Page 25 of 51 FirstFirst ... 1521222324252627282935 ... LastLast
Results 601 to 625 of 1252

Thread: Gej parada PG

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Phénix View Post
    e preko slike nemozes znati,stavis mu ruku dolje i provijeris:mrgreen:.transvestit je osoba koja voli da obuce zenske stvari(ali ne mora da znaci da je gay)transeksualac,objasnio shone81 sem sto bi dodala da oni se i operisu dok to transvestit ne radi.
    Ne stavljala ja moje zlatne ruke casti mi :mrgreen:
    nego eto ako ne kontam razliku najbolje, vazda se nadje neko da objasni ljubazno kao shone
    p.s. moram priznati da je meni to i dalje isto hahahha muskarac oblaci zensku garderobu jer se osjeca kao zena a ako mu je bas hladovina u glavi onda ispuni i onu krajnju zelju pa promijeni pol. Kako god da okrenes jedna totalno devijantna pojava.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

hahahahaha pazi Fabiju
    Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by fm_group View Post
    Ne stavljala ja moje zlatne ruke casti mi :mrgreen:
    nego eto ako ne kontam razliku najbolje, vazda se nadje neko da objasni ljubazno kao shone
    p.s. moram priznati da je meni to i dalje isto hahahha muskarac oblaci zensku garderobu jer se osjeca kao zena a ako mu je bas hladovina u glavi onda ispuni i onu krajnju zelju pa promijeni pol. Kako god da okrenes jedna totalno devijantna pojava.
    porevecaj hormona nije neshto shto je ta osoba trazila....bit gay ili ne je nehsto shto cesh sama odluchiti tokom zivota...osjecati se zarobljeno u tijelu suprotnog pola nije samovoljan izbor....
    Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 15-04-11 at 12:55.
    "There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DeViLiSh|Je$$uS View Post
    porevecaj hormona nije neshto shto je ta osoba trazila....bit gay ili ne je nehsto shto cesh sama odluchiti tokom zivota...osjecati se zarobljeno u tijelu tudjeg pola nije samovoljan izbor....
    Poremecaj hormona je bolest zar ne? Mislim da se ne moze zdravom nazvati osoba koja ima poremecaj necega, sta god da je u pitanju.
    Da se razumijemo ja nemam nista protiv tih ljudi niti bih im ikad nazao ucinjela u bilo kom smislu i razumijem da im je tesko itd. ne smatram ih nikakvim cudacima i ne smetaju mi i svjesna sam da postoje u nasem drustvu. Imam samo protiv lobiranja i trazenja odredjenih prava koja im nisu po prirodi stvari svojstvena.

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Quote Originally Posted by Shone81 View Post
    Znači ako ti više po građi ličiš muškarcu nego ženi a oblačiš se kao žena tj ženske stvari nosiš, ti se onda stavljaš u isti koš sa transvestitom i transexualcem!?
    čekaj malo....ako neki muškarac SAMO voli da oblači žensku garderobu, da izgleda kao žena, a u seksualnom smislu voli žene kao i svaki muškarac, šta je on?
    ili, ako neki muškarac voli da se oblači i šminka kao žena, osjeća da je u njegovom muškom tijelu zapravo zarobljena žena u svakom drugom smislu, i on se osjeća kao žena i voli muškarce u seksualnom smislu, šta je on?
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    čekaj malo....ako neki muškarac SAMO voli da oblači žensku garderobu, da izgleda kao žena, a u seksualnom smislu voli žene kao i svaki muškarac, šta je on?
    Click image for larger version. 

Name:	johnny-depp-ed-wood.jpg 
Views:	85 
Size:	17.1 KB 
ID:	56076

Ed Wood

Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
    od Urala do Sierra Nevade,
    od Yokohame do Kilimandžara...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    11 Posts

Poremecaj hormona je bolest zar ne? Mislim da se ne moze zdravom nazvati osoba koja ima poremecaj necega, sta god da je u pitanju.
    Da se razumijemo ja nemam nista protiv tih ljudi niti bih im ikad nazao ucinjela u bilo kom smislu i razumijem da im je tesko itd. ne smatram ih nikakvim cudacima i ne smetaju mi i svjesna sam da postoje u nasem drustvu. Imam samo protiv lobiranja i trazenja odredjenih prava koja im nisu po prirodi stvari svojstvena.
    apsolutno se slazem
    "There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ili, ako neki muškarac voli da se oblači i šminka kao žena, osjeća da je u njegovom muškom tijelu zapravo zarobljena žena u svakom drugom smislu, i on se osjeća kao žena i voli muškarce u seksualnom smislu, šta je on?
    To su transvestiti i transexualci sa izborom
    Vi se smijete meni jer sam drugačiji, a ja se smijem vama jer ste svi vi isti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo sto je neko napisao da homoseksualci imaju poremecaj hormona je najveca izvala na ovaj sajt cini mi se.
    transrodna osoba - osoba čiji rodni identitet i/ili rodna prezentacija nije u skladu sa spolno uvjetovanim tradicionalnim rodnim ulogama; često se koristi kao sveobuhvatni termin za različite načine iskazivanja rodnih identiteta koji su drukčiji od tradicionalno uvjetovanih uloga.
    Transeksualna osoba - ona transrodna osoba koja ima jasnu želju i namjeru da promijeni svoj spol, kao i osoba koja je djelomično ili potpuno modificirala (uključuje fizičku i/ili hormonalnu terapiju i operacije) svoje tijelo i prezentaciju, izražavajući svoj spolni i rodni identitet i osjećaj sebe.
    transvestit/kinja - osoba koja oblaci odjecu karakteristicnu za suprotni pol i ponasa se kao pripadnik/ca suprotnog pola.
    svi smo culi za google zar ne? :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by misllish View Post
    ovo sto je neko napisao da homoseksualci imaju poremecaj hormona je najveca izvala na ovaj sajt cini mi se.
    transrodna osoba - osoba čiji rodni identitet i/ili rodna prezentacija nije u skladu sa spolno uvjetovanim tradicionalnim rodnim ulogama; često se koristi kao sveobuhvatni termin za različite načine iskazivanja rodnih identiteta koji su drukčiji od tradicionalno uvjetovanih uloga.
    Transeksualna osoba - ona transrodna osoba koja ima jasnu želju i namjeru da promijeni svoj spol, kao i osoba koja je djelomično ili potpuno modificirala (uključuje fizičku i/ili hormonalnu terapiju i operacije) svoje tijelo i prezentaciju, izražavajući svoj spolni i rodni identitet i osjećaj sebe.
    transvestit/kinja - osoba koja oblaci odjecu karakteristicnu za suprotni pol i ponasa se kao pripadnik/ca suprotnog pola.
    svi smo culi za google zar ne? :-)
    Da si citao pazljivo vidio bi da nismo govorili o homoseksualcima vec o hormonskom poremecaju transeksualaca.
    Ili mozda zastupas stav da je normalno i prirodno da neko pozeli da promijeni pol i da to nije POREMECAJ?

sve ove defnicije ti idu ruku pod ruku ne zna se sta je uzrok a sta posledica, sta je gore od goreg a sve se svodi na isto.
    a taj google maze li se to na koru `leba?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Porodicna setnja? Zasto u svemu morate da oponasate Beograd, zar vam manjka kreativnosti i pameti da nesto sami smislite?
    There are so many dawns that have yet to shine!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vec se po niksicu okuplja ekipa koja ce biti 31 maja u podgorici-da razvale gej paradu i kako sam nacuo bice hapsenja navijaca koji imaju dosije u policiji da ne bi bili taj dan tamo.Tako da znate navijaci.
    - Niksic grad piva-celika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da si citao pazljivo vidio bi da nismo govorili o homoseksualcima vec o hormonskom poremecaju transeksualaca.
    Ili mozda zastupas stav da je normalno i prirodno da neko pozeli da promijeni pol i da to nije POREMECAJ?
    pa dobro ako se vec neko oblaci kao zena neka onda bude prave zena pa neka ga promijeni :-) haha ja necu te stvari da komentarisem
    nista mi gore nema nego kad vidim ruznog transvestita tako da mislim da je u redu da urade tu fizičku i hormonalnu terapiju i operacije.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Samo vi ne lomite Podgoricu, a ostalo sto god hocete.
    Are you suggesting coconuts migrate?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bmwx5 View Post
    vec se po niksicu okuplja ekipa koja ce biti 31 maja u podgorici-da razvale gej paradu i kako sam nacuo bice hapsenja navijaca koji imaju dosije u policiji da ne bi bili taj dan tamo.Tako da znate navijaci.
    Šta si to tako javno rekao?

:mad::mad::mad:

Jedina dobra nuspojava tih gay-šetnji je ta što bi se zbog toga huliganština okupila na jednom mjestu, iznikli bi ko gljive poslije kiše.

A poznato je da pendrek najljepše pucketa na huliganskog glavi.
    Dakle, namamit huligane u kućicu od medenjaka, pa opleti.

:devil:

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Znači huligani će da biju gejeve a huligane će da bije policija a ja ću da uzmem kokice i stolicu na rasklapanje...
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To gay šetanje ni meni nije simpatično ali im ipak ne želim batine.

Ali što se tiče huligana...

:devil:

...neću više ništa reć.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by TroonChica View Post
    Samo vi ne lomite Podgoricu, a ostalo sto god hocete.
    Razmisli, treba li nam PG kao oaza lizalica i jebiguza ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Znači huligani će da biju gejeve a huligane će da bije policija a ja ću da uzmem kokice i stolicu na rasklapanje...
    hahaha vrh
    huligani ali u pokusaju pokusavaju da imitiraju srbe nego nisu ni svjesni da ce time dobit samo jos jednu paradu i naravo ko zna kolika ce steta da se napravi nadam se da nece bit od milion eura koliko je kostala u bg i sta su time dobili? opet im je ove godine parada eto... lol imaju da razvale pg samo tako sto njih briga i onako nije grad u kojem oni zive vecina njih iz drugih gradova dolaze.
    Last edited by misllish; 15-04-11 at 20:34.

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    746
    Thanked in
    340 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Razmisli, treba li nam PG kao oaza lizalica i jebiguza ?
    A ti se bojish da ce u jednom danu Podgorica pretvoriti u San Francisco?

\\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jos i tada je postajolo ovo "dugine boje" i sl.

dobra je pjesma

Thanks Thanks Given 
    9,770
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Ahahahah shta se radi svake godine sa temama... Eo jedan predlog, ako vec neko ima namjeru da opstruira odrzhavanje parade... Najbolje da podjete mirno da pratite istu i umjesto psovki i nasilja fino im se smijete u facu, mashete rukicama i vichete "cao gay-evi" (nikako ona zabranjena rijech na P)... Mi na balkanu smo takav narod, loshije se o$ecamo kad nas neko podje*ava i ismijava, nego kad nas bije, a poshto gay-evi tvrde da su normalni kao i svi ostali, valjda ce i njih to vishe potresti... Tako da ako ocete da radite neshto pametno, samo mirno i dizanje na sprdnju, em je zakonito em ima 100 puta bolje dejstvo...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Shetajuci pored Ljubovica, zaljubi se momak u mladica... Ni etno melos nije shto je nekad bio...
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    Shetajuci pored Ljubovica, zaljubi se momak u mladica... Ni etno melos nije shto je nekad bio...
    hahahahahahahahahahahahahaha...cool

'Samo vi ne lomite Podgoricu, a ostalo sto god hocete'.

U potpunosti se slažem sa tobom Troončice!!!
    Vi se smijete meni jer sam drugačiji, a ja se smijem vama jer ste svi vi isti

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

1.5milion eura su dobile razne NVO da bi pripremile i organizovale nakaradnu paradu.Dje ce doc oni iz NVO na celu sa cimbaljevicem,i drugari iz ex yu REPUBLIKA
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Page 25 of 51 FirstFirst ... 1521222324252627282935 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)