View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 627 of 2251 FirstFirst ... 12752757761762362462562662762862963063163767772711271627 ... LastLast
Results 15,651 to 15,675 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Неколике стране касније, све вас ишчитах, сви сте слатки, али мужјачки врели.. требају нашем фудбалу кључне женске фигуре, било као ПР-ови, било продуценткиње или у управи на неки други начин. Да се мало балансирају ствари. Да 'ко идеја дође до Деја.

(сви би данас да се играју психолога)
    Last edited by Raquel; 06-06-11 at 17:23. Reason: Упс, имамо и неке случајне стиховk
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Molim,hvala lijepo.
    Dugo sam vremena smatrao Vijesti za jedine novine vrijedne čitanja u CG al u zadnjih 15 dana su toliko gluposti namlatili da su mi se smučili.Kakvi tipovi pišu tekstove kod njih to mi nije jasno.Od jednog manje više profi novinarstva spuštili su se na grane DAN-a i Pobjede.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Да вам сад средим топик о навијачима? Лоличак :d
    Нећу, нећу, без бриге.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    jel se opekao sa nama? NE! zato nema potrebe da stvara losu atmosferu sa nama, i izvini ima ugovor, do kraja kvalifikacija, ako izvori baraz, do kraja baraza, ako izborimo evropsko do kraja evropskog,
    DJE JE PROBLEM?
    A vidji brate, ako su ga zajebali Hrvati oko toga, zasto bi nama vjerovao? Stavi se u njegovu poziciju. Ima milion drugih (dosta boljih) ponuda, i izjavio je da ce ostanut sa nama, da pare nisu bitne, ali da oce sigurnost da ga nece sjutra bez posla ostavit. I mi bi trebali da trcimo da ga obezbijedimo sto prije, a ne da se kockamo. To da ima ugovor stoji, ali ga oni mogu mac svakog momenta. Ako mu produze ugovor znaci da mu vjeruju da vodi reprezentaciju, i tu nema da se brine.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Prvo, oni koji pricaju da je predsjednik fudbalskog saveza neke zemlje ZA REZULTATE REPREZENTACIJE vazhniji od selektora te ista reprezentacija pojma blagog o fudbalu nemaju. U fudbalu, pogotovo u modernom fudbalu, za minimum 70% uspjeha(ili neuspjeha) nekog tima zasluzan je trener. Pa eto vam ista nasha reprezentacija kao odlican primjer: pod Filipovicem je ta ekipa, a sa istim ljudima u Savezu, bila sprdnja, pod Kranjcarem je ta ekipa(isti igraci, cak oslabljeni za jednog od najboljih, isti ljudi u Savezu) jedna od najboljih u Evropi trenutno. I ne, ovo nije pretjerivanje-rezultatski smo evo vec skoro godinu dana medju 10 najboljih evropskih ekipa konstantno. Ukoliko uocimo da u reprezentaciji igraju manje vishe isti igraci, da je Savez ostao kakav je bio, ko je onda zasluzhan za takav uspjeh? Naravno Cico Kranjcar.

Drugo, ne shvatam kako njegove izjave mogu nekome da budu gadne. Trener mora da bude prepotentan i samouvjeren, kraj price. Sve ostalo ne valja. Cico idealno poznaje mentalitet ljudi i igraca sa ovih prostora, i zna da su oni skloni velikim uzletima i odusevljenjima, ali takodje i strashnim psiholoskim padovima. Ovo shto on radi je upravo nacin da im ocuva samopouzdanje do septembra. Tako to u potpunosti podrzavam. Shto se tice izjava o Dinamu, koliko ja znam, on je samo rekao da bi volio nekad opet da bude njegov trener. To je sasvim normalna izjava, i sasvim ok. Evo i Mourinho je izjavio da ce se sigurno nekada vratiti u Inter, pa znaci li to da on podriva Real Madrid? Naravno da ne.

Ukoliko sve ovo nije novinarska izmisljotina(a vrlo je lako moguce da jeste), mislim da je korijen problema prije u Dejovoj sujeti, nego u Cicovom ponashanju. Kao neko ko poznaje Savicevica licno(ne shvatite ovo kao razmetanje), i kao neko ko je prisustvovao situacijama kada se njegova sujeta pokazivala(lik se na bliskog prijatelja bio do krvi prakticno naljutio kada ga je ovaj ispravio da se ne kazhe Henri nego Anri(rijec je o francuskom fudbaleru, licno sam prisustvovao sceni), moja je pretpostavka da je problem tu. U tom slucaju dobro bi bilo da tu sujetu smiri, i da razmisli racionalno, jer je reprezentacija tu gdje je zahvaljujuci Kranjcaru, a ne njemu. Njemu naravno svaka chast na svemu shto radi i shto je radio, njegove zasluge je nemoguce minimizirati. Ali necije druge su sada vece, i mislim da mu je upravo problem to da prihvati. Naravno, sva prica vazhi uz veliko ogradjivanje-mozhda je sve jednostavno izmisljeno ili napumpano od strane novinara. To je vrlo realna mogucnost.

Shto se tice ugovora, treba Cicu ponuditi ugovor shto prije, i duplirati sumu koju prima. Imaju godinu dana da se snadju, pa neka se snadju. Nisu bez para, te price Savez nema ovaj nema onaj nema to sve jednostavno nije tacno, kad bi se htjelo(to jest, kad bi se pojedini upozorili da priloze malo,a zna se kako se to radi)imalo bi se bez problema. Jer to nisu date pare samo za fudbal, vec i za promociju drzhave, mozhda vecu od svih do sad. Dobro je ovdje neko rekao-politicarima su puna usta evropskih integracija evo 15 godina, a Cico i momci su to uradili za nepunu godinu. Jer sada je svima u CG jasno-fudbalska reprezentacija CG, na celu sa Kranjcarom, je ubjedljivo najpozitivnija i najuspjeshnija prica u CG. I rasturiti tu pricu zbog licne sujete,ili zbog nespremnosti nekog ulichara da da svoje sumnjivo zaradjene pare u korist drzhave, bio bi najveci autogol koji bi ova drzhava mogla sebi da da. Jer to pokazuje da drzhave nema,jednostavno, ukoliko tako radi u ovakvim situacijama, ona je nepostojeca. Nadamo se da do toga nece doci.

SVAKA CAST!!!!!Steta sto se ovako nesto ne moze cut u medijima.....a i kako bi kad su vecina komplexashi,komunjare stare ili jednostavno nepismeni ljudi....

Problem je sto Savicevic ne shvata rijec profesionalizam.Lev,selektor njemacke,u toku zadnjeg SP,nije se pojavljivao trening iz razloga jer mu nisu produzili ugovor....Nije mi jasno zasto uopste dovodio svetskog covjeka za trenera,ako bi po kafana da se dogovaraju..i to na rijec....pfffffff......

CICO :dring:!!!!Dobro ti cinjelo!Svaki gutljaj!!!!!
    Last edited by Insua; 06-06-11 at 17:58.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dutch, vijesti su odavno pali na rang zute stampe.
    i odakle mi znamo o cemu cico i dejo pricaju iza zatvorenih vrata? ko kaze da mu nije trazio i pare i jare i sto god oce? realnost je da mi ne znamo to, vec mozemo samo da euforicno slusamo pres konferencije i "zive istine".
    nemojmo pljuvat ni po savezu, ni po selektoru, ni po igracima, ali budimo svjesni da postoji realna vjerovatnoca da se vode razgovori o kojima mi nemamo pojma niti cemo znat dok se ne objelodani preko medija ili wikileaks-a.
    Stone the crow

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Od jednog manje više profi novinarstva spuštili su se na grane DAN-a i Pobjede.
    O DAN-u je svaki komentar suvisan. Kad god procitam neki clanak samo se zapitam prate li ovi ljudi sport i trenutna desavanja. A Arena ponekad ima normalne tekstove.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo na TV Vijesti sad bješe da je potvrđeno da Cico ostaje selektor do kraja kvalifikacija, a da će se poslije toga pregovarati o produžetku saradnje. Tresla se gora rodio se miš dobro je...

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Касниш, касниш.. неколика поста

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne stvara Cico atmosferu nego OVI NASI CUVENI NOVINARI STO BI TREBALI DA RADE ZA SVET I SKANDAL , jer nisu za drugo , mada izgleda da su nam se novine u to pretvorile. Jeste li slusali Cica u zivoj istini kod Sukovica? Sve je fino objasnio, a sto sto novinari oce da stvore tenzije i da vijesti promovisu sebe i svoj trac portal koji jedan dan objavjuje jednu informaciju , a drugi dan u dijelu teksta to demantuje, kao i novinari druih medija, tako da gospodin Drljevic nije jedini na zalost.
    No je najgore sto ste odma svi skocili neki da brane Cica neki Deja, a sve na osnovu novinarskih prica.
    www.im7.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    Касниш, касниш.. неколика поста
    Vidio sam ja ono sa linka što si ostavila, ali bitno je bilo da se čuje to sa tv vijesti jer se preko novina i portala vijesti prosula ta vijest o odlasku Kranjčara...

Thanks Thanks Given 
    484
    Thanks Thanks Received 
    41
    Thanked in
    18 Posts

ajmo jednu akciju
    [email protected]

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Битно је што сами себе демантују? Кад ће нам то престати бити довољно?
    Не мораш да одговориш.. али нека стоји, лакше ће ми бит.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bitno naravno! Sami kažu da su slagali, ne znam može li bolji demant dušmani gadni...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mogli bi nesto poslat' i ovima iz vijesti No, oni citaju forum pa ce nas odma' sjutra u novine

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pi , Vijesti su mi se zgadile totalno, postaju crnogorski Kurir...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by E-1 View Post
    Pi , Vijesti su mi se zgadile totalno, postaju crnogorski Kurir...

Ovo im stvarno ništa nije trebalo...PI! Ali u naslovu:"Po svemu sudeći bliži se odlazak Kranjčara..." Po čemu sudeći mater vam gadnu!!! Da im se portal što više čita čoče...gubavci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vijesti 10 tekstova u vezi Cica prije utakmice , a Arena posto se Cico nije javljao kao , samo su copy tekst iz vecernjeg , kao da je to tamo tacno. Lako je tako tekstove pisat , malo po googlu, po sajtovima i eto se sklepa nesto.
    blago nama sa nasim novinama i novinarima
    www.im7.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by popokatepetl View Post
    ajmo jednu akciju
    [email protected]

E zaprlo mu. Gubavcu. Pljuc.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ozbiljno mogli bi nesto poslat' i Vijestima cisto reda radi

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Neka nam didi da mejl na koji da šaljemo mejlove vijestima
    Mediji samo neka su nam zdravo, kako su krenuli više se ni sport neće moć čitat od njihovog senzacioinalizma i prenošenja raznoraznih gluposti

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by igorm7 View Post
    Vijesti 10 tekstova u vezi Cica prije utakmice , a Arena posto se Cico nije javljao kao , samo su copy tekst iz vecernjeg , kao da je to tamo tacno. Lako je tako tekstove pisat , malo po googlu, po sajtovima i eto se sklepa nesto.
    blago nama sa nasim novinama i novinarima
    PA većina naših novinara tako funkcioniše.Da im nema agencija i interneta ne bi mogli sastavit tekst za vijesti ili novinu pa da ih ubiješ.Gomila priučenih likova koji se prvim pojavljivanjem njihovog imena utripuju da konkurišu za "Pulicerovu nagradu".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo malo da razbijemo ovu tesku pricu

Nesto mnogo veselije

http://www.index.hr/sport/clanak/hrv...ci/555444.aspx

"CRNA GORA,CRNA GORA NEPOBJEDIVA........."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kao sto se i mislilo, obicna izmisljotina od strane gubavih novinara!

Nema sto Kranjcar da se 'opece'. On je potpisao ugovor NA TOLIKO I TOLIKO, DO TADA I TADA! Dakle, nema sto ko da mu nudi vise, niti on da trazi vise! Vjerovatno ima neke bonuse u slucaju dobrog rezultata. To je rijeseno izmedju njega i saveza prije potpisivanja ugovora. Kranjcar je vise puta odgovorio da ce ostati do kraja ugovora i da ne razmislja sada o tim stvarima. Potpuno bi se posrao po sebi da sada kaze ili uradi suprotno! Siguran sam da zelja o produzetku saradnje postoji u nasem savezu, ali jednostavno smatraju da nije vrijeme za to. Mozda je problem i finansijske prirode... Bilo kako bilo, nijesu mu oni duzni nista. Po toj vasoj logici, Filipovicu je poslije svake utakmice trebalo da se odbije od plate.

Slazem se da bi bilo dobro da se ponudi neki bonus sa sest nula za igrace i strucni stab, ali je zato potrebno zamoliti Mila, Veska, Aca i jos nekolicinu, da prodaju dva placa. Savez nije u mogucnosti da to ostvari. Nemamo jos ni cetiri trbine...
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Page 627 of 2251 FirstFirst ... 12752757761762362462562662762862963063163767772711271627 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)