Ja ne znam dje onaj iskopa da su radjena istrazivanja medju djecom iz heteroseksualnih i homoseksualnih brakova od 1981 do 1994 kad je prvi put legalizovan homoseksualni brak 2001 u Holandiju
Aha mislis je to bio![]()
Hajdemo bez licnih uvreda jer ce poceti da lete banovi kao golubovi. Nema razloga nikoga da vrijedjate da bi istakli svoje misljenje......takodje bez vulgarnosti i prijetnji ni za to nema razloga......
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Ja ne znam dje onaj iskopa da su radjena istrazivanja medju djecom iz heteroseksualnih i homoseksualnih brakova od 1981 do 1994 kad je prvi put legalizovan homoseksualni brak 2001 u Holandiju
Aha mislis je to bio![]()
Last edited by Lommy; 12-04-11 at 22:39.
neka no veli da "ne prolaze teze u zivotu" a kolko im moze bit taj zivot 10 godina od te 2001. taman![]()
She is only here to annoy herself!
druze,ti to ozbiljno?
daleko bilo,zamisli to jadno dijete,koje odrasta gledajuci 2 gay-a za roditelje,kako ih zove?
mama i tata ili maca i tobdzija?
ti podrzavas da LGBT osobe koje su recimo u braku usvajaju djecu?
meni iskreno ne smetaju,to je njihova privatna stvar,ali djecu im dat,potpuno porazavajuce i perverzno:mad:
ukucaj na google Bell, Weinberg, & Parks, 1981... sad sam to nasao na wikipediju malo si me zbunio ...prvi gay brak je sklopljen u latinskoj americi
Last edited by misllish; 12-04-11 at 22:54.
moga cimera u bg prije 2 god. je startovao homos u autobus, prvo poceo da ga snima telefonom, ovaj ga kulirao, pa kad je sisao na stanicu, ovaj za njim i dohvati ga za ruku, kao da mu trazi br. ahaha ovaj ga je zavrnuo po vr' sije i nastavio.. eto, mozda ni cartuning kotor nije slagao..
Iskljucenje mozga samo osta.
mene jednom napade djevojka u Novi Sad mrtva pjana i poce da vice izje.bi me..Ja se prenerazih i utekoh..Jbg moracete se navikavat na prilaze gejeva..
ovamo ce sad pocet nekontrolisano da se laze cus poceo da ga snima a on nista kulira wow lol
a mora da se raspadala, docim je nisi pospremio
Iskljucenje mozga samo osta.
ovo stvarno nije laz,nego ziva istina,nije mu rekao skidaj gace,ali ga je uhvatio za ruku i rekao"molim te ,samo da ga vidim" i onda je dobio wanna be gledach po badanju.
stvarno nemam nista protiv gay osoba,cak su mi lezbosi i mili(pogotovo bi-seksualke)ali ne bi dozvolio im djecu na usvajanje,to nikako!!!
[QUOTE=misllish;2169743]a ti si bas ogranicen vidi se da nisi nikad izasao iz ovog SELA
Mnogi ljudi koji se protive gej brakovima i usvajanju dece argumentuju svoj stav time što istopolni roditelji nisu dobri za potomstvo, kao i da su za zdravo detinjstvo potrebni i otac i majka.
Međutim, istaživanja su pokazala da deci gej roditelja nije ništa manje dobro u životu, nego deci heteroseksualaca.
Naprimer, jedna nedavna studija pratila je život 90 tinejdžera od kojih je polovina živela sa dva ženska roditelja, a druga sa heteroseksualnim parovima.
Pripadnici i jedne i druge grupe imali su sličan uspeh u školi (dečaci iz istopolnih brakova nešto bolji u odnosu na muške potomke heteroseksualnih porodica).
Jedna studija je otkrila da deca koja imaju dve mame ili dva oca nemaju ništa veće šanse da postanu delinkventi nego njihovi vršnjaci iz tradicionalnih porodica.
Sve u svemu, nauka je pokazala da deca iz istopolnih brakova podjednako dobro odrastaju kao deca heteroseksualnih roditelja.
Decko ti nisi normalan.Da li bi ti rastao u prodici gdje se i kao roditelji vode dva ista pola...u ovom slucaju muskarci.A i ta tvoja nauka koja iznosi cist kretenizam je javno rekla da je to bolest.Dijete ne moze normalno da raste u takvoj porodici,trebda da zna sto je majka a sto otac,da postuje te dvije svetinje i da se moli za njiovo zdravlje.Zahvaljujuci ocu i majci ja danas postojim i ponosan sam na to.Nikako ali nikako ne mogu zamisliti neduzno dijete da raste u tako bolesnoj organizaciji,ni krivo ni duzno.To je cisti put ka nasledjivaju vec vidjenog cina...poci ce i naci odmah svog partnera,mozda ce vremenom poceti i sa tim ''roditeljima'' ne znajuci prave vrijednosti koje je mogao imati. Sve je to nametnula Amerika,bolesni umovi koji sjede u administraciji,vecini slucajeva *****i,da ih slobodno tako nazovem.Samo odrzavanje te parade ponosa...omg jos kako je nazivaju,jeste cisto namecanje drugog opredjeljenja,zdravom i trezvenom narodu.Sto moje dijete moze sjutra da vidi na ulici dobro kad se dvoje vatinjaju u parku legalno,donekle se djeca mogu vaspitati al i okolina utice na to 7-8 sati je na ulici ...skola igraliste ili sto li vec.Na kraj svega hocu da kaze da je podrzavanje ove parade cist sotonizam i aplaudiranje zapadu,koji nas vodi ka dolje.Ako je to njihovo pravo onda mnoge stvari dans b bile drugacije,sa tim nasim pravom.Nema dobre drzave gdje se kodeksi ne uvode nego mi ocemo kao EU pa po bilo koju cijenu,ostavite casti ovom napacenom narodu.Molim normalan narod da ostanu razumni i vjeruju u ono sto je Gospod Bog ostavio,i odredio da radja.Svako drvo koje je jalovo se sjece i u vatru baca.Tako i ta ljubav plodna ne moze biti!!!
Evo da i ja izložim svoj stav. Eto, neću biti do kraja iskren pa ću sve držati “u granicama”.
Dakle, na početku da kažem da sam protiv bilo kakvog nasilja nad homoseksualcima. Mislim da je ovo što sam sada napisao suvišno i da se podrazumijeva, ali neka stoji za svaki slučaj kako se moje mišljenje ne bi protumačilo na poziv na nasilje ili slične gluposti.
1. Što mislim o homoseksualcima?
Smatram da je to vrsta poremećaja i pored sve kontraargumentacije nijesam promijenio mišljenje jer kontraargumentacije praktično nije ni bilo. E sad, čovjek koji ima takvu seksualnu orentaciju nije ni najmanje kriv za to i to ne treba osuđivati. Plus što mene kao normalnog (heteroseksualca) on ne ugrožava time jer nemamo veze jedan sa drugim. Mogao bih sada pričati priče kako mi homoseksualac (muškarac) mogao biti i moj prijatelj ali onda bih bio notorni lažov. To nije moguće i briga me što će me zbog toga neko smatrati za homofoba.
2. Homoseksualni brakovi?
Ne. Više razloga je za to. Jedan od njih je taj što ne vidim svrhu (zapravo vidim razlog za to ali o tome kasnije). Koliko danas, u modernom vremenu muškarac i žena žive a da pritom nijesu vjenčani? Takozvani divlji brak. I što im fali? Ništa, normalno imaju đecu. Jedno napravi a drugo rodi (za one koji ne znaju). E, ali tu dolazimo do drugog i ključnog razloga zbog čega oni insistiraju na tome. Đeca. Brak je prva stepenica ka usvajanju đeteta i zbog toga se insistira na tome. A to nije ni moralno ni etički. Ali zato jeste nevjerovatno sebično od strane dijela homoseksualne populacije. Dakle, tebe ne interesuje što bi to dijete možda htjelo da odraste u normalnoj tj. heteroseksualnoj porodici ali se ne pita više li pijan od gaća. Bitno je da ti užasno sebični ljudi izliječe frustracije što ne mogu roditi dijete u nedostatku organa i hoće da imaju tuđe na silu na uštrb heteroseksualnog para koji ima problema sa začećem. To važi za muškarce dok su žene u znatno povoljnijoj situaciji i tu je situacija vrlo komplikovana. Odrastanje đeteta u homoseksualnoj porodici bih svakako zabranio bez obzira na to što bi EU rekla. Kad u svijetu postoje socijalne službe koje oduzimaju đecu roditeljima kojih ih zlostavljaju tu praksu bih primijenio i u ovim slučajevima tipa “žena pođe da se pari u grad i onda sa svjom supružnicom odgaja dijete koje je, je li, zajedničko i ima dvije majke”. O ovome još nešto kasnije.
2. Parada ponosa
Pravo da vam kažem kako god hoće. Meni je interesantan taj naziv jer se većina homoseksualaca ne ponosi time što su. Ovi koji se ponose neka paradiraju. Uopšte se ne opterećujem time jer ovđe teško da će biti ovdašnjih homoseksualaca. Biće onih sa strane i predstavnici nekih nevladinih organzacija odavde. Vjerujem da će se ljudi masovno zatvarat u kuće i ni za hljeb neće izlazit već će mijesit priganice. Tu i sebe računam.
Suština svega je da je trenutno u svijetu potpuno poremećen sistem vrijednosti i da ne možeš ni novine ni portal pročitat da nema nešto o LGBT populaciji. A film koji u sebi nema nekog homoseksualca se više ni ne smatra filmom (da se razumijemo Mulholland Drive mi je jedan od omiljenih filmova – radi se o ženama za što vjerujem da imam razumijevanje muškaraca). Poremećaj sistema vrijednosti je i ovđe prisutan. Vajne nevladine organizacije se bore za prava homoseksualaca (koji ne vidim da su nešto ugroženi) a briga njih što trudnice dobijaju otkaze tj. ne produži im se ugovor jer rade na određeno baš onda kad zatrudne. A te nevadine organizacije baš briga upravo zbog toga što za zaštitu trudnica ne bi dobili ni centa donacije ali zato za zaštitu homoseksualaca donacije su bogate.
I još nešto da kažem. Kad bi samo još pojedini crkveni velikodostojnici malo zaćutali po ovom pitanju bio bih 100 % siguran da je ovaj moj stav ispravan.
Dick Laurent is dead!
eo kaze moj stari djed: "dici ce se i kuka i motika" :mrgreen:
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
I opet ne razumijem?Brani li vam neko nesto misllish?Morate li svakom koga vidite rec' da ste gej?Kako ce vas neko otpustit' na osnovu izgleda?Nikome na celo ne pise da je gej.Ali ubjedjivat' me da je normalno da usvajate djecu,da ste se takvi rodili,e tim samo vrijedjate moju inteligenciju!
postujem sve ovo sto je amnesiac rekao...ali covjek da bi postao i ostao covjek ne moze biti u okruzenju poremecenog naroda koji namecu svoje ppredjeljenje.Zar se mora ta bolest eksponirati,ako su vec tako bolesni zasto to u tajnosti ne drze,da ne ponize naciju i drzavu...svoju krv i lozu.Vjerujte mi da procitate par stvari o uredjenju drzave i kako ljudi treba da funkcionisu u njoj,drukce bi ruze cvetale,vec pomenutoj populacii.Zivot je prolazan ali ga treba uciniti vrijednim i kvalitetnim,gradiki oko sebe dobrog ucitelja svojim djelima,greskama uciti druge.Zivot koji oni nama mogu da prezentuju,nekoj djeci priuste je bolesan,perverzan i morbidan,ne po njih vec po djecu.Kako se djeca u djetinjstvu obrazuju i opredjele to ih do kraja zivota prati.
Posle svega...Veliki sam protivnik ovog cina,da se pitam zaustavio bih je na bilo koji nacin.Ovime se blati svetinja bilo cija,sila Boga ne moli u ovim situacijama,ovo je sve prepusteno djavoljim poslima.Na kraj se moze stati direktnim uticajem ljudi sa vlasti ili grupom ljudi,masom koja je protiv ovog sotonizma.
Molim vas jel mozemo bez sotonizma, bozje volje, morbidnosti, krvi i loze.....jos nam samo inkvizicija fali.
Usporite malo.
"Ostavite mi to mastanje, ono mi dodje kao melem, ono mi moze obezbediti vecnost u vama i sa vama."
Sto se mene tice mozemo,ali samo povezujem stvari koje stoje na mjestu.Mozda se neko prozove u svemu ovome,to je stvar individue, al sve teme koje sam vec pomenuo povlaci Gej parada.
Last edited by Reakwon; 12-04-11 at 23:41.
Neko je vec pomenuo, ne treba tome pridavati ni malo znacaja...Nek oni prosetaju, mi ih iskuliramo i zdravo...
"Ostavite mi to mastanje, ono mi dodje kao melem, ono mi moze obezbediti vecnost u vama i sa vama."
Serijske ubice isto trebaju da setaju,takvi su rodjeni jednostavno,nisu oni krivi!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks