Tražim kartu (za bilo koju tribinu)!!!
sorry na off!
p.s. poslah i ja redakciji dana zastavu. kakva su to telad qq qq...
prodavao ti je cikota za 10 e za sjever
Kako ja imam pametan mailbox
![]()
deuscroix
pogledaj ovdje https://forum.cdm.me/showthread.php?...88#post2240188
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
Automatski odgovor.
Mail je stigao u nase sanduce!
Redakcija DAN-a
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
hahahahahahahahahahahahhaha a kakva braca![]()
poceo je yahoo da me provjerava kolko sam im mejlova posla
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Evo sam im uz zastavu poslao i pismo, ako sumnjam da ce ga procitat, meni je bolje![]()
DICIOTTO
vijesti vijesti treba alarmirat s onim njihovim portalom no su to kolege pa nece
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
koliko komada da im $ibnem ???
pici dok te dugme forward ne zaboli.
evo još nešto za pogledati, ako ti se isplati
https://forum.cdm.me/showthread.php?...u-MNE-BULGARIA
https://forum.cdm.me/showthread.php?82439-P-Karte
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
Glory Glory Nemanja Vidic
Dan, smecari najobicniji.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Dobio Dan par komaTA i od meneNo me interesuje ima li jos dje kakva slika ili snimak sa jucerasnjeg treninga ?
Para vrti dje burgija neće.
I ja sam poslao. Htjedoh da reportujem ovome profil, ali mi ne da. Didi, banuj ga sa facebook-a.![]()
Mrak nece ugasiti Dan,ali mi hocemo !!!
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Je li otvoren za javnost trening Bugara veceras ??
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Od kapitena Mirka Vučinića se puno očekuje. U duelima protiv Velsa i Švajcarske pod Goricom postigao je pogotke koji su nam donijeli šest bodova.
"Javnost očekuje da ću da postignem dva-tri gola gola i da ćemo lako da pobijedimo. Međutim, ovo je prvi put od kad sam u reprezentaciji da se malo plašim uoči sjutrašnje utakmice jer izgleda kao da smo unaprijed dobili meč. Ali najlakše utakmice se najteže dobijaju.
Moramo srcem i strpljivo doći do dobrog rezultata. U Bugarskoj smo imali sreće, u pola sata su nas nadigrali kao niko do sada. Nadam se da će biti dobra atmosfera i zahvalio bi se navijačima koji su sinoć došli na trening da nam daju podršku.
Prvi put imamo teret moranja, vidjećemo kako ćemo se nositi sa tim. Slične smo ekipe, tehnički smo jaki, a njihova prednost je rasterećenost", rekao je fudbaler Rome.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Samo se u jednoj stvari ne slaem s Mirkom, a to je da su Bugari rastereceni. Njima je ovo zadnji voz da za baraz, jer ako dobiju samo im 3 boda bjezimo, a ako izgube zavrsili su ovaj ciklus. Tako da je moranje i jednima i drugima.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks