View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 625 of 2251 FirstFirst ... 12552557561562162262362462562662762862963567572511251625 ... LastLast
Results 15,601 to 15,625 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Predlažem da se na sledećoj sjednici parlameta donese zakon po kome će se sindikalna članarina preusmjeriti na račun gosp. Kranjčara jer to bi bila ogromna korist za razliku od sindikata koji mlati praznu slamu
    ps:bilo bi tu finih parica da Kranjčar kupi sebi jednu kućicu na primorje odakle će radit svoj posao još bolje nego do sada a što se tiče toga čiju stranu ja zastupam (iako je ovo sve prazna priča) uvijek zastupam stranu FSCG ako je u korist
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by good View Post
    Dejo je apsolutno u pravu! Cico ima ugovor do oktobra, a do tada jos 3 utakmice dje ce se vidjeti da li cemo se plasirati na EP. Ako budemo treci na kraju, ja cu to shvatiti kao neuspjeh, bez obzira sto smo pola kvalifikacija bili na prvo mjesto. Kao treceplasirani necemo pare dobiti, a onda je pitanje kako mislimo da mu pojacamo ugovor kad je Dejo jedva uspio i ovoliki ugovor da mu da.
    Cico je namazan i pokusava da iskoristi trenutnu situaciju, a mozda mu se to i obilo o glavu sad kad je remizirao sa Bugarima.. On gleda svoj interes, mi takodje.. Ako mu se ne ostaje, neka ide, srecno mu bilo..
    Apsolutno se slažem sa tobom.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Predlažem da se na sledećoj sjednici parlameta donese zakon po kome će se sindikalna članarina preusmjeriti na račun gosp. Kranjčara jer to bi bila ogromna korist za razliku od sindikata koji mlati praznu slamu
    ps:bilo bi tu finih parica da Kranjčar kupi sebi jednu kućicu na primorje odakle će radit svoj posao još bolje nego do sada a što se tiče toga čiju stranu ja zastupam (iako je ovo sve prazna priča) uvijek zastupam stranu FSCG ako je u korist
    Vala ako su mogli onom moronu od Danila Popovića da kupe BMW od 80k mogu istu količinu preusmjerit na Kranjčara

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dajte para, bice vina i igara
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sad me cico zwao reka mi je trazim samo 5 % u plantazama i nista wise!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

E ako prima 80 000 godisnje, onda je to stvarno premalo...Ja sam mislio da se radi otprilike oko 20 000 mjesecno...Pa Misanovic je u KK Buducnost primao preko 20 000 mjesecno ako se ne varam...

Pitanje za one koji zamjeraju Kranjcaru:
    Da ste na njegovo mjesto biste li trazili novi ugovor, ili jos bolje da li biste bili razocarani sto vam isti nije ponudjen posle svega?

Da se razumijemo, meni je drago sto Dejo maksimalno brani interese FSCG, samo treba paziti da se ne pretjera...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prvo, oni koji pricaju da je predsjednik fudbalskog saveza neke zemlje ZA REZULTATE REPREZENTACIJE vazhniji od selektora te ista reprezentacija pojma blagog o fudbalu nemaju. U fudbalu, pogotovo u modernom fudbalu, za minimum 70% uspjeha(ili neuspjeha) nekog tima zasluzan je trener. Pa eto vam ista nasha reprezentacija kao odlican primjer: pod Filipovicem je ta ekipa, a sa istim ljudima u Savezu, bila sprdnja, pod Kranjcarem je ta ekipa(isti igraci, cak oslabljeni za jednog od najboljih, isti ljudi u Savezu) jedna od najboljih u Evropi trenutno. I ne, ovo nije pretjerivanje-rezultatski smo evo vec skoro godinu dana medju 10 najboljih evropskih ekipa konstantno. Ukoliko uocimo da u reprezentaciji igraju manje vishe isti igraci, da je Savez ostao kakav je bio, ko je onda zasluzhan za takav uspjeh? Naravno Cico Kranjcar.

Drugo, ne shvatam kako njegove izjave mogu nekome da budu gadne. Trener mora da bude prepotentan i samouvjeren, kraj price. Sve ostalo ne valja. Cico idealno poznaje mentalitet ljudi i igraca sa ovih prostora, i zna da su oni skloni velikim uzletima i odusevljenjima, ali takodje i strashnim psiholoskim padovima. Ovo shto on radi je upravo nacin da im ocuva samopouzdanje do septembra. Tako to u potpunosti podrzavam. Shto se tice izjava o Dinamu, koliko ja znam, on je samo rekao da bi volio nekad opet da bude njegov trener. To je sasvim normalna izjava, i sasvim ok. Evo i Mourinho je izjavio da ce se sigurno nekada vratiti u Inter, pa znaci li to da on podriva Real Madrid? Naravno da ne.

Ukoliko sve ovo nije novinarska izmisljotina(a vrlo je lako moguce da jeste), mislim da je korijen problema prije u Dejovoj sujeti, nego u Cicovom ponashanju. Kao neko ko poznaje Savicevica licno(ne shvatite ovo kao razmetanje), i kao neko ko je prisustvovao situacijama kada se njegova sujeta pokazivala(lik se na bliskog prijatelja bio do krvi prakticno naljutio kada ga je ovaj ispravio da se ne kazhe Henri nego Anri(rijec je o francuskom fudbaleru, licno sam prisustvovao sceni), moja je pretpostavka da je problem tu. U tom slucaju dobro bi bilo da tu sujetu smiri, i da razmisli racionalno, jer je reprezentacija tu gdje je zahvaljujuci Kranjcaru, a ne njemu. Njemu naravno svaka chast na svemu shto radi i shto je radio, njegove zasluge je nemoguce minimizirati. Ali necije druge su sada vece, i mislim da mu je upravo problem to da prihvati. Naravno, sva prica vazhi uz veliko ogradjivanje-mozhda je sve jednostavno izmisljeno ili napumpano od strane novinara. To je vrlo realna mogucnost.

Shto se tice ugovora, treba Cicu ponuditi ugovor shto prije, i duplirati sumu koju prima. Imaju godinu dana da se snadju, pa neka se snadju. Nisu bez para, te price Savez nema ovaj nema onaj nema to sve jednostavno nije tacno, kad bi se htjelo(to jest, kad bi se pojedini upozorili da priloze malo,a zna se kako se to radi)imalo bi se bez problema. Jer to nisu date pare samo za fudbal, vec i za promociju drzhave, mozhda vecu od svih do sad. Dobro je ovdje neko rekao-politicarima su puna usta evropskih integracija evo 15 godina, a Cico i momci su to uradili za nepunu godinu. Jer sada je svima u CG jasno-fudbalska reprezentacija CG, na celu sa Kranjcarom, je ubjedljivo najpozitivnija i najuspjeshnija prica u CG. I rasturiti tu pricu zbog licne sujete,ili zbog nespremnosti nekog ulichara da da svoje sumnjivo zaradjene pare u korist drzhave, bio bi najveci autogol koji bi ova drzhava mogla sebi da da. Jer to pokazuje da drzhave nema,jednostavno, ukoliko tako radi u ovakvim situacijama, ona je nepostojeca. Nadamo se da do toga nece doci.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Prvo, oni koji pricaju da je predsjednik fudbalskog saveza neke zemlje ZA REZULTATE REPREZENTACIJE vazhniji od selektora te ista reprezentacija pojma blagog o fudbalu nemaju. U fudbalu, pogotovo u modernom fudbalu, za minimum 70% uspjeha(ili neuspjeha) nekog tima zasluzan je trener. Pa eto vam ista nasha reprezentacija kao odlican primjer: pod Filipovicem je ta ekipa, a sa istim ljudima u Savezu, bila sprdnja, pod Kranjcarem je ta ekipa(isti igraci, cak oslabljeni za jednog od najboljih, isti ljudi u Savezu) jedna od najboljih u Evropi trenutno. I ne, ovo nije pretjerivanje-rezultatski smo evo vec skoro godinu dana medju 10 najboljih evropskih ekipa konstantno. Ukoliko uocimo da u reprezentaciji igraju manje vishe isti igraci, da je Savez ostao kakav je bio, ko je onda zasluzhan za takav uspjeh? Naravno Cico Kranjcar.

Drugo, ne shvatam kako njegove izjave mogu nekome da budu gadne. Trener mora da bude prepotentan i samouvjeren, kraj price. Sve ostalo ne valja. Cico idealno poznaje mentalitet ljudi i igraca sa ovih prostora, i zna da su oni skloni velikim uzletima i odusevljenjima, ali takodje i strashnim psiholoskim padovima. Ovo shto on radi je upravo nacin da im ocuva samopouzdanje do septembra. Tako to u potpunosti podrzavam. Shto se tice izjava o Dinamu, koliko ja znam, on je samo rekao da bi volio nekad opet da bude njegov trener. To je sasvim normalna izjava, i sasvim ok. Evo i Mourinho je izjavio da ce se sigurno nekada vratiti u Inter, pa znaci li to da on podriva Real Madrid? Naravno da ne.

Ukoliko sve ovo nije novinarska izmisljotina(a vrlo je lako moguce da jeste), mislim da je korijen problema prije u Dejovoj sujeti, nego u Cicovom ponashanju. Kao neko ko poznaje Savicevica licno(ne shvatite ovo kao razmetanje), i kao neko ko je prisustvovao situacijama kada se njegova sujeta pokazivala(lik se na bliskog prijatelja bio do krvi prakticno naljutio kada ga je ovaj ispravio da se ne kazhe Henri nego Anri(rijec je o francuskom fudbaleru, licno sam prisustvovao sceni), moja je pretpostavka da je problem tu. U tom slucaju dobro bi bilo da tu sujetu smiri, i da razmisli racionalno, jer je reprezentacija tu gdje je zahvaljujuci Kranjcaru, a ne njemu. Njemu naravno svaka chast na svemu shto radi i shto je radio, njegove zasluge je nemoguce minimizirati. Ali necije druge su sada vece, i mislim da mu je upravo problem to da prihvati. Naravno, sva prica vazhi uz veliko ogradjivanje-mozhda je sve jednostavno izmisljeno ili napumpano od strane novinara. To je vrlo realna mogucnost.

Shto se tice ugovora, treba Cicu ponuditi ugovor shto prije, i duplirati sumu koju prima. Imaju godinu dana da se snadju, pa neka se snadju. Nisu bez para, te price Savez nema ovaj nema onaj nema to sve jednostavno nije tacno, kad bi se htjelo(to jest, kad bi se pojedini upozorili da priloze malo,a zna se kako se to radi)imalo bi se bez problema. Jer to nisu date pare samo za fudbal, vec i za promociju drzhave, mozhda vecu od svih do sad. Dobro je ovdje neko rekao-politicarima su puna usta evropskih integracija evo 15 godina, a Cico i momci su to uradili za nepunu godinu. Jer sada je svima u CG jasno-fudbalska reprezentacija CG, na celu sa Kranjcarom, je ubjedljivo najpozitivnija i najuspjeshnija prica u CG. I rasturiti tu pricu zbog licne sujete,ili zbog nespremnosti nekog ulichara da da svoje sumnjivo zaradjene pare u korist drzhave, bio bi najveci autogol koji bi ova drzhava mogla sebi da da. Jer to pokazuje da drzhave nema,jednostavno, ukoliko tako radi u ovakvim situacijama, ona je nepostojeca. Nadamo se da do toga nece doci.
    Od prve do poslednje rijeci.

+ i omiljeno

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.index.hr/sport/clanak/crn...ro/555386.aspx

Evo jos malo benzina... Neko se bas trudi da nas razdvoji sa Cicom !

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Da dodam,Vlada je 200 000 dala za organizovanje one svečanosti sa Klintonom.Više nam para može donijet EP i SP negoli tip koji će ostat poznat po oralnom seksu u Bijeloj Kući .200k da se daju ovom gospodinu i on bi mirno nastavio da vodi reprezentaciju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Da dodam,Vlada je 200 000 dala za organizovanje one svečanosti sa Klintonom.Više nam para može donijet EP i SP negoli tip koji će ostat poznat po oralnom seksu u Bijeloj Kući .200k da se daju ovom gospodinu i on bi mirno nastavio da vodi reprezentaciju.
    Bravo! Odlican primjer.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by E-1 View Post
    http://www.index.hr/sport/clanak/crn...ro/555386.aspx

Evo jos malo benzina... Neko se bas trudi da nas razdvoji sa Cicom !
    Auuu, mora pod hitno da se Dejo oglasi, da se ovo smiri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakve su shunje hrvatske oce silu na sramotu da ga vrate u hrvatsku pa oce...
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Pazi, ima tu nečega.I ako se Savićević i on zajedno ne pojave i daju izjavu pred kamerom ovo se može u nedogled otegnut i napravit veliku zbrku.Potez je na Savićeviću svakako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Najlakše je optužit Hrvatsku za sramotu vašeg nogometnog saveza.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne mogu da vjerujem da citam ovakve stvari. Do juce smo u nebo dizali i Deja i Cica, a pazi sad situaciju...

Ne mogu da vjerujem da neko prica kako je Dejo gadan i da treba da ide. Sram vas bilo! Covjek je mogao da bude u upravi Milana, Zvezde, da zivi dje god oce na svijetu ili u najgorem slucaju da sjedi kuci, ladi muda i uziva do kraja zivota! Umjesto toga, po vas dan se bakce sa debilnim predsjednicima klubova stocarske lige, posjecuje pasnjake i jos trpi sve i svasta. Covjeku ova muka nista ne treba i nije se dohvatio iste iz licnih interesa! Nema toga sportskog radnika koji je vise dao za crnogorski fudbal od njega!! Njegov uticaj u svijetu fudbala je veliki i od toga je reprezentacija Crne Gore imala ogromne koristi. Kad se samo sjetim zadnjeg zrijeba... Platini nas izvlaci i dodaje 'President Dejan Savicevic' i samo se pojavljuje Dejo u krupnom kardu. Ostale niko nije pominjao, niti snimio. Poseban osjecaj ponosa...
    Jbt, juce listam sa drustvom neki album za slicice 'calcio 96/97' (Alen Boksic cover) i pokazujem im da Mihajlovicu, Jugovicu i ekipi pise da su iz Jugoslavije, a Deju - MONTENEGRO! Nekima nebitna stvar, ali meni svijet znaci!

Slicni su bili komentari i za Cica - covjeka koji nas je doveo tu dje smo (naravno, zasluge svima idu)! Ma, nema potrebe nista da pisem u vezi njega... Maestro!
    Ako je pravi profesionalac, a vjerujem da jeste, nece otici prije zavrsetka ugovora. Ukoliko dodje do toga, bicu razocaran, ali daleko od toga da cu da zaboravim sto je napravio sa nasim drzavnim timom i da ga psujem!

Kvazi-novinarima 'Vijesti' se po***** u usta zbog objavljivanja ove price. Sve i da je tako, ovakva prica u ovom trenutku je cist kretenizam! Ovo samo pokazuje da su to obicni lesinari koji bi se pojebali za dva pasusa i da nemaju grama mozga (ili patriotizma?!).
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Najlakše je optužit Hrvatsku za sramotu vašeg nogometnog saveza.
    Niko ne optuzuje Hrvatsku,samo moras priznat da vasi novinari malo preseravaju sa ovim pricama oko produzenja ugovora i nezadovoljstva samog Cica,sire dezinformacije sto nikom ne prija ,naprotiv....I sam Cico ih je demantovao vise puta,pa sad vidji ti ko laze Hrvatski novinari ili Cico....

@ Netko iz mase,bravo....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Niko ne optuzuje Hrvatsku,samo moras priznat da vasi novinari malo preseravaju sa ovim pricama oko produzenja ugovora i nezadovoljstva samog Cica,sire dezinformacije sto nikom ne prija ,naprotiv....I sam Cico ih je demantovao vise puta,pa sad vidji ti ko laze Hrvatski novinari ili Cico....

ovi u indexu su sve samo ne novinari....toliko o njima...
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Ja ne znam je li to preseravanje naših ili vaših novinara ali nije ni bitno. Svakako su naši novinari zadnji na svijetu koji će odlučivat gdje će i šta će Cico. Ono što se može pročitati, a što nitko od vaših još nije demantirao, je strahovito potcjenjivanje Cica Kranjčara. Izjava da će mu produžit ugovor ako osvoji Euro je čak i ruganje. Ja te sad pitam onako ljudski, da vam je Cico odmah tražio 500.000 eura, uz obećanje da ćete tri utakmice prije kraja kvalifikacija biti zajedno s Englezima na prvom mjestu, da ćete Bugarima i Švicarcima bježati 6 bodova i biti na korak plasmanu na EURO, ili da ćete biti u drugom kvalifikacijskom šeširu (zamalo u prvom) za SP 2014., da li biste mu odmah dali tih 500.000 eura? Meni se čini, ako je istinita ta Dejova izjava, da su vašem nogometnom savezu porasla krila i narasli apetiti pa se od Cica očekuje neko novo svjetsko čudo iako je jedno takvo čudo već napravio. Jeste li svjesni da svijet do jučer nije znao naći CG na karti, a danas se mnoge reprezentacije tresu od spomena vašeg imena? Ja bih da sam na Cicovom mjestu, ako je stvarno istinita ta Dejova izjava, spakirao kofere i vratio se doma jer Cico može zarađivati mjesečno koliko kod vas zaradi godišnje. Nadam se da će se Dejo oglasit i demantirat takve izjave jer bi bilo jako nezgodno da dođe do raskola u najbitnijem trenutku za vaš nogomet. Bilo bi mi žao da ne odete na EURO.
    Last edited by bracodubrovnik; 07-06-11 at 12:22.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by berekina View Post
    ovi u indexu su sve samo ne novinari....toliko o njima...
    Slažem se, ali Indexovi novinari su u ovome slučaju samo prenijeli ono što su drugi prije njih objavili.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ma to je novinarska patka Braco, sta se cimas. Zar stvarno mislis da je to Dejo izjavio ?

Lokalne price, izaci ce obojica pred novinare i smiriti situaciju i sve ce biti ok.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slažem se, ali Indexovi novinari su u ovome slučaju samo prenijeli ono što su drugi prije njih objavili.
    upravo tako....
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne znam je li to preseravanje naših ili vaših novinara ali nije ni bitno. Svakako su naši novinari zadnji na svijetu koji će odlučivat gdje će i šta će Cico. Ono što se može pročitati, a što nitko od vaših još nije demantirao, je strahovito potcjenjivanje Cica Kranjčara. Izjava da će mu produžit ugovor ako osvoji Euro je čak i ruganje. Ja te sad pitam onako ljudski, da vam je Cico odmah tražio 500.000 eura, uz obećanje da ćete tri utakmice prije kraja kvalifikacija biti zajedno s Englezima na prvom mjestu, da ćete Bugarima i Švicarcima bježati 6 bodova i biti na korak plasmanu na EURO, ili da ćete biti u drugom kvalifikacijskom šeširu (zamalo u prvom) za SP 2016., da li biste mu odmah dali tih 500.000 eura? Meni se čini, ako je istinita ta Dejova izjava, da su vašem nogometnom savezu porasla krila i narasli apetiti pa se od Cica očekuje neko novo svjetsko čudo iako je jedno takvo čudo već napravio. Jeste li svjesni da svijet do jučer nije znao naći CG na karti, a danas se mnoge reprezentacije tresu od spomena vašeg imena? Ja bih da sam na Cicovom mjestu, ako je stvarno istinita ta Dejova izjava, spakirao kofere i vratio se doma jer Cico može zarađivati mjesečno koliko kod vas zaradi godišnje. Nadam se da će se Dejo oglasit i demantirat takve izjave jer bi bilo jako nezgodno da dođe do raskola u najbitnijem trenutku za vaš nogomet. Bilo bi mi žao da ne odete na EURO.
    Ocigledano da je do vasih novinara jer ovdje se kao sto vidis postavljaju linkovi sa indexa,a ovi nashi to prenose....
    A niko ne potcjenjuje Cica,kako ti iz Hrvatske zakljuci tako nesto a mi ovamo to ne primijetismo,jednostavno ceka se trenutak da se sjedne za sto i razgovara,nije se moglo sigurno odmah nakon meca sve pozavrsavat nego se mora sacekat malo da slegne sve ovo,ja ne vjerujem nista dok Cica ne cujem licno na konferenciji za novinare i sam kaze sto misli.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moze li se dje vidjet ziva istina, kad je cico gostovao???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Ma to je novinarska patka Braco, sta se cimas. Zar stvarno mislis da je to Dejo izjavio ?

Lokalne price, izaci ce obojica pred novinare i smiriti situaciju i sve ce biti ok.
    Ne mislim, ali pravo je vrijeme da sjednu za stol i da porazgovaraju, da svaki izađe sa svojim zahtjevima i da to rasčiste prije sljedeće utakmice. Cico želi sigurnost jer dolazi prijelazni rok kad se sklapaju ugovori. Ugovor s CG mu važi još par mjeseci. Ako sad izvisi, to jest ako mu Dejo ne produži uvogor, kasno će bit u 10. mjesecu, ako kod vas dobije otkaz, tražit neki novi posao. Ja mislim da je Cico i sa ovakvim rezultatima zaslužio neku sigurnost, ali to je samo moje mišljenje. Naime nisam navijač CG (iako upravo zbog Cica simpatiziram vašu reprezentaciju) pa ne mogu govorit s čime bih ja da sam navijač CG bio zadovoljan. Gledajući ovako sa strane, mislim da je Cico s vama već ostvario povijesni rezultat.

Page 625 of 2251 FirstFirst ... 12552557561562162262362462562662762862963567572511251625 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)