga u tri seta(mislim da ce osvojiti maximum 9 gemova tsonga),jer lik odigra jedan ovakav mech u 2 mjeseca, a ostale ochajno. I josh ono kreveljenje na kraju mecha, uzhas.
    Ovaj komentar je vjerovatno bio odmah poslije meča. Potpuno te razumijem jer sam i ja bio mrzovoljan dobra dva sata. Međutim, za razliku od tebe ja nemam ništa protiv Tsonge, naprotiv. Odavno ga pratim i šteta što je imao toliko povreda u karijeri. Njegov agresivni tenis obožavam i da me pitaš koga bih od polufinalista želio da vidim sa osvojenim trofejem to bi bio on. Uz to je i vrlo simpatičan i fer igrač. Jednom čak nije ni tražio challenge iako bi bio u pravu. Jednom je jedva stidljivo sudiji tražio i opet bio u pravu. Voli da se baca na travu za loptu u stilu Beckera, strašan forhend ima a igra često i to vrlo dobro voleje. I nije on samo dominirao na servisu. Federer je imao veći procenat ubačenog prvog servisa, veći procenat osvojenih poena nakon prvog a takođe i nakon drugog servisa. Tsonga je bio bolji u svim elementima igre i to ne treba kriti. A što se tiče radovanja? On ono stalno radi i može ti bit antipatično ali takav je on - show man.
    A najjaci su mi navijaci Djokovica koji ovo slave. Raduju se tudjim neuspjesima. No shvatam ih negdje-treba josh doooooooosta da se stigne 16 GSova i 6 Wimbija.
    Opusti se. Ipak je ovđe većina počela da prati tenis prije 5 godina. Jedino je getaway blues napisao komentar koji mu nije primjeren. Ali opet kažem, pet godina praćenja tenisa je malo da bi se razumio i da bi se imalo poštovanja za uspjehe suparnika onog za koga navijaš. Polako. Sa godinama neke stvari stižu. Kad Federer pođe u penziju onda će bit priče: "A strašan je bio igrač, majku mu". I ja sam svojevremeno uvijek navijao protiv Beckera a poslije i protiv Samprasa a sad ih u nebo dižem.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj komentar je vjerovatno bio odmah poslije meča. Potpuno te razumijem jer sam i ja bio mrzovoljan dobra dva sata. Međutim, za razliku od tebe ja nemam ništa protiv Tsonge, naprotiv. Odavno ga pratim i šteta što je imao toliko povreda u karijeri. Njegov agresivni tenis obožavam i da me pitaš koga bih od polufinalista želio da vidim sa osvojenim trofejem to bi bio on. Uz to je i vrlo simpatičan i fer igrač. Jednom čak nije ni tražio challenge iako bi bio u pravu. Jednom je jedva stidljivo sudiji tražio i opet bio u pravu. Voli da se baca na travu za loptu u stilu Beckera, strašan forhend ima a igra često i to vrlo dobro voleje. I nije on samo dominirao na servisu. Federer je imao veći procenat ubačenog prvog servisa, veći procenat osvojenih poena nakon prvog a takođe i nakon drugog servisa. Tsonga je bio bolji u svim elementima igre i to ne treba kriti. A što se tiče radovanja? On ono stalno radi i može ti bit antipatično ali takav je on - show man.
    Istina zhiva. I prilicno sam se smirio. Medjutim ostaje jedna stvar kod Tsonge koja me i dalje nervira, pored rituala koji mi jednostavno nisu nikad bili simpaticni, pocev od onih juzhnoamericko-africkih komplikovanih proslavljanja golova, pa nadalje, sve do ovoga. Stvar koja me kod Tsonge uvijek nervirala je njegova nekonstantnost. Nikad nisam volio toplo-hladno igrace. Ni u jednom sportu. A slazhem se da igra odlican tenis, da je show man, izuzetno pozitivan lik i da kad ima svoj dan mozhe da razbije bilo koga.

Quote Originally Posted by amnesiac
    Opusti se. Ipak je ovđe većina počela da prati tenis prije 5 godina. Jedino je getaway blues napisao komentar koji mu nije primjeren. Ali opet kažem, pet godina praćenja tenisa je malo da bi se razumio i da bi se imalo poštovanja za uspjehe suparnika onog za koga navijaš. Polako. Sa godinama neke stvari stižu. Kad Federer pođe u penziju onda će bit priče: "A strašan je bio igrač, majku mu". I ja sam svojevremeno uvijek navijao protiv Beckera a poslije i protiv Samprasa a sad ih u nebo dižem.
    Mene iznerviraju takvi komentari, jer mi svaki put oduzmu po malo simpatije za Djokovica, kog izuzetno cijenim kako kao tenisera, tako zbog nekoliko njegovih izuzetno razumnih izjava o aktuelnim deshavanjima, shto je pravo osvjezhenje u odnosu na nacionalisticko-shovinisticke izlive od strane sportista na koje smo bili navikli zadnje dvije decenije. Nego, da ne mijesham politiku, poshto prvi kritikujem kad dodju pa to rade. U svakom slucaju, ti part time navijaci dodju, ispucaju se po topicu rafalno, i odu,chim Novak izgubi. A kad izgubi, onda su najglasniji u kritikama(chast izuzecima, ljudima koji ga prate i navijaju za njega od pocetka), i pocinje prica: a znao sam ja, ne mozhe tako, treba ovo treba ono, nikad od njega igraca...a onda do sledeceg polufinala, kad se opet nalozhe, i sve tako. To mi iskreno receno ide na zhivce, ali se trudim da to ne utice na moje rasudjivanje o Djokovicu kao teniseru.

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

E ovako... prvo, oko mog komentara: mislim da je sasvim normalno da zelim da lik za kojeg navijam dobije lakseg protivnika u polufinalu, ili u bilo kom sledecem mecu. Ne znam sta je tu problem. Nema to veze ni sa tim, ko je veci sampion - Fedu to niko ne spori, ja ne vjerujem da ce Novak u karijeri osvojiti vise od 6-7 GSova, na primjer... Medjutim - ovakav Novak, kakav sad jeste - sve i da nikad vise ne osvoji GS, je mozda najbolji exYu sportista svih vremena. No, i to nije bitno... Navijamo, svako za svog favorita, sport koji nosi mnogo emocija za navijace, i to je jedino pravilno i ne bih to mijenjao, iz bilo cije perspektive.

Drugo... ja Federera niti volim niti ne volim, postujem ga, kad igra protiv Rafe najcesce navijam za Rafu, do prije par godina nije bilo tako... Danas je Tsonga igrao prelijep tenis, strastven, napadacki, raznovrstan... i pokazao mnogo, mnogo vise od Rogera. I jos se borio protiv statistike i istorije - onda kad je gubio 2:0. Nekako je bilo prirodno u tom mecu, da kao neutralac navijam za njega. Federerova igra... je oskudijevala mastovitoscu, prije svega. Da li mislim da ce sledece godine Federer ucestvovati na turniru veterana? Mislim da postoji velika sansa da tako bude. Prvo zato sto me ova situacija jako, jako podsjeca na prva Samprasova posrtanja na travi, pred kraj karijere... otprilike onda kad je imao isto godina kao i Fed sad. I nemoc je bila slicna, na turniru je uglavnom pokazivao jako jednolicnu igru i nedostatak strasti... naravno, posle toga je jos jednom uspio da podigne formu, i na najljepsem GS koji sam ikad gledao, osvoji US Open 2002. i ode kao najveci sampion. dvije godine posle svog zadnjeg Wimbledona. Mislim da Fed ima jednu slicnu sansu... ali u mnogo jacoj konkurenciji nego Pete sad. Ako to ne ucini na sledeca dva GS na tvrdoj podlozi... tesko, zaista tesko ce biti ocekivati nesto novo, bolje od njega na sledecem Wimbledonu. Pa mozda i kraj karijere prije toga, kao konacno zasicenje.

Novak ili Tsonga...? Novak ce biti spremniji od Feda da odigra kvalitetno u defanzivi, riternirace kvalitetnije od Feda, bice spremniji da igra duge poene sa mnogo iznudjenih greski protivnika, a Tsonga ce tesko igrati ovako dobro kao danas... Prognoza - 3:1 za Novaka, ali i jako uzbudljive zavrsnice setova.

Nadal ili Murray? Rafa, naravno.
    Last edited by getaway blues; 29-06-11 at 23:33.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Meni je draži Đoković kao igrač od Federera, recimo, a tenis gledam otkad se McEnroe svađao sa sudijama. Gledao sam uživo na TV i Wilandera i Edberga i mnoge velikane iz vremena kad je konkurencija bila kudikamo gušća a svaka pobjeda veća.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Ti ka' ja. Odlucio da ides na odmor zahvaljujuci parama od Tsonge To 5:2 dosta toga govori. I ono sto smo vidjeli za vrijeme sezone trave...
    Hehe... Operisan sam od kladionice, ali nije isključeno da poslije Federerovog povlačenja ispunim koji tiket. Nego znajući mene, opet ću nać nekoga čiji ću fan postati . Čak jedno vrijeme sam pratio Kieferove mečeve. E to su bile muke .
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    E ovako... prvo, oko mog komentara: mislim da je sasvim normalno da zelim da lik za kojeg navijam dobije lakseg protivnika u polufinalu, ili u bilo kom sledecem mecu. Ne znam sta je tu problem. Nema to veze ni sa tim, ko je veci sampion - Fedu to niko ne spori, ja ne vjerujem da ce Novak u karijeri osvojiti vise od 6-7 GSova, na primjer... Medjutim - ovakav Novak, kakav sad jeste - sve i da nikad vise ne osvoji GS, je mozda najbolji exYu sportista svih vremena. No, i to nije bitno... Navijamo, svako za svog favorita, sport koji nosi mnogo emocija za navijace, i to je jedino pravilno i ne bih to mijenjao, iz bilo cije perspektive.

Drugo... ja Federera niti volim niti ne volim, postujem ga, kad igra protiv Rafe najcesce navijam za Rafu, do prije par godina nije bilo tako... Danas je Tsonga igrao prelijep tenis, strastven, napadacki, raznovrstan... i pokazao mnogo, mnogo vise od Rogera. I jos se borio protiv statistike i istorije - onda kad je gubio 2:0. Nekako je bilo prirodno u tom mecu, da kao neutralac navijam za njega. Federerova igra... je oskudijevala mastovitoscu, prije svega. Da li mislim da ce sledece godine Federer ucestvovati na turniru veterana? Mislim da postoji velika sansa da tako bude. Prvo zato sto me ova situacija jako, jako podsjeca na prva Samprasova posrtanja na travi, pred kraj karijere... otprilike onda kad je imao isto godina kao i Fed sad. I nemoc je bila slicna, na turniru je uglavnom pokazivao jako jednolicnu igru i nedostatak strasti... naravno, posle toga je jos jednom uspio da podigne formu, i na najljepsem GS koji sam ikad gledao, osvoji US Open 2002. i ode kao najveci sampion. dvije godine posle svog zadnjeg Wimbledona. Mislim da Fed ima jednu slicnu sansu... ali u mnogo jacoj konkurenciji nego Pete sad. Ako to ne ucini na sledeca dva GS na tvrdoj podlozi... tesko, zaista tesko ce biti ocekivati nesto novo, bolje od njega na sledecem Wimbledonu. Pa mozda i kraj karijere prije toga, kao konacno zasicenje.

Novak ili Tsonga...? Novak ce biti spremniji od Feda da odigra kvalitetno u defanzivi, riternirace kvalitetnije od Feda, bice spremniji da igra duge poene sa mnogo iznudjenih greski protivnika, a Tsonga ce tesko igrati ovako dobro kao danas... Prognoza - 3:1 za Novaka, ali i jako uzbudljive zavrsnice setova.

Nadal ili Murray? Rafa, naravno.
    Ovo mi već više na tebe liči. popravio si utisak, bez sumnje
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo mi već više na tebe liči. popravio si utisak, bez sumnje
    +1, iako se ne slazhem sa svim tvrdnjama, vec sam objasnio u jednom od prethodnih postova

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

+1, iako se ne slazhem sa svim tvrdnjama, vec sam objasnio u jednom od prethodnih postova
    +12 za ovako zdrav stav.

Thanks Thanks Given 
    9,168
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Tsonga i njegova glava VS Dokovic i njegova glava = 30 % VS 70 %

No eto valja se radi tih 30 % probat na Congicu neshto ne prejako,mada sigurnije i jache puno hend na Djokicu.
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://uk.eurosport.yahoo.com/30062011/58/fed-cup-sears-quits-lta-coach-ivanovic.html

K
    onacno jedan dobar potez. E sad samo da rijesi problem u glavi, to jest (ne)prirodni strah koji se pojavi svaki put kad se dodje do 3-4 kola na vecim turnirima, pa se ruka stegne a mech izgubi. U svakom slucaju, ovo je prava osoba da pomogne za to.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Conga se istrosio protiv Federera, a u mecu protiv Djokovica ici ce na to ako moze moze. A protiv Novaka nece da moze.
    Mislim da i on razmislja u tom pravcu da je dosta uradio s tim sto je jednog favorita izbacio
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BlackVelvet View Post
    Conga se istrosio protiv Federera, a u mecu protiv Djokovica ici ce na to ako moze moze. A protiv Novaka nece da moze.
    Mislim da i on razmislja u tom pravcu da je dosta uradio s tim sto je jednog favorita izbacio
    jes kako ne, momak koji je u polufinalu wimbledona bash razmislja dosta sam uradio, a nimalo ne razmislja ja sam na dva meca do najveceg moguceg trofeja u karijeri... kako obozavam nase realisticare...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Page 384 of 1170 FirstFirst ... 284334374380381382383384385386387388394434484884 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)