Ne stavljala ja moje zlatne ruke casti mi :mrgreen:
nego eto ako ne kontam razliku najbolje, vazda se nadje neko da objasni ljubazno kao shone
p.s. moram priznati da je meni to i dalje isto hahahha muskarac oblaci zensku garderobu jer se osjeca kao zena a ako mu je bas hladovina u glavi onda ispuni i onu krajnju zelju pa promijeni pol. Kako god da okrenes jedna totalno devijantna pojava.
Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 15-04-11 at 12:55.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Poremecaj hormona je bolest zar ne? Mislim da se ne moze zdravom nazvati osoba koja ima poremecaj necega, sta god da je u pitanju.
Da se razumijemo ja nemam nista protiv tih ljudi niti bih im ikad nazao ucinjela u bilo kom smislu i razumijem da im je tesko itd. ne smatram ih nikakvim cudacima i ne smetaju mi i svjesna sam da postoje u nasem drustvu. Imam samo protiv lobiranja i trazenja odredjenih prava koja im nisu po prirodi stvari svojstvena.
čekaj malo....ako neki muškarac SAMO voli da oblači žensku garderobu, da izgleda kao žena, a u seksualnom smislu voli žene kao i svaki muškarac, šta je on?
ili, ako neki muškarac voli da se oblači i šminka kao žena, osjeća da je u njegovom muškom tijelu zapravo zarobljena žena u svakom drugom smislu, i on se osjeća kao žena i voli muškarce u seksualnom smislu, šta je on?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
ovo sto je neko napisao da homoseksualci imaju poremecaj hormona je najveca izvala na ovaj sajt cini mi se.
transrodna osoba - osoba čiji rodni identitet i/ili rodna prezentacija nije u skladu sa spolno uvjetovanim tradicionalnim rodnim ulogama; često se koristi kao sveobuhvatni termin za različite načine iskazivanja rodnih identiteta koji su drukčiji od tradicionalno uvjetovanih uloga.
Transeksualna osoba - ona transrodna osoba koja ima jasnu želju i namjeru da promijeni svoj spol, kao i osoba koja je djelomično ili potpuno modificirala (uključuje fizičku i/ili hormonalnu terapiju i operacije) svoje tijelo i prezentaciju, izražavajući svoj spolni i rodni identitet i osjećaj sebe.
transvestit/kinja - osoba koja oblaci odjecu karakteristicnu za suprotni pol i ponasa se kao pripadnik/ca suprotnog pola.
svi smo culi za google zar ne? :-)
Da si citao pazljivo vidio bi da nismo govorili o homoseksualcima vec o hormonskom poremecaju transeksualaca.
Ili mozda zastupas stav da je normalno i prirodno da neko pozeli da promijeni pol i da to nije POREMECAJ?
sve ove defnicije ti idu ruku pod ruku ne zna se sta je uzrok a sta posledica, sta je gore od goreg a sve se svodi na isto.
a taj google maze li se to na koru `leba?
Porodicna setnja? Zasto u svemu morate da oponasate Beograd, zar vam manjka kreativnosti i pameti da nesto sami smislite?
There are so many dawns that have yet to shine!
vec se po niksicu okuplja ekipa koja ce biti 31 maja u podgorici-da razvale gej paradu i kako sam nacuo bice hapsenja navijaca koji imaju dosije u policiji da ne bi bili taj dan tamo.Tako da znate navijaci.
- Niksic grad piva-celika
Samo vi ne lomite Podgoricu, a ostalo sto god hocete.
Are you suggesting coconuts migrate?
Šta si to tako javno rekao?
:mad::mad::mad:
Jedina dobra nuspojava tih gay-šetnji je ta što bi se zbog toga huliganština okupila na jednom mjestu, iznikli bi ko gljive poslije kiše.
A poznato je da pendrek najljepše pucketa na huliganskog glavi.
Dakle, namamit huligane u kućicu od medenjaka, pa opleti.
:devil:
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
Znači huligani će da biju gejeve a huligane će da bije policija a ja ću da uzmem kokice i stolicu na rasklapanje...
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
To gay šetanje ni meni nije simpatično ali im ipak ne želim batine.
Ali što se tiče huligana...
:devil:
...neću više ništa reć.
![]()
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
hahaha vrh
huligani ali u pokusaju pokusavaju da imitiraju srbe nego nisu ni svjesni da ce time dobit samo jos jednu paradui naravo ko zna kolika ce steta da se napravi nadam se da nece bit od milion eura koliko je kostala u bg i sta su time dobili? opet im je ove godine parada eto... lol imaju da razvale pg samo tako sto njih briga i onako nije grad u kojem oni zive vecina njih iz drugih gradova dolaze.
Last edited by misllish; 15-04-11 at 20:34.
jos i tada je postajolo ovo "dugine boje" i sl.
dobra je pjesma![]()
Ahahahah shta se radi svake godine sa temama...Eo jedan predlog, ako vec neko ima namjeru da opstruira odrzhavanje parade... Najbolje da podjete mirno da pratite istu i umjesto psovki i nasilja fino im se smijete u facu, mashete rukicama i vichete "cao gay-evi" (nikako ona zabranjena rijech na P)...
Mi na balkanu smo takav narod, loshije se o$ecamo kad nas neko podje*ava i ismijava, nego kad nas bije, a poshto gay-evi tvrde da su normalni kao i svi ostali, valjda ce i njih to vishe potresti... Tako da ako ocete da radite neshto pametno, samo mirno i dizanje na sprdnju, em je zakonito em ima 100 puta bolje dejstvo...
![]()
#fakenews
Shetajuci pored Ljubovica, zaljubi se momak u mladica... Ni etno melos nije shto je nekad bio...
Slazem se.
1.5milion eura su dobile razne NVO da bi pripremile i organizovale nakaradnu paradu.Dje ce doc oni iz NVO na celu sa cimbaljevicem,i drugari iz ex yu REPUBLIKA
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks