Ne mijenjajte temuTreba mi karta
![]()
Ne mijenjajte temuTreba mi karta
![]()
To je posro neki.Da si mu reka 100 eura ne preko,izmrsika bi te i tako i tako pa bi reka mene si nasa da dizes cijenu,tacno ga vidim iz tvoje price
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
A custe li Branovu izjavu,otprilike ovako-da pobijedimo nije bitno kako samo da pobijedimo,1-0,1-0 i da pjevamo,pa malo stade pa rece - sve pjesme i narodne i zabavne
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
crna gora je u fever pitch-u, nema druge :mrgreen:
a sto si imao juce da igras u kladionicuhahahahahahahahahahahha
:)
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Je li tacno da je UEFA promijenila broj ucesnika za evropsko prvenstvo 2012-e, tj da ce 20 mjesto 16 zemalja ucestvovat na evropsko? Sto bi znacilo da nece samo najbolji drugi ic direktno bez baraza na evropsko, no vise najboljih drugih timova. Moze li neko ovo potvrdit?
Last edited by Peko; 03-06-11 at 08:07.
Nikad cuo za ovo, ne vjerujem da bi uefa mogla bit toliko neozbiljna da mijenja pravila takmicenja u sred ciklusa
To i mene cudi, mada sam cuo to od prijatelja koji ne bi to tek tako izmislio (mada je on mozda nesto pogrijesio). Ali ne bi to bio presedan, jer je tako nesto vec uradjeno za evropsko prvenstvo u kosarku.
P.S. Ne mogu tu vijest nidje nac na internet. Mozda mi je taj drug pobrka fudbal s kosarkom.
Last edited by Peko; 03-06-11 at 08:18.
Phhhhh nije mi jasno sto je stavio juce na trening onov Vlada Bozovica u startnih 11...
ko to igra sjutra? sta je to?![]()
AJMO CRNA GORO !!!
jel realno da su ovi iz dana takvi smecari, pi jadnici zadnje vrste
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
pa oce li neko rec sto to pise? ne uzimamo svi to smece u ruke...
Ne treba pridavat vaznosti sto pise taj anticrnogorski list.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks