View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 357 of 942 FirstFirst ... 257307347353354355356357358359360361367407457857 ... LastLast
Results 8,901 to 8,925 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kako Savez radi jos ce budvi ostat Kup, a nas ce kaznit.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma pušti kup,rekao si da te nije stalo,samo regule da se uspostave da ne bi bila akta saveza bila nedorečena
    Pero voli o svemu da priča,da pametuje,jedino je mali Gojković jednom eksplodirao i napustio njegovo pilanje u pripremama za jednu utakmicu.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Upravo tako Minjo. No, ne vidim da se regule postuju.
    Zasto branis neodbranjivo?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Regile su dvosmislene i zajeno sa antagonizmima u savezu daju ovakvu sliku.Problem je u prepisanim i nabrzinu sklepanim aktima koji omugućavaju da se mješaju ,klupski ,sudijski,i reprezentativni interesi.
    Tebi je prvo na umu-"nas"-Primorac
    onom drugom-Jadran
    onom trećem-Budva
    Last edited by minjo; 22-03-11 at 13:55.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nije tacno, regule su sasvim jasne. Ali kad ''neko'' zbog klupskih interesa, pocne da izmislja nekakav ''Vaterpolo sud'', dok drugi koji imaju ovlascenja da rjesavaju odredjene probleme (''Odbor za vaterpolo'') to ne rade zbog cuvanja vlastitih polozaja (ili nedostatka m.uda, po nashki), onda dolazi do jos veceg, rekao bih NERJESIVOG problema.

Problem, dakle, ne vidim u regulama, nego u Savezu, tj. ljudima koji ga vode.
    Isto kao sto i problem sa rezultatima reprezentacije ne vidim u nekom od igraca, nego u selektoru.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Nije tacno, regule su sasvim jasne. Ali kad ''neko'' zbog klupskih interesa, pocne da izmislja nekakav ''Vaterpolo sud'', dok drugi koji imaju ovlascenja da rjesavaju odredjene probleme (''Odbor za vaterpolo'') to ne rade zbog cuvanja vlastitih polozaja (ili nedostatka m.uda, po nashki), onda dolazi do jos veceg, rekao bih NERJESIVOG problema.
    Problem, dakle, ne vidim u regulama, nego u Savezu, tj. ljudima koji ga vode.
    Isto kao sto i problem sa rezultatima reprezentacije ne vidim u nekom od igraca, nego u selektoru.
    problem je u savezu
    problem je u selektoru
    problem je u klubovima
    tu se slažemo
    da bi sve funkcionisalo,moraju se problemi rješavati u hodu,moraš znati da su ljudi u klubovima pa do saveza sa izrazito velikom sujetom i malim ljudskim osobinama,tako da dogovor od danas-ne važi sjutra,itd.Jedino je rješenje:
    prestruktuiranje klubova
    izborne skupštine klubova
    izborne skupštine saveza na svim nivoima
    vidjećemo šta vrijeme nosi!
    Žalosno da jedan FSCG funcioniše sa ligama,reprezentacijom,a vaterpolo savez se guši oko 3 kluba i prelamanju interesa u savezu.
    Pero danas razgovara sa ekipom,slažem se da je trenig nepotreban,ali će ih pričom ubitiiii
    Last edited by minjo; 22-03-11 at 14:36.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo što je porobić nadrobio u ovom intervju je u najboljoj maniri najvećih demagoga u političkom svijetu (bar uhrvatskoj, ne prativ crnogorsku politiku), a nije to lako postić.

on proziva da se treba izborit zabolji status vaterpola, a onda kaže kako je kup nebitan. ej, kup jedne države. valjda je mislio da je nebitan pa se onda smiju kršit propisi i koji k... se oni iz kotora nešto bude.

meni nije jasno zašto darko brguljan nije igrao i u prvoj utakmici u budvi ako su budvani mislili da smije? mislim, jasno mi je, ali pito bi njih i porobića da mi to pojasne.

pa najvažnije je za neki sport i savez da se poštuju propisi i da svi imaju jednake uvijete sa strane saveza. a ne da se uvode vanredni prijeazni rokovi za pojedince, da se 2 mjesecane može donijet jedna odluka, ma kakva bila (abilo bi dobro da je poštena i po propisima), itd...

i ova patetika: "''Je li problem što je ova reprezentacija osvojila EP i Svjetsku ligu ili nešto drugo." - najgori su mi takvi ljudi. zamisli ako netko priupita ili ne daj bože kritizira odma je to napad na reprezentaciju. kad neki ljudi zasebe umisle da su bogovi, a znamo da je bog ne propituje nego se u njega vjeruje i sluša ga se bezpogovorno.

po mom mišljenju crna gora ima za nijansu bolje igrač od srbije i hrvatske i trebala bi bit favorit na svim natjecanjima. jasno ne može uvijek bit zlato, može nekad bit možda i da nema medalje, ali to se može dogodit na najviše 1 od 4 natjecanja, a ne da na 3 uzastopno ostajete bez medalje. pa da imate samo ivovića i zlokovića i hrpu prosječnih igrača trebali bi osvajat medalje, a ne sve ove odlične igrače uz ovu dvojicu s kojima se možda još 2-3 igrača na svijetu (udovičić prije svih) mogu možda mjeriti.
    Last edited by dida122; 22-03-11 at 14:39.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    ovo što je porobić nadrobio u ovom intervju je u najboljoj maniri najvećih demagoga u političkom svijetu (bar uhrvatskoj, ne prativ crnogorsku politiku), a nije to lako postić.

on proziva da se treba izborit zabolji status vaterpola, a onda kaže kako je kup nebitan. ej, kup jedne države. valjda je mislio da je nebitan pa se onda smiju kršit propisi i koji k... se oni iz kotora nešto bude.

meni nije jasno zašto darko brguljan nije igrao i u prvoj utakmici u budvi ako su budvani mislili da smije? mislim, jasno mi je, ali pito bi njih i porobića da mi to pojasne.

pa najvažnije je za neki sport i savez da se poštuju propisi i da svi imaju jednake uvijete sa strane saveza. a ne da se uvode vanredni prijeazni rokovi za pojedince, da se 2 mjesecane može donijet jedna odluka, ma kakva bila (abilo bi dobro da je poštena i po propisima), itd...

i ova patetika: "''Je li problem što je ova reprezentacija osvojila EP i Svjetsku ligu ili nešto drugo." - najgori su mi takvi ljudi. zamisli ako netko priupita ili ne daj bože kritizira odma je to napad na reprezentaciju. kad neki ljudi zasebe umisle da su bogovi, a znamo da je bog ne propituje nego se u njega vjeruje i sluša ga se bezpogovorno.

po mom mišljenju crna gora ima za nijansu bolje igrač od srbije i hrvatske i trebala bi bit favorit na svim natjecanjima. jasno ne može uvijek bit zlato, može nekad bit možda i da nema medalje, ali to se može dogodit na najviše 1 od 4 natjecanja, a ne da na 3 uzastopno ostajete bez medalje. pa da imate samo ivovića i zlokovića i hrpu prosječnih igrača trebali bi osvajat medalje, a ne sve ove odlične igrače uz ovu dvojicu s kojima se možda još 2-3 igrača na svijetu (udovičić prije svih) mogu možda mjeriti.
    Ma.Pero voli o svemu da da stav
    Meni je Hrvatski vaterpolo savez uzor,dali su svjim igračima za osvojeno zlato na evropskom po 3500 € i mrš kući,tako se radi
    Last edited by minjo; 22-03-11 at 14:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni nije jasno zasto porobic prica o reprezentaciji kao da je to njegova licna svojina. alo, ta reprezentacija je nasa koliko i njegova, jer ne rpedstavlja igrace, selektora, ili fizioterapeuta, vec predstavlja crnu goru i njene gradjane. pa kad krenes da kazes nesto protiv reprezentacije/rukovodstva/saveza, kao da si u njegovo dvoriste dirnuo, i odma i drzavni neprijatelj, oces da srusis sve, treba te streljat, itd itd.

a svi ti igraci, pa i selektor su zahvaljujuci meni i drugima koji uredno placamo porez, zaradili penzije.

isto tako, ni igraci jadrana, primorca i budve ne predstavljaju sebe, vec gradove za koje igraju, jer su klubovi jos uvijek gradsko vlasnistvo.

niko ovdje nije osporio porobiceve uspjehe, i ako vec treba da ih velicamo, zasto ne bi ukazali i na njegove neuspjehe? ili treba prst u uvo, pa da pjevamo samo dok je lijepo, a probleme pod tepih?

a ako je tako velik i strucan psiholog, zasto nije u pocetku sasjekao probleme koji su se poceli stvarati medju klubovima (mrznja, negativno rivalstvo), nego sad prica o njima? i ispada kao da moljakamo ljude da igraju za repku. ako je jedan sapic mogao dobiti samarcinu od selektora na sred utakmice i biti poslan u svlacionicu, zasto i igraci ne bi mogli biti odstranjeni iz repke zbog ponasanja u klubovima i stvaranja negativne atmosfere? zato skidam kapu gojkovicu, jer je otvoreno otisao iz repke i rekao da nece da igra u takvom ambijentu.

a ovo sto mi imamo 55 organizacija, a niti jedna nije nadlezna ni za sta, to je vec smijesno. postoji 1 savez, 1 upravni odbor/takmicarska komisija, koja odredjuje sve unutar vaterpolo sporta u jednoj drzavi. a ne ko odje, vaterpolo sudovi, odbor za vaterpolo, takmicarska komisija, upravni odbor saveza, a niko ni za sta nije odgovoran. da nije mozda javno komunalno nadlezno?

isto tako, porobic prica kako cemo sigurno biti prvi u grupi za SL, a ide sa skoro najjacim sastavom na utakmicu. zasto ne zove draskovica, cuckovica, gopcevica, subotica, da osjete malo kako je to igrati u A selekciji pred punim bazenom, kako je to slusati svoju himnu, itd itd. a onda kad opet izgubimo mlade igrace, vjerovatno cemo kriviti cunami u japanu ili radijaciju, a mozda i gadafija.

kad bi se to sve malo uredilo, i mediji bi to sigurno bolje popratili, a ne se prepucavali po novinama sa generalnim sekretarom na nivou vrtica.
    isto tako, trebalo bi gospodi iz saveza dati linkove ovih vaterpolo portala, jer izgleda njima se svijet zavrsava na Vijesti i Dan.

po meni je igranje za reprezentaciju privilegija, a ne obaveza, kao nekima.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Ma.Pero voli o svemu da da stav
    Meni je Hrvatski vaterpolo savez uzor,dali su svjim igračima za osvojeno zlato na evropskom po 3500 € i mrš kući,tako se radi
    nije savez podijelio igračima po 3500 eura, nego su toliko dobili od države po vladinom pravilniku o nagrađivanju medalja sportaša. preciznije dobili su po 28 000 kuna što je tada iznosilo 3835 eura. to je u 2010.smanjeno, ranije se za momčadske sportove dobijalo po 60 000 kuna po igraču.

od saveza nisu još dobili ništa, a dobit će po 10.000 eura kad savez uspije doć do para. i još 30.000 eura dijeli stručni stožer od 8 članova.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sad su mi još veći uzori

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li prenosa dje danasnjeg meca protiv rumuna cini mi se ?
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

a što je ovo, ne možemo preko 1 gola po četvrtini dat...navijači svaka čast, valjda neko konačno vidi da se nešto mora mijenjat - kako smo krenuli i plasman na prvenstva će nam bit uspjeh

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pero odlazi !!!
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

sad će bit - rumuni nam tradiocionalno ne leže, nema treninga, podrške....

samo još falilo da se zapjeva leka majstore

big giant head Guest

tradicionalno neugodni rumuni..

samo još falilo da se zapjeva leka majstore
    i ja sam mislio da ce da se omakne kotoranima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

9:0 igrac vise za nasu reprezentaciju...

jeli se sjetio pero da na treningu nekom isproba neku taktiku za igraca vise... il ih je okupio i samo im bacio loptu i reka igrajte se ...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    275
    Thanked in
    108 Posts

ahahaha pero kap obraza

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    9:0 igrac vise za nasu reprezentaciju...

jeli se sjetio pero da na treningu nekom isproba neku taktiku za igraca vise... il ih je okupio i samo im bacio loptu i reka igrajte se ...
    a imali su jedan trening a pola igraca je igralo utakmioce prije dva dana. tako da pero nema veze sa time. a to sto ga kotorani ne vole to je drugo.a jesi ga cuo za radovica?? da nije i to pero kriv.vidi ja ga ne branim ali je meni reprezentacija svetinja nije to kataro ili primorac, ko god da je tu ja cu za nju navijati. a bestije samo da su zdravo, takvi i ne trebaju da dolaze

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

"Ja bih vas zamolio, da ako je moguce, u ovom momentu ne odgovorim na to pitanje" - P. Porobic na pitanje novinara M. Zivaljevica da prokomentarise zasto Radovic ne igra za reprezentaciju.
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    275
    Thanked in
    108 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    a imali su jedan trening a pola igraca je igralo utakmioce prije dva dana. tako da pero nema veze sa time. a to sto ga kotorani ne vole to je drugo.a jesi ga cuo za radovica?? da nije i to pero kriv.vidi ja ga ne branim ali je meni reprezentacija svetinja nije to kataro ili primorac, ko god da je tu ja cu za nju navijati. a bestije samo da su zdravo, takvi i ne trebaju da dolaze
    a okle jadan pero mucenik kriv,treba ga za sveca proglasit koliko je napacen

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Wolverine View Post
    a okle jadan pero mucenik kriv,treba ga za sveca proglasit koliko je napacen
    a tesko da je i on samo kriv, imaju igeaca vise 9 0 . pa nisu se prvi put sastali da ne mogu akciju napraviti. koliko i ne treba im trener za ovakve ekipe i igraca vise

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

9-0 igrac vise.....

sreca pa je ivovica zvao, inace bi se lijepo proveli.

a reprezentacija je svetinja za onog ko igra, ko je vodi i ko navija, za sve koji su u crnoj gori, a ne samo za navijace, tako da te veliko patriotske komentare ostavi za mitinge dps-a.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    132
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    17 Posts

Zavrsilo se 5-5?
    Živio mi Srđane Aleksiću!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by svet0 View Post
    Zavrsilo se 5-5?
    i dobili mi na penale posle
    AJMO CRNA GORO !!!

Page 357 of 942 FirstFirst ... 257307347353354355356357358359360361367407457857 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)