Page 14 of 51 FirstFirst ... 410111213141516171824 ... LastLast
Results 326 to 350 of 1252

Thread: Gej parada PG

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ribomax View Post
    Josh kad bi znali ko je Vilson Dushevic...
    E taman tako.
    "Ostavite mi to mastanje, ono mi dodje kao melem, ono mi moze obezbediti vecnost u vama i sa vama."

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

zaboraviće se popis.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Eh.. meni to pade na um za Zeljezaru, u svoj vakat... No bi me proglasili ljudomrskinjom. A vrlo prakticno bijase. No aj, nebitno sad.
    Last edited by Raquel; 12-04-11 at 20:24. Reason: U medjuvremenu, 6 postova me preduhitri... Hit tema :D

Thanks Thanks Given 
    29
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    20 Posts

Crnogorci-narod evropskih teznji a balkanskih shvatanja.Kontrast.

Ne razumijem,koliko 'gospode' iz Cg koja trosi svoj novac po raznoraznim svjetskim metropolama:Pariz,Bec,Rim,Njujork itd.Ali s kojim ciljem?Da prosiri svoje vidike ili napuni svoje ormare novim krpicama???

Dzabe sva prica,problem je jednostavno u nasem mentalitetu.Mi smo narod koji se osjeca ugrozenim,mi se bojimo da ne bude Srba,Hrvata,Bosnjaka vise od nas,a zasto se onda ne bi bojali osoba drugacijeg seksualnog opredeljenja?Ugrozenost!I ne samo,neka bude da ne se osjecamo ugrozenima (!?),al da li smo spremni da prihvatimo bilo kakvu razlicitost?).Etikete! Sredina kojoj moras da se prilagodis,nema veze sto ti neces biti ono sto jesi,budi isti kao svi i to je recept za miran zivot u Cg,malo li se izdvojis(u bilo kom smislu, pocevsi od banalnih razlicitosti)...paf...STA TO RADIS CUDAKU!??

Ne znam,meni je krivo kad vidim ovoliko gorcine na jednom mjestu.Nije jedini problem u mentalitetu,mozda jos veci problem lezi u kolicini slobodnog vremena koje generalno imaju ljudi.Dosada je veliki neprijatelj covjeku,moze da izvuce iz njega ono najgore.Ko ima pravih obaveza,ne intrigira ga hoce li tog dana hiljadu ljudi setati gradom nekih dva,tri sata.Eto,samo pokusavam da shvatim...

Ja,licno,poznajem par ljudi drugacijih seksualnih opredeljenja,da mi je prirodno vidjeti ih da se ljube ,iskreno nije.Rekoh vec,u pitanju je mentalitet,ja nisam navikla na koncept musko-musko ,zensko -zensko,nisam dolazila u kontkat sa takvim ljudima veci dio svog zivota i normalno je da mi sada ne moze biti prirodno gledati ih kako razmjenjuju njeznosti (mada ja ne volim da vidim razmjenjivanje njeznosti u javnosti ni hetero populacije,to mi je nekulturno).Medju gay populacijom ima raznih ljudi,razlicitih karaktera kao i u svakoj grupaciji ljudi.Vidim ovdje da neko pomenu kako ih je lako poznati po rozim kosuljicama itd.To uopste nije tacno,iznenadili biste se kakvih maco muskaraca ima u gay populaciji,a pritom i inteligentnih,muskarce za koje nikad ne biste posumnjali da su gay,nisu svi isfeminizirani (stavise ,u njihovom svijetu,ti isfeminizirani najteze nalaze partnera).Sta cete,niko ne voli mlakonje ,pa ni muskarci medju sobom

Za njih treba imati razumijavanja,jer stvarnost je da oni postoje. To su ljudi koji su generalno nesrecni,jer nije problem samo Crna Gora,u mnogo razvijenijim evropskim zemljama oni ne mogu da setaju drzeci se za ruke a da ne strahuju da ce im se nesto desiti.To su ljudi koje makar neko u njihovoj porodici ne prihvata,nije njima lako bilo otkriti da su razliciti,nije im bilo lako priznati drugima da jesu to sto jesu,nije im lako ni zbog toga sto znaju da nece imati potomstvo. I to nije njihov izbor,njih stvarno zene ne privlace,i iskreno ,mislim da je bolje pustiti ih da se vole,nego jednog isfrustriranog gay-a koji ne smije da prizna ni sredini a ni sebi samom sta je ,pustiti da udje u brak sa zenskom osobom i kazni je za cijeli zivot(a i to se desava,i to je stvarnost).

Svakako postoji i druga strana medalje,postoje i NVO organizacije,postoje i visi interesi tih parada,stoji i novac u igri...al ....tako je u svakoj sferi zivota,valjda.
    Zato...vise rada na sebi,manje brige o tudjim problemima,jer cini mi se kad si zadovoljan sobom zelis da pomognes drugome,a kad nisi sve ide drugom putanjom.
    Pozdrav
    Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

AltaMarea88, bravo, bravo, bravo!
    Kako covjek proshiri vidike chim se makne bar na kratko iz ove male sredine.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Nemam ja problem sa paradom i sa njenim ucesnicima, neka svako radi sta oce. Imam problem sa tim sto ce narednih dana da se na sva zvona trubi kako smo slobodno drustvo koje prihvata sve vrijednosti Evrope a svi znamo da nije tako, i sto ce ova vlast po ko zna koji put da prevesla ovaj narod pricom o tome kako iz EU stizu pozitivna misljenja visokih predstavnika povodom odrzane parade ponosa i kako je odje strava..super..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by cartuning kotor View Post
    Mods na celu parade

nego je li istina da je Vilson Dusevic jedan od organizatora parade???
    tako sam cuo?

On, Pedja Jovovic, Drasko Pejovic, Denis Dobrilovic, valjda glavni je Djuro Koprivica.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Ti si bas upucen,iako vize nemas sa LBDZT...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    On, Pedja Jovovic, Drasko Pejovic, Denis Dobrilovic, valjda glavni je Djuro Koprivica.
    taj Koprivica kazu da se bas javno deklarise uz Dusevica,cak se i ne kriju,nego se drze za ruke u javnost.
    i zamislite sjutra ,ajd nek se vjencaju,njihov problem,nego da im daju da usvoje dijete,daleko bilo...

i ko mi moze rec da to dijete moze sjutra biti normalno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ti si bas ogranicen vidi se da nisi nikad izasao iz ovog SELA
    Mnogi ljudi koji se protive gej brakovima i usvajanju dece argumentuju svoj stav time što istopolni roditelji nisu dobri za potomstvo, kao i da su za zdravo detinjstvo potrebni i otac i majka.

Međutim, istaživanja su pokazala da deci gej roditelja nije ništa manje dobro u životu, nego deci heteroseksualaca.

Naprimer, jedna nedavna studija pratila je život 90 tinejdžera od kojih je polovina živela sa dva ženska roditelja, a druga sa heteroseksualnim parovima.

Pripadnici i jedne i druge grupe imali su sličan uspeh u školi (dečaci iz istopolnih brakova nešto bolji u odnosu na muške potomke heteroseksualnih porodica).

Jedna studija je otkrila da deca koja imaju dve mame ili dva oca nemaju ništa veće šanse da postanu delinkventi nego njihovi vršnjaci iz tradicionalnih porodica.

Sve u svemu, nauka je pokazala da deca iz istopolnih brakova podjednako dobro odrastaju kao deca heteroseksualnih roditelja.

Obe studije opisane su u Žurnalu braka i porodice (Journal of Marriage and Family) u februaru 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa jbg, ljudi imaju pravo.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne znam sto se ljudi bune nesto, znam neke koji se tripuju treba ih ubiti itd, ao Boze mili cime se ljudi opterecuju, uopste ali uopste me ne zanima oce li biti kakve parade ili ne, necu ni dobiti, ni izgubiti ljeba od toga.

A jedan smijesni slucaj, komentarise drug na status nekog njegovog druga na facebook "prije ce se proliti krv u podgoricu nego sto ce biti gej parade" o Boze , sve li ih istrijebi, cus gluposti, kao imate neki ponos, a nista uraditi necete, jebu vas ovi iz vlade citavi zivot, pa se ne bunite, a ne za neku gej paradu.

Niti podrzavam , niti ne podrzavam, jednostavno ne znam sto je to, niti me zanima, a ovaj sto komentarise da izvede mladjeg brata taj dan napolje i da ih gleda kako se zvakaju, cisto sumnjam da ce bilo ko to dokazati javnosti da su gej , a ti si bas nasao da izvedes mladjeg brata tog dana ? Ako mu je tolika muka tog dana da izadje , pokrij mu oci dako ne bude dobio kakvu traumu ako ih vidi kako se zvakaju - sto cisto sumnjam, i kladim se da ce vise biti normalnih ljudi u tu paradu, nego pripadnici LGBT populacije.

I da dodam, ne znam ni sto ce ovima iz LGBT populacije da dokazu sto su , nece im nista to promijeniti u CG, nikakav status, jer je jednostavan takav narod , barem ne za jedan vijek.

A ovi sto pricaju za usvajanje djeta, stvarno, ne bi nikad pozelio da mi roditelji budu dva muskarca, nijednom djetetu, cista glupost, to nikad ne treba nigdje legalizovati, kao prvo, oni ne mogu imati dijete, kao drugo , mogu usvojiti, ali da li se to dijete pita ? Ne, jednostavno za djecu, treba im zabraniti bilo gdje, jer oni ne mogu odluciti dok su mali, niti ne znaju sto im se desava, a ne dva muskarca da ih usvajaju, nemaju prava da budu roditelji, jer da bi bili roditelji, treba im zensko, a posto su se vec odlucili za isti pol ,onda neka zaborave na to zadovoljstvo .
    Last edited by takemysoulaway; 12-04-11 at 21:36.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    kako se gubi nevinost tu ? kako CURA u gej vezi moze tvrditi da je nevin(a) ?
    mjeri se promjer/elasticnost...ili kako?
    Hahhahaha 4*100 7,5 J hahahahahha

Quote Originally Posted by cartuning kotor View Post
    Mods na celu parade

nego je li istina da je Vilson Dusevic jedan od organizatora parade???
    tako sam cuo?
    I mene je tako receno, njegovo ime je sinonim gay populacije u Crnoj Gori. Strani ulagac, povratnik.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Deca koja odrastaju među homoseksualnim parovima nemaju problem sa samopoštovanjem, shvatanjem svog pola, niti imaju više emotivnih problema u odnosu na decu koja rastu u heteroseksualnim porodicama.
    Istraživači su pokušali da dođu do bitnih odrednica na osnovu 15 eksperimenata gde je učestvovalo oko pet stotina dece. Sva ova istraživanja imala su za cilj da otkriju da li deca iz homoseksualnih porodica zaista imaju osećaj srama, kako se nose sa socijalnom izolacijom i zadirkivanjem. Pitanja su se odnosila i na njihov doživljaj samopoštovanja i seksualne orijentacije, kao i njihovog odnosa prema ulozi suprotnog pola.

U ispitivanju koje je trajalo u periodu između 1981. i 1994. godine učestvovalo je 260 dece. Vodilo se računa da budu u pitanju parovi koji više ne žive zajedno. Rezultati su pokazali da nema razlike u inteligenciji, ponašanju, shvatanju odnosa sa vršnjacima, niti se naziru bilo kakvi psihički poremećaji.

“Neka istraživanja pokazala su da deca nakon razvoda heteroseksualnih roditelja imaju više problema. Ustanovljeno je da imaju problema sa disciplinom, samopoštovajem i socijalnom adaptacijom kako u školi tako i kod kuće”, navodi Elen S. Perin.
    Last edited by misllish; 12-04-11 at 21:35.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Eto lagano i prije nego sto sam mislio..Neka ljudi kazu sto misle neka prosetaju da se vide..A sto se tice ovih ubit zaklat komentara ne uzimam ih za ozbiljno jer sam sa takvim ljudima bio u jednu veliku Englesku i ni trunku im nijesu ``*****i`` smetali no su samo pogledom ispratili i produzili kao da je normalno.Valjda u Englesku moze a odje ne..I pozivam sve ljude koji nisu gejevi a podrzavaju ovu populaciju da izadju sa njima na ulice i daju im podrsku i pokazu da nisu sami u borbi za ljudska prava..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by misllish View Post
    Sve u svemu, nauka je pokazala da deca iz istopolnih brakova podjednako dobro odrastaju kao deca heteroseksualnih roditelja.
    Uz duzno postovanju tvojem poznavanju naucnih dostignuća, ali za svaki slucaj ovo ne pricaj u nekom stidnom drustvu jer mogu svasta pomisliti. Priroda je dokazala da istopolni brakovi ne mogu imati djecu, a ako znas neki slucaj garant te neko slagao.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

a ti si bas ogranicen vidi se da nisi nikad izasao iz ovog SELA
    Mnogi ljudi koji se protive gej brakovima i usvajanju dece argumentuju svoj stav time što istopolni roditelji nisu dobri za potomstvo, kao i da su za zdravo detinjstvo potrebni i otac i majka.

Međutim, istaživanja su pokazala da deci gej roditelja nije ništa manje dobro u životu, nego deci heteroseksualaca.

Naprimer, jedna nedavna studija pratila je život 90 tinejdžera od kojih je polovina živela sa dva ženska roditelja, a druga sa heteroseksualnim parovima.

Pripadnici i jedne i druge grupe imali su sličan uspeh u školi (dečaci iz istopolnih brakova nešto bolji u odnosu na muške potomke heteroseksualnih porodica).

Jedna studija je otkrila da deca koja imaju dve mame ili dva oca nemaju ništa veće šanse da postanu delinkventi nego njihovi vršnjaci iz tradicionalnih porodica.

Obe studije opisane su u Žurnalu braka i porodice (Journal of Marriage and Family) u februaru 2010.
    A ne moze to,mogu li oni na prirodan nacin da dobiju dijete?Kad budu mogli onda bi im dozvolio da imaju djecu,ovako nema sanse!Evolucija je cudo,kad evoluiraju da mogu dobit' dijete e onda neka ga podizu!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Uz duzno postovanju tvojem poznavanju naucnih dostignuća, ali za svaki slucaj ovo ne pricaj u nekom stidnom drustvu jer mogu svasta pomisliti. Priroda je dokazala da istopolni brakovi ne mogu imati djecu, a ako znas neki slucaj garant te neko slagao.
    Ukoliko ga koji muškarac rodi ja se prijavljujem za dadilju bez pare i dinara
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne mogu ali ne vidim nista lose u tome da usvoje dijete tako bi dijete imalo dom mozda je upravo to razlog zbog kojeg je BOG stvorio homoseksualce ... a postedite me tih vasih glupih komentara zivota ti takvi kao ti uvjek pocnu da izvode majmuna kad im neko fino odgovori smijesan si :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali ljudi nikako da shvate da je PRAVO na djecu posledica biologije a ne zakona.
    Kao sto je pravo zene da se rodi sa sisama prirodno, tako je i pravo da ima dijete zahvaljujuci spajanju sa muskarcem prirodno, zasto bi ta prava mijenjali zakonom?
    Treba sad finansirati i transvestite da ugradjuju silikone jer oni osjecaju da im je to priroda uskratila?

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

ne mogu ali ne vidim nista lose u tome da usvoje dijete tako bi dijete imalo dom mozda je upravo to razlog zbog kojeg je BOG stvorio homoseksualce ... a postedite me tih vasih glupih komentara zivota ti takvi kao ti uvjek pocnu da izvode majmuna kad im neko fino odgovori smijesan si :-)
    Tvoj jedini argument je glup si ili komentari su glupi,mocno nema sta!
    Ali kako homoseksualci da dobiju dijete,samo mi to objasni?Bolesno je,bolesno je da dijete ima tatu i tatu ili mamu i mamu,protiv prirode!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by fm_group View Post
    Ali ljudi nikako da shvate da je PRAVO na djecu posledica biologije a ne zakona.
    Kao sto je pravo zene da se rodi sa sisama prirodno, tako je i pravo da ima dijete zahvaljujuci spajanju sa muskarcem prirodno, zasto bi ta prava mijenjali zakonom?
    Treba sad finansirati i transvestite da ugradjuju silikone jer oni osjecaju da im je to priroda uskratila?

Usvajanje, starateljstvo, hraniteljske porodice i mnogo toga slicnog nemaju veze sa biologijom nego sa zakonom.
    Cisto da ne brkamo PRAVO.
    "Ostavite mi to mastanje, ono mi dodje kao melem, ono mi moze obezbediti vecnost u vama i sa vama."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jeste li primjetili da u ovo naše vrijeme samo crkva i LP populacija propagira brak?

MRLJA!
    Jedno pitanje, posto imamo i aktivistu (misliša) na temi. Je li tvoj brat do sada vidio abera od ovih silnih organizacija koje se bore za prava LPP?

Misliše, koliko CG homoseksualaca vam se obratilo da podrži ovu manifestaciju €Uropskog duha u CG?
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ja sam sad i gay aktivista? bas fino o.O
    Last edited by misllish; 12-04-11 at 22:05.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa kad već afirmativno pišeš i navodiš nekakve izbore, prirodno je da sam to pomislio.

Uostalom i da jesi, u čemu je problem? Nisi se valjda uvrijedio?
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Page 14 of 51 FirstFirst ... 410111213141516171824 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)