nadjoh ovo
Aooooooo sjajno momci, svaka chast... Mene grlo i temperatura ubishe pa se chuvam za subotu, bice pakleno...![]()
#fakenews
nadjoh ovo
Navijanje je fenomenalno. Mislim atmosfera, bruka. Duh, bruka. SAMO da ce jos koja nova pjesma da se ubaci (ali bas pjesma, malo duza), bomba bi bila. Znam da je mozda malo dosadila ova prica, ali eto i ja stalno idem na $ever, i malo je monotono vrcet isto stalno.
DICIOTTO
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Imas jos nekih 2 3 pjesme koje se ne pjevaju,ili rijetko kad ,kada neko drugi vodi navijanje .....Ali kad sam cuo ovo na Vijesti sad kako smo se culi,mogu misliti kako cemo se cuti protiv Bugar.
Oce li biti kortea
Mozda je prerano. U 20:30 je utakmica.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Mislim da nije bice guzva trazice se da se ulazi sat ipo dva prije....Prosli put je bilo ja mislim 2 sata ili 2 ipo prije utakmice okupljanje
Kakva nam je milicija retardirana morace se bar 2 sata prije utakmice, protiv talijana je nerealno bilo kako se neko od djece, djevojaka ili starijih nije ugushio u onoj guzhvi... Odje sam u centru, chula se svaka pjesma sa stadiona vrhunski, kako ce da grmi u subotu nerealno...
#fakenews
Ће да грми...ће да грми!
Црногорце је одржало црногорско срце.
Korteo ako se misli mora se krenut oko 19h da smo kod stadiona u 19.30 i onda da pocnemo sa pjesmom pola sata prije, vala pricamo o ovoj utakmici evo 8 mjeseci , valjda smo skupili snage da se pjeva 2 sata bez prestanka i nadamo se poslije utakmice![]()
www.im7.me
znaci ludnica i tacka![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Ostadoh bez karte... Loša taktika! Ima li ko da mi da što za bilo koju tribinu?! (eto da se pofalim da sam bio na skoro sve utakmice CG, uključujući i prijateljske protiv Azerbejdžana i Kazahstana). Ako neko ima nešto neka mi slobodno pošalje u PM. Stvarno ne bih da ovo propuštim. (nisam iz PG, tako da ću na dan utakmice dat pare za kartu svakako tome ko bi mi pomogao :P )
Kad stizes iz Katalonije? :mrgreen: Mrka kapa za karte... Jedino da je placas po tapkaroshkim cijenama...
Hoće li ih bit pred stadion?! da se ne motam iz Bara bezveze. Neću ovo da propuštim!
Cuh da je za sjever danas bila 35 eura a za zapad i istok 50... Racunaj da ce jos porasti do subote.
A hoce vjerovatno... Tu im je glavno zariste samo dodji u toku dana, ne cekaj 6, 7 sati... Da si mi sinoc javio ili da si se raspitivao ovako po forumu dobio bi jednu kartu od mene na poklon. Od madridiste za barselonistu.... Ali jbga... Kasnish.![]()
mozda nabavim ja jednu, javicu ti sjutra kasnije...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
E, pa sto se meni nece sve desit'. Drug nabavio 2 karte za utakmicu i sad se mi nasli da mi da moju i sve to ok proslo, no udjoh ja u kladionicu da odigram nesto i prilazi mi co'ek. Koliko bi proda tu kartu ? Ja odgovaram necu da je prodam idem sa drugom da gledam. Pita on ponovo : samo reci koliko ? Ja ponovo rekoh necu da je prodajem.
On poce da me psuje da vice na mene, poce co'ek da me mrska. Dolazi mi nemoj da te vise vidim odje, ma svasta ljudi moji, no sto je najgore i ovo 2-3 koje se nalazilo u kladionicu stadose u njegovu odbranu. Pocese da pricaju: a moga si mu rec', fino te pitao. Ja samo izadjoh i dugo sam bio pod utiskom, je li moguce da ima takvih ljudi.![]()
tvoja krivica, sto ne rece 200e?
dobro je dok ti je nije uzeo, pusti.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks