Da ali usvojeno dijete u prirodnom okruzenju nikad ne mora saznati da je usvojeno zar ne? Mada to je vec za neku drugu temu.
I to dijete je nastalo kao plod spajanja muskarca i zene pa smatram da traze nesto sto je apsolutno neprirodno.
Ok sve i da se prihvataju njihovi zahtjevi i ispunja im se sve sto pozele svim izmjenama zakona zapitas li se sta je sledece?
koja ce ugrozena populacija sledeca da ispliva? Sta ce nam se jos nametnuti pod izgovorom: On nije kriv takav se rodio?
U vise navrata pomenuh da me ne zanima sta drugi rade sve dok ne pokusavaju da me ubijede kako je to prirodno i normalno nabadajuci mi svakodnevno u oci svoje tripove. Ne mogu otvoriti novine i upaliti tv a da ne slusam o paradi LGBT a ne mogu vala zbog njih ni u plafon gledati.
Ubice nisu krivi,oni su se tako rodili,pedofili isto,neka traze posebna prava,zasluzili su!
pa nisam lol o.O
www.montnegro-gay.me je uspio da stupi kontakt sa vise od 500 gay ljudi iz podgorice i to nesto za kratko vrijeme cini mi se vjerovatno se broj povecao :razz:
hahaha Nevolja je Darku)
Policajac iz organizacije Parade ponosa ide na godišnji odmor
utorak, 12 april 2011 14:03 Montenegro Gay Portal
Predstavnik policije u Organizacionom odboru Parade ponosa o svojoj novoj funkciji nije informisan, saopšteno je iz nevladine organizacije (NVO) LGBT Forum progres. Zvanični predstavnik policije za organizaciju Parade, najavljene za 31. maj, kako je danas potvrđeno iz UP, biće zamjenik rukovodioca Ekspoziture za javni red i mir u Područnoj jedinici Podgorica, Darko Knežević.
Postoji zvaničan dopis
“Uprava policije svojim sopstvenim pristupom dovodi u pitanje izgrađeni kredibilitet i povjerenje. Tome u prilog ide nekoliko elemenata
- prvo predstavnik kojeg je Uprava policije imenovala u Organizacioni odbor Parade ponosa o tome nije informisan”, navode iz te NVO.
Oni dodaju da o imenovanju predstavnika Uprave policije postoji zvanični dopis, što, kako je saopšteno, potencijalno ukazuje da je zakazao sistem komunikacije i očekivanog profesionalizma u policijskoj organizaciji.
“Drugo, osoba koju je UP odredila za oficira za vezu sa Parodom ponosa ide ove sedmice na godišnji odmor. To znači da predstavnik UP neće biti operativan za određene poslove sve do 1. maja ove godine. Eventualni povratak na posao, zbog naših potreba, 26. aprila ne znači puno”, smatraju u Forumu progres.
Oni navode da su sada u fazi pripreme u kojoj je uloga UP ključna.
“Treće, LGBT Forum Progres još 22. marta ove godine je zatražio izradu bezbjednosne procjene. Ona do danas nije gotova. Sa predstavnicima Progresa nije vođen nije zvaničan razgovor tim povodom. Na bilo koji način UP nije zatražila potrebne informacije”, naveli su iz te organizacije.
Žalili se Unutrašnjoj kontroli
LGBT Forum progres je, kako dodaju, koristeći iskustvo srodnih organizacija iz regiona, pripremio izvjestan fond tih informacija koje su od značaja za rad policije.
“Četvrto, ispoljenim postupanjem proizvodi se konfuzija i nesigurnost u dobre namjere. Peto, odugovlačenjem postupka Paradu ponosa se dovodi u pitanje. To znači da će LGBT osobama i građanima Crne Gore biti uskraćen značajan segment garantovanih ljudskih prava”, ocijenili su iz te organizacije.
LGBT Forum progres očekuje od ministra unutrašnjih poslova Ivana Brajovića da direktora Uprave policije Veselina Veljovića pozove na razgovor, kako bi bila razriješena sva ta pitanja.
“Zbog ovakvog odnosa policijskih starješina podnijeli smo pritužbe Unutrašnjoj kontroli policije, Savjetu za građansku kontolu rada policije i Ombudsmanu”, naveli su iz te NVO.
Predstavnike te organizacije će, kako su najavili, u srijedu primiti potpredsjednik Vlade Duško Marković.
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Cilj gej parade je da se opravdaju sredstva koje su ove NVO dobili od evrope za ovu vrstu manifestacije važno je da se zvanično održi oće li doć pet ili deset ljudi to nije važno pare u džep i zdravo.Normalno da se nece pojavti niko osim predstavnika NVO koji moraju i ovih nazovi europejskih političara i 500 pripadnika raznih rodova MUP-a.Kad bolje razmislim biće to pravi skup LGBT (policajci i političari) i eto prave gej parade
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
uf uf ostavih vas jutros na 5 stranicu a sad 15-ta... sto je ovo ljudi mojioce li mi neko u kratko prepricat do kakvih smo zakljucaka dosli u zadnjih 10-tak stranica
![]()
Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi
Taman prodje zamajavanje popisom i evo sad mlacenje o ovome. Super.
vrati se par strana unazad i citaj a sto se tice cilja gay parade o tome se isto dosta pisalo nego vi ocigledno imate pileci mozak pa ste brzo zaboravili?
Pamet u glavu, dupe uza zid
http://www.montenegro-gay.me/o-nama/...og-odnosa.html
Prijatno
Članice koalicije “Zajedno za LGBT prava” su:
NEVLADINE ORGANIZACIJE
- Forum MNE, Podgorica
- CEMI, Podgorica
- Ekvista, Podgorica
- Expeditio, Kotor
- Crnogorski ženski lobi, Podgorica
- CAZAS, Podgorica
- Sigurna ženska kuća, Podgorica
- Institut Alternativa, Podgorica
- Evropski pokret Crne Gore, Podgorica
- SOS, Podgorica
- SOS, Niksic
- Akcija za ljudska prava, Podgorica
- Anima, Kotor
- CRNVO, Podgorica
- CGO, Podgorica
- CEDEM, Podgorica
- Crnogorska Alternativna Kultura
VLADINE ORGANIZACIJE
- Ministarstvo zdravlja
- Kancelarija za mlade, Ministarstvo kulture sporta i medija
- Institut za javno zdravlje
- Infektivna klinika, Podgorica
- Zavod za zapošljavanje Crne Gore
- Centar za socijalni rad, Podgorica
- Centar za socijalni rad, Bar
STRANE ORGANIZACIJE
- UNAIDS
U radu koalicije učestvuju i:
- Ombudsman
- Ministarstvo za ljudska i manjinska prava
- Dnevne novine “Dan”
- ND “Vijesti”
- Nezavisni nedjeljnik “Monitor”
- Radio “Slobodna Evropa”
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Zna li se sto presveti Amfilohije misli o ovome?
@za ove sto bi razbijali paradu
tukli biste se sa nekom djecom kojoj basta pohebat se sa istopolnim celjadetom, a ovima sto zaista stete drzavu ne biste smjeli zviznut ispred kapije. sve junaci do mojega!
There are so many dawns that have yet to shine!
Ali to dijete je isto neko ostavio u Djeciji dom recimo? Znas li koliko me ta djeca svaki dan u srce zabole, gledam ih stalno. Mislis li da je to u redu? Da su ti roditelji koji su muskarac i zhena, i koji su ih ostavili u Dom bolje rjeshenje?
Ja sam vec ovdje iskazala svoje mishljenje, ali moram ti reci da se loshe odnosis prema neistomishljenicima i ne pruzhash nikakav primjer. Malo kulture i postovanja sagovornika nije na odmet. I poneko veliko slovo![]()
haha koga briga vjerujes li ti ili ne -.- lol koliko sam ja mogao da primijetim u ovu crnu goru ce ljudima da eksplodira glava koliko su pametni toliko pameti nidje u svijet nema nego mi je cudno da nista nismo postigli sigurno je to zato sto smo lijen narod? xaxa p.s. ukoliko niste znali crna gora kasni za svijetom oko 20 godina bar sto se tice lgbt populacije a za druge stvari sigurno jos vise
Nikolamne
i ja velim sto neko ne ufati kakvoga ministra na ulicu pa ga raskube no gay-a nesretnoga sto cio zivot kao mis zivi..
Ne smijem da izbacujem imena lokalnih gejeva u org. ovog sada, jer je to zabranjeno, i guess....![]()
ali medju "domacim" koji su u organizaciji ovog, preovladjuju u ogromnoj vecini ne-podgoricani..... zasto me to ne cudi![]()
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Bez zakljucaka. Evo "tupimo" zube od jutros i dalje smo na mrtvoj tacki.
Ne znan sta bi ti rekla. Oni kazu da su ugrozeni, mi da nisu, oni hoce da setaju, mi se ne slazemo sa tim...
Imamo i tvrdu struju kod ovih protiv- ovi sto im nikako ne daju da shetaju i ne zele ni da znaju da postoje takvi, umjerenu struju-ne smetaju dok ne shetaju....
Uz ljudska prava homo pripadnika, provukla su se i neka socijalna pitanja-pricalo se o invalidima, zatim porodicna prava-ko ce di dicu vodit u setnju na dan parade, onda to istorijsko pitanje- da li poc do grada ili ostat doma, da li podrzati ili iskulirati......
Klasican sukob "primitivnosti" i "modernizma" ma sta god to znacilo.
A u cilom tom sukobu ja sam izvukla deblji kraj-zabolila me glava od cile ove price.![]()
"Ostavite mi to mastanje, ono mi dodje kao melem, ono mi moze obezbediti vecnost u vama i sa vama."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks